!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κολοτούμπα επιπέδου Κομανέτσι η βυζαντινή μάγισσα.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Κολοτούμπα επιπέδου Κομανέτσι η βυζαντινή μάγισσα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Επαναλαμβάνω οτι εχω γράψει εδω και χρόνια.
Δεν υπάρχουν καλοί μέσα στο σκυλολόι της Ιστανμπούλ.
Πρόκειται για μια συμμορία κοπριτών σε όποια φράξια κι αν ανήκουν.
Η Ορθοδοξία αλλα κι ο ελληνισμός πρέπει να τους πετάξουν σε όποια χωματερή βρεθεί πρόχειρη.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Για αυτό πρέπει να γίνει διαχωρισμός κράτους εκκλησίας. Ντροπή.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Fata_Morgana έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:17 Για αυτό πρέπει να γίνει διαχωρισμός κράτους εκκλησίας. Ντροπή.
Στην Τουρκία;
Δεν είναι Ελλάδα αυτος
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Γεώργιε, θενξ, λίγο πολυ τις έχω ακούσει τις πομπές του στην Αμερική, έλεγα μήπως είχες τίποτα πιο λεπτομερές για το πριν φύγει, εφόσον ισχυρίζεσαι οτι τον έδιωξε από κοντά του ο Πατριάρχης για τους παραπάνω λόγους. Αναρωτιέμαι όμως, ο Πατριάρχης είναι πανέξυπνος άνθρωπος, δεν τον είχε καταλάβει?

Στύγιε, οκ, αυτός είναι το base της υπόθεσης, εξυπακούεται
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Saturn έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:29 Γεώργιε, θενξ, λίγο πολυ τις έχω ακούσει τις πομπές του στην Αμερική, έλεγα μήπως είχες τίποτα πιο λεπτομερές για το πριν φύγει, εφόσον ισχυρίζεσαι οτι τον έδιωξε από κοντά του ο Πατριάρχης για τους παραπάνω λόγους. Αναρωτιέμαι όμως, ο Πατριάρχης είναι πανέξυπνος άνθρωπος, δεν τον είχε καταλάβει?

Προσπαθησε να τον συνετισει.

Αλλα οταν ειδε οτι τον εμπλεξε στα σχεδια του εν αγνοια του και πως με τα ψεμματα του καταδικασε ουσιαστια 2 Μητροπολιτες που το μονο τους εγκλημα ηταν οτι προσπαθησαν να τον σταματησουν πριν βαλει χέρικ σε ολοκληρη την Αρχιεπισκοπη του ειπε "ξες κατι? Εσυ δεν φτιαχνεις. Αντιο και τα λεγαμε".

Τον ειχε καλυψει σε πολλες αλλες περιπτωσεις αλλα καποια στιγμη γινεσαι too much of a dick και ακους το "αντε και γαμησου ρε παπαρα".
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
George_V

Fata_Morgana έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:17 Για αυτό πρέπει να γίνει διαχωρισμός κράτους εκκλησίας. Ντροπή.
Συμφωνω αλλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα πιστεψε με ειναι πολυ πιο ευκολο να λύσεις τον Γορδιο Δεσμο με το ενα χέρι και με δεμενα ματια παρα αυτο που λες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Saturn

George_V έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:36
Saturn έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:29 Γεώργιε, θενξ, λίγο πολυ τις έχω ακούσει τις πομπές του στην Αμερική, έλεγα μήπως είχες τίποτα πιο λεπτομερές για το πριν φύγει, εφόσον ισχυρίζεσαι οτι τον έδιωξε από κοντά του ο Πατριάρχης για τους παραπάνω λόγους. Αναρωτιέμαι όμως, ο Πατριάρχης είναι πανέξυπνος άνθρωπος, δεν τον είχε καταλάβει?

Προσπαθησε να τον συνετισει.

Αλλα οταν ειδε οτι τον εμπλεξε στα σχεδια του εν αγνοια του και πως με τα ψεμματα του καταδικασε ουσιαστια 2 Μητροπολιτες που το μονο τους εγκλημα ηταν οτι προσπαθησαν να τον σταματησουν πριν βαλει χέρικ σε ολοκληρη την Αρχιεπισκοπη του ειπε "ξες κατι? Εσυ δεν φτιαχνεις. Αντιο και τα λεγαμε".

Τον ειχε καλυψει σε πολλες αλλες περιπτωσεις αλλα καποια στιγμη γινεσαι too much of a dick και ακους το "αντε και γαμησου ρε παπαρα".
Τον θυμάμαι σε μια φωτο με ένα αρνάκι (ζωντανό :lol: ) περασμένο στους ώμους του...

Και είχα αναρωτηθεί εαν προοριζόταν για καλός ποιμένας σε έκδοση Μαστερ οφ δι Γιούνιβερς....? (το θέτω πολύ κομψά το υπονοούμενο)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

George_V έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:19
Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:02 Σα να προκαλούν την τύχη τους μερικοί ,έστω κι αν βροντοφωνάζει το σύμπαν: μη γίνεσαι μαλάκας.
Εκεί, να την κάνουν ...
Θα σου πω κατι.

Ο εν λογω Μητροπολιτης ειναι ενας απο τους διεκδικητες του Πατριαρχικου Θρονου.

Δεδομενης της ηλικιας του Βαρθολομαιου η διαδοχη δεν θα αργησει πολυ ακομα και η Πατριαρχικη Αυλη εχει εδω και καιρο τωρα διαιρεθει σε φατρίες που υποστηριζουν υποψηφιους.

Η φιλελευθερη πτερυγα στηριζει Αμερικης Ελπιδοφορο, οι Πατριαρχικοι τον Χαλκηδονος Εμμανουηλ και οι παραδοσιακοι τον Πριγκιπονησσων Δημητριο.

Τελευταια ειχε ακουστει (ξανα) το ονομα του Ικονιου Θεοληπτου ως συμβιβαστικη προταση αναμεσα Πατριαρχικους και παραδοσιακους για να μπλοκαριστει η υποψηφιοτητα Ελπιδοφορου τον οποιο τουλαχιστον η μιση Αυλη δεν θελει να τον δει στο Θρονο. Βασικα δεν θελουν να τον βλεπουν ουτε στην Κωνσταντινουπολη.

Εν τουτοις ο εν λογω ιεράρχης ειναι γνωστος "χανος" και δεν θα μου εκανε εντυπωση αν καποιος του ψιθυρισε να κανει τετοιες δηλωσεις για να αποκτησει την ευνοια της Ελ. Κυβερνησης που εχει επιρροη ως ενα βαθμο και αυτος το χαψε και εγραψε τη μαλακια του.

Αλλα η μαλακια που εγραψε τον εκαψε σαν υποψηφιο πλεον.

Αν ρωτατε εμενα ολο αυτο το σκηνικο δεν ηταν τιποτα αλλο παρα ενα elaborate βυζαντινου σχεδιασμου πλανο για να βγάλουν εναν υποψηφιο για το θρονο απο τη μεση.

Και μπορω να σκεφτω και ποιος θα μπορουσε να ειναι πισω απο ενα τετοιο σχεδιο γιατι πολυ απλα το εχει ξανακανει περιπου το ιδιο (με επιτυχια) προ καιρου.
Βγήκε η άλλη μάγισσα, ο Βαρθολομαίος και κάτι έλεγε για τα Τέμπη. Έχει σχέση με τον Ικονίου?
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:06
Μαδουραίος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:03
Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:02 Σα να προκαλούν την τύχη τους μερικοί ,έστω κι αν βροντοφωνάζει το σύμπαν: μη γίνεσαι μαλάκας.
Εκεί, να την κάνουν ...
Εσύ δεν αποχωρησες λολίτα;
Τι θες μωρή γλαδιόλα;
Πήξε, εδώ θα είμαι να σε σφαλιαρώνω,κρετίνε. :c020:

Και δεν κατάλαβες καν που πήγαινε το σχόλιο,όχι σ΄εσένα, στον μπετόβλακα μητροπολίτη.

Εικόνα

https://www.youtube.com/shorts/p_WWGhQg8V8
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:40
Μαδουραίος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:36
George_V έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:34

Οχι απλα χανος. Ευκολοπιστος, πως το λενε?
Ερώτηση κρίσεως.
1 ώρα συνάντηση με την Αρβελέρ ή 1 ώρα άγριο σεξ με την Μόνικα Μπελούτσι;
Η Αρβελέρ έχει ξεμωραθεί , σεξ έχω κάνει με τη Στύγαινα ποικιλοτρόπως και η Μπελούτσι είναι γριά πλέον και ντεκαβλέ.
Έχω κάνει καταγγελία στη ΔΗΕ
Εκας οι βέβηλοι!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Beria έγραψε: 16 Φεβ 2025, 19:24

Ερώτηση κρίσεως.
Η Αρβελέρ έχει ξεμωραθεί , σεξ έχω κάνει με τη Στύγαινα ποικιλοτρόπως και η Μπελούτσι είναι γριά πλέον και ντεκαβλέ.
Εκας οι βέβηλοι!
Τι ρε μαλάκα; 56 είμαι γω ,59 είναι η γραυς.

ΕΛΕΟΣ!
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 19:37

Εκας οι βέβηλοι!

ΕΛΕΟΣ!
Κάτι ακούγεται για καθηγητές στην περιοχή σου που την πέφτουν σε μαθήτριες
Άβαταρ μέλους
George_V

Nandros έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:52
George_V έγραψε: 16 Φεβ 2025, 15:19
Εκεί, να την κάνουν ...
Θα σου πω κατι.

Ο εν λογω Μητροπολιτης ειναι ενας απο τους διεκδικητες του Πατριαρχικου Θρονου.

Δεδομενης της ηλικιας του Βαρθολομαιου η διαδοχη δεν θα αργησει πολυ ακομα και η Πατριαρχικη Αυλη εχει εδω και καιρο τωρα διαιρεθει σε φατρίες που υποστηριζουν υποψηφιους.

Η φιλελευθερη πτερυγα στηριζει Αμερικης Ελπιδοφορο, οι Πατριαρχικοι τον Χαλκηδονος Εμμανουηλ και οι παραδοσιακοι τον Πριγκιπονησσων Δημητριο.

Τελευταια ειχε ακουστει (ξανα) το ονομα του Ικονιου Θεοληπτου ως συμβιβαστικη προταση αναμεσα Πατριαρχικους και παραδοσιακους για να μπλοκαριστει η υποψηφιοτητα Ελπιδοφορου τον οποιο τουλαχιστον η μιση Αυλη δεν θελει να τον δει στο Θρονο. Βασικα δεν θελουν να τον βλεπουν ουτε στην Κωνσταντινουπολη.

Εν τουτοις ο εν λογω ιεράρχης ειναι γνωστος "χανος" και δεν θα μου εκανε εντυπωση αν καποιος του ψιθυρισε να κανει τετοιες δηλωσεις για να αποκτησει την ευνοια της Ελ. Κυβερνησης που εχει επιρροη ως ενα βαθμο και αυτος το χαψε και εγραψε τη μαλακια του.

Αλλα η μαλακια που εγραψε τον εκαψε σαν υποψηφιο πλεον.

Αν ρωτατε εμενα ολο αυτο το σκηνικο δεν ηταν τιποτα αλλο παρα ενα elaborate βυζαντινου σχεδιασμου πλανο για να βγάλουν εναν υποψηφιο για το θρονο απο τη μεση.

Και μπορω να σκεφτω και ποιος θα μπορουσε να ειναι πισω απο ενα τετοιο σχεδιο γιατι πολυ απλα το εχει ξανακανει περιπου το ιδιο (με επιτυχια) προ καιρου.
Βγήκε η άλλη μάγισσα, ο Βαρθολομαίος και κάτι έλεγε για τα Τέμπη. Έχει σχέση με τον Ικονίου?
.
Στο κλιμα του Πατριαρχειου Κωνσταντινουπολεως ανηκει ο Μητροπολιτης Ικονιου.

Δεν καταλαβαινω τι θες να πεις ομως με αυτο.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Μαδουραίος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 19:38
Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 19:37

Εκας οι βέβηλοι!

ΕΛΕΟΣ!
Κάτι ακούγεται για καθηγητές στην περιοχή σου που την πέφτουν σε μαθήτριες
Δε με αφορά ,εγώ μόνο βαθμούς και ωριαίες ή μονοήμερες αποβολές μοιράζω.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Ερώτηση κρίσεως.
Εκας οι βέβηλοι!
Για την Μόνικα, έπρεπε να φθάσεις πιο ψηλά. Για την Μόνικα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”