!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Trump Effect στον Καναδά

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Aitwlos

Re: Trump Effect στον Καναδά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

ik_90 έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:03
Οργισμένος έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:02 Γιατι τι ειπε;;;
Γιατί γράφει για προσωπικά στοιχεία άλλων. Ντροπή και μόνο.
Ποια είναι τα προσωπικά στοιχεία; Τους <<Έλληνες >> που διώχνει ο Τραμπ δεν πιστεύω να θες να τους φέρεις εδω
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
ik_90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ik_90 »

Libre arbitre έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:04 Εγώ έβγαλα φωτογραφίες σου σε φόρουμ ή εσύ;
Κι εσύ ρε φίλε έχεις ανεβάσει καταλάθος σκρινσοτ του φμπ, αλλά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Έχουμε και μια τιμιότητα και μπέσα, ξες.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

ik_90 έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:08
Libre arbitre έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:04 Εγώ έβγαλα φωτογραφίες σου σε φόρουμ ή εσύ;
Κι εσύ ρε φίλε έχεις ανεβάσει καταλάθος σκρινσοτ του φμπ, αλλά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.
Δεν ξέρω τι εννοείς; Για βάλε; Εγώ δεν έχω προβλημα άλλωστε. Ξέρω ότι με στηρίζουν πολλοί. Μιλουνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 09 Φεβ 2025, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
ik_90

Libre arbitre έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:09 Δεν ξέρω τι εννοείς; Για βάλε; Εγώ δεν έχω προβλημα άλλωστε
Εχμ... όχι. Είπαμε, ρουφιάνος ούτε είμαι ούτε θα γίνω.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

ik_90 έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:10
Libre arbitre έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:09 Δεν ξέρω τι εννοείς; Για βάλε; Εγώ δεν έχω προβλημα άλλωστε
Εχμ... όχι. Είπαμε, ρουφιάνος ούτε είμαι ούτε θα γίνω.
Α, ναι; Μόνο φασίστας και ναζιστής, ε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 09 Φεβ 2025, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

ik_90 έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:00
GoBzi έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:55 Συνήθως κάτι μελαμψοί τα γράφουν αυτά, που εάν πάνε καμία Ισλανδία του περνάνε για ινδούς. :roll:
Μια χαρά ασπρούλης είμαι και όχι μαυριδερός. Άλλωστε εμείς είμαστε μεσογειακοί λευκοί, υποκατηγορία της λευκής φυλής.
Όμως σίγουρα οι Σουηδοί είναι ο πιο όμορφος λαός στον Κόσμο, τι να λέμε τώρα. Το τέλειο άσπρο, τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά. Το διαμάντι πάνω στο στέμμα που λέγεται λευκή φυλή :hebit:
Οκ καταλάβαμε. :xena:

Πάντως να ξέρεις ότι πριν κάτι χρόνια ο κας έτρωγε δούλεμα από αντίστοιχους λευκούς Αμερικανούς. :102:
Άβαταρ μέλους
ik_90

Libre arbitre έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:10 Α, ναι; Μόνο φασίστας και ναζιστής, ε;
Αυτό που όσοι αγαπάμε τη φυλή μας είμαστε φασίστες και ναζιστές ποτέ δεν το κατάλαβα, αλήθεια τώρα.
Ούτε εθνοσοσιαλιστής είμαι πάντως ούτε φασίστας. Φυλετιστής είμαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ik_90 την 09 Φεβ 2025, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

GoBzi έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:11
ik_90 έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:00
GoBzi έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:55 Συνήθως κάτι μελαμψοί τα γράφουν αυτά, που εάν πάνε καμία Ισλανδία του περνάνε για ινδούς. :roll:
Μια χαρά ασπρούλης είμαι και όχι μαυριδερός. Άλλωστε εμείς είμαστε μεσογειακοί λευκοί, υποκατηγορία της λευκής φυλής.
Όμως σίγουρα οι Σουηδοί είναι ο πιο όμορφος λαός στον Κόσμο, τι να λέμε τώρα. Το τέλειο άσπρο, τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά. Το διαμάντι πάνω στο στέμμα που λέγεται λευκή φυλή :hebit:
Οκ καταλάβαμε. :xena:

Πάντως να ξέρεις ότι πριν κάτι χρόνια ο κας έτρωγε δούλεμα από αντίστοιχους λευκούς Αμερικανούς. :102:
Αυτά είναι.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

ik_90 έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:12
Libre arbitre έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:10 Α, ναι; Μόνο φασίστας και ναζιστής, ε;
Αυτό που όσοι αγαπάμε τη φυλή μας είμαστε φασίστες και ναζιστές ποτέ δεν το κατάλαβα, αλήθεια τώρα.
Ούτε σε εθνοσοσιαλιστής είμαι πάντως ούτε φασίστας. Φυλετιστής είμαι.
Σιγά την διαφορά.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Libre arbitre έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:58
GoBzi έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:55
ik_90 έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:52 Στόχος μας είναι η επιβίωση και η επικράτηση ξανά της λευκής φυλής στα μητρικά και άγια χώματά της.
Συνήθως κάτι μελαμψοί τα γράφουν αυτά, που εάν πάνε καμία Ισλανδία του περνάνε για ινδούς. :roll:
Από φωτό που έχει αναρτήσει σε άλλο φόρουμ φαίνεται πράγματι αρκετά μελαμψός. Μπορεί ομως να είναι Ινδός που κατάγεται από τον Μεγαλέξανδρο.
Δεν τον ξέρω, ούτε τον έχω δει αλλά στην Ελλάδα οι κολλημένοι με την ΧΑ και τις φυλές είναι λίγο πιο μελαμψοί από τον μέσο Έλληνα.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

phorumaster έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:46
Libre arbitre έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:39
phorumaster έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:34

Η πορτοκαλί ελπίδα :lol: πάντως τους έριξε στα βράχια τους συντηρητικούς του Καναδά (που δεν ταυτίζονται καν μαζί του είναι πολύ πιο μετριοπαθείς) και ανέστησε τους φιλελεύθερους. Ούτε ο Σόρος δεν θα έκανε τόσο καλή δουλειά. :lol: Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Καναδά, όσο πιο τοξικός γίνεται ο Τραμπ με κοινωνικές ομάδες, χώρες, κλπ τόσο αυτό θα έχει και συνέπειες. Ούτε και οι ψηφοφόροι που ήθελαν χαμηλότερες τιμές για τα αυγά και θα ξαναμιλησουν στις midterms και στις επόμενες προεδρικές νομίζω να εγκρίνουν την αύξηση των τιμών τους ή την προσάρτηση άλλων κρατών.
Συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν καταλαβαίνω την τελευταία σου πρόταση. Αυτήν που έχεις με μπολντ. Μπορείς να την κανεις πιο ξεκάθαρη;
Ο Τραμπ βγήκε (οριακά) με πλατφόρμα να μειώσει τις τιμές των βασικών αγαθών, να σταματήσει τη λαθρομετανάστευση και να σταματήσει το "γεράκι" την καμαλα από το να φέρει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Τώρα αν λέει στους ψηφοφόρους να υπομείνουν νέες αυξήσεις σε τιμές για να προσάρτησει ξενα εδάφη ακόμη και με στρατιωτικά μέσα δε νομίζω να το πάρουν τόσο καλά. Αντίστοιχα και για άλλα θέματα.
:smt018

Ποτε μην υποτιμας την ανθρωπινη βλακεια
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

GoBzi έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:14
Libre arbitre έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:58
GoBzi έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:55

Συνήθως κάτι μελαμψοί τα γράφουν αυτά, που εάν πάνε καμία Ισλανδία του περνάνε για ινδούς. :roll:
Από φωτό που έχει αναρτήσει σε άλλο φόρουμ φαίνεται πράγματι αρκετά μελαμψός. Μπορεί ομως να είναι Ινδός που κατάγεται από τον Μεγαλέξανδρο.
Δεν τον ξέρω, ούτε τον έχω δει αλλά στην Ελλάδα οι κολλημένοι με την ΧΑ και τις φυλές είναι λίγο πιο μελαμψοί από τον μέσο Έλληνα.
Ίσως γιατί ανήκουν συνήθως σε χαμηλά κοινωνικά στρώματα. Τους βλέπει περισσότερο ο ήλιος.
Άβαταρ μέλους
ik_90

GoBzi έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:14 Δεν τον ξέρω, ούτε τον έχω δει αλλά στην Ελλάδα οι κολλημένοι με την ΧΑ και τις φυλές είναι λίγο πιο μελαμψοί από τον μέσο Έλληνα.
Απ' τον Κασιδιάρη μια φορά πιο άσπρος είμαι.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

ik_90 έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:16
GoBzi έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:14 Δεν τον ξέρω, ούτε τον έχω δει αλλά στην Ελλάδα οι κολλημένοι με την ΧΑ και τις φυλές είναι λίγο πιο μελαμψοί από τον μέσο Έλληνα.
Απ' τον Κασιδιάρη μια φορά πιο άσπρος είμαι.
Όλοι είναι πιο άσπροι από τον Κασιδιάρη.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

ik_90 έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:03
Οργισμένος έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:02 Γιατι τι ειπε;;;
Γιατί γράφει για προσωπικά στοιχεία άλλων. Ντροπή και μόνο.
Απο τη στιγμη που εβαλες τη φωτο σου εσυ, τοτε δεν ειναι προσωπικο. Και στο κατω κατω , μην εξαπτεσαι, καμια φορα, κατι 50ρες σουηδεζες με μπυροκοιλιες και μπυροπρογουλια, χωρισμενες και αφημενες, γυρνανε να κοιταξουν και πεινασμενους μελαμψους. Ο ερωτας χρωματα δεν κοιτα...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”