!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θυσία 2.0
Re: Θυσία 2.0
Μην μιλάς για εξωγήινους γιατί μπορεί να συμβεί και αυτό σε δύο τρία χρόνια, αν ζούμε για να το δούμε. 
μα δεν το λεω για ψεκια. Τολμαει κανεις νομιζεις να με πει ψεκα αν πω οτι θα ερθουν οι εξωγήινοι επειδη θα ακούσουν το κοσμικό κάλεσμα; Πάθαινουμε και μαθαινουμε.Antares έγραψε: 05 Φεβ 2025, 16:41 Μην μιλάς για εξωγήινους γιατί μπορεί να συμβεί και αυτό σε δύο τρία χρόνια, αν ζούμε για να το δούμε.![]()
Ε,Ε , ΕΡΧΕΤΑΙenaon έγραψε: 05 Φεβ 2025, 10:23 θυμόμαστε που πρίν 2-3 χρόνια λέγαμε οτι θα σκάσει το ηφαίστειο την Σαντορίνη για να πουμε κατι παρατραβηγμένο για τον Κυριακο;. Τωρα το συζητάνε στις ειδήσεις. Πάει και αυτη η ψεκιά, μας την χάλασε.
αν έρθουν εξωγήινοι στα αλήθεια μετα και μας την πέσουν, συμφωνούμε απο τωρα οτι θα συζητήσουμε την ιδέα της θυσίας, έστω θεωρητικά;
παιδια δώστε λίγη σημασία στο νηματάκι μου.
Αν συνεχίσουμε να εθελοτυφλουμε δεν θα μεινει ουτε ενας ψεκας στον κοσμο αυτο. Ο Κυριακος θα τους δικαιώσει ολους, στο τελος θα γινει η και γη επίπεδη και θα πέσουμε.
να το συζητήσουμε εστω λιγο;
Αν συνεχίσουμε να εθελοτυφλουμε δεν θα μεινει ουτε ενας ψεκας στον κοσμο αυτο. Ο Κυριακος θα τους δικαιώσει ολους, στο τελος θα γινει η και γη επίπεδη και θα πέσουμε.
να το συζητήσουμε εστω λιγο;
Γω συνέβαλα ,νομίζω. Με γωνιακή απόκλιση για Μεσόγειο τον βλέπω τον Άποφι.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Θα τον αποφίγουμε.Στύξ έγραψε: 06 Φεβ 2025, 15:16 Γω συνέβαλα ,νομίζω. Με γωνιακή απόκλιση για Μεσόγειο τον βλέπω τον Άποφι.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
να το συζητήσουμε έστω λίγο;