Μάλλον σε έχει καταλάβει για αυτόvantono έγραψε: 21 Ιαν 2025, 19:28Οριστε, ακομα κι εσυ λες οτι δεν εχω κανει τιποτα![]()
Δεν ειναι ακριβώς "σκηνή" αυτα που κανει, ειναι λουριοτράβηγμα πιο πολύ. Σε στυλ "φυλάει τα ρουχα της για να εχει τα μισά".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα: Thrift version
- Fata_Morgana
Re: Στενό μαρκάρισμα: Thrift version
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Γυναίκες!
Αμέσως να αλληλοσκοτωθείτε με την παραμικρή αφορμή
Αμέσως να αλληλοσκοτωθείτε με την παραμικρή αφορμή
[inb4] Τρίο με την έκφυλη Ρουμάνα[/inb4]
Too soon?
Too soon...

Too soon?
Too soon...
Ήταν έτοιμος να πετάξει το κινητό στην φωτιά αλλά είδες, το λες κι εσύ ότι δεν ήταν τίποτα 
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Και plot twist το Ρωσσιδάκι, απ'το prequel για quarteto

για εναν λογο και μονο.
επειδη της εχει δειξει οτι ανεχεται να του κανουν σκηνη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Λόγω εσωτερικευμενου μισογυνισμού (ακα πατριαρχίας) συντρόφισσα
Παρεμπιπτόντως, τι έγινε, τι έβγαλε η έρευνα σε βάθος για Σέιν;
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
-
Μπορεί να είσαι σπαστικιά αλλά ώρες ώρες πετάς κάτι νόστιμα ρε ΓαληBeria έγραψε: 21 Ιαν 2025, 19:56 Ήταν έτοιμος να πετάξει το κινητό στην φωτιά αλλά είδες, το λες κι εσύ ότι δεν ήταν τίποτα![]()
- Fata_Morgana
Έτσι είναι οι σχέσεις. Ο ένας ανέχεται το ένα, ο άλλος το άλλο κτλ.Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιαν 2025, 20:03για εναν λογο και μονο.
επειδη της εχει δειξει οτι ανεχεται να του κανουν σκηνη.![]()
-
Έχεις σκεφτεί να βάλεις για άβαταρ έναν Κινέζο; Εντάξει, τα έδειξες αυτά, άσε και κάτι για τον γαμπρόFata_Morgana έγραψε: 21 Ιαν 2025, 20:16Έτσι είναι οι σχέσεις. Ο ένας ανέχεται το ένα, ο άλλος το άλλο κτλ.Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιαν 2025, 20:03για εναν λογο και μονο.
επειδη της εχει δειξει οτι ανεχεται να του κανουν σκηνη.![]()
Εσύ φοβάσαι και τις συννεφιές βρε λατρεία.vantono έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:48Δεν ελεγα ποτέ κατι τετοιοGoBack έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:41Μην πιστευεις τον παπατζη.Στο νημα με τη ρωσοποντια που οργιαζε στα μηνυματα μας ελεγε "ε οκ και να τα δει η δικια μου δεν τρεχει κατι αφου δεν εκανα τιποτα"SeaHawk έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:39
Δεν μπορει να στοιχειοθετηθει προσπαθεια κερατου με τα στοιχεια που παρεθεσες
Εκτος αν τα εχεις με τον Κοκοτσακη
Οποτε δεν χρειαζεται αμυντικη σταση.Φουλ επιθεση.![]()
![]()
Ελεγα οτι ειμαι καθαρός ουράνος που αστραπές δεν φοβάται. Απλώς καταλαβα με τον καιρό οτι δεν πρεπει να πορευόμαστε με τη λογική αυτου του σλόγκαν στη ζωή, γιατι για τους πονηρους ανθρωπους μονίμως συννεφιασμένος ουρανός εισαι ο,τι κι αν γινει τελικα.
Κατά τα άλλα το γιατί έχει επικρατήσει η τάση να χαρακτηρίζονται "πονηρές" οι γυναίκες και "ξύπνια" τα ατίθασα αλάνια, ποτέ δεν το κατάλαβα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο, βοηθάνε και κάτι κουτοπονηραδες με πόδια που τους ξεφεύγουν πάνω στο τσακιρ κέφι κάτι "άμα δεν τον κράταγα θα τους ορμούσε και έφταιγε κιόλας, για τρία ποτά κάνεις έτσι, κάτι που είχε πει για γυναίκες που κοροιδευουν τους χαζούς άντρες και πέσανε όλοι πάνω της, κάτι εγώ τα ξέρω αυτά αλλά ρωτήσω κιόλας τον ανώτερο, κάτι είναι δικαίωμα μου να τον πάω στο δωμάτιο και να τον ανάψω και μετά να την κάνω με πρόθεση εξαρχής, κάτι για πατσαβούρες και γειτόνισσες που μυρίζει φαγητό ο φωταγωγός, κάτι έπαιρνες χάπια μου το είχες πει αλλά τελικά ήταν άλλος σε μπερδεψα, κάτι τα γουρούνια που απατανε και πήγα στην φίλη μου που απατάει να πιούμε καφε και άπειρες άλλες πίπες μέσα στα χρόνια που μετά την κατακραυγή τρέχει να κάνει διπλή κωλοτουμπα. Θα μου πεις δεν είναι όλες έτσι, αλλά δυστυχώς ο τενεκές ο ξεγανωτος κάνει τον πιο πολύ θόρυβο και μάλιστα χωρίς να είναι πατώματα πιο κάτω από τον μέσο όρο ανθρώπου, η γελοιοτητα είναι ότι παινευεται και για το χάλι τηςΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2025, 20:56Εσύ φοβάσαι και τις συννεφιές βρε λατρεία.vantono έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:48Δεν ελεγα ποτέ κατι τετοιοGoBack έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:41
Μην πιστευεις τον παπατζη.Στο νημα με τη ρωσοποντια που οργιαζε στα μηνυματα μας ελεγε "ε οκ και να τα δει η δικια μου δεν τρεχει κατι αφου δεν εκανα τιποτα"![]()
![]()
Ελεγα οτι ειμαι καθαρός ουράνος που αστραπές δεν φοβάται. Απλώς καταλαβα με τον καιρό οτι δεν πρεπει να πορευόμαστε με τη λογική αυτου του σλόγκαν στη ζωή, γιατι για τους πονηρους ανθρωπους μονίμως συννεφιασμένος ουρανός εισαι ο,τι κι αν γινει τελικα.
Κατά τα άλλα το γιατί έχει επικρατήσει η τάση να χαρακτηρίζονται "πονηρές" οι γυναίκες και "ξύπνια" τα ατίθασα αλάνια, ποτέ δεν το κατάλαβα.![]()
Η γελοιότητα είναι ότι εσύ γίνεσαι ουρά ή τσιμπούρι των γυναικών που κατηγορείς, με φλογισμένα κατεβατά και σειριακές ανατριχιαστικές επαναλήψεις. Ως μαζοχιστική ιδιαιτερότητα, κατανοητή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Πω πω γκρίνια.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 21 Ιαν 2025, 21:11Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο, βοηθάνε και κάτι κουτοπονηραδες με πόδια που τους ξεφεύγουν πάνω στο τσακιρ κέφι κάτι "άμα δεν τον κράταγα θα τους ορμούσε και έφταιγε κιόλας, για τρία ποτά κάνεις έτσι, κάτι που είχε πει για γυναίκες που κοροιδευουν τους χαζούς άντρες και πέσανε όλοι πάνω της, κάτι εγώ τα ξέρω αυτά αλλά ρωτήσω κιόλας τον ανώτερο, κάτι είναι δικαίωμα μου να τον πάω στο δωμάτιο και να τον ανάψω και μετά να την κάνω με πρόθεση εξαρχής, κάτι για πατσαβούρες και γειτόνισσες που μυρίζει φαγητό ο φωταγωγός, κάτι έπαιρνες χάπια μου το είχες πει αλλά τελικά ήταν άλλος σε μπερδεψα, κάτι τα γουρούνια που απατανε και πήγα στην φίλη μου που απατάει να πιούμε καφε και άπειρες άλλες πίπες μέσα στα χρόνια που μετά την κατακραυγή τρέχει να κάνει διπλή κωλοτουμπα. Θα μου πεις δεν είναι όλες έτσι, αλλά δυστυχώς ο τενεκές ο ξεγανωτος κάνει τον πιο πολύ θόρυβο και μάλιστα χωρίς να είναι πατώματα πιο κάτω από τον μέσο όρο ανθρώπου, η γελοιοτητα είναι ότι παινευεται και για το χάλι τηςΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2025, 20:56Εσύ φοβάσαι και τις συννεφιές βρε λατρεία.vantono έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:48
Δεν ελεγα ποτέ κατι τετοιο![]()
Κατά τα άλλα το γιατί έχει επικρατήσει η τάση να χαρακτηρίζονται "πονηρές" οι γυναίκες και "ξύπνια" τα ατίθασα αλάνια, ποτέ δεν το κατάλαβα.![]()
![]()
- Fata_Morgana
Εννοείται είναι μαζοχάκι.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2025, 21:46 Η γελοιότητα είναι ότι εσύ γίνεσαι ουρά ή τσιμπούρι των γυναικών που κατηγορείς, με φλογισμένα κατεβατά και σειριακές ανατριχιαστικές επαναλήψεις. Ως μαζοχιστική ιδιαιτερότητα, κατανοητή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 2166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 14 Απαντήσεις