Nόμιζα ότι οι εργάτες θέλουν ψωμί και τριαντάφυλλα...pylothess έγραψε: 07 Φεβ 2025, 00:25Αν αφήσω τον Κουτσούμπα και έρθω να ψωνίσω από το δικό σας πολυκατάστημα τι δώρο θα έχω;
Εκπτωτικές κάρτες σε γυμναστήρια, καταστήματα ρούχων , αρωμάτων, σχολές πολεμικών τεχνών. Κάτι σαν την κάρτα νέων ένα πράγμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
πόσα κομμουνια χωράνε σε ενα πχορουμ ?
Re: πόσα κομμουνια χωράνε σε ενα πχορουμ ?
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πόσα αργύρια κοστολογείται η προδοσία προς την εργατική τάξη;ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Φεβ 2025, 11:45Nόμιζα ότι οι εργάτες θέλουν ψωμί και τριαντάφυλλα...pylothess έγραψε: 07 Φεβ 2025, 00:25Αν αφήσω τον Κουτσούμπα και έρθω να ψωνίσω από το δικό σας πολυκατάστημα τι δώρο θα έχω;southern έγραψε: 07 Φεβ 2025, 00:20
οι αλλοι θεωρω οτι σε εντεταλμενη υπηρεσια προπαγανδας. εσυ για απλος πελατης του Κουτσουμπα μου φαινεσαι![]()
Εκπτωτικές κάρτες σε γυμναστήρια, καταστήματα ρούχων , αρωμάτων, σχολές πολεμικών τεχνών. Κάτι σαν την κάρτα νέων ένα πράγμα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ήδη έχεις απαντήσει.pylothess έγραψε: 07 Φεβ 2025, 12:46Πόσα αργύρια κοστολογείται η προδοσία προς την εργατική τάξη;ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Φεβ 2025, 11:45Nόμιζα ότι οι εργάτες θέλουν ψωμί και τριαντάφυλλα...pylothess έγραψε: 07 Φεβ 2025, 00:25
Αν αφήσω τον Κουτσούμπα και έρθω να ψωνίσω από το δικό σας πολυκατάστημα τι δώρο θα έχω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν είναι να ξεπουληθούμε τουλάχιστον να πιάσουμε καλή μπάζα. Όχι φτηνιάρικα πράγματα...
Το θέμα είναι το ποιος ενδιαφέρεται να σας αγοράσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το έκαναν τόσα χρόνια όταν διόριζαν άτομα στο δημόσιο με κομματικά κριτήρια.
E, αν είναι τόσο εύκολο δήλωσε νδκράτης και θα διοριστείς.pylothess έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:03Το έκαναν τόσα χρόνια όταν διόριζαν άτομα στο δημόσιο με κομματικά κριτήρια.
Και μετά θα συνεχίσεις τον αγώνα εκ των έσω. Μια χαρά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γι' αυτό κατέρρευσε το ΠΑΣΟΚ. Επειδή σταμάτησαν τα ρουσφέτια.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:14E, αν είναι τόσο εύκολο δήλωσε νδκράτης και θα διοριστείς.
Εσύ το λες για πλάκα αλλά υπάρχουν ακόμη κάποιοι που το πιστεύουν...
Τόσα χρόνια συντηρούσαν κομματικούς στρατούς στο δημόσιο.
Μετά τα μνημόνια δεν νομίζω πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Εγώ απλά να πω στο σημείο αυτό, οτι ο pylothess ,είναι καλός και ήπιος άνθρωπος. Τον θυμάμαι από άλλο φόρουμ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κατέρρευσε προσωρινά. Αξιωματική αντιπολίτευση το βλέπω και μάλιστα με ένα αρχηγό που δεν εμπνέει ούτε και τον πιο σκληρο πρασινοφρουρο.pylothess έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:35Γι' αυτό κατέρρευσε το ΠΑΣΟΚ. Επειδή σταμάτησαν τα ρουσφέτια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Έτσι ακριβώς. Απλώς όλοι οι νοσταλγοί του παλιού/γνήσιου πασόκ βιώνουν εδώ και πολλαααααά χρόνια μια παλινδρόμηση μεταξύ του πρώτου και δεύτερου στάδιου του πένθους.Ερμής έγραψε: 07 Φεβ 2025, 15:00Κατέρρευσε προσωρινά. Αξιωματική αντιπολίτευση το βλέπω και μάλιστα με ένα αρχηγό που δεν εμπνέει ούτε και τον πιο σκληρο πρασινοφρουρο.pylothess έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:35Γι' αυτό κατέρρευσε το ΠΑΣΟΚ. Επειδή σταμάτησαν τα ρουσφέτια.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Φεβ 2025, 14:14
E, αν είναι τόσο εύκολο δήλωσε νδκράτης και θα διοριστείς.
Άρνησης και θυμού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μας πληρώνει ο Σορος και μπορούμε να κάνουμε άνετα την αριστερή, ανθελληνική προπαγάνδα μας 24/7.southern έγραψε: 07 Φεβ 2025, 00:01υπαρχει οργανωμενη ομαδα προπαγανδας κομμουνιστοσυμμοριτων στο πχορουμ. Ο φαπεζιτης και ο συμμοριτης ειναι 24/7 εδω μεσα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 1 Απαντήσεις