!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ευτυχώς που δε γίναμε Ρωσία του Πούτιν: Απαγορεύουν στο Γεωργέσκου να είναι υποψήφιος στη Ρουμανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Ευτυχώς που δε γίναμε Ρωσία του Πούτιν: Απαγορεύουν στο Γεωργέσκου να είναι υποψήφιος στη Ρουμανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

nyxtovios έγραψε: 10 Μαρ 2025, 14:18
Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2025, 14:17
nyxtovios έγραψε: 10 Μαρ 2025, 14:12 Ζεσταίνονται οι μηχανές.
Όταν έρθει η ώρα θα υποδεχτούμε τους απελευθερωτές.
Δώσε μας ΑΚ Βλαδίμηρε να στρώσουμε στο κυνήγι τους κερατάδες!
Χωρίς σφαίρες, θα τους κοπανάμε με τα κοντάκια.
Κατα κει πάει μη νομίζεις
Να μας στείλει και μια αρκούδα για το Γιαννόπουλο.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Ευτυχώς που δε γίναμε Ρωσία του Πούτιν: Απαγορεύουν στο Γεωργέσκου να είναι υποψήφιος στη Ρουμανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

phorumaster έγραψε: 10 Μαρ 2025, 14:08
Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:08 Καλύτερα να τα κάψουν όλα παρά να δεχτούν την οποία κυβέρνηση επιτρέψει το βαθύ κράτος.
Όταν λες βαθύ κράτος εννοείς τόσο βαθύ όσο της Κίνας και της Ρωσίας ή λιγότερο βαθύ;
Προφανώς δεν καταλαβαίνεις τι είναι το βαθύ κράτος αλλά δεν έχω όρεξη να εξηγήσω.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC »

Θεωρώ πως ο τύπος είναι δάκτυλος της GOP και όχι του Πούτιν, γιατί η Ρωσία στην πραγματικότητα δεν έχει τόσα λεφτά και επιρροή.
Όπως και να χει η απόφαση αποκλεισμού του, είναι ξεκάθαρα αντιδημοκρατική και θυμίζει στα αλήθεια στημένες εκλογές της ΕΣΣΔ στα κράτη συμφώνου της Βαρσοβιας.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:22
NewModelArmy έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:19 Εμπιστευομαστε τη Ρουμανικη δικαιοσύνη όπως εμπιστευτηκαμε τη Ρωσική όταν έστελνε τον Ναβαλνι στα Γκουλαγκ
Είστε τόσο βλαμμένοι που δεν καταλαβαίνετε τη διαφορά κάποιου που είναι φαβορί για να εκλεγεί με μια καλτ περσόνα;
"Καλτ περσόνα" ενας πολιτικός κρατουμενος/αντιφρονών κι εν τελει δολοφονημενος απο το καθεστως του βαθέως κράτους (που επικαλείσαι)?
Σιγα μην ειναι και ο Τσάκωνας.
Jolly Roger_

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger_ »

Αν φτιάξει ο Βλαδίμηρος territorial contiguity από φιλικά κράτη μεταξύ Ρωσίας - αποΝΑΤΟποιημένης Ουκρανίας - αποευρωποιημένης Μολδαβίας - Ρουμανίας του Γεωργέσκου - Σερβίας - σερβικής Βοσνίας ως την Αδριατική, θα τον παραδεχτώ. Θα είναι μεγαλύτερη γεωπολιτική μαγκιά κι από το διάδρομο Ιράν-Ιράκ-Συρία-Λίβανος του Σολεϊμανί.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

nyxtovios έγραψε: 10 Μαρ 2025, 14:12 Ζεσταίνονται οι μηχανές.
Όταν έρθει η ώρα θα υποδεχτούμε τους απελευθερωτές.
:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2025, 14:20

:lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Βρε μια καλτ περσόνα αυτος ο Σινουάρ που πετάει ξυλα σε ντροουνς νομιζοντας οτι θα τα πετυχει και θα τα καταρρίψει, που μου ηρθε τωρα στο μυαλο :102:
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Προφανώς πήραν καλά μαθήματα από την Ελλάδα...
Είδαν ότι ο κόσμος δεν αντιδρά και παίζουν το ίδιο παιχνίδι στη Ρουμανία!!!
Ε, να περιμένετε και πιο τολμηρά βήματα από τους "δημοκράτες" σε κάθε χώρα της Ευρώπης...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Καλά εσεις εάν νομίζετε πως επειδή σε μια χώρα υπάρχει Δημοκρατία και επιτρέπεται ο καθείς να λέει ελευθέρως την γνώμη του χωρίς να κινδυνεύει να βρεθεί πίσω από τα σίδερα ή να του συμβεί κάτι ακόμη χειρότερο, πρέπει ταυτόχρονα να επιτρέπεται στο κάθε όργανο ξένης δυνάμεως ή επίδοξο δικτάτορα και ανατροπέα του πολιτεύματος να διεκδικεί ψήφο τότε είστε βαθέως γελασμένοι.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Το έχω δει και αλλού να γράφεται εδώ μέσα,σε ποια αρκούδα αναφέρεστε?Το ξέρω πως έχω χάσει επεισόδια.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 10 Μαρ 2025, 19:47
Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2025, 14:20 Να μας στείλει και μια αρκούδα για το Γιαννόπουλο.
Το έχω δει και αλλού να γράφεται εδώ μέσα,σε ποια αρκούδα αναφέρεστε?Το ξέρω πως έχω χάσει επεισόδια.
Είναι από το ανέκδοτο με την αρκούδα και τον κυνηγό. Δεδομένου ότι πρόκειται για τον Γιαννόπουλο, αν ξέρεις το ανέκδοτο δε νομίζω να χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 10 Μαρ 2025, 19:47
Αυτή που τον πηδάει. :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Jolly Roger_ έγραψε: 10 Μαρ 2025, 14:26 Αν φτιάξει ο Βλαδίμηρος territorial contiguity από φιλικά κράτη μεταξύ Ρωσίας - αποΝΑΤΟποιημένης Ουκρανίας - αποευρωποιημένης Μολδαβίας - Ρουμανίας του Γεωργέσκου - Σερβίας - σερβικής Βοσνίας ως την Αδριατική, θα τον παραδεχτώ. Θα είναι μεγαλύτερη γεωπολιτική μαγκιά κι από το διάδρομο Ιράν-Ιράκ-Συρία-Λίβανος του Σολεϊμανί.
Ακόμα καλύτερα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κύπρο.
Z
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”