Αν θεωρείς, ότι τα κονδύλια είναι κάτι σαν πρόγραμμα όπου επιλέγεις τα ίδια ποσά για όποια χρήση γουστάρεις , είσαι πανάσχετος.
Για να το κάνω πιο ξεκάθαρο, αν κοπούν τα μεταναστευτικά κονδύλια, θα πεινάσουν περισσότεροι Έλληνες που σιτίζονται από αυτά.
Και φυσικά δεν θα κοπεί στο ελάχιστο η εισροή των λαθρο.
Διαφωνουμε στο ποιος και ποια ειναι πανασχετη, διαφωνεις σε ολα οσα γραφω και εξισου διαφωνω σε ολα οισα γραφεις.
Εισαι βαθεια νυχτωμενη, μπορουσε να γινει πολυ αποτελεσματικοτερη επιλογη κονδυλιων υπερ της χωρας και του λαου (με βαση παντα τις εισφορες μας) αλλα επιλεγονται τετοιου τυπου κονδυλια γιατι εκτος των λαθρο σιτιζονται και ενδιαμεσοι ημετεροι.
Αρίστος έγραψε: 10 Φεβ 2025, 14:59
Επιπλεον δεν νομιζω οτι ολα τα ποσα στηριξης στους λαθρο ειναι απο την ΕΕ. Νομιζω οτι πριν καποια χρονια ο Βελοπουλος κατεθεσε εγγραφα στη Βουλη οτι καποια ειναι απο λεφτα του δημοσιου.
.
Ναι, σε κάποιες περιπτώσεις είναι ένα πολύ μικρό ποσό. Αναφέρεται και σε κάποια από τα έγγραφα που ανέφερες.
Ισχύει και για τις προσλήψεις δημόσιων υπαλλήλων και ακριβώς γι' αυτό ανέφερα το συσχετισμό με τα προγράμματα της δυπα.
Απο 500 μεριες τους πληρωνουμε.
Μικρο παραδειγμα.
Αρίστος έγραψε: 10 Φεβ 2025, 14:08Δήμος Αθηναίων: Σκανδαλώδης παραχώρηση για άλλα 5 χρόνια στη Solidarity Now του Soros - Καταγγελία για στρατιές απλήρωτων
Στον δρόμο Μπακογιάννη και ο Δούκας…
Την πρόθεσή της να παρατείνει για άλλα 5 χρόνια την παραχώρηση ορόφου στο παλιό Φρουραρχείο Αθήνας (απέναντι από το σταθμό Λαρίσης) στη ΜΚΟ Solidarity Now του γνωστού «φιλάνθρωπου» George Soros εξέφρασε η νέα δημοτική αρχή της Αθήνας.
Την πρώτη παραχώρηση για 10 χρόνια είχε κάνει η προηγούμενη “κεντροαριστερή” διοίκηση με δήμαρχο Καμίνη και διατήρησε η απελθούσα δημοτική αρχή Μπακογιάννη.
Η παραχώρηση εγκρίθηκε τελικά με τις ψήφους της παράταξης του ΠΑΣΟΚ του δημάρχου Δούκα, τις ψήφους της παράταξης της ΝΔ του κ. Μπακογιάννη και την ανοχή της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε λευκό!
Αν θεωρείς, ότι τα κονδύλια είναι κάτι σαν πρόγραμμα όπου επιλέγεις τα ίδια ποσά για όποια χρήση γουστάρεις , είσαι πανάσχετος.
Για να το κάνω πιο ξεκάθαρο, αν κοπούν τα μεταναστευτικά κονδύλια, θα πεινάσουν περισσότεροι Έλληνες που σιτίζονται από αυτά.
Διαφωνουμε στο ποιος και ποια ειναι πανασχετη, διαφωνεις σε ολα οσα γραφω και εξισου διαφωνω σε ολα οισα γραφεις.
Εισαι βαθεια νυχτωμενη, μπορουσε να γινει πολυ αποτελεσματικοτερη επιλογη κονδυλιων υπερ της χωρας και του λαου (με βαση παντα τις εισφορες μας) αλλα επιλεγονται τετοιου τυπου κονδυλια γιατι εκτος των λαθρο σιτιζονται και ενδιαμεσοι ημετεροι.
.
Γενικότητες. Θα επιμείνω ότι κάποια κονδύλια δεν είναι ανταλλάξιμα.
Και ναι, σιτίζεται πλήθος επαγγελματιών και κρατικών υπαλλήλων από αυτά, ακόμη και αν δεν είναι υπάλληλοι των μκο.
Ακόμη δεν μάθατε τίποτα από το στραπάτσο της Μελόνι, στο συγκεκριμένο θέμα, έτσι;
Τι ειχε καταγγειλει ο Βελοπουλος το Νοεμβριο του 2019.
Σε δήλωσή του στο περιστύλιο της Βουλής και επικαλούμενος απάντηση του υπουργού Εθνικής Αμυνας σε ερώτησή του, ο κ. Βελόπουλος σημείωσε: «Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση ως Ελληνική Λύση να διαψεύσουμε και τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία! Μέχρι σήμερα μας έλεγαν ότι τα χρήματα που δίνονται στους λαθρομετανάστες είναι από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Εχουμε απάντηση από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, ο οποίος για 262 συμβάσεις, βάσει των εγγράφων που έχουμε εδώ, λέει ότι το 50% των χρημάτων είναι τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού».
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Ο τοτε υπουργος Παναγιωτοπουλος παραδεχθηκε οτι το υπουργειο Αμυνας συμμετειχε στις δαπανες διαχειρισης της προσφυγικης κρισης.
«Η πλειοψηφία των διαγωνιστικών διαδικασιών εκτελέστηκε με συνοπτικό διαγωνισμό. Συμβλήθηκαν 55 εταιρείες με συνολικό συμβατικό προϋπολογισμό ύψους 3.239.327,21€ ενώ από τις χρηματοδοτήσεις τις Ε.Ε. καλύφθηκαν συμβάσεις συνολικού ύψους 1.304.236,35€» επισημαίνει με έγγραφο που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, μετά από ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου.
Τα στοιχεία αυτά αφορούν συγκεκριμένες δράσεις που έχουν στο υπουργείο Άμυνας στο πλαίσιο της διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης. Συγκεκριμένα στα πεδία σίτισης, διαμονής, μεταφορές και στην υγειονομική περίθαλψη. Για το σκοπό αυτό το ΥΠΕΘΑ καλύπτει Δομές Φιλοξενίας-Κέντρα, για τη λειτουργία των οποίων έχει αναλάβει την κάλυψη δαπανών.
Ενδεικτική είναι η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου σε ερώτηση του οποίου κατατέθηκαν τα εν λόγω στοιχεία στη Βουλή: «Μέχρι σήμερα μας έλεγαν ότι τα χρήματα που δίνονται στους λαθρομετανάστες είναι από την Ε.Ε Έχουμε απάντηση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο οποίος για 262 συμβάσεις, βάσει των εγγράφων που έχουμε εδώ, λέει ότι το 50% των χρημάτων είναι τα εκατομμύρια του Ελληνικού λαού.
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2025, 15:27
Τέλος πάντων, συνεχίστε τον διαφωτισμό.
Εσάς περιμέναμε για επιμόρφωση.
ξερεις ΗΔΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ?
Όχι. Ξέρω απλώς αυτό που προκύπτει από τυχαίες ματιές στη διαύγεια και στον ημερήσιο τύπο εδώ και πολλά χρόνια. Διαβάζοντας τους μεν και τους δεν, έχω μία πιο πλήρη εικόνα. Και φυσικά από προσωπικές εμπειρίες από διαφορετικές επαγγελματικές ομάδες, δήμους κλπ Αυτά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2025, 15:27
Τέλος πάντων, συνεχίστε τον διαφωτισμό.
Εσάς περιμέναμε για επιμόρφωση.
ξερεις ΗΔΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ?
Όχι. Ξέρω απλώς αυτό που προκύπτει από τυχαίες ματιές στη διαύγεια και στον ημερήσιο τύπο εδώ και πολλά χρόνια. Διαβάζοντας τους μεν και τους δεν, έχω μία πιο πλήρη εικόνα. Και φυσικά από προσωπικές εμπειρίες από διαφορετικές επαγγελματικές ομάδες, δήμους κλπ Αυτά.
και για τι δεν την βγαζεις και μας αφηνεις να μας ταλαιπωρναν οι Αριστοι και οι ΓΓ?
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
και για τι δεν την βγαζεις και μας αφηνεις να μας ταλαιπωρναν οι Αριστοι και οι ΓΓ?
Στα σχετικά με τα βαγόνια, δεν νομίζω ότι είχα ενεργή συμμετοχή, είμαι άσχετη για να κρίνω το οτιδήποτε.
Στα αναφορικά με τα κονδύλια, ένα κομμάτι της "αλήθειας" που ανέφερα το έχει βγάλει ήδη ο Αρίστος σε κάποια έγγραφα, χωρίς καν να το αντιληφθεί.
Στα σχετικά με τα βαγόνια, δεν νομίζω ότι είχα ενεργή συμμετοχή, είμαι άσχετη και το ομολογώ.
Στα αναφορικά με τα κονδύλια, ένα κομμάτι της "αλήθειας" που ανέφερα το έχει βγάλει ήδη ο Αρίστος σε κάποια έγγραφα, χωρίς καν να το αντιληφθεί.
Άλλη ερώτηση;
μιας και ανεφερες οφθαλμιατρους παραπανω, μπορεις να μας ξηγησεις πως ΣΚΑΤΑ οι ενδειξεις στο βιντεο του Καπερναρου γινοντε απο ασπρες μαυρες?
Πριν την έλευση Μασκ και Τραμπ όποιος μίλαγε αρνητικά για τον Σόρος χαρακτηριζόταν ως ψεκασμένος τρελός.
Όταν όμως ο Μασκ επιτίθεται ευθέως στον Σόρος και υποστηρίζει ότι ο Σόρος ειναι διάβολος τότε αρχίζεις και σκέφτεσαι. Ποιον να πιστεψω; Τον άεργο Γιαννόπουλο με iq80, τον Κουλη και τους πληρωμενους δημοσιογράφους ή μία αυτοδημιούργητη διάνοια που κατασκευάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στέλνει πυραυλους στο διάστημα.
Προφανώς και στην Ελλάδα τα χρήματα του ελληνικού λαου ξοδεύονται σε μίζες και απάτες για να πλουτίζουν οι πολιτικοι και οι αυλικοί τους. Στην Ελλάδα όμως δεν υπάρχει ο Μασκ να τους ξεσκεπάσει. Για παραδειγμα η USAID έπαιρνε τα χρήματα των Αμερικανών, πληρωνε τα ΜΜΕ να λένε ότι έστειλε 10δις στα παιδια που πεινανε, έστελνε 1δις στην Αφρική και πολιτικοι και ΜΜΕ τσέπωναν τα υπόλοιπα 9 δις
εχω πολλα χρονια που σε διαβαζω και παντα σου εδινα δικιο εδω ομως κανεις 100% λαθος
Επειδή αντιμετωπίζεις το πράγμα τέρμα θεωρητικά χωρίς επαφή με την ρεαλιστική ή λογιστική πραγματικότητα.
ισα ισα που το αντιμετωπιζω απο μεσα ..αν σου πω τι βλεπουν τα ματακια μου δεν θα με πιστεψεις
εχω πολλα νταρεβερια με το ισλαμ αναγκαστικα -το τι ρεμουλα γινεται ουτε που μπορεις να το φανταστεις σε ολα τα επιπεδα