Αυτός κέρδισε τις εκλογές, αυτός θα αναλάβει τη διακυβέρνηση των ΗΠΑ από τις 20 Ιανουαρίου.Scouser έγραψε: 04 Δεκ 2024, 19:42Γιατί να δείξει τέτοιο πράγμα ρε Βλακαντίρ; Χάρις-Σαπίρο δεν θα είναι στο Λευκό Οίκο;Mitharadir έγραψε: 04 Δεκ 2024, 19:37Μέχρι στιγμής ο Τραμπ δεν δείχνει Προεδρικό προφίλ.Με την καμία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Trump θέλει να προσαρτησει τον Καναδά
-
Mitharadir
Re: O Trump θέλει να προσαρτησει τον Καναδά
Στηρίζουμε. Κράτος Καναδάς δεν υπάρχει.
Είμαι με τον πορτοκαλομμαλια σε αυτο
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Κάτσε μην γίνει σαν την προηγούμενη.
Καλή επιτυχία του εύχομαι βέβαια.
Εσύ φαντάζομαι Λιόσια μένεις;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Τι λες τώρα ρε τύπε; Εγώ διαβάζω εσένα και ήμουν ως τώρα σίγουρος ότι κέρδισε η Χάρις με αντιπρόεδρο τον Σαπίρο. Στην τελική, αν δεν ήταν έτσι, εσύ δεν θα έγραφες πλέον στην ενότητα Διεθνής Πολιτική, έτσι δεν είχες δεσμευτεί;Mitharadir έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:30Αυτός κέρδισε τις εκλογές, αυτός θα αναλάβει τη διακυβέρνηση των ΗΠΑ από τις 20 Ιανουαρίου.Scouser έγραψε: 04 Δεκ 2024, 19:42Γιατί να δείξει τέτοιο πράγμα ρε Βλακαντίρ; Χάρις-Σαπίρο δεν θα είναι στο Λευκό Οίκο;Mitharadir έγραψε: 04 Δεκ 2024, 19:37
Μέχρι στιγμής ο Τραμπ δεν δείχνει Προεδρικό προφίλ.Με την καμία.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Οργισμένος
Παλι δεν καταλαβες μπομπο.Scouser έγραψε: 04 Δεκ 2024, 18:05Θα συμφωνήσω για μια φορα, αλλά εδώ απαντάμε σε εσένα που γράφεις από το ΨΝΑ, οπότε γιατί όχι και στο Γιαννόπουλο;![]()
Γισ εσενα το λεω, εισαι καραγκιοζης.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Εχετε καψει φλαντζες νουμερα. Παρτε κανα χαπι να συνελθετε.Aitwlos έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:36 Στηρίζουμε. Κράτος Καναδάς δεν υπάρχει.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Καλοί οι θεατρινισμοι του Τραμπ να παριστάνει τον αυτοκράτορα του κόσμου αλλά καιρός να προσγειωθεί στην πραγματικότητα όπου το MAGA είναι απλά ένα ψεύτικο σύνθημα.
Αυτή την στιγμη η μεγαλύτερη χαλυβουργια των ΗΠΑ η US Steel έχει συμφωνήσει να εξαγοραστεί από την Ιαπωνική Nippon steel για 14 δις ντολαρς.
Ο Ντόναλντ είναι αντίθετος σε αυτή την συμφωνία και έχει δηλώσει ότι θα την σταματήσει με φοροαπαλαγες κρατικές επιδοτήσεις και δασμούς.
Εδώ είναι η αντίφαση του Ντόναλντ. Από την μία έβαλε τον Αφέντη Ελον να συμμαζέψει τα έξοδα του κρατους από την άλλη ετοιμάζεται να ανοίξει τα κρατικά ταμεία στην εταιρεία.
Αυτή την στιγμη η μεγαλύτερη χαλυβουργια των ΗΠΑ η US Steel έχει συμφωνήσει να εξαγοραστεί από την Ιαπωνική Nippon steel για 14 δις ντολαρς.
Ο Ντόναλντ είναι αντίθετος σε αυτή την συμφωνία και έχει δηλώσει ότι θα την σταματήσει με φοροαπαλαγες κρατικές επιδοτήσεις και δασμούς.
Εδώ είναι η αντίφαση του Ντόναλντ. Από την μία έβαλε τον Αφέντη Ελον να συμμαζέψει τα έξοδα του κρατους από την άλλη ετοιμάζεται να ανοίξει τα κρατικά ταμεία στην εταιρεία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Στον πρωκτοπονεμένο δε κάνουνε αστεία.
Ω, ρε στραπάτσο που τους έκανε ο παπάρας ο Τράμπας-Τρόμπας.
Τους τον έβαλε απ' το κώλο και τους βγαίνει απ' το στόμα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Γιατί πως θα γίνει μεγάλη η Αμερική ξανά χωρίς το ατσάλι της ρε φλωρε;zteo έγραψε: 05 Δεκ 2024, 08:45 Καλοί οι θεατρινισμοι του Τραμπ να παριστάνει τον αυτοκράτορα του κόσμου αλλά καιρός να προσγειωθεί στην πραγματικότητα όπου το MAGA είναι απλά ένα ψεύτικο σύνθημα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Στον Καναδά κατέφυγαν εξορίσθηκαν οι βασιλόφρονες,αυτοί δηλαδή που στην αμερικανική επανάσταση πήραν το μέρος των Άγγλων.Τους είπαν όποιος δεν δέχεται τη δημιουργία του νέου κράτους των Ηνωμένων Πολιτειών και μένει πιστός στον βασιλιά της Αγγλίας δρόμο για Καναδά.Είναι ένα θέμα.Aitwlos έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:36 Στηρίζουμε. Κράτος Καναδάς δεν υπάρχει.
War, war never changes
https://fallout.fandom.com/wiki/United_ ... _of_Canada
https://fallout.fandom.com/wiki/United_ ... _of_Canada
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Φυσικά. Και στον Κολοκοτρώνη είπαν η εθνοσυνέλευση δεν είναι για σεναπατησιωτης έγραψε: 05 Δεκ 2024, 09:17Στον Καναδά κατέφυγαν εξορίσθηκαν οι βασιλόφρονες,αυτοί δηλαδή που στην αμερικανική επανάσταση πήραν το μέρος των Άγγλων.Τους είπαν όποιος δεν δέχεται τη δημιουργία του νέου κράτους των Ηνωμένων Πολιτειών και μένει πιστός στον βασιλιά της Αγγλίας δρόμο για Καναδά.Είναι ένα θέμα.Aitwlos έγραψε: 04 Δεκ 2024, 20:36 Στηρίζουμε. Κράτος Καναδάς δεν υπάρχει.
Είμαι με τον πορτοκαλομμαλια σε αυτο![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 95 Απαντήσεις
- 2396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 5 Απαντήσεις