Ετσι , να ριξομε τη γουοκ δικτατορια!!#%€#!!foscilis έγραψε: 08 Ιαν 2025, 07:27Αν η Δανια ειχε στειλει καμια πενηνταρια χιλιαδες εποικους οταν επρεπε αντι να δινει στατους "γηγενους", εξαιρεση απο την ΕΕ και 300 εκατομμυρια ευρω το χρονο στους καημενους αναξιοπαθουντες καφετι εισβολεις που γενοκτονησαν 2 πρηγουμενους λαους του νησιου (αρχαιους Βορειους και Ντορσετ) για να εγκρινουν τα αλλα κοριτσια στο μπουκ κλαμπ λεσβιακης λογοτεχνιας για χορτοφαγους, δε θα υπηρχε θεμα.exiledd έγραψε: 07 Ιαν 2025, 23:28 Ωραίος κόσμος ξημερώνει...
Η Δανία ούτε λίγο ούτε ούτε πολύ, θα χάσει έδαφος, MAGA, αφού,ο Παναμάς καλά θα κάνει να βγάλει το σκασμό και να bend the knee...
Η Ψωρο-Ευρωπούλα τον πούλον και χωρίς πολλά - πολλά...
Από σημερινό Φλέμμα:
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ένας νέος κόσμος ανατέλλει...
- Οργισμένος
Re: Ένας νέος κόσμος ανατέλλει...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Έχουμε φτάσει στο σημείο οι εκδηλώσεις ενθουσιασμού προς το πρόσωπο ενός ανθρώπου που -αν μη τι άλλο- πιστεύει στο φυσιολογικό να σας φαίνονται τρολιά. Δεν σας πείραξε ο clown world στον οποίο ζείτε, δεν είχατε θέμα με τους νεοταξίτες των ΗΠΑ και της Ευρώπης που ανοίγουν τα σύνορα και βάζουν μέσα όποιον υποσαχάριο και αφρασιάτη μπονόμπο βρουν, δεν έχετε θέμα με τις αλλαγές φύλου σε μικρά παιδάκια, τα ιδεολογήματα του στιλ ότι υπάρχουν άπειρα φύλα, ο πόλεμος που υφίσταται η θρησκεία μας (που ακόμα κι αν δεν την πιστεύετε είναι δικιά μας), το ότι έβαζαν μέχρι και σε κυβερνητικές θέσεις τραβέλια και άλλα παρόμοια, σας φταίει ο μέσος υποστηρικτής του Τραμπ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Ιαν 2025, 01:13Μακάρι να είσαι πραγματικός και να μην τρολλάρεις. Μακάρι θέε μου
Φυσικά, αφού σας έμαθαν να μην έχετε κανένα θέμα με όλα τα παραπάνω, να ξεφτιλίζουν, όχι απλά κάθε ιερό και όσιο, αλλά καθετί φυσιολογικό, σας πειράζει ο άνθρωπος που αντέδρασε σε αυτό και για εσάς είμαστε ξεκασμένοι, αυτοί που τον στηρίζουμε. Δεν πειράζει, συνέβη κάτι μαγικό τους τελευταίους μήνες, δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά η γραμμή των πορνοκάναλων στιλ cnn και τα αντίστοιχα κάθε χώρας να λοιδορεί οτιδήποτε δεν συμφωνεί με το αφήγημα άρχισε να εγγράφεται εκεί που δεν πιάνει μελάνι από τον κόσμο. Τέλος, φυσικά και δεν πιστεύουμε ότι ο Τραμπ είναι κάποιος σωτήρας ή πιστεύει κι ο ίδιος στον Χριστιανισμό, αλλά τουλάχιστον δεν πολεμάει τις αξίες και τις αρχές μας και δεν έχει βάλει σε θέση ιερής αγελάδας τους ανώμαλους και τους λαθροπίθηκους, όπως έκαναν τα «σοβαρά» κόμματα και πολιτικοί τόσα χρόνια.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
- Οργισμένος
Κουραφεξαλα.τα περι φυσικων πορων. Οσο τους εκμεταλέυεται ξ Δανια αλλο τοσο θ τα εκμεταλλευοταν πι ΗΠΑ. Ψαραδες ειναι. Οτι θελουν απο Γροιλανδια σημεραντοχουν οι ΗΠΑ,στρατιωτικη βαση και πληρη γεοπολιτικο ελεγχο στην περιοχη.
Απλα θα διαλυσειβτο ΝΑΤΟ ο πανιβλακας αλλα ισως ετσι η ΕΕ ξυπνησει .
Η Κινα και η Ρωσια πανηγυριζουν.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Έχουμε φτάσει στο σημείο οι εκδηλώσεις ενθουσιασμού προς το πρόσωπο ενός ανθρώπου που -αν μη τι άλλο- πιστεύει στο φυσιολογικό να σας φαίνονται τρολιά. Δεν σας πείραξε ο clown world στον οποίο ζείτε, δεν είχατε θέμα με τους νεοταξίτες των ΗΠΑ και της Ευρώπης που ανοίγουν τα σύνορα και βάζουν μέσα όποιον υποσαχάριο και αφρασιάτη μπονόμπο βρουν, δεν έχετε θέμα με τις αλλαγές φύλου σε μικρά παιδάκια, τα ιδεολογήματα του στιλ ότι υπάρχουν άπειρα φύλα, ο πόλεμος που υφίσταται η θρησκεία μας (που ακόμα κι αν δεν την πιστεύετε είναι δικιά μας), το ότι έβαζαν μέχρι και σε κυβερνητικές θέσεις τραβέλια και άλλα παρόμοια, σας φταίει ο μέσος υποστηρικτής του Τραμπ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Ιαν 2025, 01:13Μακάρι να είσαι πραγματικός και να μην τρολλάρεις. Μακάρι θέε μου
Φυσικά, αφού σας έμαθαν να μην έχετε κανένα θέμα με όλα τα παραπάνω, να ξεφτιλίζουν, όχι απλά κάθε ιερό και όσιο, αλλά καθετί φυσιολογικό, σας πειράζει ο άνθρωπος που αντέδρασε σε αυτό και για εσάς είμαστε ξεκασμένοι, αυτοί που τον στηρίζουμε. Δεν πειράζει, συνέβη κάτι μαγικό τους τελευταίους μήνες, δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά η γραμμή των πορνοκάναλων στιλ cnn και τα αντίστοιχα κάθε χώρας να λοιδορεί οτιδήποτε δεν συμφωνεί με το αφήγημα άρχισε να εγγράφεται εκεί που δεν πιάνει μελάνι από τον κόσμο. Τέλος, φυσικά και δεν πιστεύουμε ότι ο Τραμπ είναι κάποιος σωτήρας ή πιστεύει κι ο ίδιος στον Χριστιανισμό, αλλά τουλάχιστον δεν πολεμάει τις αξίες και τις αρχές μας και δεν έχει βάλει σε θέση ιερής αγελάδας τους ανώμαλους και τους λαθροπίθηκους, όπως έκαναν τα «σοβαρά» κόμματα και πολιτικοί τόσα χρόνια.
Ποια αλλαγή της παλιάς τάξης πραγμάτων; Οι ΗΠΑ πάντα κουμάντο έκαναν, θα κάνουν και τώρα, απλώς αντί να μένουν στην επιρροή θα προσαρτούν και χώρες. Ο Τραμπ ή κάποια άλλη παρόμοια πολιτική δύναμη που θα κάνει τις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να κατουρηθούν είναι η μόνη λύση. Φυσικά και θέλουμε με όλη μας την καρδιά ανατροπή των περισσότερων κυβερνήσεων της ΕΕ, που το μόνο που τους απασχολεί είναι οι λάθρο και οι λοατκι. Όχι πρόβλημα δεν έχουμε, σαν απελευθερωτή θα τον δούμε τον βασιλιά.GoBzi έγραψε: 08 Ιαν 2025, 01:31 Αρίστος αυτοί είναι οι παλαιοταξητες που έλεγες;; Ο Τραμπ κυριολεκτικά με αυτά που ανακοίνωσε ζητάει αλλαγή της παλιάς τάξης των πραγμάτων γιατί οι ΗΠΑ χάνουν έδαφος και ο ίδιος θέλει να δημιουργήσει νέα τάξη όπου οι ΗΠΑ θα κάνουν κουμάντο αλλά αντί για καρότο τώρα θα έχει μαστίγιο. Δεν ξέρω τι mental gymnastics θα κάνεις για να δικαιολογήσεις (στον εαυτό σου) τα σχέδια του Τραμπ.![]()
Η ΕΕ είναι ένα μάτσο έκφυλες πόρνες που θέλουν να κάνουν την Ευρώπη Ισλαμαμπάντ. Μακάρι να διαλυθεί η ΕΕ και από τις στάχτες της να ξημερώσει ένας όμορφος κόσμος.Οργισμένος έγραψε: 08 Ιαν 2025, 07:42 Απλα θα διαλυσειβτο ΝΑΤΟ ο πανιβλακας αλλα ισως ετσι η ΕΕ ξυπνησει .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ik_90 την 08 Ιαν 2025, 07:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι σαν βασιλιά αλλά σαν τον Μεγάλο Αδελφό.ik_90 έγραψε: 08 Ιαν 2025, 07:46Έχουμε φτάσει στο σημείο οι εκδηλώσεις ενθουσιασμού προς το πρόσωπο ενός ανθρώπου που -αν μη τι άλλο- πιστεύει στο φυσιολογικό να σας φαίνονται τρολιά. Δεν σας πείραξε ο clown world στον οποίο ζείτε, δεν είχατε θέμα με τους νεοταξίτες των ΗΠΑ και της Ευρώπης που ανοίγουν τα σύνορα και βάζουν μέσα όποιον υποσαχάριο και αφρασιάτη μπονόμπο βρουν, δεν έχετε θέμα με τις αλλαγές φύλου σε μικρά παιδάκια, τα ιδεολογήματα του στιλ ότι υπάρχουν άπειρα φύλα, ο πόλεμος που υφίσταται η θρησκεία μας (που ακόμα κι αν δεν την πιστεύετε είναι δικιά μας), το ότι έβαζαν μέχρι και σε κυβερνητικές θέσεις τραβέλια και άλλα παρόμοια, σας φταίει ο μέσος υποστηρικτής του Τραμπ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Ιαν 2025, 01:13Μακάρι να είσαι πραγματικός και να μην τρολλάρεις. Μακάρι θέε μου
Ποια αλλαγή της παλιάς τάξης πραγμάτων; Οι ΗΠΑ πάντα κουμάντο έκαναν, θα κάνουν και τώρα, απλώς αντί να μένουν στην επιρροή θα προσαρτούν και χώρες. Ο Τραμπ ή κάποια άλλη παρόμοια πολιτική δύναμη που θα κάνει τις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να κατουρηθούν είναι η μόνη λύση. Φυσικά και θέλουμε με όλη μας την καρδιά ανατροπή των περισσότερων κυβερνήσεων της ΕΕ, που το μόνο που τους απασχολεί είναι οι λάθρο και οι λοατκι. Όχι πρόβλημα δεν έχουμε, σαν απελευθερωτή θα τον δούμε τον βασιλιά.GoBzi έγραψε: 08 Ιαν 2025, 01:31 Αρίστος αυτοί είναι οι παλαιοταξητες που έλεγες;; Ο Τραμπ κυριολεκτικά με αυτά που ανακοίνωσε ζητάει αλλαγή της παλιάς τάξης των πραγμάτων γιατί οι ΗΠΑ χάνουν έδαφος και ο ίδιος θέλει να δημιουργήσει νέα τάξη όπου οι ΗΠΑ θα κάνουν κουμάντο αλλά αντί για καρότο τώρα θα έχει μαστίγιο. Δεν ξέρω τι mental gymnastics θα κάνεις για να δικαιολογήσεις (στον εαυτό σου) τα σχέδια του Τραμπ.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Οι Γροιλανδία και Αρκτική έχουν μεγάλους ανεκμεταλευτους πόρους οπότε είναι λογικό να φτάσει εκεί η ενδοιμπεριαλιστικη αντιπαράθεση.Οργισμένος έγραψε: 08 Ιαν 2025, 07:42 Κουραφεξαλα.τα περι φυσικων πορων. Οσο τους εκμεταλέυεται ξ Δανια αλλο τοσο θ τα εκμεταλλευοταν πι ΗΠΑ. Ψαραδες ειναι. Οτι θελουν απο Γροιλανδια σημεραντοχουν οι ΗΠΑ,στρατιωτικη βαση και πληρη γεοπολιτικο ελεγχο στην περιοχη.
Το μεγάλο πρόβλημα του Ντόναλντ δεν είναι το εξω από τις ΗΠΑ αλλά το μέσα. Όπου η εσωτερική του πολιτική θα οδηγήσει μεγάλα κομμάτια του Αμερικανικού λαού στην εξαθλίωση.
Οπότε ακολουθώντας το ναζιστικό πρότυπο του ζωτικου χώρου καταφεύγει στις κατακτήσεις για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του MAGA στο εσωτερικό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
zteo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 07:22 Τι άλλο περιλαμβάνει η κρυφή ατζέντα Τραμπ.
1. Κατάργηση των δωρεάν εμβολιασμών στα παιδιά και η εκδίωξη των εμβολίων από τα σχολεία.
2. Κατάργηση κάθε παροχής δωρεάν ιατροφαρμακευτικης φροντίδας.
3. Κατάργηση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης και Καθολική επιβολή διδάκτρων στα σχολεία.
4. Κατάργηση της διδασκαλίας της θεωρίας της εξέλιξης και εισαγωγή διδασκαλίας της Βίβλου.
5. Λογοκρισία και απολύσεις σε όποιον πανεπιστημιακο επιστήμονα διαφωνισει με τις κυρίαρχες αντιεπιστημονικες τους απόψεις.
6. Μείωση μισθών,συντάξεων και αύξηση των ορίων συνταξιοδοτησης.
7. Απαγόρευση του γάμου των ομοφυλων ζευγαριων και ποινικοποιηση της ομοφυλοφιλία.
8. Δημιουργία νέου κώδικα λογοκρισίας για την τέχνη.
9. Αλλαγή του συντάγματος με αύξηση των θητείας και μείωση των εξουσιών των πολιτειών.
10. Την αλλαγή της αστυνομίας και την απευθείας υπαγωγή της στον στρατό.
Τι πίνεις δεν μας είπες...
- Green Dragon
Για τα άλλα τα επεκτατικά για Γροιλανδίες κλπ φυσικά δεν συμφωνώ καθόλου, θα δούμε αν τρολάρει πάλι ή σε ποιό βαθμό τα εννοεί.
Πάλι για ναζί μιλάτε; Τι γραφικοί που είστε... Τέλος πάντων, πλέον επικρατεί τέτοια παρακμή στη Δύση που ο μοναδικός τρόπος να σωθεί είναι ένας πόλεμος. Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος από το να απαλλαγούμε από το άθεο, λοατκι κατεστημένο και να πάρουν δρόμο οι αριστεροί προδότες και οι λάθρο από τις χώρες μας.zteo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 07:58 Οπότε ακολουθώντας το ναζιστικό πρότυπο του ζωτικου χώρου καταφεύγει στις κατακτήσεις για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του MAGA στο εσωτερικό.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Δεν είναι τυχαίο που αφήνουν το Ισραήλ ανεξέλεγκτο να εισβάλει και να κάνει θηριωδίες. Ο κόσμος πλέον πρέπει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα του δικαίου της ωμής δυναμης, χρειάζεται ρεαλισμός...
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δεν ευθύνομαι εγώ που ο Ντόναλντ έλεγε ψέματα προεκλογικα.Green Dragon έγραψε: 08 Ιαν 2025, 08:01zteo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 07:22 Τι άλλο περιλαμβάνει η κρυφή ατζέντα Τραμπ.
1. Κατάργηση των δωρεάν εμβολιασμών στα παιδιά και η εκδίωξη των εμβολίων από τα σχολεία.
3. Κατάργηση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης και Καθολική επιβολή διδάκτρων στα σχολεία.
4. Κατάργηση της διδασκαλίας της θεωρίας της εξέλιξης και εισαγωγή διδασκαλίας της Βίβλου.
5. Λογοκρισία και απολύσεις σε όποιον πανεπιστημιακο επιστήμονα διαφωνισει με τις κυρίαρχες αντιεπιστημονικες τους απόψεις.
7. Απαγόρευση του γάμου των ομοφυλων ζευγαριων και ποινικοποιηση της ομοφυλοφιλία.
9. Αλλαγή του συντάγματος με αύξηση των θητείας και μείωση των εξουσιών των πολιτειών.
10. Την αλλαγή της αστυνομίας και την απευθείας υπαγωγή της στον στρατό.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Green Dragon
Άνθρωπε βρίσκεσαι σε ντελίριο, ζήτα βοήθεια. Ζεις μέσα σε παραισθήσεις.zteo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 08:07Δεν ευθύνομαι εγώ που ο Ντόναλντ έλεγε ψέματα προεκλογικα.Green Dragon έγραψε: 08 Ιαν 2025, 08:01zteo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 07:22 Τι άλλο περιλαμβάνει η κρυφή ατζέντα Τραμπ.
10. Την αλλαγή της αστυνομίας και την απευθείας υπαγωγή της στον στρατό.![]()
Ξέχασες το κυριότερο:zteo έγραψε: 08 Ιαν 2025, 07:22 Τι άλλο περιλαμβάνει η κρυφή ατζέντα Τραμπ.
10. Την αλλαγή της αστυνομίας και την απευθείας υπαγωγή της στον στρατό.
11. Έναρξη ΓΠΠ, όπου στη θέση των Εβραίων θα μπουν οι αριστεροί και οι ΛΟΑΤΚΙ. Αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός της προσάρτησης της Γροιλανδίας. Εκεί θα στείλουμε όλους τους αριστερούς, τους ΛΟΑΤΚΙ και τους λοιπούς αντιφρονούντες όταν φανερώσουμε την κρυφή μας ατζέντα. Χρειαζόμαστε τα δικά μας Γκουλάνγκ.
Έχεις κόψει καπίστρι τύπε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις