!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φασίστω: «Είμαι περήφανη που εμπόδισα την συζήτηση για τα Τέμπη στο Ευρωκοινοβούλιο»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Φασίστω: «Είμαι περήφανη που εμπόδισα την συζήτηση για τα Τέμπη στο Ευρωκοινοβούλιο»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Golden Age έγραψε: 24 Φεβ 2025, 13:09
Ναύτης έγραψε: 24 Φεβ 2025, 12:56
Golden Age έγραψε: 24 Φεβ 2025, 12:53

Αυτά last year. Τώρα που τα 'κανε μούσκεμα θα αλλάξουν τα πράγματα. Κρίμα γιατί είχε γεννήσει πολλές προσδοκίες.
Τι λαστ γίαρ ρε, πριν από καμιά βδομάδα βγήκε η δημοσκόπηση. Σας το πήρε το ακροδεξιό διαμέρισμα η Αφρώ, σε λίγο θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σ' αυτήν και τον φιδέμπορα.
Ποιοί είμαστε εμείς; :lol:

Λατινοπούλου στήριζα μέχρι να κάνει την επερώτηση έναντια στην εξόρυξη αντιμονίου.
Ε καλά πιο πριν στήριζες τους σπαρτιάτες από τα λιντλ, πριν τον άεργο κιθαρωδό, πριν τον χοντρό ανθυποφύρερ, γενικά βολοδέρνεις. Πάντως αυτό που είπα ισχύει και θα το δεις: η Αφρώ προοικονομείται για κυβερνητική εταίρος.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Re: Φασίστω: «Είμαι περήφανη που εμπόδισα την συζήτηση για τα Τέμπη στο Ευρωκοινοβούλιο»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

SeaHawk έγραψε: 24 Φεβ 2025, 13:06
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 23 Φεβ 2025, 15:50 Γιατί να μην συζητηθεί ένα τέτοιο ζήτημα; Υποτίθεται να βγούν όλα στο φως αλλά με ομερτά;
Τι να συζητηθει και απο ποιον δηλαδη;
Από τους βουλευτές και όσους είναι καλεσμένοι, το περιεχόμενο των τοποθετήσεων των βουλευτών και των κομμάτων είναι δική τους ευθύνη για το τι θα περιλάβουν
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

αρχισε η αμφισβητηση
https://twitter.com/Underwood_DC/status ... 5434882342
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
southern

Golden Age έγραψε: 24 Φεβ 2025, 12:48
Ναύτης έγραψε: 24 Φεβ 2025, 12:40 Προοικονομείται για κυβερνητική εταίρος η Αφρώ, βλέπει μακρυά.
Για εξωκοινοβούλιο προοικονομείται
αποχωρησε ο Ιωαννης Αμπατζογλου λογω Τεμπων
Εικόνα
περιφερειακος συμβουλος του Τοψιδη στη περιφερεια Ανατολικης Μακεδονιας Θρακης
https://synthesi-pamth.gr/abatzoglou-ioannis/
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Συνεπής κίνηση από τη Λατινοπούλου. Ήταν σήμα για να αρχίσουν να πηγαίνουν εκεί και άλλοι Νεοδημοκράτες που φοβούνται την "ακυβερνησία" αλλά έχουν τις... "επιφυλάξεις" τους για την παράταξη.

Η Λατινοπούλου παίζει να είναι περισσότερο πιστή Νεοδημοκράτισσα και από τον Μητσοτάκη.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ο Φράγκος (Στρατάρχης-Κτηνίατρος) :giggle: κόβει τη Λατινοπούλου στα Λατινικά:

SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Rakomelofronas έγραψε: 24 Φεβ 2025, 14:48 Συνεπής κίνηση από τη Λατινοπούλου. Ήταν σήμα για να αρχίσουν να πηγαίνουν εκεί και άλλοι Νεοδημοκράτες που φοβούνται την "ακυβερνησία" αλλά έχουν τις... "επιφυλάξεις" τους για την παράταξη.

Η Λατινοπούλου παίζει να είναι περισσότερο πιστή Νεοδημοκράτισσα και από τον Μητσοτάκη.
:smt023
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

southern έγραψε: 24 Φεβ 2025, 14:21
Ναύτης έγραψε: 24 Φεβ 2025, 12:40 Προοικονομείται για κυβερνητική εταίρος η Αφρώ, βλέπει μακρυά.
Εικόνα
Ποιος είναι αυτός πάλι; :smt005:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Δεν θα είναι στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη η Αφρούλα για να μη θεωρηθεί οτι θέλει ψηφαλάκια, αλλά βγαίνει 4 μέρες πριν και το διατυμπανίζει παντού :fp: για να μαζέψει τα ψηφαλάκια όλων όσοι επίσης δεν θα παρευρεθούν, επειδή εμπιστεύονται την δικαιοσύνη 🤡🤡🤡

Εικόνα

ΥΓ..Δεν θα λείψει σε κανέναν βεβαίως... Έτσι κι αλλιώς μισεί τους ανθρώπους και ίσως να χαλούσε η διάθεση της... Γιατί να ρισκάρει; Ας κάτσει στ'αυγα της!...
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Νάτα, νάτα!
Ο :078: Άρης Πορτοσάλτε το πε ξεκάθαρα σήμερα:
''Θέλω σήμερα να ξεχωρίσω και να εξάρω τη στάση της κυρίας Λατινοπούλου (που δεν θα πάει στη συγκέντρωση)''.
Οι φασίστες πάντα είναι εδώ, είναι εργαλείο του συστήματος, κατά καιρούς τους κρύβουν κάτω από το χαλί και όταν τους χρειαστούν τους βγάζουν.
Για όλους εσάς που την εποχή των Τεράτων τη βρίσκετε φυσιολογική και την Παρασκευή θα καθίσετε σπίτι σας. Να πιείτε ένα λικεράκι μαζί με τον κ. Άρη και την Λατινοπούλου.
Έτσι έλεγαν και για τη Χρυσή Αυγή πριν δεκαπέντε χρόνια, σοβαρή τη χαρακτήριζαν, μαζί τους λοιπόν να πάτε...
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Δυνατό χτύπημα αυτο του πορτοσαλτε, δύσκολα μένει όρθιος. Πάντως η λατινοπουλου πήγαινε καλά, δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρει το ρίσκο να φανεί τόσο κοντά στη ΝΔ. Πάντως αν μπει στη Βουλή, σίγουρα ουδείς δε θα μπορεί να τις πει γιατί συνεργάζεται. Να δούμε αν θα αποδώσει σε βάθος χρόνου.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

micmic έγραψε: 24 Φεβ 2025, 13:04 Όποιος δεν θέλει μετανάστες στη χώρα του αποκαλείται φασίστας. Δεν παίζει ρόλο η άποψή του σε όλα τα άλλα ζητήματα, μπορεί οι θέσεις του να είναι ταυτόσημες πχ με του ΚΚΕ σε όλα τα υπόλοιπα. Αλλά αν δεν θέλεις μετανάστες αυτομάτως είσαι φασίστας.
μπα. φασιστας ειναι οποιος διαφωνει με το κκε. και βερος κομμουνιστης πεντε γενιες πισω να ειναι, στο κομμα απο τα γεννοφασκια του, ετσι και διαφωνησει στο παραμικρο, ειναι φασιστας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Frappezitis έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:54 Δεν θα είναι στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη η Αφρούλα για να μη θεωρηθεί οτι θέλει ψηφαλάκια, αλλά βγαίνει 4 μέρες πριν και το διατυμπανίζει παντού :fp: για να μαζέψει τα ψηφαλάκια όλων όσοι επίσης δεν θα παρευρεθούν, επειδή εμπιστεύονται την δικαιοσύνη 🤡🤡🤡

Εικόνα

ΥΓ..Δεν θα λείψει σε κανέναν βεβαίως... Έτσι κι αλλιώς μισεί τους ανθρώπους και ίσως να χαλούσε η διάθεση της... Γιατί να ρισκάρει; Ας κάτσει στ'αυγα της!...
Και έτσι διάλυσε κάθε αμφιβολία που είχε δημιουργηθεί με την επιχειρηματολογία της περί διαφωνίας στο να γίνει συζήτηση στην ευρωβουλή. Ο Βελόπουλος θα τρίβει τα χέρια του, ο Μητσοτάκης θα τραβάει τα βυζιά του που πήγε και κάηκε πριν της ώρας της αυτή.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Green Dragon έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:33
Frappezitis έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:54 Δεν θα είναι στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη η Αφρούλα για να μη θεωρηθεί οτι θέλει ψηφαλάκια, αλλά βγαίνει 4 μέρες πριν και το διατυμπανίζει παντού :fp: για να μαζέψει τα ψηφαλάκια όλων όσοι επίσης δεν θα παρευρεθούν, επειδή εμπιστεύονται την δικαιοσύνη 🤡🤡🤡

Εικόνα

Και έτσι διάλυσε κάθε αμφιβολία που είχε δημιουργηθεί με την επιχειρηματολογία της περί διαφωνίας στο να γίνει συζήτηση στην ευρωβουλή. Ο Βελόπουλος θα τρίβει τα χέρια του, ο Μητσοτάκης θα τραβάει τα βυζιά του που πήγε και κάηκε πριν της ώρας της αυτή.
Είναι βιαστική η Αφρουλα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
southern

Otto Weininger έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:36
southern έγραψε: 24 Φεβ 2025, 14:21

Εικόνα
Ποιος είναι αυτός πάλι; :smt005:
περιφερειακος συμβουλος και πρωην κομματαρχης της στη συγκεκριμενη περιφερεια. γνωστος μακεδονομαχος
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”