Πίπες. Να υπάρξει Πανεπιστήμιο να τον σπουδάσεις. Παγάνι ήταν.nemo έγραψε: 18 Δεκ 2024, 22:39ο αγαπητικος σου ηταν λιγακι και μην ξεχνας οτι εγραφε ποιηση και σκοπευε να γραψει και φιλοσοφικα
βιβλια ..οι θεσεις του πλησιαζαν σε πολλα το τριτο ραιχ πχ δεν του αρεσαν οι δημοκρατιες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εσεις τι εισασταν στην προηγουμενη ζωη σας?
Re: Εσεις τι εισασταν στην προηγουμενη ζωη σας?
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
αν ημουν πολεμιστης μαλλον δεν θα προφταινα τα εικοστα γενεθλια ετσι ριψοκινδυνος που ειμαι ..φιλοσοφος και παλι θα με ειχαν τσουβαλιασει σε κανενα πηγάδι οταν θα τα εβαζα με το συστημα
οποτε εχουμε μια σταθερα
Σαφώς. Η σταθερά σου είναι η μαλακία. Γενική κουβέντα.nemo έγραψε: 18 Δεκ 2024, 22:44αν ημουν πολεμιστης μαλλον δεν θα προφταινα τα εικοστα γενεθλια ετσι ριψοκινδυνος που ειμαι ..φιλοσοφος και παλι θα με ειχαν τσουβαλιασει σε κανενα πηγάδι οταν θα τα εβαζα με το συστημα
οποτε εχουμε μια σταθερα
δεν ηταν παγανι με την εννοια που τουδινεις ..και απορω γιατι τον υποβιβαζεις
καταστροφικος ηταν απο το μεγαλο παθος -ηλιθιος δεν ηταν να πιστευει σε παγανισμο
Ήταν Παγάνι με την ένοια που του δίνω. Και δεν υποβιβάζεται. Καταστροφικός ήταν λόγω καταχρήσεων. Έλα τώρα που θα μου μιλήσεις εσύ για τον Τζιμ. Κάπου φρένο.nemo έγραψε: 18 Δεκ 2024, 22:48δεν ηταν παγανι με την εννοια που τουδινεις ..και απορω γιατι τον υποβιβαζειςΠασιφάη έγραψε: 18 Δεκ 2024, 22:43Πίπες. Να υπάρξει Πανεπιστήμιο να τον σπουδάσεις. Παγάνι ήταν.nemo έγραψε: 18 Δεκ 2024, 22:39
ο αγαπητικος σου ηταν λιγακι και μην ξεχνας οτι εγραφε ποιηση και σκοπευε να γραψει και φιλοσοφικα
βιβλια ..οι θεσεις του πλησιαζαν σε πολλα το τριτο ραιχ πχ δεν του αρεσαν οι δημοκρατιες![]()
καταστροφικος ηταν απο το μεγαλο παθος -ηλιθιος δεν ηταν να πιστευει σε παγανισμο
παιζει και αυτο το ρεκορ μου 5 ή 6 δεν θυμαμαι ακριβως οταν προσπαθουσα να φτασω τον φιλο μουΠασιφάη έγραψε: 18 Δεκ 2024, 22:47Σαφώς. Η σταθερά σου είναι η μαλακία. Γενική κουβέντα.nemo έγραψε: 18 Δεκ 2024, 22:44αν ημουν πολεμιστης μαλλον δεν θα προφταινα τα εικοστα γενεθλια ετσι ριψοκινδυνος που ειμαι ..φιλοσοφος και παλι θα με ειχαν τσουβαλιασει σε κανενα πηγάδι οταν θα τα εβαζα με το συστημαΠασιφάη έγραψε: 18 Δεκ 2024, 22:33
Δρώμενο αγράμματο ήσουν. Ούτε για πολεμιστής, ούτε για φιλόσοφος.![]()
οποτε εχουμε μια σταθερα
που κτυπαγε 9 την ημερα ..
Στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν Αργεντινός αμυντικός που έπαιζε στην Μποκα Τζούνιορ.
Στην επόμενη ζωή μου θα είμαι Αγγλος εξτρεμ που θα παίζει στην Γουέστ Χαμ.
Στην επόμενη ζωή μου θα είμαι Αγγλος εξτρεμ που θα παίζει στην Γουέστ Χαμ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
θα κτυπαγε και τα σκυλακια και αλλα πολλα ..και συ τον φανταζεσαι διαφορετικο αλλα οκ δεν σου χαλαω το ονειροΠασιφάη έγραψε: 18 Δεκ 2024, 22:51Ήταν Παγάνι με την ένοια που του δίνω. Και δεν υποβιβάζεται. Καταστροφικός ήταν λόγω καταχρήσεων. Έλα τώρα που θα μου μιλήσεις εσύ για τον Τζιμ. Κάπου φρένο.
Βλέπεις; Ποιόν ανταγωνίζεσαι τώρα; Τον Αδόλφο έτσι;nemo έγραψε: 18 Δεκ 2024, 22:52παιζει και αυτο το ρεκορ μου 5 ή 6 δεν θυμαμαι ακριβως οταν προσπαθουσα να φτασω τον φιλο μουΠασιφάη έγραψε: 18 Δεκ 2024, 22:47Σαφώς. Η σταθερά σου είναι η μαλακία. Γενική κουβέντα.nemo έγραψε: 18 Δεκ 2024, 22:44
αν ημουν πολεμιστης μαλλον δεν θα προφταινα τα εικοστα γενεθλια ετσι ριψοκινδυνος που ειμαι ..φιλοσοφος και παλι θα με ειχαν τσουβαλιασει σε κανενα πηγάδι οταν θα τα εβαζα με το συστημα
οποτε εχουμε μια σταθερα
που κτυπαγε 9 την ημερα ..
Εδώ εσύ βαράς μαλακίες ακατάπαυστα. Τί να σχολιάσω;nemo έγραψε: 18 Δεκ 2024, 22:54θα κτυπαγε και τα σκυλακια και αλλα πολλα ..και συ τον φανταζεσαι διαφορετικο αλλα οκ δεν σου χαλαω το ονειροΠασιφάη έγραψε: 18 Δεκ 2024, 22:51Ήταν Παγάνι με την ένοια που του δίνω. Και δεν υποβιβάζεται. Καταστροφικός ήταν λόγω καταχρήσεων. Έλα τώρα που θα μου μιλήσεις εσύ για τον Τζιμ. Κάπου φρένο.nemo έγραψε: 18 Δεκ 2024, 22:48
δεν ηταν παγανι με την εννοια που τουδινεις ..και απορω γιατι τον υποβιβαζεις
αμ σου πω οτι εσυ και ο ναυτης τον σκεφτοσαστε συνεχως και εγω οχι θα με πιστεψεις;
δεν εγραψα οτι το εκανα οταν ημουν πιτσιρικι γιατι νομιζα οτι θα το καταλαβαινεςΠασιφάη έγραψε: 18 Δεκ 2024, 22:56Εδώ εσύ βαράς μαλακίες ακατάπαυστα. Τί να σχολιάσω;nemo έγραψε: 18 Δεκ 2024, 22:54θα κτυπαγε και τα σκυλακια και αλλα πολλα ..και συ τον φανταζεσαι διαφορετικο αλλα οκ δεν σου χαλαω το ονειροΠασιφάη έγραψε: 18 Δεκ 2024, 22:51
Ήταν Παγάνι με την ένοια που του δίνω. Και δεν υποβιβάζεται. Καταστροφικός ήταν λόγω καταχρήσεων. Έλα τώρα που θα μου μιλήσεις εσύ για τον Τζιμ. Κάπου φρένο.![]()
Εμείς δεν είμεθα με στραπόν μπροστά στο εικονοστάσι να φαντασιωνόμαστε λεβέντη μου, πως γαμάμε τον Φύρερ. Ή, ό,τι κάτσει τέλος πάντων.nemo έγραψε: 18 Δεκ 2024, 22:57αμ σου πω οτι εσυ και ο ναυτης τον σκεφτοσαστε συνεχως και εγω οχι θα με πιστεψεις;
Νέμο, πήγαινε μια βολτα. Να φωνάξεις ένα ζιγκ χάιλ στο βουνό. Βάρα και 10 χαιρετισμούς. Να σε χτυπήσει και ο καθαρός αέρας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Philip Mortimer
-