Eιπε o es-peos.Esperos έγραψε: 08 Δεκ 2024, 08:44Από πού προκύπτει πως είναι made by USA,Israel, Turkey. ?zteo έγραψε: 06 Δεκ 2024, 08:33 Μην μας τα πρήζεις πολύ ετοιμάσου να αναγνωρίσεις το Ισλαμικό χαλιφατο της Συρίας made by USA,Israel, Turkey. Καθώς και τον διαμελισμό της χώρας και μετά έλα να μας μιλήσεις για σεβαστούς σε κυρίαρχα κράτη.
Εγώ νομίζω η υπερδύναμη της καρπαζιάς,Ρουσίγια, με το μογγολορωσικό στρατό της και τον νεοναζί φουκαρά προεδράκο της ,
έχει "μποουκώσει", έχει γονατίσει με τον πόλεμο στην Ουκρανία και δεν μπορεί να στηρίξει τους σατραπίσκους της από δω και από κει.
Για αυτό και ο νεονζί Πούτιν (Poo-tin), ναι μεν μας παριστάνει τον καμπόσο, αλλά κάθετε "σούζα" στους κινέζους,
τους έχει παραχωρήσει και ρωσική επικράτεια στην Απω Ανατολή. Σούζα και στους ισλαμοφασίστες του ιραν να του δώσουν
κανένα αεροπλανάκι α ρίξει καμιά βόμβα... τόσο "λεβέντης".
Ότι έπαθε ο Άσαντ, θα το υποστούν και όλο το συμπλεγματικό κομπλεξικό στρατόπεδο τρολ πρακτόρων προβοκατόρων κατασκόπων
που έχουν ποντάρει σε αυτόν.
Ούστ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Ρωσία αναγνωρίζει την Ελληνική ΑΟΖ_Υφαλοκρηπίδα όπως αυτη έχει χαραχτεί στον Χάρτη της Σεβίλλης.!!!
-
Chupacabra
Re: Η Ρωσία αναγνωρίζει την Ελληνική ΑΟΖ_Υφαλοκρηπίδα όπως αυτη έχει χαραχτεί στον Χάρτη της Σεβίλλης.!!!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Η Ρωσία αναγνωρίζει την Ελληνική ΑΟΖ_Υφαλοκρηπίδα όπως αυτη έχει χαραχτεί στον Χάρτη της Σεβίλλης.!!!
Μόνο τυφλός δεν είχε δει ότι την Συρία (και όχι μόνο) την είχαν αποσταθεροποιήσει οι Αμερικάνοι (ως παγκοσμιοποιητές τότε) με την αραβική άνοιξη. Ο Ασάντ παρείχε σταθερότητα στην χώρα και γενικά η κοσμική δικτατορία είναι το μόνο λογικό πολίτευμα για Άραβες, αλλιώς το ισλάμ παίρνει κεφάλι.Esperos έγραψε: 08 Δεκ 2024, 08:44Από πού προκύπτει πως είναι made by USA,Israel, Turkey. ?zteo έγραψε: 06 Δεκ 2024, 08:33 Μην μας τα πρήζεις πολύ ετοιμάσου να αναγνωρίσεις το Ισλαμικό χαλιφατο της Συρίας made by USA,Israel, Turkey. Καθώς και τον διαμελισμό της χώρας και μετά έλα να μας μιλήσεις για σεβαστούς σε κυρίαρχα κράτη.
Εγώ νομίζω η υπερδύναμη της καρπαζιάς,Ρουσίγια, με το μογγολορωσικό στρατό της και τον νεοναζί φουκαρά προεδράκο της ,
έχει "μποουκώσει", έχει γονατίσει με τον πόλεμο στην Ουκρανία και δεν μπορεί να στηρίξει τους σατραπίσκους της από δω και από κει.
Για αυτό και ο νεονζί Πούτιν (Poo-tin), ναι μεν μας παριστάνει τον καμπόσο, αλλά κάθετε "σούζα" στους κινέζους,
τους έχει παραχωρήσει και ρωσική επικράτεια στην Απω Ανατολή. Σούζα και στους ισλαμοφασίστες του ιραν να του δώσουν
Ότι έπαθε ο Άσαντ, θα το υποστούν και όλο το συμπλεγματικό κομπλεξικό στρατόπεδο τρολ πρακτόρων προβοκατόρων κατασκόπων
Ούστ
Το "Ν" σε πείραξε εσένα; Το ότι είναι η ιστοσελίδα ενημέρωσης των ψεκασμένων του Σώρρα δεν το πρόσεξες; Έτσι εξηγούνται πολλά για τον φραπεζίτη.GoBzi έγραψε: 06 Δεκ 2024, 18:08 Ωραίο N στο News του logo. Μπράβο ρε φραπ, δεν σε είχα για τόσο ανοιχτομυαλο που διαβάζεις και ναζιάριδες, αρκεί να υπερασπίζονται την Ρουσια.![]()
αφού τα ίδια λένε δεν τους έχεις παρατηρήσει και εδώ στο φόρουμ καιρό τώρα; στα σύμβολα θα το χαλάσουνε;GoBzi έγραψε: 06 Δεκ 2024, 18:38Ε δεν περίμενα και από κουκουε να μου ανεβάζει αρχαίους ρουνους των Βίκινγκ.βοθρατζης έγραψε: 06 Δεκ 2024, 18:24εντάξειGoBzi έγραψε: 06 Δεκ 2024, 18:21
Δεν ξέρω τι είπε ο ΣΚΑΙ και τι θα κάνει η ΝΔ, εγώ σχολιάζω το υπέροχο logo του site που μας έβαλε ο Φραπ.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... aNxsJfww&s
είναι λίγο εθνικιστικό που δεν ταιριάζει σε ζαίο
αλλά και πάλι όλα καλά
παγκοσμιοποίηση βλέπεις![]()
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Μην ξεχνάς όμως ότι Χαζαρομογγόλικης καταγωγής είναι και τα σιωνιστικά νεοταξικά αφεντικά σου Soros Rothchild κλπEsperos έγραψε: 08 Δεκ 2024, 08:44Από πού προκύπτει πως είναι made by USA,Israel, Turkey. ?zteo έγραψε: 06 Δεκ 2024, 08:33 Μην μας τα πρήζεις πολύ ετοιμάσου να αναγνωρίσεις το Ισλαμικό χαλιφατο της Συρίας made by USA,Israel, Turkey. Καθώς και τον διαμελισμό της χώρας και μετά έλα να μας μιλήσεις για σεβαστούς σε κυρίαρχα κράτη.
Ούστ
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Οι κνιταυγίτες, θέλουν να ξαναγράψουν την ιστορία,
ούτε ένα ποίημα δεν μπορούν να παραθέσουν αν δεν του έχουν αλλάξει πρώτα,
τα φώτα στις παραπλανητικές αλλοιωμένες παραθέσεις
Το ποίημα είναι αυτό, οι τύποι, αφιερώνουν χρόνοι να ανακατέψουν τους στίχους,
να χώσουν εμβόλιμα δικά τους σταλινοχιτλερικής έμπνευσης προπαγάδες,
Στα bold οι στίχοι που έχει επιλέξει ο προβοκάτορας πράκτορας τρολ του Πούτιν (Poo-tin)
να ανακατέψει... ουστ χαιβάνια
Αποκριτική γραφή
Γύριζε, μη σταθείς ποτέ, ρίξε μας πέτρα μαύρη,
ο ψεύτης είδωλο είν’ εδώ, το προσκυνά η πλεμπάγια,
η Αλήθεια τόπο να σταθεί μια σπιθαμή δε θά βρει.
Αλάργα. Μόρα της ψυχής της χώρας τα μουράγια.
5
Η Πολιτεία λωλάθηκε, κι απόπαιδα τα κάνει
το Νου, το Λόγο, την Καρδιά, τον Ψάλτη, τον Προφήτη·
κάθε σπαθί, κάθε φτερό, κάθε χλωρό στεφάνι,
στη λάσπη. Στάβλος ο ναός και μπουντρούμι το σπίτι.
Από θαμπούς ντερβίσηδες και στέρφους μανταρίνους
10
κι από τους χαλκοπράσινους η Πολιτεία πατιέται.
Χαρά στους χασομέρηδες! Χαρά στους αρλεκίνους!
Σκλάβος ξανάσκυψε ο Ρωμιός και δασκαλοκρατιέται.
Γύρω μου αδιάφοροι κι οχτροί, και ουρλιάζουνε μπροστά μου,
κι εμέ μ’ αδράχνει ένας θυμός κι ένας σκοπός με πάει·
15
κι ένα παλιό τραγούδι μου μέσ’ απ’ τη θάλασσά μου
ξανάρχεται στα χείλη μου, κύμα κι αφρός, και σπάει:
Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα,
ραγιάδες έχεις, μάνα Γη, σκυφτούς για το χαράτσι,
κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχιά σου γλώσσα,
20
των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι.
Και δημοκόποι Κλέωνες και λογοκόποι Ζωίλοι,
και Μαμμωνάδες βάρβαροι, και χαύνοι Λεβαντίνοι·
λύκοι, ω κοπάδια, οι πιστικοί και ψωριασμένοι οι σκύλοι
κι οι χαροκόποι αδιάντροποι και πόρνη η Ρωμιοσύνη!
25
Και το επικό παλάτι, νά! (για σένα εγώ το υψώνω,
κορόνα του βυζαντινού θυμού, Βουλγαροχτόνε),
το παρατώ· πολεμική καστέλα θεμελιώνω.
Είν’ εδώ μέσα οι βούλγαροι και οι τούρκοι και μας τρώνε.
Το Τότε μια για πάντα πάει· γεννήσου από το Τώρα,
30
γκρεμιστή, πλάστη, φύσηξε το φύσημά σου, ω μάγε,
σκολαστικός και ρουσφετλής ρημάζουνε τη χώρα·
βουλγαροχτόνε, φρύαξε, και ρίξου, Τουρκοφάγε!
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Εκπέμπετε τέτοια βλακεία και ανωμαλία που κάποιος μπορεί να την "πιάσει",Pillars έγραψε: 09 Δεκ 2024, 10:41Μην ξεχνάς όμως ότι Χαζαρομογγόλικης καταγωγής είναι και τα σιωνιστικά νεοταξικά αφεντικά σου Soros Rothchild κλπEsperos έγραψε: 08 Δεκ 2024, 08:44Από πού προκύπτει πως είναι made by USA,Israel, Turkey. ?zteo έγραψε: 06 Δεκ 2024, 08:33 Μην μας τα πρήζεις πολύ ετοιμάσου να αναγνωρίσεις το Ισλαμικό χαλιφατο της Συρίας made by USA,Israel, Turkey. Καθώς και τον διαμελισμό της χώρας και μετά έλα να μας μιλήσεις για σεβαστούς σε κυρίαρχα κράτη.
Ούστ
να την αγγίξει, όπως πιάνει κάποιος τον ατμό πάνω απ την κατσαρόλα που βράζει.
Αν δεν ανακατέψετε και λίγο συνωμοσιολογία στις νοσηρές σταλινιχιτλερικές ονειρώξεις σας,
πως θα δουλέψει η προπαγάνδα μετά; ε; Πως θα ανακυκλωθεί η μωρία σας;
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
-
Κοιτάσματα
Η Ελλάδα έχει τα μεγαλύτερα κοιτάσματα φυσικου αέριου και πετρελαιου στον κόσμο. Σύμφωνα με τον αείμνηστο καθηγητή Φωσκολο μόνο το κοίτασμα Ταλος νότια της Κρήτης έχει φυσικου αέριο όσο το Αζορ της Αίγυπτου. Δυστυχώς το κουλισταν καιρό ντόπια ολιγαρχία δεν θέλουν να βγει ο ορυκτός πλουτος γιατί οι εφοπλιστές μας θα χάσουν τα υπερκέρδη από γην μεταφορά καυσίμων. Βασανίζονται 10εκ Έλληνες για 10-20 οικογενειες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 3 Απαντήσεις