Bazoomba έγραψε: 23 Φεβ 2025, 11:23 δεδομενου οτι μαλλον ο εναον εφαγε μπαν, ως αντιπροεδρος του συλλογου κερκιδας εχω να πω οτι αν θελετε να απολαμβανετε τα σχετικα προνομια, θα πρεπει τα σχολια σας να μην περιοριζονται σε ιμοτικον.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #2
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Misty_Blue
Re: Phorum Forumvision #2
To scare myself with my own desert places.
Έχουμε σναπσω, μαρτυρία, λινκ της στιγμής που βρίστηκε με υπερασπιστή της συγκάλυψης για τα Τέμπη ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Misty_Blue
Σοβαρά έφαγε ο έναον κι όχι κάτι άλλοι καραγκιόζηδες ;Bazoomba έγραψε: 23 Φεβ 2025, 11:23 δεδομενου οτι μαλλον ο εναον εφαγε μπαν, ως αντιπροεδρος του συλλογου κερκιδας εχω να πω οτι αν θελετε να απολαμβανετε τα σχετικα προνομια, θα πρεπει τα σχολια σας να μην περιοριζονται σε ιμοτικον.
To scare myself with my own desert places.
Τρία τραγούδια πρέπει να ακούσεις. Όλα είναι γνωστά
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Κοιταξε υπερβολικα στην αβυσσο του ΝΔκρατικου συλλογικου iq, και η αβυσσος τον κοιταξε πισω.
Στο τελος, αντι για καρο, αλογο, και μαστιγιο βρηκε εναν απο τα μπροκολα του ιστοτοπου, τον νεμο, σε μια απο τις μεγαλες στιγμες του, και κατερρευσε μπροστα σε ολους μας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ΣΟφα λογια.Misty_Blue έγραψε: 23 Φεβ 2025, 11:29Σοβαρά έφαγε ο έναον κι όχι κάτι άλλοι καραγκιόζηδες ;Bazoomba έγραψε: 23 Φεβ 2025, 11:23 δεδομενου οτι μαλλον ο εναον εφαγε μπαν, ως αντιπροεδρος του συλλογου κερκιδας εχω να πω οτι αν θελετε να απολαμβανετε τα σχετικα προνομια, θα πρεπει τα σχολια σας να μην περιοριζονται σε ιμοτικον.Ωραίο το phorum.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 23 Φεβ 2025, 11:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
χαζό εισαι παιδί μου;
ΦΑΚ, δεν προλαβα να κατοχυρωσω την θεση και τυπικα, και γυρισε η σαυρα εεε ο αγαπητος μας προεδρος εννοω.
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
δεδομένου ότι μάλλον η νάιδα έφαγε μπαν, θα τοποθετηθώ εγώ εκ μέρους της
δεν έχω υπέροχα βυζιά στο άβαταρ μου; η παταταρχία δεν είναι πολύ καταπιεστική;
ο καπιταλισμός δεν φυλακίζει τον άνθρωπο; μισό να ποντάρω μία στην διπλανή καρτέλα
ο καπιταλισμός δεν φυλακίζει τον άνθρωπο; μισό να ποντάρω μία στην διπλανή καρτέλα
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
-

-
μην αισθάνεσαι άσχημα, εδώ η alicat έβγαζε λογύδριο περί επικείμενης αλλαγής της τακτικής της στο παιχνίδι, επειδή θεώρησε σκοτεινό δάκτυλο και έξωθεν παρέμβαση το ρισετ της σελίδας όσο φόρτωνε η επόμενη φάσηBazoomba έγραψε: 23 Φεβ 2025, 11:45 ΦΑΚ, δεν προλαβα να κατοχυρωσω την θεση και τυπικα, και γυρισε η σαυρα εεε ο αγαπητος μας προεδρος εννοω.
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 23 Φεβ 2025, 12:04μην αισθάνεσαι άσχημα, εδώ η alicat έβγαζε λογύδριο περί επικείμενης αλλαγής της τακτικής της στο παιχνίδι, επειδή θεώρησε σκοτεινό δάκτυλο και έξωθεν παρέμβαση το ρισετ της σελίδας όσο φόρτωνε η επόμενη φάσηBazoomba έγραψε: 23 Φεβ 2025, 11:45 ΦΑΚ, δεν προλαβα να κατοχυρωσω την θεση και τυπικα, και γυρισε η σαυρα εεε ο αγαπητος μας προεδρος εννοω.και το θέμα δεν είναι ότι μπερδεύτηκε, σιγά, θα ήταν συγκεντρωμένη στην αυθόρμητη επιλογή νέου τραγουδιού μελετώντας παλιά ποστ άλλων, το θέμα είναι ότι τραβήχτηκε ύπουλα
σαν τσαμπουκαλεμένη γάτα έτοιμη να επιτεθεί

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Fata_Morgana
Στο αβατάρ είναι τα βυζιά της πενέλοπε. Αλλά και τα δικά μου υπέροχα είναι.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 23 Φεβ 2025, 11:51 δεδομένου ότι μάλλον η νάιδα έφαγε μπαν, θα τοποθετηθώ εγώ εκ μέρους της
Να ληφθεί υπόψιν παρακαλώ όταν κάνετε βαθμολόγηση
- NovaLacertae
Fata_Morgana έγραψε: 23 Φεβ 2025, 12:23Νάιδα ΔΕΝ είπε...ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 23 Φεβ 2025, 11:51 δεδομένου ότι μάλλον η νάιδα έφαγε μπαν, θα τοποθετηθώ εγώ εκ μέρους της .....
χαζό εισαι παιδί μου;![]()
Fata_Morgana έγραψε: 23 Φεβ 2025, 12:23
Στο αβατάρ είναι τα βυζιά της πενέλοπε. Αλλά και τα δικά μου υπέροχα είναι.
Να ληφθεί υπόψιν παρακαλώ όταν κάνετε βαθμολόγηση![]()
Πάντα υπάρχει ένα μπόνους για ωραίες τραγουδίστριες όταν έχουν εξαντληθεί τα μουσικά κριτήρια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2236 Απαντήσεις
- 50753 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Misty_Blue
-
- 337 Απαντήσεις