Οκ. Εγώ που έλεγα ότι μπορεί και να υπάρχουν χωρίς τα υπόλοιπα δεν με είχε πει κανείς ψεκ πάντως.sys3x έγραψε: 26 Ιαν 2025, 14:31Ναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2025, 11:58Βασικά εγώ δεν θυμάμαι κανέναν να τον είπαν ψεκ επειδή είπε ότι πιθανόν να υπάρχουν κοιτάσματα εκεί.hades έγραψε: 26 Ιαν 2025, 09:22
Γλεντας τους άριστο και λίγα λες Από τη δεκαετία του 90 όλοι οι δήθεν σοβαροί έλεγαν τον κόσμο ψεκ μέχρι το 2010
Ψεκ τους έλεγαν επειδή ήταν σίγουροι ότι υπάρχουν, σίγουροι ότι είναι αξιοποιήσιμα και κερδοφόρα, θα έβγαιναν τόσο γρήγορα που θα ήταν εναλλακτική στο μνημόνιο, ότι όλες οι εταιρίες τα λιμπίζονταν αλλά οι πολιτικοί ήταν προδότες. Κάνω λάθος;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Chevron: Στα 24 τρισ. κυβικά πόδια τα εκτιμώμενα αποθέματα φυσικού αερίου στις περιοχές γεώτρησης
- Dwarven Blacksmith
Re: Chevron: Στα 24 τρισ. κυβικά πόδια τα εκτιμώμενα αποθέματα φυσικού αερίου στις περιοχές γεώτρησης
Re: Chevron: Στα 24 τρισ. κυβικά πόδια τα εκτιμώμενα αποθέματα φυσικού αερίου στις περιοχές γεώτρησης
Όχι.Κοιτάσματα έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:19Είπαμε μην μιλάς για πραγματα που δεν γνωρίζεις, τρολαρισε λίγο και κάτσε στα αυγά σου.
Η Νορβηγία που και καλά νοιάζεται για το περιβάλλον έχει 150δις δολλάρια έσοδα από πετρελαιο και φυσικό αέριο και εξέδωσε πριν λίγες μέρες 57 νέες άδειες για εξορύξεις στην Β θάλασσα.
Η πρασινη απάτη ειναι δημιουργημα αυτών που κατασκευάζουν φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες, δηλαδή κυρίως της Γερμανίας και της Κίνας. Η Νορβηγία τολμά να κουνά το δάχτυλο όταν ρυπαίνει όσο 1000 Ελλάδες. Το ίδιο και η Αυστραλία που έχει εκατοντάδες ορυχεία λιγνίτη, λιθίου, βωξίτη και δεκάδων άλλων ορυκτών.
Όλες οι χώρες πλουτίζουν από τα ορυκτά και το τριτοκοσμικο ελλαδεξ της νέας Κουλοκρατιας γεμίζει την χώρα με ανεμογεννήτριες για να κονομαει ο Μυτιληναίος, ο Μπόμπολας, ο Λάτσης και όλοι όσοι κάνουν συμβόλαιο με το κράτος για κατασκευή ΑΠΕ.
Ο ελληνικός λαός είναι αμόρφωτος και κοιμισμένος. Λογικο να έχουμε ως χώρα τέτοια κατρακυλα. Η Ελλάδα κατοικείται από Γιαννοπουλους, αριστερούς τρελους και καθυστερημένους. Είναι δυνατόν τριτοκοσμικοι υπάνθρωποι να προοδευσουν;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εσύ πούλιμ δεν έχεις απολύτως καμμία σχέση με τους μπούμερ πασόκους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2025, 14:32Οκ. Εγώ που έλεγα ότι μπορεί και να υπάρχουν χωρίς τα υπόλοιπα δεν με είχε πει κανείς ψεκ πάντως.sys3x έγραψε: 26 Ιαν 2025, 14:31Ναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2025, 11:58
Βασικά εγώ δεν θυμάμαι κανέναν να τον είπαν ψεκ επειδή είπε ότι πιθανόν να υπάρχουν κοιτάσματα εκεί.
Ψεκ τους έλεγαν επειδή ήταν σίγουροι ότι υπάρχουν, σίγουροι ότι είναι αξιοποιήσιμα και κερδοφόρα, θα έβγαιναν τόσο γρήγορα που θα ήταν εναλλακτική στο μνημόνιο, ότι όλες οι εταιρίες τα λιμπίζονταν αλλά οι πολιτικοί ήταν προδότες. Κάνω λάθος;
.
.
-
stergiosbik
Θέμα θέλησης είναι.Στύξ έγραψε: 26 Ιαν 2025, 10:35Πες τη ¨μαγική¨ λέξη όμως: ΙΣΡΑΗΛ.stergiosbik έγραψε: 26 Ιαν 2025, 10:32Εδώ δεν έχει πρόβλημα η Κύπρος που τρυπάει αλλά θα έχουμε εμείς.Στύξ έγραψε: 26 Ιαν 2025, 10:25
Έλα ρε μλκ κι εσύ, είναι όπως με τη Χάγη -απ' το1976- που όλο λέμε να πάμε για συνυποσχετικό ,αλλά ποτέ δεν πήγαμε. Και καλύτερα κιόλας γιατί μάλλον θα χάναμε..
Οκ!
Ναι, ποιανού όμως;stergiosbik έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:01Θέμα θέλησης είναι.Στύξ έγραψε: 26 Ιαν 2025, 10:35Πες τη ¨μαγική¨ λέξη όμως: ΙΣΡΑΗΛ.stergiosbik έγραψε: 26 Ιαν 2025, 10:32
Εδώ δεν έχει πρόβλημα η Κύπρος που τρυπάει αλλά θα έχουμε εμείς.
Οκ!
.
.
-
stergiosbik
Ξέρω γω;sys3x έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:08Ναι, ποιανού όμως;
Του Ροζ Πάνθηρα,του Λούκι Λουκ,του επιθεωρητή Κλουζω και πάει λέγοντας.
Ε,αν το θελήσει κάποιος από όλους αυτούς θα τους βγάλουμε τους υδατάνθρακες όπως είπε και μια ψυχή στην Βουλή κάποτε.
Εγώ το θυμάμαι από την δεκαετία του 90 Μέχρι και σε μεγάλα έντυπα Και όλα αυτά γιατί δεν θέλουν να ψάξουν Εγώ δεν ξέρω αν μπορούν να αξιοποιηθούν αλλά ξέρω ότι θέλω σαν κράτος να έχεις ξοδέψεις όλες τις πιθανότητες Οι γείτονες οι Τούρκοι έχουν ψάξει εξοχυνιστηκα το 95 τις εκατό της επικρατείας τους Επίσης πια να βγαίνουν άρθρα για αξιοποίηση σπάνιων γαιών που υπάρχουν ειδικά αυτήν βόρεια Ελλάδα Αυτά μπορούσαν να τρεξουν 15 χρόνια πριν ειδικά τότε που κατέρρεαν όλαDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2025, 11:58Βασικά εγώ δεν θυμάμαι κανέναν να τον είπαν ψεκ επειδή είπε ότι πιθανόν να υπάρχουν κοιτάσματα εκεί.hades έγραψε: 26 Ιαν 2025, 09:22Αρίστος έγραψε: 26 Ιαν 2025, 09:20
Πλεον στο νεο κοσμο εσεις ειστε και οι ψεκες και οι απατεωνες.
Ειδικα σε αυτο το ζητημα η απατεωνια των λαμογιων κανει μπαμ.
.
Γλεντας τους άριστο και λίγα λες Από τη δεκαετία του 90 όλοι οι δήθεν σοβαροί έλεγαν τον κόσμο ψεκ μέχρι το 2010
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Γιου αρ μίσινγκ δε πόηντ ντουντ.stergiosbik έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:13Ξέρω γω;
Του Ροζ Πάνθηρα,του Λούκι Λουκ,του επιθεωρητή Κλουζω και πάει λέγοντας.
Ε,αν το θελήσει κάποιος από όλους αυτούς θα τους βγάλουμε τους υδατάνθρακες όπως είπε και μια ψυχή στην Βουλή κάποτε.
Πχ, ποιος σίγουρα όχι:
Χιντ α: ποια μπανανία δεν έχει σχεδόν καθόλου μπανάνες;
Χιντ β: ποια είναι η βορειότερη αφρικανική χώρα;
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-