Μην κοιμάσαι με ανοιχτά φωτα, και κλείνει και κανενα παντζούρι, τα ξημερωματα μπάζει φως
Εγω θελω απόλυτο του απολύτου σκοτάδι για να κοιμηθω σωστά, σαν την πσυχή των ΔΣΕιτών
Μην κοιμάσαι με ανοιχτά φωτα, και κλείνει και κανενα παντζούρι, τα ξημερωματα μπάζει φως
Τοσο νεα (για δεδομένα βασίλισσας) μας αφησε? Δεν το ηξερα.southern έγραψε: 06 Φεβ 2025, 08:54 Σαν σήμερα, στις 06 Φεβρουαρίου 1981, ημέρα Παρασκευή, φεύγει από τη ζωή η Βασίλισσα Φρειδερίκη, βασίλισσα των Ελλήνων (1947-1964) και βασιλομήτωρ μετά το θάνατο του συζύγου της, Βασιλιά Παύλου Α′. Η Βασίλισσα Φρειδερίκη σε ηλικία 63 ετών άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιακή προσβολή στα Ανάκτορα Θαρθουέλα της Μαδρίτης κατά τη διάρκεια εγχείρισης καταρράκτη.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Φεβ 2025, 10:23 Κακογερασε κιόλας η καημένη, την έκανες για 75. Μόνο όταν ήταν στα 18 κάπου ήταν καβλα, έφερνε λίγο στην σακιρα, αλλά μετά έσπασε γρήγορα, την έφαγαν οι έννοιες.
δεν απαντας στην ερωτηση μου. δεν εχεις επιχειρηματα. βγαζουμε το συμπερασμα πως η Ελλαδα χρεοκοπησε χαρη στη σοσιαλμανια.mitsokollias έγραψε: 06 Φεβ 2025, 09:53Εχει γίνει ήδη και νικήσαμε χιτάκο.Οπως είναι τώρα η Ελλάδα ,είναι επειδή νικήσαμε οι μάγκες κομμουνιστές. Υπέροχα για μένα ,τραγικά για σένα.southern έγραψε: 06 Φεβ 2025, 09:39ποτε θα γινει η επανασταση συντρολε;mitsokollias έγραψε: 06 Φεβ 2025, 09:34 Πόσο δυστυχισμένο πλάσμα μπορεί να είναι κάποιο που στις 5.30 το πρωί ανεβάζει πόστ για τον θάνατο της Φριδερίκης ;
Είναι δυνατόν κύριε διαχειριστά ,να μπαίνω απ΄το ευρύχωρο γραφείο μου με θέα το ΟΑΚΑ ενώ πίνω το καπουτσίνο με γάλα βρώμης για να αρχίσει χαλαρά η μέρα μου και βλέπω πλεμπαία χιτάκια να κλαίνε την ψόφια ιδεολογική τους γιαγιά;
Ούτε ο ορίτζιναλ εγγονός Ντεγκρέτσιας δεν ασχολείται ,τώρα που παίρνει 2χερι λαικιά πρώην του Νίνο.
περιμενω σοβαρη εξηγηση για το προγραμμα του ΚΚΕ.
ερωτηση κρισεως: πως θα ηταν η Ελλαδα εαν ειχαν νικησει οι εαμοβουλγαροι κομμουνιστοσυμμοριτες;
καλλιτερα ή χειροτερα απο τωρα; σοβαρη απαντηση και οχι τρολια.
Σε περιμένω Κηφισίας 99 ,για να μοιραστούμε την υπέροχη θεα ,να γνωρίζεις την ομάδα μου ,νσ σε κεράσω βιολογική μπάρα και μετά να γυρίσεις στην τρύπα που περιμένεις το μοιραίο. Θέλω να έρθεις να δω στα μάτια σου την απόγνωση της ήττας ,όχι απλά να γελάω που ανεβάζεις φωτό μιας άσχημης πεθαμένης στις 5.30 το πρωί.
vantono έγραψε: 06 Φεβ 2025, 10:32Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Φεβ 2025, 10:23 Κακογερασε κιόλας η καημένη, την έκανες για 75. Μόνο όταν ήταν στα 18 κάπου ήταν καβλα, έφερνε λίγο στην σακιρα, αλλά μετά έσπασε γρήγορα, την έφαγαν οι έννοιες.![]()
πικς ορ ντιντεν' χάπεν'
Αδικαιολογητη παντως, αν οχι η ιδια ο περίγυρός της δηλαδή. Γιου χαντ ουάν τζομπ, λιτεραλλυ. Οφειλαν να την ταΐζουν ενα γαλα γαϊδουρας, εναν ορο με αδρενοχρώμιο οπως το Αφεντικό, κάτι...
Πλήρης ΔΥισμός ακομα και στο να συντηρήσεις μια Βασίλισσα, αυτη η χώρα.

Δεν νομιζω. Ωραια ειναι και μοιάζει με καποια (ηθοποιο? Γνωστη μου? Δεν μπορω να καταλαβω ακομα) αλλα οχι με Σακιρα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Φεβ 2025, 10:59vantono έγραψε: 06 Φεβ 2025, 10:32Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Φεβ 2025, 10:23 Κακογερασε κιόλας η καημένη, την έκανες για 75. Μόνο όταν ήταν στα 18 κάπου ήταν καβλα, έφερνε λίγο στην σακιρα, αλλά μετά έσπασε γρήγορα, την έφαγαν οι έννοιες.![]()
πικς ορ ντιντεν' χάπεν'
Αδικαιολογητη παντως, αν οχι η ιδια ο περίγυρός της δηλαδή. Γιου χαντ ουάν τζομπ, λιτεραλλυ. Οφειλαν να την ταΐζουν ενα γαλα γαϊδουρας, εναν ορο με αδρενοχρώμιο οπως το Αφεντικό, κάτι...
Πλήρης ΔΥισμός ακομα και στο να συντηρήσεις μια Βασίλισσα, αυτη η χώρα.
![]()
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Φεβ 2025, 07:38 Φήμες λένε πως αυτοκτόνησε γιατί δεν μπορούσε να δει την Ελλάδα να πέσει στα χέρια των άθεων σοσιαλιστικών κτηνών.![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Χάλασε γρήγορα πάντως, δε μου άρεσε πέρα από τα νιάτα της. Βέβαια για να μην τα αναφέρει όλα αυτά ο νηματοθετης, μπορεί να είναι κομμουνιστικές συκοφαντίες.
Ατομάρα η τυπισσα, την εκτίμησα περισσότερο τώρα που τα είδα αυτά
Όταν λες "περισσότερο"; Την εκτιμούσες και πρωτύτερα δηλαδή;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Φεβ 2025, 12:15Ατομάρα η τυπισσα, την εκτίμησα περισσότερο τώρα που τα είδα αυτά
Οι κακοβουλοι ήταν κκεδες;Beria έγραψε: 06 Φεβ 2025, 11:36 Πέθανε η Φρειδερίκη, ετάφη στις 12 Φεβρουαρίου και 12 ημέρες μετά έγινε ο μεγάλος σεισμός της Αθήνας
Οι κακόβουλοι έλεγαν ότι δεν την άντεχε το χώμα της Αττικής