George_V έγραψε: 26 Ιαν 2025, 20:05
Ζηταω τα παραστατικα φορτωσης και το υλικο απο τις καμερες να δω τι φορτωθηκε στα βαγονια
Γιατι;
Εχεις καποιο πορισμα που αναφερει πιθανο παρανομο φορτιο;
Οχι δεν εχεις
Έχω όμως δύο αντικρουόμενες εκθέσεις και αν ενδεχομένως δεν προκλήθηκε από έλαια σιλικόνης θα ήταν ενδιαφέρον και για το καλό της ανάκρισης να μάθουμε αν υπήρχε κάτι άλλο δυνητικά εκρηκτικό στα τρένα.
Δηλαδη αν ησουν ο ανακριτης μετα απο τα δυο αυτα πορισματα θα εδινες παραγγελια και για ενα τριτο πορισμα
Σωστα;
Τα πορίσματα των ιδιωτικών πραγματογνώμων κατατίθενται στον ανακριτή και θα χρησιμοποιηθούν στην δίκη.
Να είσαι πιο ενήμερος πριν αναπαράγεις μπούρδες μπλε ερπετών.
Επί των ερωτήσεων ως συνήθως τίποτα. Λιγοψύχησες να απαντήσεις ως κλασικός νδοφοόρος
Θα ληφθουν απο το δικαστηριο υπ οψιν ως μαρτυριες οπως πχ αν η Πισπιριγκου εμφανιζει καποιον που λεει κατι για την κεταμινη
Δεν υφιστανται ως πορισματα
το ενα πόρισμα θα ειναι απο τον δικαστικό πραγματογνώμονα, που συμφωνεί με τις πίπες της πυροσβεστικής, και το αλλο απο το ΕΜΠ, που θα λεει οτι αυτα ειναι πίπες; Δηλαδη ετοιμάζεσαι σιγά σιγά; Ωραίος.
Δεν ετοιμαζομαι για τιποτα
Εφτιαξα ενα σεναριο με βαση αυτα που αναφερουν αναξιοπιστα δημοσιευματα
Θα σου πω από τώρα τι θα λεει το πόρισμα:
"Εξαιρετικά μικρή πιθανότητα τα έλαια σιλικονης να προκάλεσαν την έκρηξη. [...] Πιθανόν να υπηρχε άγνωστο φορτιο με εύφλεκτο."
Οταν δεν μπορει καποιος να προσδιορισει την καυσιμη υλη δεν μπορει να πιθανολογει για αγνωστο φορτιο
Το βρισκω απιθανο
Για να μιλησει καποιος για αγνωστο φορτιο πρεπει να αναφερει ευρηματα που παραπεμπουν σε αγνωστο φορτιο.
Γιατι;
Εχεις καποιο πορισμα που αναφερει πιθανο παρανομο φορτιο;
Οχι δεν εχεις
Έχω όμως δύο αντικρουόμενες εκθέσεις και αν ενδεχομένως δεν προκλήθηκε από έλαια σιλικόνης θα ήταν ενδιαφέρον και για το καλό της ανάκρισης να μάθουμε αν υπήρχε κάτι άλλο δυνητικά εκρηκτικό στα τρένα.
Δηλαδη αν ησουν ο ανακριτης μετα απο τα δυο αυτα πορισματα θα εδινες παραγγελια και για ενα τριτο πορισμα
Σωστα;
Πρωτα θα ελεγξω τα παραστατικα και τις καμερες για να δω τι και πως φορτωθηκε και αν προκυπτει κατι επιληψιμο απο αυτα θα ζητησω εκθεση με συγκεκριμενα ερωτηματα.
Αν δεν προκυπτει αλλα συνεχιζω να εχω αλληλοσυγκρουομενες εκθεσεις μπορω ειτε να ζητησω τριτη ειτε να πεταξω το μπαλακι στο δικαστηριο (αν ειμαι απλα διεκπαιρεωτικος θα κανω το δευτερο).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
George_V έγραψε: 26 Ιαν 2025, 21:03
Σωστα;
Πρωτα θα ελεγξω τα παραστατικα και τις καμερες για να δω τι και πως φορτωθηκε και αν προκυπτει κατι επιληψιμο απο αυτα θα ζητησω εκθεση με συγκεκριμενα ερωτηματα.
Αν δεν προκυπτει αλλα συνεχιζω να εχω αλληλοσυγκρουομενες εκθεσεις μπορω ειτε να ζητησω τριτη ειτε να πεταξω το μπαλακι στο δικαστηριο (αν ειμαι απλα διεκπαιρεωτικος θα κανω το δευτερο).
SeaHawk έγραψε: 26 Ιαν 2025, 21:32
Σωστα;
Ρε λεμε εχουν σβησει το video της φορτωσης
Ναι αλλα ρωταει τι θα εκανα εγω αν ειμουν ο ανακριτης.
Οποτε του λεω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.