!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πεσει ο μπουμπουκος;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πεσει ο μπουμπουκος;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2024, 13:19
Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2024, 11:40 Έχεις κάνει ποτέ πωλητής;
Πέρα απ' αυτά που είπα προηγουμένως, ότι η δουλειά του πολιτικού ΔΕΝ είναι να λέει ψέματα ΟΥΤΕ να πουλάει προϊόντα, σοβαρός πωλητής που να δυσφημίζει άλλη εταιρεία και μετά να δουλεύει γι' αυτήν και να την επαινεί δεν υπάρχει. Δεν έχω συναντήσει ποτέ στην ζωή μου και δεν θα τον ήθελε ποτέ αυτή η δεύτερη εταιρεία για πωλητή.
:+1:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2024, 13:20
hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2024, 13:16
Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2024, 10:59 Δηλαδή αν ένας πωλητής πάρει μεταγραφή απο την Coca Cola στην Pepsi θα τον λέτε πάλι κωλοτούμπα όταν προσπαθεί να υπερασπιστεί και να προωθήσει το προϊόν της εκάστοτε φίρμας;
Νομίζω έχουμε μπερδέψει τις έννοιες εδώ πέρα. Πωλητής και πολιτικός είναι διαφορετικά πράγματα, τουλάχιστον θεωρητικά. Αν είναι να αποδεχτούμε και στο θεωρητικό επίπεδο ότι είναι το ίδιο πράγμα, ε, να πάψουμε να έχουμε πολιτικούς, ρε αδερφέ. Να πάψουμε να κάνουμε και εκλογές, να μην κοροϊδευόμαστε.
Ασε τις θεωριες.
Στην πράξη λέμε. Στην πράξη είναι ακριβώς αυτο που λέω.
μα και οι εκλογές ετσι λειτουργούν.
Βλέπεις τα "προϊόντα" απο τις "εταιρειες" που σου προσφέρονται και επιλέγεις αναλόγως, δε καταλαβαίνω προς τι η έκπληξη σου ή τι το διαφορετικό βλέπεις.
Στη πράξη, εσύ θ' αγόραζες Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ πουλάει ένας τέτοιος τύπος, γνωρίζοντας τί κουμάσι είναι?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Kauldron έγραψε: 10 Δεκ 2024, 13:22

Νομίζω έχουμε μπερδέψει τις έννοιες εδώ πέρα. Πωλητής και πολιτικός είναι διαφορετικά πράγματα, τουλάχιστον θεωρητικά. Αν είναι να αποδεχτούμε και στο θεωρητικό επίπεδο ότι είναι το ίδιο πράγμα, ε, να πάψουμε να έχουμε πολιτικούς, ρε αδερφέ. Να πάψουμε να κάνουμε και εκλογές, να μην κοροϊδευόμαστε.
Ασε τις θεωριες.
Βλέπεις τα "προϊόντα" απο τις "εταιρειες" που σου προσφέρονται και επιλέγεις αναλόγως, δε καταλαβαίνω προς τι η έκπληξη σου ή τι το διαφορετικό βλέπεις.
Στη πράξη, εσύ θ' αγόραζες Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ πουλάει ένας τέτοιος τύπος, γνωρίζοντας τί κουμάσι είναι?
Εγω όχι. Δεν έχει σημασία τι επιλέγω εγώ αλλά τι επιλέγουν οι πολλοί.
Όπως ειπα παραπάνω, τα κόμματα λειτουργούν όπως οι εταιρείες
Κύριε, τα φέρνεις; μας κάνεις
Δε τα φέρνεις; Δε μας κάνεις.
Ο τρόπος δε νοιάζει κανέναν εφόσον είναι νόμιμος ή μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο.

Δεν έχετε δει πως μόλις σκάσει κανένα σκάνδαλο που το ίδιο του το κόμμα/εταιρεία κάνει πως δε ξέρει τον θύτη;
Φυσικά και ξέρει αλλά η συμφωνία είναι αυτή. Κάνε οτι θές, αλλά αν σε πιάσουν, δε σε ξέρω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Δεκ 2024, 13:20
Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2024, 10:59 Δηλαδή αν ένας πωλητής πάρει μεταγραφή απο την Coca Cola στην Pepsi θα τον λέτε πάλι κωλοτούμπα όταν προσπαθεί να υπερασπιστεί και να προωθήσει το προϊόν της εκάστοτε φίρμας;
αυτό ακριβώς
Και όμως, αν κρίνει κάποιος από τους υποψήφιους που ψηφίζονται, θα διαπιστώσει ότι το μάρκετινγκ των προϊόντων της αγοράς, κρίνεται πολύ πιο αυστηρά από τους καταναλωτές. Στην πολιτική το αγοραστικο κοινο (ψηφοφόροι) είναι πολύ πιο χαλαροί γιατί ψηφίζουν εικόνα, ιδέες, εμφάνιση κλπ κλπ χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν το προϊόν.

Και ακριβώς γι ´αυτό βλέπεις βουλευτές με μηδενική γνώση των πολιτικών πραγμάτων, που είναι ευρέως γνωστοί ως πρωταγωνιστές σειρών, πρωινάδικων και μεσημεριανάδικων πάνελς κλπ κλπ κλπ με σχεδόν ανύπαρκτη συμμετοχή στη βουλή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Πάντως το πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ο Μπουμπούκος θα το διαπιστώσουμε αν τα φέρει ο διάολος έτσι που στο μέλλον να βρεθεί απέναντι στους σημερινούς του "φίλους". Σε μια τέτοια περίπτωση είναι δεδομένο ότι θα σπάσει νέα ρεκόρ βάθους.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

micmic έγραψε: 10 Δεκ 2024, 13:56 Πάντως το πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ο Μπουμπούκος θα το διαπιστώσουμε αν τα φέρει ο διάολος έτσι που στο μέλλον να βρεθεί απέναντι στους σημερινούς του "φίλους". Σε μια τέτοια περίπτωση είναι δεδομένο ότι θα σπάσει νέα ρεκόρ βάθους.
Εγώ πάλι νομίζω ότι ο μπουμπούκος παρέχει μια σημαντική ψυχολογική αποφόρτιση, στους ιδεολόγους της πολιτικής, που ως γνωστον ψήφισαν και θα ψηφίσουν τον αφρό της πολιτικής τους αξιολόγησης. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Δεν είναι τελείως όπως τα λέτε, δαπιτης γεννήθηκε, δαπιτης ξανάγινε, επαναστατησε ως έφηβος, πήγε στο δήθεν άκρο του ΛΑΟΣ, τα ψεκ που πωλούσε τα πίστευε

... το μνημόνιο εκανε ακόμα και τον ΣΕ νεοδημοκρατη, στον Σπυρίδωνα θα την πούμε?

τώρα τι να κάνουμε, δεν θα χάσουμε την ωραία ζωή , ας πούμε πως οι Εβραίοι είναι γαμάτοι, ή πώς το μοίρασμα του Αιγαίου είναι ψύχραιμη και συμφέρουσα λύση, δεν έγινε και τίποτα , μια παλιό - άποψη είναι :102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μπίστης έγραψε: 10 Δεκ 2024, 14:07 Δεν είναι τελείως όπως τα λέτε, δαπιτης γεννήθηκε, δαπιτης ξανάγινε, επαναστατησε ως έφηβος, πήγε στο δήθεν άκρο του ΛΑΟΣ, τα ψεκ που πωλούσε τα πίστευε

... το μνημόνιο εκανε ακόμα και τον ΣΕ νεοδημοκρατη, στον Σπυρίδωνα θα την πούμε?

τώρα τι να κάνουμε, δεν θα χάσουμε την ωραία ζωή , ας πούμε πως οι Εβραίοι είναι γαμάτοι, ή πώς το μοίρασμα του Αιγαίου είναι ψύχραιμη και συμφέρουσα λύση, δεν έγινε και τίποτα , μια παλιό - άποψη είναι :102:
Δεν ειναι ακριβώς όπως τα λες.
Δαπίτης ήταν αλλά με καραμαν αλή και εκείνη την εποχή δε θα είχε θέσει στο πολιτικό σκηνικό της ΝΔ
Πήγε στο πιο μικρό μαγαζί, άλλωστε δεν υπήρχε και τίποτα άλλο τότε. Αν δε κάνω λάθος είχε και πέρασμα απο την Πολιτική Άνοιξη μέσα στα 90's
Το μικρό μαγαζί μεγάλωσε και μόλις ευνόησαν οι συνθήκες έκανε τη μετάβαση.
Μέχρι στιγμής δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά σε αυτό που κάνει, οπότε εξελίσσεται και εντος της.
Απλή λογική είναι όλα, δε καταλαβαίνω γιατί σας κάνει τόσο περίεργο.
Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg »

Kauldron έγραψε: 10 Δεκ 2024, 11:31
Otto Weininger έγραψε: 10 Δεκ 2024, 10:41
Kauldron έγραψε: 10 Δεκ 2024, 10:40

Εξήγησέ μου λίγο, τί μεσολάβησε και τώρα "μας συμφέρει να τα σπάσουμε" με τη Ρωσια.

αν με ρωτάς τι μεσολάβησε από τότε που βγήκε αυτό το βίντεο έως σήμερα, τι να σου πω.
Μεσολάβησε οτι πήραμε τη κουτάλα. Αυτό μεσολάβησε.
:goodpost: :bravo:
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2024, 13:24

Ασε τις θεωριες.
Ο τρόπος δε νοιάζει κανέναν εφόσον είναι νόμιμος ή μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο.

Δεν έχετε δει πως μόλις σκάσει κανένα σκάνδαλο που το ίδιο του το κόμμα/εταιρεία κάνει πως δε ξέρει τον θύτη;
Φυσικά και ξέρει αλλά η συμφωνία είναι αυτή. Κάνε οτι θές, αλλά αν σε πιάσουν, δε σε ξέρω.
Λές οτι δε θ' αγόραζες τίποτα από τέτοιο κουμάσι, κι όμως, ΝΔ δε ψηφίζεις?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2024, 13:20 Δεν έχεις δει πωλητή να δυσφημίζει προϊόν άλλης εταιρείας; :lol: Σοβαρά τώρα;
Ξαναλέω, πωλητή, όχι διαφημιστή. Είναι άλλες έννοιες.
Nope. Never. Έχω γνωρίσει δεκάδες πωλητές, ίσως πάνω από 100. Δεν έχω δει ποτέ πωλητή να δυσφημίζει άλλη εταιρεία. Στον κόσμο του εμπορίου αυτό θα ήταν παντελώς ηλίθιο. Δεν ξέρω καν πώς πιστεύεις ότι μια αντίπαλη εταιρεία θα προσλάμβανε έναν πωλητή που μέχρι πρότινος τούς δυσφήμιζε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2024, 14:26
Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2024, 13:20 Δεν έχεις δει πωλητή να δυσφημίζει προϊόν άλλης εταιρείας; :lol: Σοβαρά τώρα;
Ξαναλέω, πωλητή, όχι διαφημιστή. Είναι άλλες έννοιες.
Nope. Never. Έχω γνωρίσει δεκάδες πωλητές, ίσως πάνω από 100. Δεν έχω δει ποτέ πωλητή να δυσφημίζει άλλη εταιρεία. Στον κόσμο του εμπορίου αυτό θα ήταν παντελώς ηλίθιο. Δεν ξέρω καν πώς πιστεύεις ότι μια αντίπαλη εταιρεία θα προσλάμβανε έναν πωλητή που μέχρι πρότινος τούς δυσφήμιζε.
Έχω γνωρίσει εκατοντάδες πωλητές, απο λιανική μέχρι υπερχονδρικές, απο περίπτερα μέχρι καράβια. Οι ψιλικατζήδες(εννοώ οι μικροί, οχι οσοι ασχολούνται με αυτό το χώρο, μη μου θιχτείς) ουτε θα δυσφημίσουν, ούτε τίποτα, αυτοί που πάνε για τα πολλά θα δυσφημίσουν και μάλιστα πολύ έντονα, με τον τρόπο του ο καθένας. Κοινώς ένας που πουλάει τρόφιμα δ θα σου πει πως ο άλλος σου πασάρει καρκίνο, θα σου δείξει μια μελέτη που δείχνει πως το δικό του προϊόν είναι το πιο ασφαλές της λίστας ενώ παρακάτω θα φαίνονται οι λιγότερο ασφαλείς.
Αυτο για αρχή
Αν σε γνωρίσει καλύτερα θα σου πει
Ρε μλκ αφου μεξέρεις οτι έχω καλό πράγμα, τι πας στον άλλο; Για δυο δεκάρες να φας καρκίνο;
Kauldron έγραψε: 10 Δεκ 2024, 14:25
Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2024, 13:24

Λές οτι δε θ' αγόραζες τίποτα από τέτοιο κουμάσι, κι όμως, ΝΔ δε ψηφίζεις?
ΝΔ ψήφισα 2 φορές, όχι Αδωνι.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2024, 14:30 Έχω γνωρίσει εκατοντάδες πωλητές, απο λιανική μέχρι υπερχονδρικές, απο περίπτερα μέχρι καράβια. Οι ψιλικατζήδες(εννοώ οι μικροί, οχι οσοι ασχολούνται με αυτό το χώρο, μη μου θιχτείς) ουτε θα δυσφημίσουν, ούτε τίποτα, αυτοί που πάνε για τα πολλά θα δυσφημίσουν και μάλιστα πολύ έντονα, με τον τρόπο του ο καθένας. Κοινώς ένας που πουλάει τρόφιμα δ θα σου πει πως ο άλλος σου πασάρει καρκίνο, θα σου δείξει μια μελέτη που δείχνει πως το δικό του προϊόν είναι το πιο ασφαλές της λίστας ενώ παρακάτω θα φαίνονται οι λιγότερο ασφαλείς.
Αυτο για αρχή
Ρε μλκ αφου μεξέρεις οτι έχω καλό πράγμα, τι πας στον άλλο; Για δυο δεκάρες να φας καρκίνο;
Δεν ξέρω για τι προϊόντα μιλάς, εγώ πάντως δεν έχω γνωρίσει ποτέ τέτοιο πράγμα και σίγουρα δεν έχω γνωρίσει άτομο που μεταπήδησε σε εταιρεία που πριν καταριόταν και δυσφήμιζε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

αλιμονο :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Ερμής

hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2024, 14:34
Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2024, 14:30 Έχω γνωρίσει εκατοντάδες πωλητές, απο λιανική μέχρι υπερχονδρικές, απο περίπτερα μέχρι καράβια. Οι ψιλικατζήδες(εννοώ οι μικροί, οχι οσοι ασχολούνται με αυτό το χώρο, μη μου θιχτείς) ουτε θα δυσφημίσουν, ούτε τίποτα, αυτοί που πάνε για τα πολλά θα δυσφημίσουν και μάλιστα πολύ έντονα, με τον τρόπο του ο καθένας. Κοινώς ένας που πουλάει τρόφιμα δ θα σου πει πως ο άλλος σου πασάρει καρκίνο, θα σου δείξει μια μελέτη που δείχνει πως το δικό του προϊόν είναι το πιο ασφαλές της λίστας ενώ παρακάτω θα φαίνονται οι λιγότερο ασφαλείς.
Αυτο για αρχή
Δεν ξέρω για τι προϊόντα μιλάς, εγώ πάντως δεν έχω γνωρίσει ποτέ τέτοιο πράγμα και σίγουρα δεν έχω γνωρίσει άτομο που μεταπήδησε σε εταιρεία που πριν καταριόταν και δυσφήμιζε.
Ευκολα.
Παλιά ηταν μια μλκια γιατι ειχε αυτον στο κεφάλι, τώρα άλλαξε και το πάει δυνατά, με νέο τρόπο κλπ κλπ και θα συνεχίσει ιδιωτικά να βρίζει την παλιά διοίκηση.
Η αλήθεια είναι πως δε θα ήσουν καλός πωλητής.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”