σαχλαμάρες, εμεις τον τρέχουμε σε εξομοίωση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Nephilim (trailer)
Re: Nephilim (trailer)
Ναι, αυτός ο κόσμος που καταστρέφεται επί δυο χιλιάδες χρόνια και καταστροφή δεν έχει.Green Dragon έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 14:58Θα απογοητευτεί που δεν θα καταστραφεί ο κόσμος; Κάτι τέτοιο δεν είναι αυτή η θεωρία;Λοξίας έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 14:41Νατασάκι...Νατάσα έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 14:01 Ετσι, ετσι, σιγα σιγα μπαινει στα μυαλα ολων των ανθρωπων...τουλαχιστον να μην σοκαριστουν και τοσο οταν τους αντικρυσουν βρε αδερφε.
Όσο βγήκε η προφητεία, που επί δύο χρόνια περίμενες με αγωνία, άλλο τόσο θα βγουν οι Νεφελίμ!
Πάλι θα απογοητευθείς, αλλά δεν θα σε πειράξει...θα πας γι' άλλα...![]()
Άσε που εμείς θα καταφέρουμε να καταστρέψουμε τον κόσμο χωρίς την ανάγκη των Νεφελίμ.
Θα βγούν οι Νεφελιμ, θα τρώνε ανθρώπους, μετά θα βγει ο πολέμαρχος του Θεού (κατ' εντολή του Λιακόπουλου), θα τους πλακώσει, μετά θα βεγι ο Διάβολος, κατόπιν άλλοι πρωταγωνιστές και μετά θα καταστραφεί ο κόσμος...μην βιάζεσαι.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Really?
Τι άλλο θα ακούσω...
Τι άλλο θα ακούσω...
Τρίχες...όταν θα έρθουν οι ΕΛ, οι ΜΕΛ και οι ΜΠΕΣΑΜΕΛ, να δεις τι πατιρντί θα γίνει.Στύξ έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 14:45 Άπιστοι ,να τρέμετε από δω και μπρος.
Μετά τους Νεφελίμ ,θα έρθουν να σας αποτελειώσουν και τα ξαδέρφια τους , οι Καραπιπερίμ.
ξερει κανείς αν υπάρχουν δεδομένα, αν ειναι σίγουρο πως οσοι κανουν πλακίτσες με την νατάσα και τα νεφελίμ θα εχουν μπόνους πόντους συνεργασίας με τον σατανά μετά, ή τα λέτε γιατι είσαστε πλανεμένοι;
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
κοιτα....enaon έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 15:10 ξερει κανείς αν υπάρχουν δεδομένα, αν ειναι σίγουρο πως οσοι κανουν πλακίτσες με την νατάσα και τα νεφελίμ θα εχουν μπόνους πόντους συνεργασίας με τον σατανά μετά, ή τα λέτε γιατι είσαστε πλανεμένοι;
επειδή η Πασιφάη αναφέρθηκε στον Δία
οφείλω να ενημερώσω τους συμπχορουμίτες ότι τον έχω δίπλα μου... γειτονάκι σα να λέμε
προς το παρον, δεδομένης της ομίχλης... και πιθανής δυσλειτουργίας των γραμμών επικοινωνίας [ δε βλεπουμε Χριστό, ειλικρινά, μετά απο τα 20 μέτρα....
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Ε, μα πχια..Ας το πει κάποιος. Γι'αυτό έχω δυσκολία στη σύνδεση με Όλυμπο.Andromachi έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 20:09κοιτα....enaon έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 15:10 ξερει κανείς αν υπάρχουν δεδομένα, αν ειναι σίγουρο πως οσοι κανουν πλακίτσες με την νατάσα και τα νεφελίμ θα εχουν μπόνους πόντους συνεργασίας με τον σατανά μετά, ή τα λέτε γιατι είσαστε πλανεμένοι;
επειδή η Πασιφάη αναφέρθηκε στον Δία
οφείλω να ενημερώσω τους συμπχορουμίτες ότι τον έχω δίπλα μου... γειτονάκι σα να λέμε![]()
προς το παρον, δεδομένης της ομίχλης... και πιθανής δυσλειτουργίας των γραμμών επικοινωνίας [ δε βλεπουμε Χριστό, ειλικρινά, μετά απο τα 20 μέτρα....] δεν δίναμαι μανα μ να ρωτήσω... όταν θα εχουμε αποκατάσταση και μείωση των φαινομένων υποσχομαι να το κοιτάξω, ναι? αυτός σίγουρα κάτι θα ξέρει παραπάνω... λέω...
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
"Άχρι καιρού..."
Κατσε βρε Λοξια, επειδη δεν βγηκε η προφητεια 5-5-2024, δεν σημαινει οτι ολες οι προφητειες ειναι ακυρες! Περιμενε να δουμε πως θα εξελιχθουν τα γεγονοτα και μετα τα λεμε.Λοξίας έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 14:41Νατασάκι...Νατάσα έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 14:01 Ετσι, ετσι, σιγα σιγα μπαινει στα μυαλα ολων των ανθρωπων...τουλαχιστον να μην σοκαριστουν και τοσο οταν τους αντικρυσουν βρε αδερφε.
Όσο βγήκε η προφητεία, που επί δύο χρόνια περίμενες με αγωνία, άλλο τόσο θα βγουν οι Νεφελίμ!
"Άχρι καιρού..."
Ποιος το ειπε οτι θα καταστραφει ο κόσμος; Η "θεωρια" λεει ότι μετα τους νεφελιμ θα εμφανιστει ο Πολεμαρχος του Θεου, θα τους παρει τα κεφαλια παντου οπου βρισκονται, σε ολο τον πλανητη και μετα θα ερθει η περιφημη Αναλαμπη που λεει η Αποκαλυψη και θα ζησουν ολοι σαν πλουσιοι και υγιεις και θα ειναι μαζι ο λυκος με το αρνι...Green Dragon έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 14:58Θα απογοητευτεί που δεν θα καταστραφεί ο κόσμος; Κάτι τέτοιο δεν είναι αυτή η θεωρία;Λοξίας έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 14:41Νατασάκι...Νατάσα έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 14:01 Ετσι, ετσι, σιγα σιγα μπαινει στα μυαλα ολων των ανθρωπων...τουλαχιστον να μην σοκαριστουν και τοσο οταν τους αντικρυσουν βρε αδερφε.
"Άχρι καιρού..."
Null έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 15:02Πιστεύουν πως μας τρέχει ο σατανάς μέσα σε simulationGreen Dragon έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 14:58Θα απογοητευτεί που δεν θα καταστραφεί ο κόσμος; Κάτι τέτοιο δεν είναι αυτή η θεωρία;Λοξίας έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 14:41
Νατασάκι...

"Άχρι καιρού..."
Τελικα εσυ εισαι πολυ βαθυστοχαστος παρατηρητης των πραγματων...Ευγε enaon!enaon έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 15:10 ξερει κανείς αν υπάρχουν δεδομένα, αν ειναι σίγουρο πως οσοι κανουν πλακίτσες με την νατάσα και τα νεφελίμ θα εχουν μπόνους πόντους συνεργασίας με τον σατανά μετά, ή τα λέτε γιατι είσαστε πλανεμένοι;
"Άχρι καιρού..."
Τρέχω να το παραγγείλω! Αν έχει εξαντληθεί, παρακαλώ ενημέρωσέ με, ή βάλε τα ''μεγάλα μέσα'' να το πάρω και με έκπτωση.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αυτά τα διαβάσματα, είναι ο ορισμός του σύγχρονου αναλφαβητισμού βρε κουτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξέρεις ΠΟΣΟΙ και επί ΠΟΣΑ χρόνια περίμεναν να βγουν οι προφητείες στις οποίες πίστευαν;Νατάσα έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 12:40Κατσε βρε Λοξια, επειδη δεν βγηκε η προφητεια 5-5-2024, δεν σημαινει οτι ολες οι προφητειες ειναι ακυρες! Περιμενε να δουμε πως θα εξελιχθουν τα γεγονοτα και μετα τα λεμε.Λοξίας έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 14:41Νατασάκι...Νατάσα έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 14:01 Ετσι, ετσι, σιγα σιγα μπαινει στα μυαλα ολων των ανθρωπων...τουλαχιστον να μην σοκαριστουν και τοσο οταν τους αντικρυσουν βρε αδερφε.
![]()
Εσύ πόσο θα περιμένεις για να βγει η "προφητεία-θεωρία" (του Λιακόπουλου βεβαίως βεβαίως...), που περιγράφεις για εμφάνιση του πολέμαρχου του Θεού κ.λπ. Θα μου δώσεις μία ημερομηνία, όπως μου έδωσες και για την προφητεία 5-5-2024 που ΔΕΝ βγήκε;
Για δώσε μία ημερομηνία...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση