αυτα τα λες επιχειρηματα ;νύχτα έγραψε: 24 Ιαν 2025, 21:25φυσικά και τρέχει αλλά εξετάζουμε την πιοΑγις έγραψε: 24 Ιαν 2025, 21:06 δλδ αν καποιος πει '' τις εριξα δυο αναποδες να της φυγουν τα μασελια '' δεν τρεχει τπτ δεν ασχολουμαστε γιατι ειναι μαλακας
βασική προϋπόθεση, να λέει αλήθεια
αυτή προκειμένου να τραβήξει την προσοχή, νομίζω ότι
θα έλεγε οτιδήποτε
μπορεί να την αδικώ αλλά δεν την πιστεύω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχω σηκώσει χέρι σε σύντροφό μου, φαντάσου πού έφτασα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχω σηκώσει χέρι σε σύντροφό μου, φαντάσου πού έφτασα...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
απαράταμας ρε Αγι που θες και διάλογο
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
λαθος μου - συνεχισε να γραφεις μαλακισμενες δικαιολογιες - να μην ενοχλω την αυθεντια σας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Fata_Morgana
Αγις έγραψε: 24 Ιαν 2025, 21:22οταν γραφω κατι θα τοχεις ευαγγελιο κ θα το βουλωνειςFata_Morgana έγραψε: 24 Ιαν 2025, 21:15Όχι δεν είναι άλλος λόγος. Ο ίδιος είναι(αν δεν είναι σε άμυνα).

Αυτη ήταν καλομαθημένη ψωνάρα από τα νιάτα της, παντελώς αδιάφορη ως ηθοποιός (μονίμως επαιζε τον ίδιο ρόλο εντός κι εκτός σκηνής) και τώρα που μεγάλωσε συνεχίζει να παίζει τον ίδιο στα πανελάδικα.νύχτα έγραψε: 24 Ιαν 2025, 21:25φυσικά και τρέχει αλλά εξετάζουμε την πιοΑγις έγραψε: 24 Ιαν 2025, 21:06 δλδ αν καποιος πει '' τις εριξα δυο αναποδες να της φυγουν τα μασελια '' δεν τρεχει τπτ δεν ασχολουμαστε γιατι ειναι μαλακας
θα έλεγε οτιδήποτε
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Οκ μάλλον κανείς χιούμορΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιαν 2025, 21:22Όπως και να έχει, άνδρας είσαι, πρέπει να την δεχτείς με σθενος. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα στη ζωή.Fata_Morgana έγραψε: 24 Ιαν 2025, 21:18Πολύ λάθος το σκεπτικό σου. Καμία σφαλιάρα δε διακιούται να ρίξει καμία γυναίκα και κανένας άντρας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιαν 2025, 21:10
Οι άνδρες είναι πιο δυνατοί , για αυτό βγάζουν και τόσα λεφτά στα σπορ. Άρα για να παλατζαρει λίγο το πράγμα, να ρίχνει καμία σφαλιάρα η γυναίκα, δεν αποτελεί θέμα, ως πιο αδύναμη. Εσύ αν το θεωρησες προσβολή φύγε
δεν μπορώ ούτε να τη βλέπω ούτε να την ακούωΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιαν 2025, 21:33 Αυτη ήταν καλομαθημένη ψωνάρα από τα νιάτα της, παντελώς αδιάφορη ως ηθοποιός (μονίμως επαιζε τον ίδιο ρόλο εντός κι εκτός σκηνής) και τώρα που μεγάλωσε συνεχίζει να παίζει τον ίδιο στα πανελάδικα.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- taxalata xalasa
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Η πατριαρχία φταίειFata_Morgana έγραψε: 24 Ιαν 2025, 20:49 Γιατί η Σολωμού (θεάρα) παίζει τόσο πολύ στο προσκήνιο και καλά για σχέσεις κτλ; τι φάση;
Αυτά τα δεν άντεξα έφυγε το χέρι μου που λέει είναι τραγικά. Όταν ασκήσεις βία το κάνεις για να επιβληθείς.
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
-
νύχτα έγραψε: 24 Ιαν 2025, 21:25φυσικά και τρέχει αλλά εξετάζουμε την πιοΑγις έγραψε: 24 Ιαν 2025, 21:06 δλδ αν καποιος πει '' τις εριξα δυο αναποδες να της φυγουν τα μασελια '' δεν τρεχει τπτ δεν ασχολουμαστε γιατι ειναι μαλακας
θα έλεγε οτιδήποτε
Σαν να διαβάζω τις σκέψεις μου για γνωστό μέλος του ΠΑΚΥ
- Eθνικοκοινωνιστης
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 24 Ιαν 2025, 23:19Η πατριαρχία φταίειFata_Morgana έγραψε: 24 Ιαν 2025, 20:49 Γιατί η Σολωμού (θεάρα) παίζει τόσο πολύ στο προσκήνιο και καλά για σχέσεις κτλ; τι φάση;
Αυτά τα δεν άντεξα έφυγε το χέρι μου που λέει είναι τραγικά. Όταν ασκήσεις βία το κάνεις για να επιβληθείς.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Ιαν 2025, 23:27ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 24 Ιαν 2025, 23:19Η πατριαρχία φταίειFata_Morgana έγραψε: 24 Ιαν 2025, 20:49 Γιατί η Σολωμού (θεάρα) παίζει τόσο πολύ στο προσκήνιο και καλά για σχέσεις κτλ; τι φάση;
Αυτά τα δεν άντεξα έφυγε το χέρι μου που λέει είναι τραγικά. Όταν ασκήσεις βία το κάνεις για να επιβληθείς.![]()
![]()
Πραγματικά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Ιαν 2025, 18:15 Γενικά γιατί να ασχολείται κάποιος με οτιδηποτε λέει η Μαρια Σολωμού;![]()
Δεν σε υποχρεώνει κανείς ρε παρλαπίπα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Ιαν 2025, 18:15 Γενικά γιατί να ασχολείται κάποιος με οτιδηποτε λέει η Μαρια Σολωμού;![]()
- jackie Daniels
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-