Κλασικό ελληνιολαράδικο επιχείρημα. "Η ατμοσφαιρικη ρύπανση ειναι στο ζενιθ, δεν κοιτάνε τα φουγάρα απο τα εργοστάσια, εγω και το τσιγαράκι μου τους φτεκσαμαι!"AlienWay έγραψε: 07 Ιαν 2025, 13:45Βασικά αν τυχόν πάνε να δούνε τις εκθέσεις των επιπέδων ρύπων για τη κάθε πόλη, οι μισοί θα κλαίνε.ik_90 έγραψε: 07 Ιαν 2025, 13:44 Τα συστημικά npc χαίρονται όπως πάντα και θα ακολουθήσουν το συστημικό αφήγημα μέχρι το τέλος.
Δεν σας πείραξε ρε κοπρόσκυλα που μπορούν ανώμαλοι να υιοθετούν παιδάκια, το τσιγάρο σας πείραξε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται
Re: Τσιγάρο: Έρχεται απαγόρευση καπνίσματος σε εξωτερικούς χώρους – Τι εξετάζεται
Γω πετούσα και τα αποτσίγαρα στον υπόνομο.
Πείτε μου τώρα ότι ευθύνομαι για βουλωμένα φρεάτια.
Πείτε μου τώρα ότι ευθύνομαι για βουλωμένα φρεάτια.
Ας μη μιλήσουμε για το επιχείρημα της άλλης πλευράς ότι το κάπνισμα και το άτμισμα έχουν τις ίδιες επιπτώσεις. Δεν σας παίρνει.vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 13:52Κλασικό ελληνιολαράδικο επιχείρημα. "Η ατμοσφαιρικη ρύπανση ειναι στο ζενιθ, δεν κοιτάνε τα φουγάρα απο τα εργοστάσια, εγω και το τσιγαράκι μου τους φτεκσαμαι!"AlienWay έγραψε: 07 Ιαν 2025, 13:45Βασικά αν τυχόν πάνε να δούνε τις εκθέσεις των επιπέδων ρύπων για τη κάθε πόλη, οι μισοί θα κλαίνε.ik_90 έγραψε: 07 Ιαν 2025, 13:44 Τα συστημικά npc χαίρονται όπως πάντα και θα ακολουθήσουν το συστημικό αφήγημα μέχρι το τέλος.
Δεν σας πείραξε ρε κοπρόσκυλα που μπορούν ανώμαλοι να υιοθετούν παιδάκια, το τσιγάρο σας πείραξε.![]()
![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Πλάκωσαν όλοι οι υγιεινιστές μπεκρήδες κοιλαράδες, οποία ντροπή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 07 Ιαν 2025, 13:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μεγαλύτερη ντροπή είναι να βλέπουν ανελεύθερο νόμο ο οποίος λέει Α και αυτοί να τον ερμηνεύουνε ως Β ή Γ, για να τον δικαιολογήσουν. (Οπου Β και Γ, οι δικές τους προτιμήσεις).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αλλά πού θα πάει, δεν θα προταθούνε απαγορεύσεις που να θίγουν τα δικά τους γούστα και συνήθειες;
Είναι το επόμενο βήμα.
Τότε, τα λέμε.
Είναι το επόμενο βήμα.
Τότε, τα λέμε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Θα γίνει σαν τον αντικαπνιστικο. Θα γίνουν μερικοί έλεγχοι τον πρώτο καιρό και μετά θα χαθούν. Στηρίζουμε
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Είμαι καπνιστής.
Αυτοί που σκέφτονται να απαγορεψουν το τσιγάρο σε παραλίες ή αίθριο χώρο καφετεριων πρέπει να πάσχουν από νευρική διαταραχή.
Ασε που οι ιδιοκτήτες καφέ θα αντιδρασουν. Δηλαδη όταν λενε αίθριο χώρο καφετεριας εννοούν και στα τραπεζια εξω στη πλατεία μιας πολης?
Αυτοί που σκέφτονται να απαγορεψουν το τσιγάρο σε παραλίες ή αίθριο χώρο καφετεριων πρέπει να πάσχουν από νευρική διαταραχή.
Ασε που οι ιδιοκτήτες καφέ θα αντιδρασουν. Δηλαδη όταν λενε αίθριο χώρο καφετεριας εννοούν και στα τραπεζια εξω στη πλατεία μιας πολης?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- vantono
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΖΜΑ ΟΛΟ ΑΦΤΟ ΞΥΠΝΑΤΑΙ!!!!111 ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑ ΠΗΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΟΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΣΟ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΦΣΕΙΣ ΜΕΤΑ!!
Άμα απαγορέψουν και τα παιδάκια κάτω των 12 ετών στις παραλίες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, μεταξύ 10:00 και 18:00, στηρίζω.
Αυτοί που σκέφτονται αυτές τις απαγορεύσεις, σκέφτονται και πολλές άλλες απαγορεύσεις που θα τεστάρουν τις αντοχές του πληθυσμού.lonelyrider έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:03 Είμαι καπνιστής.
Την εποχή του ψυχρού πολέμου, ο καπιταλισμός ήθελε να δείξει το θετικό του πρόσωπο, κατοχυρώνοντας τη χειραφέτηση, δηλαδή την ελευθερία σε πολλούς τομείς.
Τώρα πλέον μας τεστάρει καθημερινά για να δει ποια είναι τα όρια της αποδοχής μας.
Η απαγόρευση του καπνίσματος, ανήκει στην ίδια ατζέντα με τη ποινικοποίηση των λέξεων, των εκφράσεων, των πεποιθήσεων κλπ.
Οσο κάποιοι τα δέχονται, θα έπεται και συνέχεια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- vantono
Παρότι ο νομος περι εσωτερικων χωρων εφαρμόζεται αραιά και που, οταν του καπνισει (pun) εγω οσον αφορά τις καφετέριες μπορω να πω οτι εχω βρει την υγειά μου παντως! Και με ενα νόμο που εφαρμοζεται ουτε στο 20%. Που να εφαρμοζονταν και στο 100% δηλαδη.
Οντως εχω καιρο να κατσω σε τραπεζι, και σε ημιεξωτερικο χωρο, και να μου ερθει τσιγαρόμποχα διπλανου.
Αλλα σε παραλίες ή θερινα σινεμα πχ, σου ερχεται η τσιγαρόμποχα του μαλάκα απο τη διπλανη ξαπλωστρα στη μια περιπτωση, και του μπροστινου ή διπλανου σου στην περιπτωση του σινεμα.
Λοιπον, δεν παει αλλο, αφηστε τις μαλακιες και πλύντε κωλαράκια. Ερχεται βίτσα πουτσα και στενά παπούτσα!
Οντως εχω καιρο να κατσω σε τραπεζι, και σε ημιεξωτερικο χωρο, και να μου ερθει τσιγαρόμποχα διπλανου.
Αλλα σε παραλίες ή θερινα σινεμα πχ, σου ερχεται η τσιγαρόμποχα του μαλάκα απο τη διπλανη ξαπλωστρα στη μια περιπτωση, και του μπροστινου ή διπλανου σου στην περιπτωση του σινεμα.
Λοιπον, δεν παει αλλο, αφηστε τις μαλακιες και πλύντε κωλαράκια. Ερχεται βίτσα πουτσα και στενά παπούτσα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 07 Ιαν 2025, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Eθνικοκοινωνιστης
αλλο ενα γελοιο μετρο που φυσικα πρακτικα δεν εχει εφαρμογη 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ξες ποια είναι η πλάκα; πέρα από το τσιγάρο τώρα...vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:03 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΖΜΑ ΟΛΟ ΑΦΤΟ ΞΥΠΝΑΤΑΙ!!!!111 ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑ ΠΗΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΟΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΣΟ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΦΣΕΙΣ ΜΕΤΑ!!
Ότι όλο και περισσότερος κόσμος αντιλαμβάνεται πως τα συστημικά μέσα προωθούν ένα συγκεκριμένο αφήγημα και τα npc εμμένετε ακόμα περισσότερο σε αυτό το αφήγημα. Είστε διατεθειμένοι να πιστέψετε πχ μέχρι κι ότι οι κλανιές των αγελάδων ευθύνονται για την κλιματική αλλαγή (λέγεται όντως αυτό) από φόβο μην σας αποκαλέσει κανείς «ψέκα»...
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Και όπου του καπνίσει θα εφαρμόζεται.vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 14:07 Παρότι ο νομος περι εσωτερικων χωρων εφαρμόζεται αραιά και που, οταν του καπνισει (pun) εγω οσον αφορά τις καφετέριες μπορω να πω οτι εχω βρει την υγειά μου παντως! Και με ενα νόμο που εφαρμοζεται ουτε στο 20%. Που να εφαρμοζονταν και στο 100% δηλαδη.
Αυτή η είδηση κυκλοφορεί εδώ και μια βδομάδα και οι περισσότεροι την έχουν ερμηνεύσει ότι το κάπνισμα θα απαγορευτεί ΕΞΩ, ανεξαιρέτως χώρου.
Λίγοι θα κοιτάξουν τα ψιλά γράμματα να δούνε ότι αφορά συγκεκριμένους εξωτερικούς χώρους.
Αυτός είναι ο στόχος. Να καπνίζεις έξω από το σπίτι σου και να αισθάνεσαι σαν τον φυγά.
Θα ζήσουμε ζωή που δεν τη φανταζόμαστε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 379 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon