μα και τώρα η προπαγανδα τρομοκρατικών οργανώσεων και πρακτικών είναι παράνομη. η θέση της χαμας, τηζ χεζμπολαχ και των υποστηρικτών τους είναι μεταξύ χώματος και φυλακής, όχι στα social media.zteo έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:33 Όλο αυτό το θέμα με την " ελευθερία " λόγου των social media εύκολα θα γυρίσει μπούμερανγκ στους Μασκικους. Μπορεί να πανηγυρίζουν ότι πλέον θα μπορούν να διαδίδουν τα fake news με την ίδια ευκολία όμως θα βγαίνουν στην φορά τα ψέματα τους και τα εγκλήματα τους.
Οπότε η θα πνίγουν στα ψέματα τους η θα αναγκαστούν να επιβάλλουν ακόμα σκληρότερη λογοκρισία.
Το Facebook ήταν προπυργιο Ισραηλινής προπαγάνδας. Επιβάλλοντας λογοκρισία στους λογαριασμούς που υπερασπιζοντουσαν τον Παλαιστινιακο λαό. Τώρα η κοινή γνώμη της δυσης θα μάθει τι ψέματα του ταΐζουν και τι εγκλήματα διαπρατουν οι Ισραηλινοι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τέλος το fact-checking στο Facebook
Re: Τέλος το fact-checking στο Facebook
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Otto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:17Μα είσαι για τα λουριά.Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:40 To ελεγα χτες στον Οττο οτι οι σοροαριστερουληδες λογοκριτες των Fact Checkers θα τελειωσουν.
Μου ελεγε οτι ειμαι για τα λουρια.
Σειρα εχει τωρα να δουμε μια στροφη στη Wiki για την οποια οι Τραμπικοι ειπαν οτι δεν θα αποδεχτουν την αριστερη προπαγανδα που κανει στους νεους της Δυσης.
.
Xτες ανεβασες λινκ απο fact checkers και οχι μονο σου υπεδειξα οτι ελεγε κραυγαλεα ψεματα αλλα σου προβλεψα οτι θα πεσει φαπα και θα τους καταργησουν.
Καλο κουραγιο Ρουμελη.
.
Ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες πρακτικές;Libre arbitre έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:47 Θα αποτύχει να περιορίσει την παραπληροφόρηση, οπότε σύντομα θα δούμε μεγαλύτερη κοινωνική πίεση για επιστροφή σε πιο αξιόπιστες πρακτικές.
Και από ποιους θα ασκηθεί η κοινωνική πίεση;
Ακόμη δεν έχεις καταλάβει ότι αυτές οι σελίδες συγχρονίζονται με τις αντιδράσεις της κοινωνίας, γιατί αυτό που τις ενδιαφέρει είναι το κέρδος και όχι ο εθελοντικός ανιδιοτελής ρομαντισμός των σωστών πνευματικών καθοδηγητών;
Είναι απολύτως φυσική εξέλιξη η φάση που όταν κάτι φτάνει στα άκρα, κάνει αυτόματη στροφή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οκ, πάντα αυτό γίνονταν. Απλά η μαγκιά του μασκ είναι ότι εκτέθηκε πριν καν εκλεγεί ο τραμπ και ρίσκαρε να έχει ζημιά αν έβγαινε ο ανοικός ή η αντικαταστάτριά του. Οι άλλοι φιλούν το δαχτυλίδι το Δον, μετά το ξεκαθάρισμα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Κατά τα άλλα, ο Αρίστος συνεχίζει να προβάλλει ως συντριπτική νίκη, μια διεργασία που ακόμη είναι στα σπάργανα.
Θα χρειαστούν πολλαααααά χρόνια για να αλλάξει κάτι ουσιαστικό. Και η πικρή αλήθεια είναι ότι ήδη είναι πολύ αργά για σημαντικές αλλαγές. Το κακό που ήταν να γίνει, έγινε.
Θα χρειαστούν πολλαααααά χρόνια για να αλλάξει κάτι ουσιαστικό. Και η πικρή αλήθεια είναι ότι ήδη είναι πολύ αργά για σημαντικές αλλαγές. Το κακό που ήταν να γίνει, έγινε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Το άκρων άωτον της ειρωνείας. Η πλατφόρμα με μακράν την μεγαλύτερη παραπληροφόρηση ανά ποστ να κάνει έλεγχο ακρίβειας στους υπόλοιπους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Με πλατφόρμες σαν το Ground News, που προβλέπω ότι θα γίνει το στάνταρ σε λίγα χρόνια, κανείς δεν θα μπορεί πλέον να κρυφτεί πίσω απ' το δάχτυλό του. Αυτή είναι και η καλύτερη εξέλιξη. Πλήρης ελευθερία να γράψεις ό,τι θέλεις και πλατφόρμες που μπορείς να βλέπεις την ακτινογραφία της πραγματικότητας.zteo έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:33 Όλο αυτό το θέμα με την " ελευθερία " λόγου των social media εύκολα θα γυρίσει μπούμερανγκ στους Μασκικους. Μπορεί να πανηγυρίζουν ότι πλέον θα μπορούν να διαδίδουν τα fake news με την ίδια ευκολία όμως θα βγαίνουν στην φορά τα ψέματα τους και τα εγκλήματα τους.
Οπότε η θα πνίγουν στα ψέματα τους η θα αναγκαστούν να επιβάλλουν ακόμα σκληρότερη λογοκρισία.
Το Facebook ήταν προπυργιο Ισραηλινής προπαγάνδας. Επιβάλλοντας λογοκρισία στους λογαριασμούς που υπερασπιζοντουσαν τον Παλαιστινιακο λαό. Τώρα η κοινή γνώμη της δυσης θα μάθει τι ψέματα του ταΐζουν και τι εγκλήματα διαπρατουν οι Ισραηλινοι.
Καλή ώρα, μπορείς να δεις ότι η δεξιά έχει καλύψει ελάχιστα το θέμα του OP. Μόνο το 18% των άρθρων είναι από right-leaning media, σύμφωνα με το Ground News.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τι θα τρέξεις να υπερασπιστείς πλέονUnique έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:41Έχετε να φάτε community notes απο το Pallywood που θα βάλετε και στις τσέπες. Πλήρης αποκάλυψη όλων τον σκηνοθετημένων σκουπιδιών που προμοτάρουν Μαρκες, Ιάσωνες και Στρακαστρούκες.zteo έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:13 Θετικό νέο διότι έτσι απελευθερωνονται οι λογαριασμοί που υπερασπιζονται τον αγωνα του Παλαστινιακου λαόυ ενάντια στην γενοκτονία από το shadow banning.
Το κρατος του Ισραήλ θα βλέπει εφιάλτες από τις αποδείξεις των εγκλημάτων του που θα τις βλέπει όλος ο κόσμος.![]()
Τους ανύπαρκτους αποκεφαλισμους μωρών της Χαμας
Τον χριστιανο νεαρό δολοφόνο των 3 κοριτσιών που δήθεν τον παρουσιαζατε σαν αρχηγό της Αλ καιντας
Τον αυτισμό που προκαλούν τα εμβόλια στα παιδιά.
Στο τέλος θα γονατίσεις απο τις σφαλιαρες και θα παρακαλάς να επιβληθει λογοκρισία στους πολιτικούς σου αντιπαλους
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Piter de Vries
- Phorum.gr user: PdV
hellegennes έγραψε: 07 Ιαν 2025, 16:01
Με πλατφόρμες σαν το Ground News, που προβλέπω ότι θα γίνει το στάνταρ σε λίγα χρόνια, κανείς δεν θα μπορεί πλέον να κρυφτεί πίσω απ' το δάχτυλό του. Αυτή είναι και η καλύτερη εξέλιξη. Πλήρης ελευθερία να γράψεις ό,τι θέλεις και πλατφόρμες που μπορείς να βλέπεις την ακτινογραφία της πραγματικότητας.
Καλή ώρα, μπορείς να δεις ότι η δεξιά έχει καλύψει ελάχιστα το θέμα του OP. Μόνο το 18% των άρθρων είναι από right-leaning media, σύμφωνα με το Ground News.
![]()
Ground news, community notes, και σταδιακά θα επέλθει η ισορροπία.
Απομεινάρι ενός βάρβαρου μέλλοντος
Με πιάνετε αδιάβαστο τι είναι το ground news?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Otto Weininger
Τι απέδειξες;Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:52Otto Weininger έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:17Μα είσαι για τα λουριά.Αρίστος έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:40 To ελεγα χτες στον Οττο οτι οι σοροαριστερουληδες λογοκριτες των Fact Checkers θα τελειωσουν.
Μου ελεγε οτι ειμαι για τα λουρια.
Σειρα εχει τωρα να δουμε μια στροφη στη Wiki για την οποια οι Τραμπικοι ειπαν οτι δεν θα αποδεχτουν την αριστερη προπαγανδα που κανει στους νεους της Δυσης.
.
Xτες ανεβασες λινκ απο fact checkers και οχι μονο σου υπεδειξα οτι ελεγε κραυγαλεα ψεματα αλλα σου προβλεψα οτι θα πεσει φαπα και θα τους καταργησουν.
Καλο κουραγιο Ρουμελη.![]()
.
Σύνελθε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Piter de Vries
- Phorum.gr user: PdV
Σου δείχνει ένα θέμα κατά πόσο έχει καλυφθεί από διάφορα ΜΜΕ, και την πολιτική στάση αυτών των ΜΜΕ.
Απομεινάρι ενός βάρβαρου μέλλοντος
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δηλαδή έστω ότι εγώ ανέβαζα ένα ποστhellegennes έγραψε: 07 Ιαν 2025, 15:58Το άκρων άωτον της ειρωνείας. Η πλατφόρμα με μακράν την μεγαλύτερη παραπληροφόρηση ανά ποστ να κάνει έλεγχο ακρίβειας στους υπόλοιπους.
ποιος το έλεγχε; υπάρχει ξέρω γω ai admin που ελέγχει όλα αυτά τα σχόλια που ανεβαίνουν καθημερινά; και αν δε τους άρεσε τα έκοβαν;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ποιο facebook ...είναι αργά πλέον ..πάει για φουντο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση