!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτόν τον ουρακοτάγκο γιατί τον αφήνουν και μιλάει;
Re: Αυτόν τον ουρακοτάγκο γιατί τον αφήνουν και μιλάει;
μλκ μου η εξελιξη ειναι ο κομμουνισμος και οι εκτρωσεις ...τι λετε βρε γιδια;
-
Δημοκράτης
Μιλάμε για καθυστερημενουςnemo έγραψε: 25 Ιαν 2025, 18:56 μλκ μου η εξελιξη ειναι ο κομμουνισμος και οι εκτρωσεις ...τι λετε βρε γιδια;
Η φάση είναι ότι νομίζουν ότι οι εκτρώσεις είναι κάτι που άρχισε σήμερα. Παλιά δεν τις έκανε ο άνθρωπος,σήμερα τις κάνουμε και θέλουν να μας πάρουν αυτό το ιερό δικαίωμα
Σε λίγο θα ζητάνε και δικσιωμα στο να έχουν σκλαβους
Θα το επιτάσσει η εξέλιξη της κοινωνίας
θα περιμενουμε να ψοφησουν δεν μπορουμε να καμουμε αλλιως η βλακεια ειναι ανικητηΔημοκράτης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:00Μιλάμε για καθυστερημενουςnemo έγραψε: 25 Ιαν 2025, 18:56 μλκ μου η εξελιξη ειναι ο κομμουνισμος και οι εκτρωσεις ...τι λετε βρε γιδια;
Η φάση είναι ότι νομίζουν ότι οι εκτρώσεις είναι κάτι που άρχισε σήμερα. Παλιά δεν τις έκανε ο άνθρωπος,σήμερα τις κάνουμε και θέλουν να μας πάρουν αυτό το ιερό δικαίωμα
Θα το επιτάσσει η εξέλιξη της κοινωνίας![]()
εδω στον εμφυλιο εσφαζαν μωρα και τα εριχναν στο πηγαδι επειδη ειχαν δεξιο θειο
ειναι τα ιδια ατομα
-
Δημοκράτης
Επίσης έκλεβαν παιδιά από αγρότες και τα έστελναν στην γιουγκοσλαβια για να αναγκάσουν τους γονείς τους να μπουν στον δσεnemo έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:03θα περιμενουμε να ψοφησουν δεν μπορουμε να καμουμε αλλιως η βλακεια ειναι ανικητηΔημοκράτης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:00Μιλάμε για καθυστερημενουςnemo έγραψε: 25 Ιαν 2025, 18:56 μλκ μου η εξελιξη ειναι ο κομμουνισμος και οι εκτρωσεις ...τι λετε βρε γιδια;
Θα το επιτάσσει η εξέλιξη της κοινωνίας![]()
εδω στον εμφυλιο εσφαζαν μωρα και τα εριχναν στο πηγαδι επειδη ειχαν δεξιο θειο
ειναι τα ιδια ατομα
Μαζί φυσικά στρατολογούν αναγκαστικά εφηβους
Αλλά ναο αυτά τα άτομα κάνουν μαθήματα ηθικής και κανουνκριτικη σε έναν τύπο που λειε πολύ απλά ότι δεν είναι σωστό να σκοτώνουμε ανθρώπους.
Ε δεν περιμένει κανείς να λένε συμφωνούν με αυτό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκράτης την 25 Ιαν 2025, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nandros έγραψε: 24 Ιαν 2025, 21:37Εσένα κόκκινε ουρακοτάγκε, γιατί σου επιτρέπουν να σουλατσάρεις εδώ μέσα?
Ναι; Δεν νομίζω ο Τούρινγκ να καταδικαζόταν σήμερα επειδή ήταν πουστης.Golden Age έγραψε: 24 Ιαν 2025, 23:11Α, δηλαδή πάει με το έτος η άποψη.NoMoreLice έγραψε: 24 Ιαν 2025, 23:05Η διαφορά είναι ότι αυτός τα λέει το 2025.Golden Age έγραψε: 24 Ιαν 2025, 22:56
Ήταν όλοι αυτοί ουρακοτάγκοι; Ή ουρακοτάγκος είναι μόνο ο "θρησκόληπτος" της Νίκης;
-
Δημοκράτης
Την εποχή του τιουρινγκ γίνονταν εκτρωσεις ;GoBzi έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:35Ναι; Δεν νομίζω ο Τούρινγκ να καταδικαζόταν σήμερα επειδή ήταν πουστης.![]()
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Γιατί τις εποχές που απαγορευοντουσαν οι εκτρώσεις, δεν γινόντουσαν. Είναι γνωστό πως όταν κάτι απαγορεύει το κράτος, σταματά να συμβαίνει. κι αυτά τα υποστηρίζουν τώρα υποτίθεται φιλελεύθεροι. 
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Την εποχή του Τουρκινγκ η Ευρώπη είχε μαύρους ως εκθέματα σε ζωολογικούς κήπους.Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:44Την εποχή του τιουρινγκ γίνονταν εκτρωσεις ;GoBzi έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:35Ναι; Δεν νομίζω ο Τούρινγκ να καταδικαζόταν σήμερα επειδή ήταν πουστης.![]()
-
Δημοκράτης
Δεν είχε αλλά κια να ειχε δεν σε ρώτησα αυτο. Εκτρωσεις την εποχή του τιουρινγκ ειχε;GoBzi έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:49Την εποχή του Τουρκινγκ η Ευρώπη είχε μαύρους ως εκθέματα σε ζωολογικούς κήπους.Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:44Την εποχή του τιουρινγκ γίνονταν εκτρωσεις ;GoBzi έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:35
Ναι; Δεν νομίζω ο Τούρινγκ να καταδικαζόταν σήμερα επειδή ήταν πουστης.![]()
![]()
-
Δημοκράτης
σε ποιες εποχές απαγορεύονταν οι εκτρώσεις φίλε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:49 Γιατί τις εποχές που απαγορευοντουσαν οι εκτρώσεις, δεν γινόντουσαν. Είναι γνωστό πως όταν κάτι απαγορεύει το κράτος, σταματά να συμβαίνει. κι αυτά τα υποστηρίζουν τώρα υποτίθεται φιλελεύθεροι.![]()
κατά τα άλλα και κλεψιές γίνονται, και άλλους είδους φόνοι εκτώς από εκτρώσεις και εκβιασμοί, απαγογές, ξυλοδαρμοί να τα κάνουμε όλα νόμιμα γιατί αφού και παράνομα που τα έχουμε γίνονται
το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει γίνει ποινικό αδίκημα η βλακεία και για αυτό είσαι ακόμα ελεύθερος
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εγώ που βλέπω κάτι σειρές λίγο εποχής, όλο σε κάτι σκιτζηδες γιατρούς πήγαιναν, και εκεί γινόντουσαν χιλια δύο ατυχήματα, εκβιασμοί, κλπ.Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:58σε ποιες εποχές απαγορεύονταν οι εκτρώσεις φίλε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:49 Γιατί τις εποχές που απαγορευοντουσαν οι εκτρώσεις, δεν γινόντουσαν. Είναι γνωστό πως όταν κάτι απαγορεύει το κράτος, σταματά να συμβαίνει. κι αυτά τα υποστηρίζουν τώρα υποτίθεται φιλελεύθεροι.![]()
κατά τα άλλα και κλεψιές γίνονται, και άλλους είδους φόνοι εκτώς από εκτρώσεις και εκβιασμοί, απαγογές, ξυλοδαρμοί να τα κάνουμε όλα νόμιμα γιατί αφού και παράνομα που τα έχουμε γίνονται
το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει γίνει ποινικό αδίκημα η βλακεία και για αυτό είσαι ακόμα ελεύθερος
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Ψαξτο και βρες το εάν σε καεί τόσο, δεν ειμαι ChatGTP να ξέρω τι ίσχυε που και πότε. Εγώ απάντησα στο ότι οι απόψεις αλλάζουν με το καιρο, είτε μιλάμε για εκτρώσεις, είτε για διαζύγια, είτε για γκέι. Τι σχέση έχει τι έκανε ο Στάλιν ή ο Τσόρτσιλ με το σημερα;Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:55Δεν είχε αλλά κια να ειχε δεν σε ρώτησα αυτο. Εκτρωσεις την εποχή του τιουρινγκ ειχε;GoBzi έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:49Την εποχή του Τουρκινγκ η Ευρώπη είχε μαύρους ως εκθέματα σε ζωολογικούς κήπους.![]()
-
Δημοκράτης
οκ είσαι εντελώς ηλίθος, συγγνώμη που κάθομαι και ρωτάω σοβαράΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 20:00Εγώ που βλέπω κάτι σειρές λίγο εποχής, όλο σε κάτι σκιτζηδες γιατρούς πήγαιναν, και εκεί γινόντουσαν χιλια δύο ατυχήματα, εκβιασμοί, κλπ.Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:58σε ποιες εποχές απαγορεύονταν οι εκτρώσεις φίλε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:49 Γιατί τις εποχές που απαγορευοντουσαν οι εκτρώσεις, δεν γινόντουσαν. Είναι γνωστό πως όταν κάτι απαγορεύει το κράτος, σταματά να συμβαίνει. κι αυτά τα υποστηρίζουν τώρα υποτίθεται φιλελεύθεροι.![]()
- Frappezitis
Ο κύριος Αναδιωτης για να εκφέρει άποψη περί αμβλώσεων προφανώς έχει κ μήτρα..
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age