Ποια η διαφορά?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελλάδα 2.0 - Η Ποσειδώνος πλημμύρισε από τα βορθολύματα
Re: Ελλάδα 2.0 - Η Ποσειδώνος πλημμύρισε από τα βορθολύματα
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Λίνο Βεντούρα
Ιδιωτικοποιήθηκε ο δήμος και η ΕΥΔΑΠ;zteo έγραψε: 27 Δεκ 2024, 07:48 Πως σας φαίνεται το πινγκ πονγκ ευθυνών μεταξύ Δήμου και ΕΥΔΑΠ?
Αυτό είναι το αποτέλεσμα του φιλελευθερισμου και τον ιδιωτικοποιησεων να καταμεριζονται έτσι οι ευθύνες και οι αρμοδιοτητες ώστε στην κρίσιμη στιγμή να γίνεται πινγκ πονγκ ευθυνών και να μπερδεύεται ο λαός που υποφέρει.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Η Θάτσερ είχε δύο πανεπιστημιακά πτυχία, επάγγελμα και, όσο και να διαφωνεί κάποιος με τις ιδέες και τις πολιτικές της, υπήρξε σοβαρή πολιτικός που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή. Ο άλλος είναι απλώς ένας φασουλής.zteo έγραψε: 27 Δεκ 2024, 10:56Ποια η διαφορά?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Δεκ 2024, 10:45θατσερική άποψη*zteo έγραψε: 27 Δεκ 2024, 08:03
Και δεν κάνεις.
Δεν ασπάζομαι την Τζημερικη άποψη ότι δεν υπάρχει σύνολο αλλά μονάδα.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν μας φαινεται γιατι δεν υφισταται.zteo έγραψε: 27 Δεκ 2024, 07:48 Πως σας φαίνεται το πινγκ πονγκ ευθυνών μεταξύ Δήμου και ΕΥΔΑΠ?
Αυτό είναι το αποτέλεσμα του φιλελευθερισμου και τον ιδιωτικοποιησεων να καταμεριζονται έτσι οι ευθύνες και οι αρμοδιοτητες ώστε στην κρίσιμη στιγμή να γίνεται πινγκ πονγκ ευθυνών και να μπερδεύεται ο λαός που υποφέρει.
Ο Δημαρχος ειπε οτι δεν ειναισ την δικαιοδοσια του.
Η ΕΥΔΑΠ παραδεχτηκε οτι ειναι στην δικαιοδοσια της.
Που το ειδες το πιγκ πογκ;
Δε φταίει ο "φασουλής" που δεν εκλέχθηκε. Απλά είστε χαμηλού διανοητικού επιπέδου για να καταλάβετε ποιό ειναι το σωστό για τη χώρα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Η ΕΥΔΑΠ ναι.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 27 Δεκ 2024, 10:59Ιδιωτικοποιήθηκε ο δήμος και η ΕΥΔΑΠ;zteo έγραψε: 27 Δεκ 2024, 07:48 Πως σας φαίνεται το πινγκ πονγκ ευθυνών μεταξύ Δήμου και ΕΥΔΑΠ?
Ο Δήμος είναι φορέας σύμπραξης δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.
Το αποτέλεσμα είναι αυτό που είδες στην Ποσειδώνος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πάντα βρομούσε το σημείο αυτό της παραλιακής, λίγο πριν την Αμφιθέας, αλλά τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει παραγίνει το κακό, ζέχνει. Απορώ που κάποιοι πάνε και σκάνε 4 και 5 κατοστάρικα για να πάρουν διαμέρισμα στην περιοχή.
Να επαναλάβω ποια η διαφορά Τζημερου και Θάτσερ ως προς τις πολιτικές τους απόψεις?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εντάξει, να περάσει το επόμενο παρατράγουδο.Unique έγραψε: 27 Δεκ 2024, 11:03Δε φταίει ο "φασουλής" που δεν εκλέχθηκε. Απλά είστε χαμηλού διανοητικού επιπέδου για να καταλάβετε ποιό ειναι το σωστό για τη χώρα.
Από την άποψη αυτή έχεις δίκιο, γουαναμπί Θάτσερ είναι ο φασουλής.zteo έγραψε: 27 Δεκ 2024, 11:06Να επαναλάβω ποια η διαφορά Τζημερου και Θάτσερ ως προς τις πολιτικές τους απόψεις?
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Μην το βλέπεις σαν "βοθρολύματα", μπορείς να το δεις και σαν λίπασμα, πλούσια τροφή για την δοκιμαζόμενη θαλάσσια πανίδα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Δεκ 2024, 21:25 Βοθρολύματα πλημμύρισαν τη λεωφόρο Ποσειδώνος, τι λέει ο δήμαρχος Αλίμου
Αλιμος: Λύματα "πλημμύρισαν" την παραλιακή, μαζί με το νερό της βροχής - Υγειονομικά επικίνδυνη κατάσταση, λέει ο δήμαρχος
Εκτινάχθηκε καπάκι αποχέτευσης και γέμισε η παραλιακή στον Άλιμο με λύματα! Τι λέει ο δήμαρχος!
πλήρης διάλυση
φανταστείτε τι έχει να γίνει αν ρίξει καμιά σοβαρή καταιγίδα
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Λίνο Βεντούρα
Τι παπαριές γράφεις ανθρωπέ μου!zteo έγραψε: 27 Δεκ 2024, 11:04Η ΕΥΔΑΠ ναι.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 27 Δεκ 2024, 10:59Ιδιωτικοποιήθηκε ο δήμος και η ΕΥΔΑΠ;zteo έγραψε: 27 Δεκ 2024, 07:48 Πως σας φαίνεται το πινγκ πονγκ ευθυνών μεταξύ Δήμου και ΕΥΔΑΠ?
Ο Δήμος είναι φορέας σύμπραξης δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.
Το αποτέλεσμα είναι αυτό που είδες στην Ποσειδώνος.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Frappezitis
Το κράτος των αρίστων καπιταληστων σε συνεργασία με την περιφέρεια είχε αποτέλεσμα...Ήταν δίκαιο έγινε πράξη...
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Λίνο Βεντούρα
αποκλείεται, ο σύντροφος από πάνω λέει πως φταίει η ιδιωτικοποίηση των δήμωνFrappezitis έγραψε: 27 Δεκ 2024, 13:59 Το κράτος των αρίστων καπιταληστων σε συνεργασία με την περιφέρεια είχε αποτέλεσμα...Ήταν δίκαιο έγινε πράξη...
- Frappezitis
Δε φταίνε οι υπαλληλοι των των καπιταλήστων που κυβερνανε αλλα τα γίδια που τόσα χρόνια τα ανέχονται όλα αυτά.
Αυτο είναι το πρόβλημα.
Αυτο είναι το πρόβλημα.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 199 Απαντήσεις
- 5349 Προβολές