Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Φεβ 2025, 14:41
Κάπου εδώ να πούμε , πως ενώ η περίπτυξις δύο καλλιγραμμων γυναικών είναι κατά κανόνα ευχαριστο και τρόπον τινά ερεθιστικόν θεαμα για τον μέσο ετεροφυλόφιλο άνδρα, δεν ισχύει μάλλον το αντίστοιχο για τες γυναίκες.
Εξαιρεσις μια γνωστή μου παλαιότερα, μικρή σχετικώς σε ηλικία τότε και ξεκάθαρα ετεροφυλόφιλη, που μου εξομολογήθηκε πως την φτιάχνουν οι γκαιη τσόντες και κυρίως τέτοιες παρακολουθεί όταν θέλει να ξαλαφρώσει.
Επίσης τεραστιο ποσοστό στρέητ γυναικών έχει φαντασιωθεί να το κάνει με άλλη έστω μια φορά.
Αν αντρας πει εστω και μια φορα οτι φαντασιωθηκε οτι πηδιεται με αλλον αντρα ολοι αρχιζουν "πουστηηηηηηηηης, γκειιιιιιιιιιιις κλπ."
Αν γυναικα πει οτι φαντασιωθηκε οτι το κανει με αλλη γυναικα ολοι ειναι "Πωωωωωωωωωωω καβλααααααααααα!"
Προφανως εχει να κανει με τους παραδοσιακους ρολους στην κοινωνια.
Και για αυτο π.χ. στο Ρωμαικο Δικαιο η ανδρικη ομοφυλοφιλια τιμωρουνταν με θανατο στην παθητικη της μορφη και με (πολυ) μικροτερη ποινη στην ενεργητικης της μορφη.
Η δε γυναικεια ομοφυλοφυλια ηταν νομικα αδιαφορη στο Ρωμαικο Δικαιο και δεν υπηρχε καν σαν αδικημα
(Με την εξαιρεση του Ιουστινιανειου Κωδικα που τιμωρουσε μονο την γυναικεια ομοφυλοφιλια μεταξυ μοναζουσων οχι ως σεξουαλικο εγκλημα ομως αλλα ως βεβηλωση αντικειμενου αφιερωμενου στο Θεο).
Μα νομίζω υπάρχουν και σήμερα χώρες που η αρσενική ομοφυλοφιλία είναι παράνομη σε αντίθεση με τη γυναικεία.
Δε νομίζω όμως πως έχει να κάνει με αυτό. Υπάρχουν στρέητ γυναίκες που θα γλείψουν μουνί σε τρίο και ας μην ειναι λεσβίες. Αντρας να πάρει πίπα χωρίς να ειναι σιστερ οφ μέρσι, δε παίζει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Οι πραγματογνώμονες που έκριναν αυθεντικά τα βίντεο Καπερνάρου-Πορτοσάλτε, είναι οι ίδιοι που υποστήριξαν ότι το μανιτάρι της φωτιάς απο την σύγκρουση στα Τέμπη προήλθε απο τα έλαια σιλικόνης.
Οι πραγματογνώμονες που έκριναν αυθεντικά τα βίντεο Καπερνάρου-Πορτοσάλτε, είναι οι ίδιοι που υποστήριξαν ότι το μανιτάρι της φωτιάς απο την σύγκρουση στα Τέμπη προήλθε απο τα έλαια σιλικόνης.
Φραγμένη ήταν η απόδοση στην Μαλαισία
Kατι ειναι λαθος σε αυτο το ποστ...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.