Να μας στείλει και μια αρκούδα για το Γιαννόπουλο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ευτυχώς που δε γίναμε Ρωσία του Πούτιν: Απαγορεύουν στο Γεωργέσκου να είναι υποψήφιος στη Ρουμανία
Re: Ευτυχώς που δε γίναμε Ρωσία του Πούτιν: Απαγορεύουν στο Γεωργέσκου να είναι υποψήφιος στη Ρουμανία
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Dwarven Blacksmith
Re: Ευτυχώς που δε γίναμε Ρωσία του Πούτιν: Απαγορεύουν στο Γεωργέσκου να είναι υποψήφιος στη Ρουμανία
Προφανώς δεν καταλαβαίνεις τι είναι το βαθύ κράτος αλλά δεν έχω όρεξη να εξηγήσω.phorumaster έγραψε: 10 Μαρ 2025, 14:08Όταν λες βαθύ κράτος εννοείς τόσο βαθύ όσο της Κίνας και της Ρωσίας ή λιγότερο βαθύ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:08 Καλύτερα να τα κάψουν όλα παρά να δεχτούν την οποία κυβέρνηση επιτρέψει το βαθύ κράτος.
Θεωρώ πως ο τύπος είναι δάκτυλος της GOP και όχι του Πούτιν, γιατί η Ρωσία στην πραγματικότητα δεν έχει τόσα λεφτά και επιρροή.
Όπως και να χει η απόφαση αποκλεισμού του, είναι ξεκάθαρα αντιδημοκρατική και θυμίζει στα αλήθεια στημένες εκλογές της ΕΣΣΔ στα κράτη συμφώνου της Βαρσοβιας.
Όπως και να χει η απόφαση αποκλεισμού του, είναι ξεκάθαρα αντιδημοκρατική και θυμίζει στα αλήθεια στημένες εκλογές της ΕΣΣΔ στα κράτη συμφώνου της Βαρσοβιας.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
"Καλτ περσόνα" ενας πολιτικός κρατουμενος/αντιφρονών κι εν τελει δολοφονημενος απο το καθεστως του βαθέως κράτους (που επικαλείσαι)?Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:22Είστε τόσο βλαμμένοι που δεν καταλαβαίνετε τη διαφορά κάποιου που είναι φαβορί για να εκλεγεί με μια καλτ περσόνα;NewModelArmy έγραψε: 10 Μαρ 2025, 12:19 Εμπιστευομαστε τη Ρουμανικη δικαιοσύνη όπως εμπιστευτηκαμε τη Ρωσική όταν έστελνε τον Ναβαλνι στα Γκουλαγκ
Σιγα μην ειναι και ο Τσάκωνας.
-
Jolly Roger_
Αν φτιάξει ο Βλαδίμηρος territorial contiguity από φιλικά κράτη μεταξύ Ρωσίας - αποΝΑΤΟποιημένης Ουκρανίας - αποευρωποιημένης Μολδαβίας - Ρουμανίας του Γεωργέσκου - Σερβίας - σερβικής Βοσνίας ως την Αδριατική, θα τον παραδεχτώ. Θα είναι μεγαλύτερη γεωπολιτική μαγκιά κι από το διάδρομο Ιράν-Ιράκ-Συρία-Λίβανος του Σολεϊμανί.
- Eθνικοκοινωνιστης
nyxtovios έγραψε: 10 Μαρ 2025, 14:12 Ζεσταίνονται οι μηχανές.
Όταν έρθει η ώρα θα υποδεχτούμε τους απελευθερωτές.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Βρε μια καλτ περσόνα αυτος ο Σινουάρ που πετάει ξυλα σε ντροουνς νομιζοντας οτι θα τα πετυχει και θα τα καταρρίψει, που μου ηρθε τωρα στο μυαλο 
Προφανώς πήραν καλά μαθήματα από την Ελλάδα...
Είδαν ότι ο κόσμος δεν αντιδρά και παίζουν το ίδιο παιχνίδι στη Ρουμανία!!!
Ε, να περιμένετε και πιο τολμηρά βήματα από τους "δημοκράτες" σε κάθε χώρα της Ευρώπης...
.
Είδαν ότι ο κόσμος δεν αντιδρά και παίζουν το ίδιο παιχνίδι στη Ρουμανία!!!
Ε, να περιμένετε και πιο τολμηρά βήματα από τους "δημοκράτες" σε κάθε χώρα της Ευρώπης...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Καλά εσεις εάν νομίζετε πως επειδή σε μια χώρα υπάρχει Δημοκρατία και επιτρέπεται ο καθείς να λέει ελευθέρως την γνώμη του χωρίς να κινδυνεύει να βρεθεί πίσω από τα σίδερα ή να του συμβεί κάτι ακόμη χειρότερο, πρέπει ταυτόχρονα να επιτρέπεται στο κάθε όργανο ξένης δυνάμεως ή επίδοξο δικτάτορα και ανατροπέα του πολιτεύματος να διεκδικεί ψήφο τότε είστε βαθέως γελασμένοι.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Το έχω δει και αλλού να γράφεται εδώ μέσα,σε ποια αρκούδα αναφέρεστε?Το ξέρω πως έχω χάσει επεισόδια.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είναι από το ανέκδοτο με την αρκούδα και τον κυνηγό. Δεδομένου ότι πρόκειται για τον Γιαννόπουλο, αν ξέρεις το ανέκδοτο δε νομίζω να χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 10 Μαρ 2025, 19:47Το έχω δει και αλλού να γράφεται εδώ μέσα,σε ποια αρκούδα αναφέρεστε?Το ξέρω πως έχω χάσει επεισόδια.
Αυτή που τον πηδάει.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 10 Μαρ 2025, 19:47Το έχω δει και αλλού να γράφεται εδώ μέσα,σε ποια αρκούδα αναφέρεστε?Το ξέρω πως έχω χάσει επεισόδια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Καραμελίτσα
Ακόμα καλύτερα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κύπρο.Jolly Roger_ έγραψε: 10 Μαρ 2025, 14:26 Αν φτιάξει ο Βλαδίμηρος territorial contiguity από φιλικά κράτη μεταξύ Ρωσίας - αποΝΑΤΟποιημένης Ουκρανίας - αποευρωποιημένης Μολδαβίας - Ρουμανίας του Γεωργέσκου - Σερβίας - σερβικής Βοσνίας ως την Αδριατική, θα τον παραδεχτώ. Θα είναι μεγαλύτερη γεωπολιτική μαγκιά κι από το διάδρομο Ιράν-Ιράκ-Συρία-Λίβανος του Σολεϊμανί.
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 178 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
-