Ποια είναι τα προσωπικά στοιχεία; Τους <<Έλληνες >> που διώχνει ο Τραμπ δεν πιστεύω να θες να τους φέρεις εδω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Trump Effect στον Καναδά
Re: Trump Effect στον Καναδά
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Κι εσύ ρε φίλε έχεις ανεβάσει καταλάθος σκρινσοτ του φμπ, αλλά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Έχουμε και μια τιμιότητα και μπέσα, ξες.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Δεν ξέρω τι εννοείς; Για βάλε; Εγώ δεν έχω προβλημα άλλωστε. Ξέρω ότι με στηρίζουν πολλοί. Μιλουνια.ik_90 έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:08Κι εσύ ρε φίλε έχεις ανεβάσει καταλάθος σκρινσοτ του φμπ, αλλά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 09 Φεβ 2025, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Εχμ... όχι. Είπαμε, ρουφιάνος ούτε είμαι ούτε θα γίνω.Libre arbitre έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:09 Δεν ξέρω τι εννοείς; Για βάλε; Εγώ δεν έχω προβλημα άλλωστε
- Libre arbitre
Α, ναι; Μόνο φασίστας και ναζιστής, ε;ik_90 έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:10Εχμ... όχι. Είπαμε, ρουφιάνος ούτε είμαι ούτε θα γίνω.Libre arbitre έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:09 Δεν ξέρω τι εννοείς; Για βάλε; Εγώ δεν έχω προβλημα άλλωστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 09 Φεβ 2025, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Οκ καταλάβαμε.ik_90 έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:00Μια χαρά ασπρούλης είμαι και όχι μαυριδερός. Άλλωστε εμείς είμαστε μεσογειακοί λευκοί, υποκατηγορία της λευκής φυλής.GoBzi έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:55 Συνήθως κάτι μελαμψοί τα γράφουν αυτά, που εάν πάνε καμία Ισλανδία του περνάνε για ινδούς.![]()
Όμως σίγουρα οι Σουηδοί είναι ο πιο όμορφος λαός στον Κόσμο, τι να λέμε τώρα. Το τέλειο άσπρο, τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά. Το διαμάντι πάνω στο στέμμα που λέγεται λευκή φυλή![]()
Πάντως να ξέρεις ότι πριν κάτι χρόνια ο κας έτρωγε δούλεμα από αντίστοιχους λευκούς Αμερικανούς.
Αυτό που όσοι αγαπάμε τη φυλή μας είμαστε φασίστες και ναζιστές ποτέ δεν το κατάλαβα, αλήθεια τώρα.
Ούτε εθνοσοσιαλιστής είμαι πάντως ούτε φασίστας. Φυλετιστής είμαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ik_90 την 09 Φεβ 2025, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Libre arbitre
Αυτά είναι.GoBzi έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:11Οκ καταλάβαμε.ik_90 έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:00Μια χαρά ασπρούλης είμαι και όχι μαυριδερός. Άλλωστε εμείς είμαστε μεσογειακοί λευκοί, υποκατηγορία της λευκής φυλής.GoBzi έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:55 Συνήθως κάτι μελαμψοί τα γράφουν αυτά, που εάν πάνε καμία Ισλανδία του περνάνε για ινδούς.![]()
Όμως σίγουρα οι Σουηδοί είναι ο πιο όμορφος λαός στον Κόσμο, τι να λέμε τώρα. Το τέλειο άσπρο, τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά. Το διαμάντι πάνω στο στέμμα που λέγεται λευκή φυλή![]()
![]()
Πάντως να ξέρεις ότι πριν κάτι χρόνια ο κας έτρωγε δούλεμα από αντίστοιχους λευκούς Αμερικανούς.![]()
- Libre arbitre
Σιγά την διαφορά.ik_90 έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:12Αυτό που όσοι αγαπάμε τη φυλή μας είμαστε φασίστες και ναζιστές ποτέ δεν το κατάλαβα, αλήθεια τώρα.
Ούτε σε εθνοσοσιαλιστής είμαι πάντως ούτε φασίστας. Φυλετιστής είμαι.
Δεν τον ξέρω, ούτε τον έχω δει αλλά στην Ελλάδα οι κολλημένοι με την ΧΑ και τις φυλές είναι λίγο πιο μελαμψοί από τον μέσο Έλληνα.Libre arbitre έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:58Από φωτό που έχει αναρτήσει σε άλλο φόρουμ φαίνεται πράγματι αρκετά μελαμψός. Μπορεί ομως να είναι Ινδός που κατάγεται από τον Μεγαλέξανδρο.
phorumaster έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:46Ο Τραμπ βγήκε (οριακά) με πλατφόρμα να μειώσει τις τιμές των βασικών αγαθών, να σταματήσει τη λαθρομετανάστευση και να σταματήσει το "γεράκι" την καμαλα από το να φέρει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Τώρα αν λέει στους ψηφοφόρους να υπομείνουν νέες αυξήσεις σε τιμές για να προσάρτησει ξενα εδάφη ακόμη και με στρατιωτικά μέσα δε νομίζω να το πάρουν τόσο καλά. Αντίστοιχα και για άλλα θέματα.Libre arbitre έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:39Συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν καταλαβαίνω την τελευταία σου πρόταση. Αυτήν που έχεις με μπολντ. Μπορείς να την κανεις πιο ξεκάθαρη;phorumaster έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:34
Η πορτοκαλί ελπίδαπάντως τους έριξε στα βράχια τους συντηρητικούς του Καναδά (που δεν ταυτίζονται καν μαζί του είναι πολύ πιο μετριοπαθείς) και ανέστησε τους φιλελεύθερους. Ούτε ο Σόρος δεν θα έκανε τόσο καλή δουλειά.
Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Καναδά, όσο πιο τοξικός γίνεται ο Τραμπ με κοινωνικές ομάδες, χώρες, κλπ τόσο αυτό θα έχει και συνέπειες. Ούτε και οι ψηφοφόροι που ήθελαν χαμηλότερες τιμές για τα αυγά και θα ξαναμιλησουν στις midterms και στις επόμενες προεδρικές νομίζω να εγκρίνουν την αύξηση των τιμών τους ή την προσάρτηση άλλων κρατών.
Ποτε μην υποτιμας την ανθρωπινη βλακεια
- Libre arbitre
Ίσως γιατί ανήκουν συνήθως σε χαμηλά κοινωνικά στρώματα. Τους βλέπει περισσότερο ο ήλιος.GoBzi έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:14Δεν τον ξέρω, ούτε τον έχω δει αλλά στην Ελλάδα οι κολλημένοι με την ΧΑ και τις φυλές είναι λίγο πιο μελαμψοί από τον μέσο Έλληνα.Libre arbitre έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:58Από φωτό που έχει αναρτήσει σε άλλο φόρουμ φαίνεται πράγματι αρκετά μελαμψός. Μπορεί ομως να είναι Ινδός που κατάγεται από τον Μεγαλέξανδρο.GoBzi έγραψε: 09 Φεβ 2025, 22:55
Συνήθως κάτι μελαμψοί τα γράφουν αυτά, που εάν πάνε καμία Ισλανδία του περνάνε για ινδούς.![]()
Απ' τον Κασιδιάρη μια φορά πιο άσπρος είμαι.GoBzi έγραψε: 09 Φεβ 2025, 23:14 Δεν τον ξέρω, ούτε τον έχω δει αλλά στην Ελλάδα οι κολλημένοι με την ΧΑ και τις φυλές είναι λίγο πιο μελαμψοί από τον μέσο Έλληνα.
- Libre arbitre
Όλοι είναι πιο άσπροι από τον Κασιδιάρη.
- Οργισμένος
Απο τη στιγμη που εβαλες τη φωτο σου εσυ, τοτε δεν ειναι προσωπικο. Και στο κατω κατω , μην εξαπτεσαι, καμια φορα, κατι 50ρες σουηδεζες με μπυροκοιλιες και μπυροπρογουλια, χωρισμενες και αφημενες, γυρνανε να κοιταξουν και πεινασμενους μελαμψους. Ο ερωτας χρωματα δεν κοιτα...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 109 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 43 Απαντήσεις