Καλά εσύ θεωρείς και ηγετη και καθαρό άνθρωπο τον μπαμπά του κουληNiki έγραψε: 07 Μαρ 2025, 19:38 Εγώ για τον Καρατζαφέρη θα γράψω ότι είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος , όταν έρχεται σε ένα μέρος τρέχουν όλοι βουλευτές της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ του ΚΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ κοντά του να τον χαιρετίσουν να τους αστειευτεί είναι μεγάλος ατακαδόρος προκαλεί πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις.
Όλοι οι πολιτικοί τον θέλουν φίλο.
Δεν περνάει απαρατήρητος ποτέ.
Αυτά τα είδα με τα μάτια μου πολλές φορές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διεγράφη ο Καρατζαφέρης από το ΛΑΟΣ
Re: Διεγράφη ο Καρατζαφέρης από το ΛΑΟΣ
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Καλά εσύ θεωρείς και ηγετη και καθαρό άνθρωπο τον μπαμπά του κουληNiki έγραψε: 07 Μαρ 2025, 19:38 Εγώ για τον Καρατζαφέρη θα γράψω ότι είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος , όταν έρχεται σε ένα μέρος τρέχουν όλοι βουλευτές της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ του ΚΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ κοντά του να τον χαιρετίσουν να τους αστειευτεί είναι μεγάλος ατακαδόρος προκαλεί πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 07 Μαρ 2025, 19:42Σαν πολιτικός δε φέρθηκε έξυπνα πάντως.Όλο στις άγαρμπες κωλοτούμπες το έριχνε με αποτέλεσμα την τελική του απαξίωση.Niki έγραψε: 07 Μαρ 2025, 19:38 Εγώ για τον Καρατζαφέρη θα γράψω ότι είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος , όταν έρχεται σε ένα μέρος τρέχουν όλοι βουλευτές της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ του ΚΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ κοντά του να τον χαιρετίσουν να τους αστειευτεί είναι μεγάλος ατακαδόρος προκαλεί πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις.
Θυμάμαι ακόμα την στιγμή που έφυγε εκτός κυβερνητικού σχήματος.
Η νίκη απλά λέει τις ονειρώξεις της. Έχει δει βουλευτές του ΚΚ να χαριεντιζονται με τον Καρατζαφερη
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Eυκαιρια να τον παρει μεταγραφη η ΝΔ
LOL
LOL
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πόσο χρονών είναι; Τι συζητάτε; Πρέπει να είναι πολύ μεγάλος για οτιδήποτε αν και μετά τον Μπάϊντεν ποτέ δεν ξέρεις 
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
11 Αυγουστου 1947Green Dragon έγραψε: 07 Μαρ 2025, 23:36 Πόσο χρονών είναι; Τι συζητάτε; Πρέπει να είναι πολύ μεγάλος για οτιδήποτε αν και μετά τον Μπάϊντεν ποτέ δεν ξέρεις![]()
Ε ειχαμε και μεγαλυτερους...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Από αυτή τη στιγμή θυμάμαι που φώναζε γιατί τον είχαν αφήσει να περιμένει στο διάδρομοAitwlos έγραψε: 07 Μαρ 2025, 23:23ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 07 Μαρ 2025, 19:42Σαν πολιτικός δε φέρθηκε έξυπνα πάντως.Όλο στις άγαρμπες κωλοτούμπες το έριχνε με αποτέλεσμα την τελική του απαξίωση.Niki έγραψε: 07 Μαρ 2025, 19:38 Εγώ για τον Καρατζαφέρη θα γράψω ότι είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος , όταν έρχεται σε ένα μέρος τρέχουν όλοι βουλευτές της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ του ΚΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ κοντά του να τον χαιρετίσουν να τους αστειευτεί είναι μεγάλος ατακαδόρος προκαλεί πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις.
Θυμάμαι ακόμα την στιγμή που έφυγε εκτός κυβερνητικού σχήματος.
Η νίκη απλά λέει τις ονειρώξεις της. Έχει δει βουλευτές του ΚΚ να χαριεντιζονται με τον Καρατζαφερη
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δεν ξέρω ποια είναι μεγαλύτερη ξεφτίλα - να γλείφεις τον Κούλη στα γεράματα ή να σε διαγραφεί από το κόμμα σου ο Φίλιππος Καμπούρης; 
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
σε καλουσαν λογω της δημοσιογραφικης σου ιδιοτητας;Niki έγραψε: 07 Μαρ 2025, 19:59΄Περικλής έγραψε: 07 Μαρ 2025, 19:58Ήσουν στο ΛΑΟΣ; Δούλευες στη Βουλή;Niki έγραψε: 07 Μαρ 2025, 19:38 Εγώ για τον Καρατζαφέρη θα γράψω ότι είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος , όταν έρχεται σε ένα μέρος τρέχουν όλοι βουλευτές της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ του ΚΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ κοντά του να τον χαιρετίσουν να τους αστειευτεί είναι μεγάλος ατακαδόρος προκαλεί πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις.
Όχι ήμουνα καλεσμένη σε γάμους πολιτικών πολλές φορές δεν πήγα σε όλους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.tovima.gr/2024/08/17/politi ... tin-kriti/
Σε αυτόν τον γάμο υπάρχει και φωτογραφία μου.
Είμαι πρώτη μούρη.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
ο ασπρομαλης πισω πισω, δεξια απο τον τυπο με το κινητο εισαι.Niki έγραψε: 08 Μαρ 2025, 08:35https://www.tovima.gr/2024/08/17/politi ... tin-kriti/
Είμαι πρώτη μούρη.![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
Jolly Roger_
Κυνηγός ταλέντων. Ακαδημία ολόκληρη έφτιαξε με τα πουλέν.

Επειδή τον Θοδωρα δε τον είδα πουθενά, μάλλον είσαι στην τέταρτη φώτο η κοπέλα με το ροζ φόρεμα.Niki έγραψε: 08 Μαρ 2025, 08:35https://www.tovima.gr/2024/08/17/politi ... tin-kriti/
Είμαι πρώτη μούρη.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Είμαι άξια να μην τρώ για χρόνια αλλά έτσι δεν θα γίνω ποτέ.Ερμής έγραψε: 08 Μαρ 2025, 09:34Επειδή τον Θοδωρα δε τον είδα πουθενά, μάλλον είσαι στην τέταρτη φώτο η κοπέλα με το ροζ φόρεμα.Niki έγραψε: 08 Μαρ 2025, 08:35https://www.tovima.gr/2024/08/17/politi ... tin-kriti/
Είμαι πρώτη μούρη.![]()
Χωρίς να θέλω να θίξω την κοπέλα που μπορεί να έχει άλλα προβλήματα υγείας.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δεν είναι τυχαίο πως είχε πρακτορείο μοντέλων
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
-
- 877 Απαντήσεις