!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φλωρίδης για τα Τέμπη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
mitsokollias
Phorum.gr user: Mitsokollias

Re: Φλωρίδης για τα Τέμπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mitsokollias »

Γουάου,το γκιανόπιυλους .Αφαπημένος σάκος μπαν για κάθε εκνεβρισμένο αντμιν. Ας αναφέρω κάτι που δεν θα αποκτήσει ποτέ. Ενσημο! By the way ο τιμβρός δικάζει. Και κάποιοι τσιμπάνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mitsokollias την 28 Ιαν 2025, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

mitsokollias έγραψε: 28 Ιαν 2025, 00:08 Γουάου,το γκιανόπιυλους . Ας αναφέρω κάτι που δεν θα αποκτήσει ποτέ. Ενσημο! By the way ο τιμβρός δικάζει.
τα λακοστ σου να ειχα και δεν ηθελα τιποτα αλλο :003:
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

kokkinostimvros έγραψε: 28 Ιαν 2025, 00:01 Η πλάκα είναι ότι έρχεστε στα δικαστήρια και απολογείστε μετά. Εκεί είναι η αγαλίαση της ψυχής μου.
Αλλά μια που έγραψες αυτό... αφιερωμένο

kokkinostimvros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kokkinostimvros »

Otto Weininger έγραψε: 28 Ιαν 2025, 00:01
kokkinostimvros έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:51
Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:49

Δικαστήρια; :smt005:
Έτσι έχω μάθει να λύνω διαφορές και δη διαδικτυακές.
Αν ακόμα εδώ μέσα είστε υποστηρικτές της βίας, μάλλον δεν ανήκετε σε δυτικό κράτος.

Η ζαριά είναι δικιά σου.
Μα δεν έχω διαφορές διαδικτυακές. Και πάντα μένω στα όρια του φόρουμ. 19 χρόνια εδώ μέσα, πότε δεν μετέφερα κόντρα εκτός φόρουμ.

Αντέδρασα μόνο όταν κατά το παρελθόν δυο άτομα από εδώ προσπάθησαν να μου δημιουργήσουν πρόβλημα στην πραγματική μου ζωή, με τον έναν να έρχεται μάλιστα στον χώρο εργασίας μου. Και οι δύο κατάλαβαν ότι ήταν λάθος αυτό και δεν έπρεπε να το κάνουν. Και το θέμα έληξε.

Από κει και πέρα, αν θεωρείς ότι θα μηνύσω ένα nickname επειδή ζει το ονειρο και λέει ότι πουλάω την μάνα μου μέσα από ένα φόρουμ, είσαι πιο αστείος από οσο νόμιζα.

Εγώ θεώρησα ότι θες να βρεθείς μαζί μου από κοντά για να μου πεις στα μούτρα "ότι πουλάω την μάνα μου" αλλά και πάλι, αφενός δεν θα το έλεγες, αφετέρου και να το έκανες δε θα σου έκανα κάτι σωματικά. Πριν καμιά 15αρια χρόνια ναι, θα ξερναγες στην μέση του δρόμου μερικά δευτερόλεπτα αφότου θα είχες ξεστομίσει αυτό για την μάνα μου, αλλά πλέον ούτε καν.

Σου ζήτησα απλά να μην αναφέρεις μανάδες. Αν θες να το κάνεις, κανε το.
Εγώ όμως έχω διαδικτυακές διαφορές και έχω και την όρεξη και τον χρόνο να ασχολούμαι.

Ο όρος πουλάω και την μάνα μου είναι συνώνυμο του δεν έχω ηθικές αναστολές εν προκειμένω να εξυπηρετήσω το προσωπικό μου όφελος. Αν τώρα κάποιοι δεν τα έμαθαν αυτά, αφενός είναι ευθύνη του συστήματος, αφετέρου δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ.

Αμφιβάλλω και για πριν 15 χρόνια και για τώρα αν θα ήσουν σε θέση να κάνεις κάτι.

Εν κατακλείδι, εφόσον ερεθίζεσαι με τον όρο, μπορώ να τον ανακαλέσω και να χρησιμοποιώ το ξεδιάντροπος. Είναι και πιο εύηχο.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 00:05 Για τα μάτια του κόσμου μανουριάζουν. Μαζί σκάσαν αυτοί, εγώ τους κατάλαβα :102:
Σιαμαίοι;
kokkinostimvros

sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 00:07
kokkinostimvros έγραψε: 28 Ιαν 2025, 00:01
sharp έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:54 Ελληνιάρηδες, δικομανείς. "Θα σου δείξω ποιος είμ' εγώ ρε!"
Η πλάκα είναι ότι έρχεστε στα δικαστήρια και απολογείστε μετά. Εκεί είναι η αγαλίαση της ψυχής μου. Όταν βλέπω ανθρώπους που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους και στο δια ταύτα δεν αναλαμβάνουν ούτε την ευθύνη που τους αναλογεί. Συνοπτικά είναι λιγόψυχοι. Πάντα αυτοί οι άνθρωποι είναι συγκεκριμένων κοινωνικών χαρακτηριστικών όπως δύσκολα εφηβικά χρόνια, απουσία κοινωνικής αποδοχής, μη ενσωμάτωση στο κοινωνικό σύνολο, χαμηλής εκπαίδευσης.
Σε ποιους αναφέρεσαι;
Φαντασιώνεσαι ομάδες και αντιπάλους;
Γιατί το λες σε μένα;
Με έχεις δει ποτέ σε δικαστήριο;
Για κοίταξε το.
Είναι στο β΄πληθυντικό ( γενική χρήση)
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

SeaHawk έγραψε: 28 Ιαν 2025, 00:09
mitsokollias έγραψε: 28 Ιαν 2025, 00:08 Γουάου,το γκιανόπιυλους . Ας αναφέρω κάτι που δεν θα αποκτήσει ποτέ. Ενσημο! By the way ο τιμβρός δικάζει.
τα λακοστ σου να ειχα και δεν ηθελα τιποτα αλλο :003:
Τι επικό νημα ειχατε κανει εσεις οι δυο ρε μαλακες τότε με τα λακοστ και τα τρουσάρντι!

Αυτο δεν θα μπορουσε καπως να σωθεί και να μεταφερθει στην ενοτητα λαιφ στάιλ αυτου το φορουμ?
Επικη καλτίλα.
mitsokollias
Phorum.gr user: Mitsokollias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mitsokollias »

Συνομοσία. Οι ip μας ξαδέρφες. Κριοί με ωροσκόπο Βεζπενκοφ. Το phorum δεν αλλσζει ποτέ. Ζητήστε var. Λακόστ οι χουντόγεροι. Εγώ EA7, αβάντι πόπολο.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

kokkinostimvros έγραψε: 28 Ιαν 2025, 00:10
Αμφιβάλλω και για πριν 15 χρόνια και για τώρα αν θα ήσουν σε θέση να κάνεις κάτι.

Κάνε το ίδιο λάθος και θα μάθεις.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

vantono έγραψε: 28 Ιαν 2025, 00:13
Τι επικό νημα ειχατε κανει εσεις οι δυο ρε μαλακες τότε με τα λακοστ και τα τρουσάρντι!

Αυτο δεν θα μπορουσε καπως να σωθεί και να μεταφερθει στην ενοτητα λαιφ στάιλ αυτου το φορουμ?
Επικη καλτίλα.
:smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Σιελ Boss πουκαμισάκι , Tomy τζινάκι και trussardi sneakers
by ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 20 Apr 2018, 22:14
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=2&t=7967
kokkinostimvros

Otto Weininger έγραψε: 28 Ιαν 2025, 00:18

Πιο γραφικός και από σοκάκι της Πάργας. 19 χρόνια στο Πχόρουμ και δεν έβαλες μυαλό. Ο άνθρωπος που δεν μαθαίνει, επαναλαμβάνει τα ίδια γραπτά ατοπήματα.

Όπως λοιπόν παρατηρείτε αγαπητοί χρήστες του Πχορουμ, αγαπητοί συντονιστές και αγαπητοί αναγνώστες , ο χρήστης ονόματι Otto Weininger, δεν επιθυμεί να συζητήσει, αλλά επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την βία παραβιάζοντας ξεκάθαρα τους Κανόνες Συμμετοχής που ο ίδιος έχει αποδεχθεί. Ο χρήστης Otto Weininger, όπως αποδεικνύουν οι τελευταίες δύο δημοσιευμένες απαντήσεις του , στηρίζει και παρακινεί την χρήση βίας αδιαφορώντας για την έντιμη επίλυση της αρχικής διένεξης, απαξιώνοντας επανειλημμένως την ετυμολογική εξήγηση που έχει δοθεί.

Παρακαλώ πολύ οι συντονιστές να επέμβουν στην παράβαση, και δη σοβαρή, των Κανόνων Συμμετοχής.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εγώ ξέρω ότι μια το τρολάκι, μια τα λακόστ και τα τρουσάρντι, μου πηδηξατε το νημα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

kokkinostimvros έγραψε: 28 Ιαν 2025, 00:29
Otto Weininger έγραψε: 28 Ιαν 2025, 00:18

Πιο γραφικός και από σοκάκι της Πάργας. 19 χρόνια στο Πχόρουμ και δεν έβαλες μυαλό. Ο άνθρωπος που δεν μαθαίνει, επαναλαμβάνει τα ίδια γραπτά ατοπήματα.

Όπως λοιπόν παρατηρείτε αγαπητοί χρήστες του Πχορουμ, αγαπητοί συντονιστές και αγαπητοί αναγνώστες , ο χρήστης ονόματι Otto Weininger, δεν επιθυμεί να συζητήσει, αλλά επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την βία παραβιάζοντας ξεκάθαρα τους Κανόνες Συμμετοχής που ο ίδιος έχει αποδεχθεί. Ο χρήστης Otto Weininger, όπως αποδεικνύουν οι τελευταίες δύο δημοσιευμένες απαντήσεις του , στηρίζει και παρακινεί την χρήση βίας αδιαφορώντας για την έντιμη επίλυση της αρχικής διένεξης, απαξιώνοντας επανειλημμένως την ετυμολογική εξήγηση που έχει δοθεί.

Παρακαλώ πολύ οι συντονιστές να επέμβουν στην παράβαση, και δη σοβαρή, των Κανόνων Συμμετοχής.
Dude βασικά τον χειραγωγήσες σε αυτό το σημείο και ζητάς και τα ρέστα?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

SeaHawk έγραψε: 28 Ιαν 2025, 00:24 Σιελ Boss πουκαμισάκι , Tomy τζινάκι και trussardi sneakers
by ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 20 Apr 2018, 22:14
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=2&t=7967
:romance-hearteyes:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”