Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Otto Weininger έγραψε: 29 Ιαν 2025, 23:19
Η ομοιοπαθητικη είναι αποδεδειγμένα παπάτζα, δεν έχω να εξηγήσω κατι. Πάρε το ως δεδομένο.
Και με αυτό το δεδομένο, σκέψου ότι η "γνωστική ομοιοπαθητικη" παίρνει την αρχική παπατζα και της κολλάει ψυχολογικα μοτιβα και τροπο σκεψης του ασθενους όπου βασει αυτών θα επιλέξει το "φάρμακο".
Δεν εχει σχέση με την Καρυστιανου αυτό που λέω, ισχύει γενικά.
Η συντριπτική πλειοψηφία των ψεκ είναι δεξιοί.
Σε όλο το φάσμα...Ανεστηδες Κερμυδαδες με υπερόπλα στους Δελφούς,ο Βελόπουλος με επιστολές του Ιησού και ο Λιακόπουλος με τα Νεφελιμ, παλαιοημερολογίτες καλογεροι και φανμποιζ του Παισιου για το τσιπακι 666, ο Άδωνις να κάνει ερωτήσεις για τους ψεκασμούς στη Βουλή..ως και ο Κουλης να προλογίζει βιβλία για την ομοιοπαθητική.
Ο Ψεκασμός εγκαταβιει στη Δεξιά κύριοι.
χωρις να εχω καταλαβει ποιον χαρακτηρα δολοφονει, αν ειναι ομοιοπαθητικος, καλα του κανει.
Καποιοι ξαφνικα νιωθουν αβολα με καποια πραγματα που εγραψαν στο παρελθον οποτε αποφασισαν να το φορτωσουν σε εμενα και με αποκαλουν δολοφονο χαρακτηρα,ενω εγω δεν εχω γραψει ποτε τετοια πραγματα https://paidiatros-karistianou.gr/
Tτι να πει;Οτι ειμαι τρομπονιαστης χαρακτηρων και οτι τον τρομπονιασα;
Η συντριπτική πλειοψηφία των ψεκ είναι δεξιοί.
Σε όλο το φάσμα...Ανεστηδες Κερμυδαδες με υπερόπλα στους Δελφούς,ο Βελόπουλος με επιστολές του Ιησού και ο Λιακόπουλος με τα Νεφελιμ, παλαιοημερολογίτες καλογεροι και φανμποιζ του Παισιου για το τσιπακι 666, ο Άδωνις να κάνει ερωτήσεις για τους ψεκασμούς στη Βουλή..ως και ο Κουλης να προλογίζει βιβλία για την ομοιοπαθητική.
Ο Ψεκασμός εγκαταβιει στη Δεξιά κύριοι.
Τί νόημα έχει ρε βλάκα αυτό το νήμα, πέρα απ' το να επιτεθείς στη Καρυστιανού?
Και τί νόημα έχει τί ακριβώς κάνει/έκανε η Καρυστιανού στην επαγγελματική της ζωή?
Δηλαδή αν έλεγε το καφέ θα σήμαινε οτι είναι οκ η δολοφονία του παιδιού της?
Οι της ΝΔ που έχετε δυο δράμια μυαλό και δεν είσαστε εμμονικοί ψυχοπαθείς, όσοι είσαστε έτσι, το βρίσκετε λογικό όλο αυτό?
Αυτοί που ψηφίζατε σκοτώσανε 57 άτομα, τους έβαλαν στο τρένο και τους σκότωσαν. Με μπάχαλα, με παράνομα φορτία, στα οποία κάποιοι κολλητοί τους μπλέκονταν (γι' αυτό και η πρεμούρα να τα κουκουλώσουν όλα).
Είσαστε ευχαριστημένοι μ' όλη αυτή τη σκατίλα?
Η Γνωστική Ομοιοπαθητική είναι ένα νέο ρεύμα ομοιοπαθητικής. Σύμφωνα με την γνωστική ομοιοπαθητική, τα συμπτώματα σχετίζονται με τον τρόπο που φαντασιώνεται το άτομο τον εαυτό του, ανάλογα με τις ιδέες που αυτό ιεραρχεί σημαντικές και πάντα σε σχέση με τους άλλους που συναναστρέφεται στο περιβάλλον που ζει.
Έτσι, ένα άτομο μπορεί να νοιώθει ότι δεν το αγαπούν, δεν το εκτιμούν, ότι το υποτιμούν ή το κακοποιούν. Το ομοιοπαθητικό φάρμακο προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο που φαντασιώνεται το άτομο την πραγματικότητα.
Η παπάτζα της νέας 1.000ετίας!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!