Δε βάζουμε πάντως στοίχημα ότι είσαι νουδόσκυλο.Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:08Βάζεις ένα στοίχημα για το πως θα καταλήξει όλο αυτό και ποιος θα πηδάει από που ;Ναύτης έγραψε: 06 Φεβ 2025, 11:22 Αρχίσανε να πετάνε τα έρμα απ' το καράβι. Ένα καφάσι μπύρες στοίχημα ότι ο επόμενος πολιτικός που θα βρεθεί φουνταρισμένος μεσοπέλαγα να κολυμπάει θα είναι ο Καραμανλής, του Αχιλλέως βεβαίως-βεβαίως. Ο ανεύθυνος άρχων δεν ξέρει, δεν είδε, δεν άκουσε, τον παραπληροφόρησαν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραιτείται ο Τριαντόπουλος.(δεξι χερι στο μπαζωμα-συγκαλυψη)-Κυριάκο μου,πόσους υπουργούς ξοδεύεις γ να μη σε βλεπουμε;
Re: Παραιτείται ο Τριαντόπουλος.(δεξι χερι στο μπαζωμα-συγκαλυψη)-Κυριάκο μου,πόσους υπουργούς ξοδεύεις γ να μη σε βλεπο
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Παραιτείται ο Τριαντόπουλος.(δεξι χερι στο μπαζωμα-συγκαλυψη)-Κυριάκο μου,πόσους υπουργούς ξοδεύεις γ να μη σε βλεπο
Τρόπος του λέγειν δεξιοί.Οι λαικοί δεξιοί δεν είναι παρά αριστεροί με άλλες εικονίτσες.Έτσι κι αλλιώς η συνεννόηση μαζί τους είναι αδύνατη.Εάν τώρα πω ότι παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας θα καγχάσουν όλοι μαζί.Όταν αθωωθεί θα πουν ότι οι δικαστές ήσαν πιασμένοι.Εδώ η Τουλουπάκη αρχειοθέτησε αυτούς που καταδίωκε και ακόμη δεν το πιστεύουν.Lord Brum έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:06και μετά ακόμα και ακραιφνείς δεξιοί σαν εμένα θα χαίρονται όταν ο ρουβίκωνας βάψει το σπίτι του με κόκκινη μπογιάπατησιωτης έγραψε: 06 Φεβ 2025, 14:49Θα τον απαλλάξουν επειδή έτσι είναι ο νόμος.Φυσικά και ο Τριαντόπουλος στο τέλος θα απαλλαγεί και μετά θα έχουμε νέα δράματα ...αδιευκρίνιστα.![]()
Δεν καταλαβαινω γιατι σκουζει ο κοσμος ετσι. Ας αφησει την ανεξαρτητη ελληνικη δικαιοσυνη να αποφανθει επιτελους.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Αν θεωρείς ότι παραιτήθηκε λόγω ευθιξίας, συμφωνώ μαζί σου. Αλλά πες το και στον Γιαννόπουλο που το βλέπει σαν στρατηγική κίνηση σε παρτίδα σκάκι.πατησιωτης έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:11Τρόπος του λέγειν δεξιοί.Οι λαικοί δεξιοί δεν είναι παρά αριστεροί με άλλες εικονίτσες.Έτσι κι αλλιώς η συνεννόηση μαζί τους είναι αδύνατη.Εάν τώρα πω ότι παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας θα καγχάσουν όλοι μαζί.Όταν αθωωθεί θα πουν ότι οι δικαστές ήσαν πιασμένοι.Εδώ η Τουλουπάκη αρχειοθέτησε αυτούς που καταδίωκε και ακόμη δεν το πιστεύουν.Lord Brum έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:06και μετά ακόμα και ακραιφνείς δεξιοί σαν εμένα θα χαίρονται όταν ο ρουβίκωνας βάψει το σπίτι του με κόκκινη μπογιάπατησιωτης έγραψε: 06 Φεβ 2025, 14:49
Θα τον απαλλάξουν επειδή έτσι είναι ο νόμος.Φυσικά και ο Τριαντόπουλος στο τέλος θα απαλλαγεί και μετά θα έχουμε νέα δράματα ...αδιευκρίνιστα.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
δεν παραιτειται ? το γαιδουρι ο καρεκλοκενταυρος !!!! , παραιτειται ? γιατι παραιτήθηκε απο που τον κρατανε ???

- Otto Weininger
Πες μας για την υδραζίνη εσύ.Στύξ έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:11Δε βάζουμε πάντως στοίχημα ότι είσαι νουδόσκυλο.Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:08Βάζεις ένα στοίχημα για το πως θα καταλήξει όλο αυτό και ποιος θα πηδάει από που ;Ναύτης έγραψε: 06 Φεβ 2025, 11:22 Αρχίσανε να πετάνε τα έρμα απ' το καράβι. Ένα καφάσι μπύρες στοίχημα ότι ο επόμενος πολιτικός που θα βρεθεί φουνταρισμένος μεσοπέλαγα να κολυμπάει θα είναι ο Καραμανλής, του Αχιλλέως βεβαίως-βεβαίως. Ο ανεύθυνος άρχων δεν ξέρει, δεν είδε, δεν άκουσε, τον παραπληροφόρησαν.![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
Κι εκανε τοσο κόπο να πεισει τον Μπεο να του δωσει κανενα ψηφαλακι στη Μαγνησια...
Δεν τη ξέρω την κυρία , είμαι φιλόλογος.Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:16Πες μας για την υδραζίνη εσύ.Στύξ έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:11Δε βάζουμε πάντως στοίχημα ότι είσαι νουδόσκυλο.Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:08
Βάζεις ένα στοίχημα για το πως θα καταλήξει όλο αυτό και ποιος θα πηδάει από που ;![]()
- Otto Weininger
Τότε γιατί το σπαμάριζες κάνοντας παράθεση τον εαυτό σου ;Στύξ έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:18Δεν τη ξέρω την κυρία , είμαι φιλόλογος.
Το ξέρετε ότι ο Βασιλάρας πίνει τη φραπεδιά του έξω και πληρώνεται κανονικά απο το δημόσιο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 06 Φεβ 2025, 15:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Μ΄ άρεσε ετυμολογικά.Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:19Τότε γιατί το σπαμάριζες κάνοντας παράθεση τον εαυτό σου ;
Δεν τη λέγανε και ωχρά σπειροχαίτη, που αποπνέει ντεκαντάνς.
- Otto Weininger
Αν υπήρχε κάτι τόσο σοβαρό όσο αυτό που υπονοείς, δε θα τολμαγε κανένας να βγάλει κιχ πάντως.Στύξ έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:22Μ΄ άρεσε ετυμολογικά.Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:19Τότε γιατί το σπαμάριζες κάνοντας παράθεση τον εαυτό σου ;
Δεν τη λέγανε και ωχρά σπειροχαίτη, που αποπνέει ντεκαντάνς.
για αυτό φταίνει όλα τα κόμματα που εργαλειοποιούν τη δικαιοσύνη. Μετά ειδικά τη θεία από το νίγηρα κανείς δεν πιστεύει κανένανπατησιωτης έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:11Τρόπος του λέγειν δεξιοί.Οι λαικοί δεξιοί δεν είναι παρά αριστεροί με άλλες εικονίτσες.Έτσι κι αλλιώς η συνεννόηση μαζί τους είναι αδύνατη.Εάν τώρα πω ότι παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας θα καγχάσουν όλοι μαζί.Όταν αθωωθεί θα πουν ότι οι δικαστές ήσαν πιασμένοι.Εδώ η Τουλουπάκη αρχειοθέτησε αυτούς που καταδίωκε και ακόμη δεν το πιστεύουν.Lord Brum έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:06και μετά ακόμα και ακραιφνείς δεξιοί σαν εμένα θα χαίρονται όταν ο ρουβίκωνας βάψει το σπίτι του με κόκκινη μπογιάπατησιωτης έγραψε: 06 Φεβ 2025, 14:49
Θα τον απαλλάξουν επειδή έτσι είναι ο νόμος.Φυσικά και ο Τριαντόπουλος στο τέλος θα απαλλαγεί και μετά θα έχουμε νέα δράματα ...αδιευκρίνιστα.![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Για πες, να σου πω.Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:08Βάζεις ένα στοίχημα για το πως θα καταλήξει όλο αυτό και ποιος θα πηδάει από που ;Ναύτης έγραψε: 06 Φεβ 2025, 11:22 Αρχίσανε να πετάνε τα έρμα απ' το καράβι. Ένα καφάσι μπύρες στοίχημα ότι ο επόμενος πολιτικός που θα βρεθεί φουνταρισμένος μεσοπέλαγα να κολυμπάει θα είναι ο Καραμανλής, του Αχιλλέως βεβαίως-βεβαίως. Ο ανεύθυνος άρχων δεν ξέρει, δεν είδε, δεν άκουσε, τον παραπληροφόρησαν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση