!!! DEVELOPMENT MODE !!!

αποχωρω

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: αποχωρω

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:56 :smt005:
Ούτε οι δασμοί στον Καναδά δεν μπαινοβγαίνουν έτσι.
πες αληθεια ... στεναχωρεθηκες ... εγω θα στεναχωριομουν :g030:
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Νon4me έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:48 Ο μόνος πραγματικός λόγος να κόψει πέρα απ' το άσυλο κάποιος τη στιγμή που μιλάμε είναι το 10 δευτερόλεπτο lag για κάθε κλικ .

ειδε κανείς το severance; Αυτό είναι τα πλάνα στους λευκούς διαδρόμους μεχρι να κάτσουνε στην θεσούλα τους. Το lag.
Άβαταρ μέλους
Κοκκορας
Phorum.gr user: Κόκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κοκκορας »

hellegennes έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:33 Κι εγώ είχα να μπω δυο μέρες γιατί πραγματικά βαριόμουν να δω τι μαλακίες γράφτηκαν στο τελευταίο θέμα. Έχω 9 ειδοποιήσεις για παραθέσεις, κυρίως από τον [user]Λοξίας[/user]. Νομίζω πως δεν με ενδιαφέρει καν να δω τι γράφουν.

Βαρέθηκα, κουράστηκα. Όχι, δεν ήταν πάντα έτσι το φόρουμ. Υπήρχαν εποχές με πιο εποικοδομητικούς διαλόγους, λιγότερη πικρία, λιγότερο ψέμα.

Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις, φίλε [user]nostromos[/user].
παντα εχουν ενδιαφερον τα μηνυματα σου(τα περισσοτερα εστω) και κατα κανονα ειναι και καλα τεκμηριωμενα

νομιζω δεν γερασε το πχορουμ,εμεις γερασαμε :lol: ειμαστε λιγο περισσοτερο γκρινιαρηδες,λιγο περισσοτερο κολλαμε καπου ενω ειναι φανερο πως δεν υπαρχει λογος απο ενα σημειο και μετα κ.ο.κ
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta »

nostromos έγραψε: 03 Απρ 2025, 17:10 ειμαι χρηστης απο το 2008 αν δεν κανω λαθος ...σας ευχαριστω ολους για την παρεα ...να ειστε καλα
Φίλε, καλά να είσαι, κι όταν περνάς να λες μια καλημέρα. Χάρηκα που σε είδα εδώ.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
nostromos

ο Χελης ειναι πολυτελεια ...
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta »

nostromos έγραψε: 04 Απρ 2025, 01:19 ο Χελης ειναι πολυτελεια ...
Είναι θησαυρός, γλύκας. Ιστορικά επίμονος κι αγαπημένος. :hebit:
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
nostromos

Communio Sancta έγραψε: 04 Απρ 2025, 01:21
Είναι θησαυρός, γλύκας. Ιστορικά επίμονος κι αγαπημένος. :hebit:
τα σεβη μου :hebit:
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

hellegennes έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:33
Βαρέθηκα, κουράστηκα. Όχι, δεν ήταν πάντα έτσι το φόρουμ. Υπήρχαν εποχές με πιο εποικοδομητικούς διαλόγους, λιγότερη πικρία, λιγότερο ψέμα.
Τα φόρουμ ειναι καπως ντεμοντε πλεον . Κραταν τα τεχνολογικα ισως λιγο και τα μηχανολογικα (κυριως λογω εξειδικευμενων πληροφοριων που δεν τις βρισκεις διασπαρτες ευκολα - πχ τι ζημιες βγαζει το ταδε καρο η μοτο του τάδε ετους ) . Και ο κοσμος τριγυρνα στα τουιτερ και λοιπα .

ΕΠΙΣΗΣ .
Νon4me έγραψε: 02 Απρ 2025, 01:16
Οι 50 καραγκιοζηδες περναν πιο ευκολα απαρατήρητοι αν ο χώρος εχει 250 χρήστες μονίμως απο τους 10 γκιοζηδες σε 50 χρήστες

Μια μέρα ειδα τυχαία πως ημασταν μεσα 10 ατομα (2-3 το βραδυ νομιζω ? ) και 300 επισκέπτες !!!

Μαλλον θα πρεπει να πουμε στο [user]Spiros252[/user] να πουλεψει τους επισκεπτες ( ωστε να εχουν έναυσμα να γραφτουν ) και να μειωθει το λαγκ που καμια φορα παλευεις κανα 2 λεπτα να γραψεις 2 γραμμες η να αναζητησεις κατι :lol:
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

θα ξεράσω πρωί πρωί
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

:smt005: :smt005:
Διωξτε τον
Μπαν
Δεν ειναι δυνατον να διαβαζουμε τετοια πραγματα
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Mη φυγεις, εχουν να πεσουν πολλα τρομπονια ακομη σε αντιτραμπικους και πολλες κωλοτουμπες στην Ευρωπη. :lol:

.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

nostromos έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:46 ευχαριστω καποιους για τα καλα τους λογια ...οσοι χαρηκατε να κολλησετε ιο στον υπολογιστη σας ... λοιπον οποιος νομιζει οτι θα εχανα το γλεντι ειναι γελασμενος
:smt005: :smt005: :smt005:
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

hellegennes έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:33 Κι εγώ είχα να μπω δυο μέρες γιατί πραγματικά βαριόμουν να δω τι μαλακίες γράφτηκαν στο τελευταίο θέμα. Έχω 9 ειδοποιήσεις για παραθέσεις, κυρίως από τον [user]Λοξίας[/user]. Νομίζω πως δεν με ενδιαφέρει καν να δω τι γράφουν.

Σαν χρηστης έχεις ενδιαφέρουσα γραφη παρότι είσαι καπως ψυχρός στα γραπτά σου... Αλλά τον Δέλτα τον αδικείς...
:wave:
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

ksk έγραψε: 04 Απρ 2025, 10:48

Σαν χρηστης έχεις ενδιαφέρουσα γραφη παρότι είσαι καπως ψυχρός στα γραπτά σου... Αλλά τον Δέλτα τον αδικείς...
:wave:
Ο Χέλλης είναι απ' τους χρήστες που εκτιμώ πολύ. Και ο Δέλτα είναι ο πατέρας που θα γούσταρα να έχω. Τεσπα. Ειλικρινά δεν νομίζω πως παίζει κάποιου τύπου αδικία. Είναι ωραίοι άνθρωποι και οι δυο τους. Έξυπνοι, με επιχειρηματολογία, δεν κολλάνε σε τέτοια. :P
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

nostromos έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:46 ευχαριστω καποιους για τα καλα τους λογια ...οσοι χαρηκατε να κολλησετε ιο στον υπολογιστη σας ... λοιπον οποιος νομιζει οτι θα εχανα το γλεντι ειναι γελασμενος
Πάλι καλά που ήταν πρωταπριλιάτικο, έστω και με καθυστέρηση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”