πες αληθεια ... στεναχωρεθηκες ... εγω θα στεναχωριομουν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αποχωρω
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: αποχωρω
Νon4me έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:48 Ο μόνος πραγματικός λόγος να κόψει πέρα απ' το άσυλο κάποιος τη στιγμή που μιλάμε είναι το 10 δευτερόλεπτο lag για κάθε κλικ .
ειδε κανείς το severance; Αυτό είναι τα πλάνα στους λευκούς διαδρόμους μεχρι να κάτσουνε στην θεσούλα τους. Το lag.
παντα εχουν ενδιαφερον τα μηνυματα σου(τα περισσοτερα εστω) και κατα κανονα ειναι και καλα τεκμηριωμεναhellegennes έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:33 Κι εγώ είχα να μπω δυο μέρες γιατί πραγματικά βαριόμουν να δω τι μαλακίες γράφτηκαν στο τελευταίο θέμα. Έχω 9 ειδοποιήσεις για παραθέσεις, κυρίως από τον [user]Λοξίας[/user]. Νομίζω πως δεν με ενδιαφέρει καν να δω τι γράφουν.
Βαρέθηκα, κουράστηκα. Όχι, δεν ήταν πάντα έτσι το φόρουμ. Υπήρχαν εποχές με πιο εποικοδομητικούς διαλόγους, λιγότερη πικρία, λιγότερο ψέμα.
Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις, φίλε [user]nostromos[/user].
νομιζω δεν γερασε το πχορουμ,εμεις γερασαμε
- Communio Sancta
Φίλε, καλά να είσαι, κι όταν περνάς να λες μια καλημέρα. Χάρηκα που σε είδα εδώ.nostromos έγραψε: 03 Απρ 2025, 17:10 ειμαι χρηστης απο το 2008 αν δεν κανω λαθος ...σας ευχαριστω ολους για την παρεα ...να ειστε καλα
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Communio Sancta
Είναι θησαυρός, γλύκας. Ιστορικά επίμονος κι αγαπημένος.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
τα σεβη μου
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Τα φόρουμ ειναι καπως ντεμοντε πλεον . Κραταν τα τεχνολογικα ισως λιγο και τα μηχανολογικα (κυριως λογω εξειδικευμενων πληροφοριων που δεν τις βρισκεις διασπαρτες ευκολα - πχ τι ζημιες βγαζει το ταδε καρο η μοτο του τάδε ετους ) . Και ο κοσμος τριγυρνα στα τουιτερ και λοιπα .hellegennes έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:33
Βαρέθηκα, κουράστηκα. Όχι, δεν ήταν πάντα έτσι το φόρουμ. Υπήρχαν εποχές με πιο εποικοδομητικούς διαλόγους, λιγότερη πικρία, λιγότερο ψέμα.
ΕΠΙΣΗΣ .
Μια μέρα ειδα τυχαία πως ημασταν μεσα 10 ατομα (2-3 το βραδυ νομιζω ? ) και 300 επισκέπτες !!!Νon4me έγραψε: 02 Απρ 2025, 01:16
Οι 50 καραγκιοζηδες περναν πιο ευκολα απαρατήρητοι αν ο χώρος εχει 250 χρήστες μονίμως απο τους 10 γκιοζηδες σε 50 χρήστες
Μαλλον θα πρεπει να πουμε στο [user]Spiros252[/user] να πουλεψει τους επισκεπτες ( ωστε να εχουν έναυσμα να γραφτουν ) και να μειωθει το λαγκ που καμια φορα παλευεις κανα 2 λεπτα να γραψεις 2 γραμμες η να αναζητησεις κατι
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Διωξτε τον
Μπαν
Δεν ειναι δυνατον να διαβαζουμε τετοια πραγματα
Mη φυγεις, εχουν να πεσουν πολλα τρομπονια ακομη σε αντιτραμπικους και πολλες κωλοτουμπες στην Ευρωπη.
.
.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
nostromos έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:46 ευχαριστω καποιους για τα καλα τους λογια ...οσοι χαρηκατε να κολλησετε ιο στον υπολογιστη σας ... λοιπον οποιος νομιζει οτι θα εχανα το γλεντι ειναι γελασμενος
Παρατηρητής...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Σαν χρηστης έχεις ενδιαφέρουσα γραφη παρότι είσαι καπως ψυχρός στα γραπτά σου... Αλλά τον Δέλτα τον αδικείς...hellegennes έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:33 Κι εγώ είχα να μπω δυο μέρες γιατί πραγματικά βαριόμουν να δω τι μαλακίες γράφτηκαν στο τελευταίο θέμα. Έχω 9 ειδοποιήσεις για παραθέσεις, κυρίως από τον [user]Λοξίας[/user]. Νομίζω πως δεν με ενδιαφέρει καν να δω τι γράφουν.
Παρατηρητής...
Ο Χέλλης είναι απ' τους χρήστες που εκτιμώ πολύ. Και ο Δέλτα είναι ο πατέρας που θα γούσταρα να έχω. Τεσπα. Ειλικρινά δεν νομίζω πως παίζει κάποιου τύπου αδικία. Είναι ωραίοι άνθρωποι και οι δυο τους. Έξυπνοι, με επιχειρηματολογία, δεν κολλάνε σε τέτοια.ksk έγραψε: 04 Απρ 2025, 10:48Σαν χρηστης έχεις ενδιαφέρουσα γραφη παρότι είσαι καπως ψυχρός στα γραπτά σου... Αλλά τον Δέλτα τον αδικείς...hellegennes έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:33 Κι εγώ είχα να μπω δυο μέρες γιατί πραγματικά βαριόμουν να δω τι μαλακίες γράφτηκαν στο τελευταίο θέμα. Έχω 9 ειδοποιήσεις για παραθέσεις, κυρίως από τον [user]Λοξίας[/user]. Νομίζω πως δεν με ενδιαφέρει καν να δω τι γράφουν.
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πάλι καλά που ήταν πρωταπριλιάτικο, έστω και με καθυστέρηση.nostromos έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:46 ευχαριστω καποιους για τα καλα τους λογια ...οσοι χαρηκατε να κολλησετε ιο στον υπολογιστη σας ... λοιπον οποιος νομιζει οτι θα εχανα το γλεντι ειναι γελασμενος