!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κολοτούμπα επιπέδου Κομανέτσι η βυζαντινή μάγισσα.
Re: Κολοτούμπα επιπέδου Κομανέτσι η βυζαντινή μάγισσα.
Επαναλαμβάνω οτι εχω γράψει εδω και χρόνια.
Δεν υπάρχουν καλοί μέσα στο σκυλολόι της Ιστανμπούλ.
Πρόκειται για μια συμμορία κοπριτών σε όποια φράξια κι αν ανήκουν.
Η Ορθοδοξία αλλα κι ο ελληνισμός πρέπει να τους πετάξουν σε όποια χωματερή βρεθεί πρόχειρη.
Δεν υπάρχουν καλοί μέσα στο σκυλολόι της Ιστανμπούλ.
Πρόκειται για μια συμμορία κοπριτών σε όποια φράξια κι αν ανήκουν.
Η Ορθοδοξία αλλα κι ο ελληνισμός πρέπει να τους πετάξουν σε όποια χωματερή βρεθεί πρόχειρη.
- Fata_Morgana
Για αυτό πρέπει να γίνει διαχωρισμός κράτους εκκλησίας. Ντροπή.
- Rocco Siffredi
Στην Τουρκία;Fata_Morgana έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:17 Για αυτό πρέπει να γίνει διαχωρισμός κράτους εκκλησίας. Ντροπή.
Δεν είναι Ελλάδα αυτος
Γεώργιε, θενξ, λίγο πολυ τις έχω ακούσει τις πομπές του στην Αμερική, έλεγα μήπως είχες τίποτα πιο λεπτομερές για το πριν φύγει, εφόσον ισχυρίζεσαι οτι τον έδιωξε από κοντά του ο Πατριάρχης για τους παραπάνω λόγους. Αναρωτιέμαι όμως, ο Πατριάρχης είναι πανέξυπνος άνθρωπος, δεν τον είχε καταλάβει?
Στύγιε, οκ, αυτός είναι το base της υπόθεσης, εξυπακούεται
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Προσπαθησε να τον συνετισει.Saturn έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:29 Γεώργιε, θενξ, λίγο πολυ τις έχω ακούσει τις πομπές του στην Αμερική, έλεγα μήπως είχες τίποτα πιο λεπτομερές για το πριν φύγει, εφόσον ισχυρίζεσαι οτι τον έδιωξε από κοντά του ο Πατριάρχης για τους παραπάνω λόγους. Αναρωτιέμαι όμως, ο Πατριάρχης είναι πανέξυπνος άνθρωπος, δεν τον είχε καταλάβει?
Αλλα οταν ειδε οτι τον εμπλεξε στα σχεδια του εν αγνοια του και πως με τα ψεμματα του καταδικασε ουσιαστια 2 Μητροπολιτες που το μονο τους εγκλημα ηταν οτι προσπαθησαν να τον σταματησουν πριν βαλει χέρικ σε ολοκληρη την Αρχιεπισκοπη του ειπε "ξες κατι? Εσυ δεν φτιαχνεις. Αντιο και τα λεγαμε".
Τον ειχε καλυψει σε πολλες αλλες περιπτωσεις αλλα καποια στιγμη γινεσαι too much of a dick και ακους το "αντε και γαμησου ρε παπαρα".
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Συμφωνω αλλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα πιστεψε με ειναι πολυ πιο ευκολο να λύσεις τον Γορδιο Δεσμο με το ενα χέρι και με δεμενα ματια παρα αυτο που λες.Fata_Morgana έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:17 Για αυτό πρέπει να γίνει διαχωρισμός κράτους εκκλησίας. Ντροπή.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τον θυμάμαι σε μια φωτο με ένα αρνάκι (ζωντανόGeorge_V έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:36Προσπαθησε να τον συνετισει.Saturn έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:29 Γεώργιε, θενξ, λίγο πολυ τις έχω ακούσει τις πομπές του στην Αμερική, έλεγα μήπως είχες τίποτα πιο λεπτομερές για το πριν φύγει, εφόσον ισχυρίζεσαι οτι τον έδιωξε από κοντά του ο Πατριάρχης για τους παραπάνω λόγους. Αναρωτιέμαι όμως, ο Πατριάρχης είναι πανέξυπνος άνθρωπος, δεν τον είχε καταλάβει?
Αλλα οταν ειδε οτι τον εμπλεξε στα σχεδια του εν αγνοια του και πως με τα ψεμματα του καταδικασε ουσιαστια 2 Μητροπολιτες που το μονο τους εγκλημα ηταν οτι προσπαθησαν να τον σταματησουν πριν βαλει χέρικ σε ολοκληρη την Αρχιεπισκοπη του ειπε "ξες κατι? Εσυ δεν φτιαχνεις. Αντιο και τα λεγαμε".
Τον ειχε καλυψει σε πολλες αλλες περιπτωσεις αλλα καποια στιγμη γινεσαι too much of a dick και ακους το "αντε και γαμησου ρε παπαρα".
Και είχα αναρωτηθεί εαν προοριζόταν για καλός ποιμένας σε έκδοση Μαστερ οφ δι Γιούνιβερς....? (το θέτω πολύ κομψά το υπονοούμενο)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Βγήκε η άλλη μάγισσα, ο Βαρθολομαίος και κάτι έλεγε για τα Τέμπη. Έχει σχέση με τον Ικονίου?George_V έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:19Θα σου πω κατι.Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:02 Σα να προκαλούν την τύχη τους μερικοί ,έστω κι αν βροντοφωνάζει το σύμπαν: μη γίνεσαι μαλάκας.
Εκεί, να την κάνουν ...
Ο εν λογω Μητροπολιτης ειναι ενας απο τους διεκδικητες του Πατριαρχικου Θρονου.
Δεδομενης της ηλικιας του Βαρθολομαιου η διαδοχη δεν θα αργησει πολυ ακομα και η Πατριαρχικη Αυλη εχει εδω και καιρο τωρα διαιρεθει σε φατρίες που υποστηριζουν υποψηφιους.
Η φιλελευθερη πτερυγα στηριζει Αμερικης Ελπιδοφορο, οι Πατριαρχικοι τον Χαλκηδονος Εμμανουηλ και οι παραδοσιακοι τον Πριγκιπονησσων Δημητριο.
Τελευταια ειχε ακουστει (ξανα) το ονομα του Ικονιου Θεοληπτου ως συμβιβαστικη προταση αναμεσα Πατριαρχικους και παραδοσιακους για να μπλοκαριστει η υποψηφιοτητα Ελπιδοφορου τον οποιο τουλαχιστον η μιση Αυλη δεν θελει να τον δει στο Θρονο. Βασικα δεν θελουν να τον βλεπουν ουτε στην Κωνσταντινουπολη.
Εν τουτοις ο εν λογω ιεράρχης ειναι γνωστος "χανος" και δεν θα μου εκανε εντυπωση αν καποιος του ψιθυρισε να κανει τετοιες δηλωσεις για να αποκτησει την ευνοια της Ελ. Κυβερνησης που εχει επιρροη ως ενα βαθμο και αυτος το χαψε και εγραψε τη μαλακια του.
Αλλα η μαλακια που εγραψε τον εκαψε σαν υποψηφιο πλεον.
Αν ρωτατε εμενα ολο αυτο το σκηνικο δεν ηταν τιποτα αλλο παρα ενα elaborate βυζαντινου σχεδιασμου πλανο για να βγάλουν εναν υποψηφιο για το θρονο απο τη μεση.
Και μπορω να σκεφτω και ποιος θα μπορουσε να ειναι πισω απο ενα τετοιο σχεδιο γιατι πολυ απλα το εχει ξανακανει περιπου το ιδιο (με επιτυχια) προ καιρου.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:06Τι θες μωρή γλαδιόλα;Μαδουραίος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:03Εσύ δεν αποχωρησες λολίτα;Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:02 Σα να προκαλούν την τύχη τους μερικοί ,έστω κι αν βροντοφωνάζει το σύμπαν: μη γίνεσαι μαλάκας.
Εκεί, να την κάνουν ...
Πήξε, εδώ θα είμαι να σε σφαλιαρώνω,κρετίνε.
Και δεν κατάλαβες καν που πήγαινε το σχόλιο,όχι σ΄εσένα, στον μπετόβλακα μητροπολίτη.

https://www.youtube.com/shorts/p_WWGhQg8V8
Έχω κάνει καταγγελία στη ΔΗΕΣτύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:40Η Αρβελέρ έχει ξεμωραθεί , σεξ έχω κάνει με τη Στύγαινα ποικιλοτρόπως και η Μπελούτσι είναι γριά πλέον και ντεκαβλέ.Μαδουραίος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:36Ερώτηση κρίσεως.
1 ώρα συνάντηση με την Αρβελέρ ή 1 ώρα άγριο σεξ με την Μόνικα Μπελούτσι;
Εκας οι βέβηλοι!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τι ρε μαλάκα; 56 είμαι γω ,59 είναι η γραυς.Beria έγραψε: 16 Φεβ 2025, 19:24Έχω κάνει καταγγελία στη ΔΗΕΣτύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:40Η Αρβελέρ έχει ξεμωραθεί , σεξ έχω κάνει με τη Στύγαινα ποικιλοτρόπως και η Μπελούτσι είναι γριά πλέον και ντεκαβλέ.Μαδουραίος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:36
Ερώτηση κρίσεως.
Εκας οι βέβηλοι!
ΕΛΕΟΣ!
- Μαδουραίος
Κάτι ακούγεται για καθηγητές στην περιοχή σου που την πέφτουν σε μαθήτριες
- George_V
Στο κλιμα του Πατριαρχειου Κωνσταντινουπολεως ανηκει ο Μητροπολιτης Ικονιου.Nandros έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:52Βγήκε η άλλη μάγισσα, ο Βαρθολομαίος και κάτι έλεγε για τα Τέμπη. Έχει σχέση με τον Ικονίου?George_V έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:19Θα σου πω κατι.Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:02 Σα να προκαλούν την τύχη τους μερικοί ,έστω κι αν βροντοφωνάζει το σύμπαν: μη γίνεσαι μαλάκας.
Εκεί, να την κάνουν ...
Ο εν λογω Μητροπολιτης ειναι ενας απο τους διεκδικητες του Πατριαρχικου Θρονου.
Δεδομενης της ηλικιας του Βαρθολομαιου η διαδοχη δεν θα αργησει πολυ ακομα και η Πατριαρχικη Αυλη εχει εδω και καιρο τωρα διαιρεθει σε φατρίες που υποστηριζουν υποψηφιους.
Η φιλελευθερη πτερυγα στηριζει Αμερικης Ελπιδοφορο, οι Πατριαρχικοι τον Χαλκηδονος Εμμανουηλ και οι παραδοσιακοι τον Πριγκιπονησσων Δημητριο.
Τελευταια ειχε ακουστει (ξανα) το ονομα του Ικονιου Θεοληπτου ως συμβιβαστικη προταση αναμεσα Πατριαρχικους και παραδοσιακους για να μπλοκαριστει η υποψηφιοτητα Ελπιδοφορου τον οποιο τουλαχιστον η μιση Αυλη δεν θελει να τον δει στο Θρονο. Βασικα δεν θελουν να τον βλεπουν ουτε στην Κωνσταντινουπολη.
Εν τουτοις ο εν λογω ιεράρχης ειναι γνωστος "χανος" και δεν θα μου εκανε εντυπωση αν καποιος του ψιθυρισε να κανει τετοιες δηλωσεις για να αποκτησει την ευνοια της Ελ. Κυβερνησης που εχει επιρροη ως ενα βαθμο και αυτος το χαψε και εγραψε τη μαλακια του.
Αλλα η μαλακια που εγραψε τον εκαψε σαν υποψηφιο πλεον.
Αν ρωτατε εμενα ολο αυτο το σκηνικο δεν ηταν τιποτα αλλο παρα ενα elaborate βυζαντινου σχεδιασμου πλανο για να βγάλουν εναν υποψηφιο για το θρονο απο τη μεση.
Και μπορω να σκεφτω και ποιος θα μπορουσε να ειναι πισω απο ενα τετοιο σχεδιο γιατι πολυ απλα το εχει ξανακανει περιπου το ιδιο (με επιτυχια) προ καιρου.
.
Δεν καταλαβαινω τι θες να πεις ομως με αυτο.
Δε με αφορά ,εγώ μόνο βαθμούς και ωριαίες ή μονοήμερες αποβολές μοιράζω.Μαδουραίος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 19:38Κάτι ακούγεται για καθηγητές στην περιοχή σου που την πέφτουν σε μαθήτριες
Για την Μόνικα, έπρεπε να φθάσεις πιο ψηλά. Για την Μόνικα.Beria έγραψε: 16 Φεβ 2025, 19:24Έχω κάνει καταγγελία στη ΔΗΕΣτύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:40Η Αρβελέρ έχει ξεμωραθεί , σεξ έχω κάνει με τη Στύγαινα ποικιλοτρόπως και η Μπελούτσι είναι γριά πλέον και ντεκαβλέ.Μαδουραίος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:36
Ερώτηση κρίσεως.
Εκας οι βέβηλοι!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 192 Απαντήσεις
- 5058 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 39 Απαντήσεις