!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόρισμα της εταιρείας Burgoynes για τα Τέμπη
Re: Πόρισμα της εταιρείας Burgoynes για τα Τέμπη
να αλλάξεις χρήστη σιχαμένο ψευδος, να σέβεσαι τους μαλακες που μπαινουν στον κόπο να σου μιλάνε. Οκ σαδομαδοχισμός, αλλα υπάρχουν ορια, εισαι απο κατω πλεον. Και απο τα ορια. Νεο χρήστη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 28 Μαρ 2025, 14:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για γαλαζαίες μιόλες μιλάμε, ατμομηχανή ναι και πολύ τους είναι, ντο τερείς κι απορείς;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
λάθος του μεταφραστικού ειναι αυτο. Εχουν βαλει και μεγαλο λογότυπο, ειναι περήφανοι.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Μαρ 2025, 11:44 θα μπαινοβγαίνουν στον κουβά καθημερινά οι τεμπονέρες μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τι εννοεις εχωσαν βυσματικα;sys3x έγραψε: 28 Μαρ 2025, 14:41
Πίνκυ εσύ ξέρεις ποιοι νέοδημοκράτες χώσανε βυσματικά τον σταθμαρχή στην θέση του ή τουμπεκί ψιλοκομμένο κι εσύ όπως οι υπόλοιπες μιόλες;
Για 18 κενές θέσεις, προσφέρθηκαν μόλις 2 άτομα.
Τι γραφεις παλι;
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Μαρ 2025, 11:44 θα μπαινοβγαίνουν στον κουβά καθημερινά οι τεμπονέρες μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα
τι κανει η 50άχρονη γερμανίδα αυτο το όμορφο μεσημέρι σανοφάγοι κούκλοι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 28 Μαρ 2025, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ούτε εσύ λοιπόν, πάμε στην επόμενη μιόλα γαλαζαία.SeaHawk έγραψε: 28 Μαρ 2025, 14:52Τι εννοεις εχωσαν βυσματικα;sys3x έγραψε: 28 Μαρ 2025, 14:41
Πίνκυ εσύ ξέρεις ποιοι νέοδημοκράτες χώσανε βυσματικά τον σταθμαρχή στην θέση του ή τουμπεκί ψιλοκομμένο κι εσύ όπως οι υπόλοιπες μιόλες;
Για 18 κενές θέσεις, προσφέρθηκαν μόλις 2 άτομα.
Τι γραφεις παλι;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
θελει ντικ πικ αλλα της λεω πως ειμαι αλλου . σε μια ομορφη φορουμιτισα που ειμαι ερωτευμενος μαζι της χωρις να την εχω δει καν . ( φτανουν η να συνεχισω ? )enaon έγραψε: 28 Μαρ 2025, 14:54ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Μαρ 2025, 11:44 θα μπαινοβγαίνουν στον κουβά καθημερινά οι τεμπονέρες μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατατι κανει η 50άχρονη γερμανίδα αυτο το όμορφο μεσημέρι σανοφάγοι κούκλοι;![]()
σιγα μην φτάνουν, πες και αλλα ντροπή του είδους. Ποια σε φτύνει αυτο τον καιρό;
ειμαι στη φαση διαλογης . για με φτυσει καποια θα πρεπει να περασει καλλιστεια οντισιον κλπ κλπ . τι με περασες κανα πουτανακι ?enaon έγραψε: 28 Μαρ 2025, 15:00 σιγα μην φτάνουν, πες και αλλα ντροπή του είδους. Ποια σε φτύνει αυτο τον καιρό;
δεν το εννουσα σεξουαλικά, ενδιαφέρον βεβαια, αλλα οκ δεν κρίνω. Ποια σε κερνάει χυλόπιτα, πες να την καταδικάσω.
- Otto Weininger
Το παραμύθι έχει λήξει καιρό.SeaHawk έγραψε: 28 Μαρ 2025, 14:38
Θα στο πω μια φορα και να το βαλεις καλα στο μυαλο σου
Δεν υπαρχει κανενα τεχνασμα με το οποιο να αποφυγεις αυτο που ερχεται
Θα το πιεις το πικρο ποτηρι ολοκληρο
Οπως εστρωσες θα κοιμηθεις
Το ξέρουν άπαντες. Κάποιοι κάνουν τις πάπιες, κάποιοι θα κρυφτούν πίσω από δικαιολογίες γω ρεπορταζ έκαμα και κάποιοι θα ψάξουν νέα αφηγήματα.
Αν πάλι κάνας γραφικός συνεχίζει τις παλαβομάρες για δεξαμενές, τόνους κλπ θα τον πάρουν στο κυνήγι οι συγγενείς διότι θα τους χαντακωσει στην δικη.
Οι δικηγόροι της Χελλένικ Τρέιν πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους με τόσο υλικό που τους έχουν δώσει.
Κρίμα για τους συγγενείς. Πραγματικά κρίμα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μια φορα εχω φαει χυλοπιτα ( πολυ καλη - ισως και οχι βεβαια απλα να φερθηκα εγω λαθος ??? )enaon έγραψε: 28 Μαρ 2025, 15:03 δεν το εννουσα σεξουαλικά, ενδιαφέρον βεβαια, αλλα οκ δεν κρίνω. Ποια σε κερνάει χυλόπιτα, πες να την καταδικάσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 1394 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 0 Απαντήσεις