Όταν λέω είμαι κομπλέ εννοώ ότι είμαι φουλ ενέργεια στη δουλειά. Δεν είμαι υποτονική. Βέβαια σίγουρα βοηθάει ότι υπάρχει πίεση και ένταση. Όταν γυρίζω σπίτι είμαι οφ αλλά και πάλι δεν νυστάζω να πέσω πχ από τις 9. Εκτος κι αν το χω πάει σερί κάποιες μέρες με 3-4 ώρες ύπνου κάθε βράδυ. Το στάνταρτ μου είναι 6ωρος ύπνος.GoBack έγραψε: 19 Ιαν 2025, 10:18Τι κομπλε εισαι αφου σερνεσαι.Λογικα ουτε που θυμασαι πως ειναι να εισαι κομπλε,σε εχει παρει απο το χερακι η καφεινηFata_Morgana έγραψε: 18 Ιαν 2025, 18:51Δεν νομίζω να είναι θέμα ύπνου. Ποτέ δεν κοιμόμουν πολλές ώρες αν δεν υπάρχει λόγος. Αν με πάρει η ώρα μετά τις 8.30-9 το πρωί να ξυπνήσω, νιώθω χάλια. Πρόφατα το πήγα σερί από τις 6 το πρωί ως την επόμενη μέρα τις 11.30 το βράδυ και αυτό που ένιωσα ήταν νεύρα κατά τις 1 το μεσημέρι τα οποία μου πέρασαν στο μισάωρο και μετά που έφαγα κατά τις 4 νύσταξα αλλά μου έφυγε γιατί είμασταν έξω. Γενικά και στη δουλειά πάω με 2 ώρες μόνο ύπνο πχ και είμαι κομπλέ.GoBack έγραψε: 18 Ιαν 2025, 17:10
Δηλαδη μεσο ορο 5 ωρες υπνο τη μερα;Ναι θα σε σωσουν οι πολυβιταμινες![]()
Τώρα για τον καφέ, ναι πίνω καφέδες. Υπάρχουν και ανώμαλοι που δε πίνουν αλλά οκ δεν είμαι απ αυτούς.