!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στενό μαρκάρισμα: Thrift version

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Re: Στενό μαρκάρισμα: Thrift version

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

vantono έγραψε: 21 Ιαν 2025, 19:28
Fata_Morgana έγραψε: 21 Ιαν 2025, 19:05 Δεν έχεις κάνει κάτι κακό. Οπότε γιατί να σου κάνει σκηνή;
Οριστε, ακομα κι εσυ λες οτι δεν εχω κανει τιποτα :102:

Δεν ειναι ακριβώς "σκηνή" αυτα που κανει, ειναι λουριοτράβηγμα πιο πολύ. Σε στυλ "φυλάει τα ρουχα της για να εχει τα μισά".
Μάλλον σε έχει καταλάβει για αυτό :lol: πάντως πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να αναφερθεί στο γεγονός ως προς εσένα. Θα μπορούσε βέβαια να απαντήσει στη τύπισσα, ότι έτσι όπως είναι πάνω της το μπλουζάκι δε φαίνεται να αξίζει ούτε 5€ :003:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Γυναίκες! :102:
Αμέσως να αλληλοσκοτωθείτε με την παραμικρή αφορμή :011:
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ήταν έτοιμος να πετάξει το κινητό στην φωτιά αλλά είδες, το λες κι εσύ ότι δεν ήταν τίποτα :)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Fata_Morgana έγραψε: 21 Ιαν 2025, 19:05 Δεν έχεις κάνει κάτι κακό. Οπότε γιατί να σου κάνει σκηνή;
για εναν λογο και μονο.

επειδη της εχει δειξει οτι ανεχεται να του κανουν σκηνη. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

Λόγω εσωτερικευμενου μισογυνισμού (ακα πατριαρχίας) συντρόφισσα

Παρεμπιπτόντως, τι έγινε, τι έβγαλε η έρευνα σε βάθος για Σέιν;
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ

Beria έγραψε: 21 Ιαν 2025, 19:56 Ήταν έτοιμος να πετάξει το κινητό στην φωτιά αλλά είδες, το λες κι εσύ ότι δεν ήταν τίποτα :)
Μπορεί να είσαι σπαστικιά αλλά ώρες ώρες πετάς κάτι νόστιμα ρε Γαλη

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιαν 2025, 20:03
για εναν λογο και μονο.

Έτσι είναι οι σχέσεις. Ο ένας ανέχεται το ένα, ο άλλος το άλλο κτλ.

Fata_Morgana έγραψε: 21 Ιαν 2025, 20:16
Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιαν 2025, 20:03
για εναν λογο και μονο.

Έτσι είναι οι σχέσεις. Ο ένας ανέχεται το ένα, ο άλλος το άλλο κτλ.
Έχεις σκεφτεί να βάλεις για άβαταρ έναν Κινέζο; Εντάξει, τα έδειξες αυτά, άσε και κάτι για τον γαμπρό

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:48
GoBack έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:41
SeaHawk έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:39

Δεν μπορει να στοιχειοθετηθει προσπαθεια κερατου με τα στοιχεια που παρεθεσες
Εκτος αν τα εχεις με τον Κοκοτσακη
Οποτε δεν χρειαζεται αμυντικη σταση.Φουλ επιθεση.
Μην πιστευεις τον παπατζη.Στο νημα με τη ρωσοποντια που οργιαζε στα μηνυματα μας ελεγε "ε οκ και να τα δει η δικια μου δεν τρεχει κατι αφου δεν εκανα τιποτα" :102:
Δεν ελεγα ποτέ κατι τετοιο :102:
Ελεγα οτι ειμαι καθαρός ουράνος που αστραπές δεν φοβάται. Απλώς καταλαβα με τον καιρό οτι δεν πρεπει να πορευόμαστε με τη λογική αυτου του σλόγκαν στη ζωή, γιατι για τους πονηρους ανθρωπους μονίμως συννεφιασμένος ουρανός εισαι ο,τι κι αν γινει τελικα.
Εσύ φοβάσαι και τις συννεφιές βρε λατρεία.

Κατά τα άλλα το γιατί έχει επικρατήσει η τάση να χαρακτηρίζονται "πονηρές" οι γυναίκες και "ξύπνια" τα ατίθασα αλάνια, ποτέ δεν το κατάλαβα. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2025, 20:56
GoBack έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:41

Μην πιστευεις τον παπατζη.Στο νημα με τη ρωσοποντια που οργιαζε στα μηνυματα μας ελεγε "ε οκ και να τα δει η δικια μου δεν τρεχει κατι αφου δεν εκανα τιποτα" :102:
Ελεγα οτι ειμαι καθαρός ουράνος που αστραπές δεν φοβάται. Απλώς καταλαβα με τον καιρό οτι δεν πρεπει να πορευόμαστε με τη λογική αυτου του σλόγκαν στη ζωή, γιατι για τους πονηρους ανθρωπους μονίμως συννεφιασμένος ουρανός εισαι ο,τι κι αν γινει τελικα.

Κατά τα άλλα το γιατί έχει επικρατήσει η τάση να χαρακτηρίζονται "πονηρές" οι γυναίκες και "ξύπνια" τα ατίθασα αλάνια, ποτέ δεν το κατάλαβα. :e045:
Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο, βοηθάνε και κάτι κουτοπονηραδες με πόδια που τους ξεφεύγουν πάνω στο τσακιρ κέφι κάτι "άμα δεν τον κράταγα θα τους ορμούσε και έφταιγε κιόλας, για τρία ποτά κάνεις έτσι, κάτι που είχε πει για γυναίκες που κοροιδευουν τους χαζούς άντρες και πέσανε όλοι πάνω της, κάτι εγώ τα ξέρω αυτά αλλά ρωτήσω κιόλας τον ανώτερο, κάτι είναι δικαίωμα μου να τον πάω στο δωμάτιο και να τον ανάψω και μετά να την κάνω με πρόθεση εξαρχής, κάτι για πατσαβούρες και γειτόνισσες που μυρίζει φαγητό ο φωταγωγός, κάτι έπαιρνες χάπια μου το είχες πει αλλά τελικά ήταν άλλος σε μπερδεψα, κάτι τα γουρούνια που απατανε και πήγα στην φίλη μου που απατάει να πιούμε καφε και άπειρες άλλες πίπες μέσα στα χρόνια που μετά την κατακραυγή τρέχει να κάνει διπλή κωλοτουμπα. Θα μου πεις δεν είναι όλες έτσι, αλλά δυστυχώς ο τενεκές ο ξεγανωτος κάνει τον πιο πολύ θόρυβο και μάλιστα χωρίς να είναι πατώματα πιο κάτω από τον μέσο όρο ανθρώπου, η γελοιοτητα είναι ότι παινευεται και για το χάλι της :P

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Η γελοιότητα είναι ότι εσύ γίνεσαι ουρά ή τσιμπούρι των γυναικών που κατηγορείς, με φλογισμένα κατεβατά και σειριακές ανατριχιαστικές επαναλήψεις. Ως μαζοχιστική ιδιαιτερότητα, κατανοητή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 21 Ιαν 2025, 21:11
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2025, 20:56

Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο, βοηθάνε και κάτι κουτοπονηραδες με πόδια που τους ξεφεύγουν πάνω στο τσακιρ κέφι κάτι "άμα δεν τον κράταγα θα τους ορμούσε και έφταιγε κιόλας, για τρία ποτά κάνεις έτσι, κάτι που είχε πει για γυναίκες που κοροιδευουν τους χαζούς άντρες και πέσανε όλοι πάνω της, κάτι εγώ τα ξέρω αυτά αλλά ρωτήσω κιόλας τον ανώτερο, κάτι είναι δικαίωμα μου να τον πάω στο δωμάτιο και να τον ανάψω και μετά να την κάνω με πρόθεση εξαρχής, κάτι για πατσαβούρες και γειτόνισσες που μυρίζει φαγητό ο φωταγωγός, κάτι έπαιρνες χάπια μου το είχες πει αλλά τελικά ήταν άλλος σε μπερδεψα, κάτι τα γουρούνια που απατανε και πήγα στην φίλη μου που απατάει να πιούμε καφε και άπειρες άλλες πίπες μέσα στα χρόνια που μετά την κατακραυγή τρέχει να κάνει διπλή κωλοτουμπα. Θα μου πεις δεν είναι όλες έτσι, αλλά δυστυχώς ο τενεκές ο ξεγανωτος κάνει τον πιο πολύ θόρυβο και μάλιστα χωρίς να είναι πατώματα πιο κάτω από τον μέσο όρο ανθρώπου, η γελοιοτητα είναι ότι παινευεται και για το χάλι της :P
Πω πω γκρίνια.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2025, 21:46 Η γελοιότητα είναι ότι εσύ γίνεσαι ουρά ή τσιμπούρι των γυναικών που κατηγορείς, με φλογισμένα κατεβατά και σειριακές ανατριχιαστικές επαναλήψεις. Ως μαζοχιστική ιδιαιτερότητα, κατανοητή.
Εννοείται είναι μαζοχάκι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”