Αν εχω ορεξη θ ανοιξω νημα για gilf με sexy εμφανισηjackie Daniels έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:30το καταλαβαμε και λυπόμαστε για σέναΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:28Όντως μιλάω εκ πείρας. Άντρας που δεν μπορεί να αυτοσυντηρηθεί είναι θηλυκότητα.jackie Daniels έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:24 το μένος που βγάζει η γαλη προς τους αντρες φανερώνει ότι πράγματι μιλησε εκ πείρας ..
ας δειξουμε κατανόηση και ας συνεχυσουμε με το ευάρεστο αυτό νήμα![]()
πίσω στις μιλφάρες τώρα αδέρφια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ποιες είναι πιο εύκολες ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαδουραίος
Re: ποιες είναι πιο εύκολες ?
Και για ποιο λόγο να την πέσει μια γυναίκα σ' έναν ακαμάτη, που δεν είναι καν προ;jackie Daniels έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:29φυσικα και είπα ότι ΆΝ είναι να τα χώσω θα τα χωσω στην προ και όχι στην ακαμάτραsharp έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:27Αφού σου την πέφτουν όλες, γιατί πρέπει να τα χώσεις; Δεν μας τα λες καλά.jackie Daniels έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:22
δε πάμε για γάμο,το έγραψα στο οπ "έστω ότι θέλεις να χαλαρώσεις τον ανδρισμό σου άμεσα που θα αποταθείς για άμεση ανακούφιση?"
όμως τι νομιζείς ? η άεργη δε θα περιμένει να τις τα χώσεις ?
γι αυτο αν ειναι να πλερω πάμε με προ
τι εννοεις ότι οι φοιτήτριες μου την πέφτουν ?
όλες μου την πέφτουν![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
Οχι δεν λυπομαστε για τις νομιμες σεξουαλικες προτιμησεις των αλλων . Περι ορεξεως γαιδουραγκαθα...jackie Daniels έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:30το καταλαβαμε και λυπόμαστε για σέναΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:28Όντως μιλάω εκ πείρας. Άντρας που δεν μπορεί να αυτοσυντηρηθεί είναι θηλυκότητα.jackie Daniels έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:24 το μένος που βγάζει η γαλη προς τους αντρες φανερώνει ότι πράγματι μιλησε εκ πείρας ..
ας δειξουμε κατανόηση και ας συνεχυσουμε με το ευάρεστο αυτό νήμα![]()
πίσω στις μιλφάρες τώρα αδέρφια
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- jackie Daniels
αμαν η γαλη βραχυκύκλωσε

Σου την πέφτουν στο σουπερμάρκετ, τύπε;Οργισμένος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:31Μου την πεφτουν πολυ κομψα και εμεσα. Εντω μεταξυ εδω και χρονια δεν φοραω βερα, κατι που τις διδει πατημα. Καθως ως σουηδεζες διδουν προσοχη σε αυτα δλδ αν θα ελεγα οτι ξερεις ειμαι παντρεμενος, η απαντηση ανακουφισης υπαρχει ετοιμη "δεν ειδα βερα ".sharp έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:10Το παντρεμμένος δεν τις ενοχλεί; Ή το κρύβεις;Οργισμένος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 19:40
χωρισμενες. 3 σουηδεζες μου την ψιλοπεφτουν στη δουλεια. Εμπ1 ανετα και στις 3 , η μια εχει προγουλι αλλα οκ.
Ομως ειμαι καλο παδι . Κατα τα αλλα οι χωρισμενες μολις βεβαιωθουν οτι δεν εισαι κανας αξεστος πιθηκος, ανοιγουν τις μπουταρες.
Η 2 ειναι διευθυντριες. Η μια απο αυτες εχει ωραια κλασσικη φατσουλα σουηδεζας με μεγαλα αμυγδαλωτα γκρι ματια. Ομως κοντη και στεγνη, γυρω στα 55. Η αλλη ειναι πιο μικρη , γυρω στα 45, λιγο πιο κοντη απο εμενα 185 πλας, γυμνασμενη, φατσα κλασσικη ξανθια σουηδεζα αλλα μετρια, και καλο σωμα, οχι βεβαια κατι τρομερο, χωρισμενη με 2 παιδακια.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- jackie Daniels
Οργισμένος απο τουδε θα κυκλοφορεις με ενα πακετο μυγδαλα στην κωλοτσεπη ...
Τόσα ξέρετε, τόσα λέτε.
Ενιγουέι, εγώ έχω τέρμα αρσενική νοοτροπία σε κάποια θέματα.
Το πρώτο πράγμα που κοιτάζω είναι η εμφάνιση. Και ακόμη και σήμερα, επειδή τα στερνά τιμούν τα πρώτα, πάω ό,τι στοίχημα θέτε ότι όλα τα μαδουροφτύσματα του πχώρου, δεν θα περνούσαν καν στον ημιτελικό. Πάτε να βρείτε άλλες γραίες του περιβάλλοντος σας να πουλήσετε γοητεία και παθιάρικη χειρώνακτη βαρβατίλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 16 Φεβ 2025, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η βέρα είναι αφροδισιακό, elementary Dr. WatsonΟργισμένος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:31Μου την πεφτουν πολυ κομψα και εμεσα. Εντω μεταξυ εδω και χρονια δεν φοραω βερα, κατι που τις διδει πατημα. Καθως ως σουηδεζες διδουν προσοχη σε αυτα δλδ αν θα ελεγα οτι ξερεις ειμαι παντρεμενος, η απαντηση ανακουφισης υπαρχει ετοιμη "δεν ειδα βερα ".sharp έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:10Το παντρεμμένος δεν τις ενοχλεί; Ή το κρύβεις;Οργισμένος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 19:40
χωρισμενες. 3 σουηδεζες μου την ψιλοπεφτουν στη δουλεια. Εμπ1 ανετα και στις 3 , η μια εχει προγουλι αλλα οκ.
Ομως ειμαι καλο παδι . Κατα τα αλλα οι χωρισμενες μολις βεβαιωθουν οτι δεν εισαι κανας αξεστος πιθηκος, ανοιγουν τις μπουταρες.
Η 2 ειναι διευθυντριες. Η μια απο αυτες εχει ωραια κλασσικη φατσουλα σουηδεζας με μεγαλα αμυγδαλωτα γκρι ματια. Ομως κοντη και στεγνη, γυρω στα 55. Η αλλη ειναι πιο μικρη , γυρω στα 45, λιγο πιο κοντη απο εμενα 185 πλας, γυμνασμενη, φατσα κλασσικη ξανθια σουηδεζα αλλα μετρια, και καλο σωμα, οχι βεβαια κατι τρομερο, χωρισμενη με 2 παιδακια.
Κατά τ' άλλα μια χαρά γουστάρεις.
- jackie Daniels
αμάν η γριά λάλησε

- Μαδουραίος
Θα πιει τιλιο αργοτερα και θα ηρεμησει με τις γατες της
Όχι πάντα. Για τους άντρες μπορεί, για τις γυναίκες είναι τέρμα ξενερωτικό. Εκτός απο κάτι χαζογκομενίτσες, που θεωρούν μοιραίο πάθος τη χρήση τους από παντρεμενους ως χαρτομάντηλο.sharp έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:44Οργισμένος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:31Μου την πεφτουν πολυ κομψα και εμεσα. Εντω μεταξυ εδω και χρονια δεν φοραω βερα, κατι που τις διδει πατημα. Καθως ως σουηδεζες διδουν προσοχη σε αυτα δλδ αν θα ελεγα οτι ξερεις ειμαι παντρεμενος, η απαντηση ανακουφισης υπαρχει ετοιμη "δεν ειδα βερα ".
Η βέρα είναι αφροδισιακό, elementary Dr. Watson
Κατά τ' άλλα μια χαρά γουστάρεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εσείς με τι μιλάτε βρε μπαζοχύματα; Λέτε βρωμόλογα στην παλάμη σας;
Έχετε πλάκα τελικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- jackie Daniels
λες ?
https://x.com/Mc_Phils/status/1886425851505389670
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι τραβάς εμφανισιακά, γι΄αυτό σου την πέφτουν, αλλά μετά λες μια μαλακία και φεύγουν, οπότε πρέπει να τα σκάσεις. Επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά δεν παίζει ρόλο.jackie Daniels έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:29φυσικα και είπα ότι ΆΝ είναι να τα χώσω θα τα χωσω στην προ και όχι στην ακαμάτραsharp έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:27Αφού σου την πέφτουν όλες, γιατί πρέπει να τα χώσεις; Δεν μας τα λες καλά.jackie Daniels έγραψε: 16 Φεβ 2025, 20:22
δε πάμε για γάμο,το έγραψα στο οπ "έστω ότι θέλεις να χαλαρώσεις τον ανδρισμό σου άμεσα που θα αποταθείς για άμεση ανακούφιση?"
όμως τι νομιζείς ? η άεργη δε θα περιμένει να τις τα χώσεις ?
γι αυτο αν ειναι να πλερω πάμε με προ
τι εννοεις ότι οι φοιτήτριες μου την πέφτουν ?
όλες μου την πέφτουν![]()
Έλα να βλέπω περισσότερες εκδηλώσεις από τους πολιτικούς σημαιοφόρους του πχώρου...
Βλημμένα.
Ούτε μυρωδιά δεν παίρνετε από το πού σας πάει το λουρί που σας βάζει η γάτα...
Και με ποιους και ποιες ταυτίζεστε θέτε δεν θέτε.
Βλημμένα.
Ούτε μυρωδιά δεν παίρνετε από το πού σας πάει το λουρί που σας βάζει η γάτα...
Και με ποιους και ποιες ταυτίζεστε θέτε δεν θέτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 244 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-