Ναι. Γιατί;Zundapp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:07εσυ Βαρουφακη δεν ειχες πει οτι ψηφισες?Ναύτης έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:03Εσύ σήκω απάνω και προχώρα.Ίακχος έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 15:38(...) Όχι ρε μην υποτιμάς το Σημίτη. Και εγώ ήμουν με το Σημίτη αλλά ο Μητσοτάκης με κατεστρεψε
Κανείς δεν μπορεί να σε καταστρέψει παρά μόνον ο εαυτός σου. 1700 ευρώ πλήρωσα τη μηχανικό για να τακτοποιήσει τα πιστοποιητικά και τις τακτοποιήσεις του διαμερίσματος που έγραψα στην κόρη μου και 300 ευρώ τον τοπογράφο που ανέλαβε το κτηματολόγιο.
Μπρος, όρθιος, δουλειά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όλοι εναντίον του;
Re: Όλοι εναντίον του;
Στην Αθήνα δεν ισχύουν αυτές οι αμοιβές. Παίρνω λιγότερο από τα μισά. Αλλά τώρα έχω προβλήματα υγείας και δε μπορώ να κάνω αυτοψίες πρέπει να βρω δουλειά γραφείουΝαύτης έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:03Εσύ σήκω απάνω και προχώρα.Ίακχος έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 15:38(...) Όχι ρε μην υποτιμάς το Σημίτη. Και εγώ ήμουν με το Σημίτη αλλά ο Μητσοτάκης με κατεστρεψε
Κανείς δεν μπορεί να σε καταστρέψει παρά μόνον ο εαυτός σου. 1700 ευρώ πλήρωσα τη μηχανικό για να τακτοποιήσει τα πιστοποιητικά και τις τακτοποιήσεις του διαμερίσματος που έγραψα στην κόρη μου και 300 ευρώ τον τοπογράφο που ανέλαβε το κτηματολόγιο.
Μπρος, όρθιος, δουλειά.
Θα δυναμώσεις και θα βρεις σε λίγο καιρό. Όλος ο κόσμος είναι μέσα στο μυαλό σου. Σκέψου θετικά, κάνε το πλάνο σου και όλα θα πάνε καλά.Ίακχος έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:07Στην Αθήνα δεν ισχύουν αυτές οι αμοιβές. Παίρνω λιγότερο από τα μισά. Αλλά τώρα έχω προβλήματα υγείας και δε μπορώ να κάνω αυτοψίες πρέπει να βρω δουλειά γραφείουΝαύτης έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:03Εσύ σήκω απάνω και προχώρα.Ίακχος έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 15:38(...) Όχι ρε μην υποτιμάς το Σημίτη. Και εγώ ήμουν με το Σημίτη αλλά ο Μητσοτάκης με κατεστρεψε
Μπρος, όρθιος, δουλειά.
Ευχαριστώ φίλε για το boostΝαύτης έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:09Θα δυναμώσεις και θα βρεις σε λίγο καιρό. Όλος ο κόσμος είναι μέσα στο μυαλό σου. Σκέψου θετικά, κάνε το πλάνο σου και όλα θα πάνε καλά.Ίακχος έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:07Στην Αθήνα δεν ισχύουν αυτές οι αμοιβές. Παίρνω λιγότερο από τα μισά. Αλλά τώρα έχω προβλήματα υγείας και δε μπορώ να κάνω αυτοψίες πρέπει να βρω δουλειά γραφείουΝαύτης έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:03
Εσύ σήκω απάνω και προχώρα.
Μπρος, όρθιος, δουλειά.
btw στην Αθήνα τα πλήρωσα.Ίακχος έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:07Στην Αθήνα δεν ισχύουν αυτές οι αμοιβές. Παίρνω λιγότερο από τα μισά. Αλλά τώρα έχω προβλήματα υγείας και δε μπορώ να κάνω αυτοψίες πρέπει να βρω δουλειά γραφείουΝαύτης έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:03Εσύ σήκω απάνω και προχώρα.Ίακχος έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 15:38(...) Όχι ρε μην υποτιμάς το Σημίτη. Και εγώ ήμουν με το Σημίτη αλλά ο Μητσοτάκης με κατεστρεψε
Μπρος, όρθιος, δουλειά.
Δεν το έψαξες έτσι? Ευρισκες με πολύ λιγότερα. Εκτός αν συμπεριλαμβανεις το πρόστιμο αυθαιρετου στην αμοιβήΝαύτης έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:10btw στην Αθήνα τα πλήρωσα.Ίακχος έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:07Στην Αθήνα δεν ισχύουν αυτές οι αμοιβές. Παίρνω λιγότερο από τα μισά. Αλλά τώρα έχω προβλήματα υγείας και δε μπορώ να κάνω αυτοψίες πρέπει να βρω δουλειά γραφείουΝαύτης έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:03
Εσύ σήκω απάνω και προχώρα.
Μπρος, όρθιος, δουλειά.
Έχω γίνει 100 φορές κομμάτια. Σημασία δεν έχει αν πέφτεις, αλλά να βρίσκεις τη δύναμη να ξανασηκωθείς.Ίακχος έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:10Ευχαριστώ φίλε για το boostΝαύτης έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:09Θα δυναμώσεις και θα βρεις σε λίγο καιρό. Όλος ο κόσμος είναι μέσα στο μυαλό σου. Σκέψου θετικά, κάνε το πλάνο σου και όλα θα πάνε καλά.Ίακχος έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:07
Στην Αθήνα δεν ισχύουν αυτές οι αμοιβές. Παίρνω λιγότερο από τα μισά. Αλλά τώρα έχω προβλήματα υγείας και δε μπορώ να κάνω αυτοψίες πρέπει να βρω δουλειά γραφείου
Μου τη σύστησε ο δικηγόρος μου, στον οποίον έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Πρόστιμο πλήρωσα 250 ευρώ.Ίακχος έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 16:12Δεν το έψαξες έτσι? Ευρισκες με πολύ λιγότερα. Εκτός αν συμπεριλαμβανεις το πρόστιμο αυθαιρετου στην αμοιβή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
-
- 33 Απαντήσεις