Ποιο;Airman68 έγραψε: 06 Ιαν 2025, 11:19Εσύ πώς θα το έλεγες δλδ;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Ιαν 2025, 11:13Αυτήν την κατηγοριοποίηση που την χρησιμοποιούν μόνον οι αθηναίζοι παγκοσμίως μου προκαλεί πάντα ένα ανάμεικτο συναίσθημα θυμηδίας και ντροπής για λογαριασμό των.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανακαλύφτηκαν λίμνες κάτω από τον Κηφισο
- Λίνο Βεντούρα
Re: Ανακαλύφτηκαν λίμνες κάτω από τον Κηφισο
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Πώς θα εξέφραζες την απορία της Σεσι κάνοντας σύγκριση με άλλες πόλεις, ώστε να μην χρησιμοποιούσες κάποια κατηγοριοποίηση που θα σε έκανε να αισθανθείς θυμηδία και ντροπή για τους Αθηναίους;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Ιαν 2025, 11:21Ποιο;Airman68 έγραψε: 06 Ιαν 2025, 11:19Εσύ πώς θα το έλεγες δλδ;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Ιαν 2025, 11:13
Αυτήν την κατηγοριοποίηση που την χρησιμοποιούν μόνον οι αθηναίζοι παγκοσμίως μου προκαλεί πάντα ένα ανάμεικτο συναίσθημα θυμηδίας και ντροπής για λογαριασμό των.![]()
Yippie Kay Yay
- Λίνο Βεντούρα
Ας κάνει την σύγκριση με άλλες πόλεις. Τι σημασία έχει αν οι άλλες πόλεις είναι πρωτεύουσες;Airman68 έγραψε: 06 Ιαν 2025, 11:27Πώς θα εξέφραζες την απορία της Σεσι κάνοντας σύγκριση με άλλες πόλεις, ώστε να μην χρησιμοποιούσες κάποια κατηγοριοποίηση που θα σε έκανε να αισθανθείς θυμηδία και ντροπή για τους Αθηναίους;
Τι ηλίθια αντίληψη είναι αυτή;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Cecily Anne
Εγώ είμαι Κυκλαδιτισσα και έτσι μου είπαν στο δημοτικό, μη βαράς, δεν ξέρω τί διδάσκεστε στη Βουλγαρία.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Ιαν 2025, 11:13Αυτήν την κατηγοριοποίηση που την χρησιμοποιούν μόνον οι αθηναίζοι παγκοσμίως μου προκαλεί πάντα ένα ανάμεικτο συναίσθημα θυμηδίας και ντροπής για λογαριασμό των.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Frappezitis
Αναξαγόραςη φύση δεν γνωρίζει εξαφάνιση, αλλά μόνο μεταμόρφωση
Αφού οι καπιταληστες ρημάξανε ότι ρέμα και ποτάμι υπήρχε στην Αθήνα, αφού...….αφού...αφού μην τα ξαναλέμε τα ίδια.
Τώρα καλού-κακού όσοι κινείστε στον Κηφισσό στο ύψος του ΚΤΕΟ Περιστερίου, μήπως να προσέχατε λιγάκι παραπάνω ;
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Λίνο Βεντούρα
Έχετε διαβρωθεί και παραδοθεί στις ορδές αθηναίζων παραθεριστών σε βαθμό που μιλάτε την ντοπιολαλιά τους ενώ χάσατε την δίκη σας.Cecily Anne έγραψε: 06 Ιαν 2025, 12:02Εγώ είμαι Κυκλαδιτισσα και έτσι μου είπαν στο δημοτικό, μη βαράς, δεν ξέρω τί διδάσκεστε στη Βουλγαρία.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Ιαν 2025, 11:13Αυτήν την κατηγοριοποίηση που την χρησιμοποιούν μόνον οι αθηναίζοι παγκοσμίως μου προκαλεί πάντα ένα ανάμεικτο συναίσθημα θυμηδίας και ντροπής για λογαριασμό των.
ΥΓ την Βουλγαρία βαλ’ την στον κωλο σου
- Cecily Anne
Α τι δεν τα μπορείς τα αστεία; Τότε μην τα ξεκινάς.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Ιαν 2025, 12:06Έχετε διαβρωθεί και παραδοθεί στις ορδές αθηναίζων παραθεριστών σε βαθμό που μιλάτε την ντοπιολαλιά τους ενώ χάσατε την δίκη σας.Cecily Anne έγραψε: 06 Ιαν 2025, 12:02Εγώ είμαι Κυκλαδιτισσα και έτσι μου είπαν στο δημοτικό, μη βαράς, δεν ξέρω τί διδάσκεστε στη Βουλγαρία.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Ιαν 2025, 11:13
Αυτήν την κατηγοριοποίηση που την χρησιμοποιούν μόνον οι αθηναίζοι παγκοσμίως μου προκαλεί πάντα ένα ανάμεικτο συναίσθημα θυμηδίας και ντροπής για λογαριασμό των.
ΥΓ. Βγάλτην από τον δικό σου και βλέπουμε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Λίνο Βεντούρα
«Τα αστεία» λέει η Ζαραλίκω του υφάλμυρου χιούμορCecily Anne έγραψε: 06 Ιαν 2025, 12:08Α τι δεν τα μπορείς τα αστεία; Τότε μην τα ξεκινάς.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Ιαν 2025, 12:06Έχετε διαβρωθεί και παραδοθεί στις ορδές αθηναίζων παραθεριστών σε βαθμό που μιλάτε την ντοπιολαλιά τους ενώ χάσατε την δίκη σας.Cecily Anne έγραψε: 06 Ιαν 2025, 12:02
Εγώ είμαι Κυκλαδιτισσα και έτσι μου είπαν στο δημοτικό, μη βαράς, δεν ξέρω τί διδάσκεστε στη Βουλγαρία.
- Cecily Anne
Κάτσε θα σε δανείσω φακό.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Ιαν 2025, 12:09«Τα αστεία» λέει η Ζαραλίκω του υφάλμυρου χιούμορCecily Anne έγραψε: 06 Ιαν 2025, 12:08Α τι δεν τα μπορείς τα αστεία; Τότε μην τα ξεκινάς.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Ιαν 2025, 12:06
Έχετε διαβρωθεί και παραδοθεί στις ορδές αθηναίζων παραθεριστών σε βαθμό που μιλάτε την ντοπιολαλιά τους ενώ χάσατε την δίκη σας.
H άποψη του προέδρου της μεηαλης μελετητικης εταιρείας ΔΟΜΗ επί του θέματος τονίζει τα στατικά προβλήματα του έργου και τις πιθανές λύσεις. Με τον αδελφό του που δυστυχώς μας άφησε νωρίς ήμουν συμφοιτητης και φίλος στο πολυτεχνείο
εσείς οι ειδικοί που μιλάτε και κάνετε σύντομες αλλά ωραίες αναλύσεις, κλείνοντας με αρνητική κριτική αλλά γενικά για τους έλληνες και την ελλάδα, λες και εγώ φταίω για την κατάσταση στο κηφισσό δεν σας βλέπω να κρίνετε λίγο τις πολιτικές των κυβερνώντων. Ούτε να παίρνετε θέση για αυτό εδώ viewtopic.php?f=22&t=58774&start=15#p3803577
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Δηλαδή τι ακριβώς κάνουν; Χρησιμοποιούν διαφορετικά ονόματα για τα 5 τυριά του νησιού που δεν είναι φέτα;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Ιαν 2025, 12:06
Έχετε διαβρωθεί και παραδοθεί στις ορδές αθηναίζων παραθεριστών σε βαθμό που μιλάτε την ντοπιολαλιά τους ενώ χάσατε την δίκη σας.
- Λίνο Βεντούρα
Τι φέτα; Ψωμί; Με γύρο μέσα;foscilis έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:05Δηλαδή τι ακριβώς κάνουν; Χρησιμοποιούν διαφορετικά ονόματα για τα 5 τυριά του νησιού που δεν είναι φέτα;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Ιαν 2025, 12:06
.
Μάθανε και την υπογειοποίηση ποταμών οι γιοί των Γιδογάμηδων στο Μετσόβειο Τυροκομείο.....
Την ΥΠΕΡ γειωποίηση αυτοκινητοδρόμων που κάνανε οι Αμερκάνοι δε τη μάθανε όμως.....
Συνάφι Καρκίνος των Οστών και του Ράβε Ξήλωνε μιλάμε τώρα.....
.
Μάθανε και την υπογειοποίηση ποταμών οι γιοί των Γιδογάμηδων στο Μετσόβειο Τυροκομείο.....
Την ΥΠΕΡ γειωποίηση αυτοκινητοδρόμων που κάνανε οι Αμερκάνοι δε τη μάθανε όμως.....
Συνάφι Καρκίνος των Οστών και του Ράβε Ξήλωνε μιλάμε τώρα.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος