Και στο τέλος, για μισό λεπτό, εγώ δεν έχω παιδιά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Η κόρη σας είχε ένα τροχαίο ατύχημα": Η γνωστή απάτη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: "Η κόρη σας είχε ένα τροχαίο ατύχημα": Η γνωστή απάτη
Και μένα έτυχε, και έλεγα που είσαι παιδί μου ,έρχομαι τώρα , τι ; Πόσα; Μα είναι κλειστές οι τράπεζες, έχει pos ; 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
με το να μην έχει πρόσβαση ο παππους στο τριαντάρι;perseus έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 10:30Τι εννοεις τον αφησε ,πως θα τον σταματαγε δηλαδη?Ερμής έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 10:23Δε καταλαβες, απορώ με την κόρη πως άφησε τον παππου να έχει πρόσβαση σε τόσα χρήματα απο τη στιγμή που ήξερε οτι ο παππους δε στέκει 100%ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 10:17
ναι, γνωρίζω μια τέτοια περίπτωση καρμπόν
ζούσε το παππούδι με τη κόρη του αλλά τα ψιλοείχε χαμένα. του την έφεραν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο κ τους πέταξε το μαρούλι από το μπαλκόνι
εννοείται πως η κόρη ήταν στη δουλειά της όταν έγινε αυτό
btw πέρα απο mails αφρικανων πριγκίπων δε μου έχουν επιχειρήσει ποτέ κάποια τέτοια απάτη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πολλές φορές δεν το ξέρουν τα παιδιά, ότι οι παππούδες κρατάνε κομπόδεμα στο σπίτι.
ε αφου ο έκαστος "φοβαται" μη του τα φαει το παιδί του, ας τα φάνε τα τσακάλια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δικό σου?vantono έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 09:58 Τα καλύτερα είναι τα σκαμεράκια που στην πέφτουν στα σοσιαλ. Έχουν πλάκα αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς λίγο.
![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν το λες και κομπόδεμα το 30χίλιαρο, κόμπο καραβόσχοινου που σηκωνει την αγκυρα το λες.Ναύτης έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 10:46 Πολλές φορές δεν το ξέρουν τα παιδιά, ότι οι παππούδες κρατάνε κομπόδεμα στο σπίτι.
Καλά, δεν είναι και μύρια, πάντως η συγκεκριμένη είναι καλή μπάζα για τα λαμόγια. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων κατοστάρικα τους ψειρίζουνε, συνηθέστατα την σύνταξη, ξέρουν και τις ημερομηνίες που καταβάλλεται.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Aυτο με το ΕΛΤΑ το επαθε η μανα μου.Πτολεμαίος έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 10:39 Και με νετφλιξ έκαναν απάτη σε έναν συνάδελφο και του έφαγαν 600 ευρώ.
Επίσης το νου σας στα ELTA κούριερ που έχουν "δέμα για σας" το οποίο δεν εκτελωνιζεται.
Η οποια ειναι παντα υποψιασμενη γιατι της εχω δειξει κλπ. αλλα εκεινη την περιοδο περιμενε οντως ενα δεμα και παραλιγο να την πατησει.
Ευτυχως που με πηρε τηλεφωνο πρωτα πριν βαλει την καρτα της να δωσει λεφτα στους τυπους (και κατα συνεπεια ολα τα στοιχεια της καρτας της) γιατι δεν θυμοταν πως θα το εκανε.
Και εκει της ειπα οτι το δεμα της δεν ερχεται με ΕΛΤΑ αλλα με αλλο κουριερ και καταλαβε οτι ειναι απατη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Πρώτη φορά ακούω γιαυτό την απάτη. Είχαν pos?George_V έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 11:04Aυτο με το ΕΛΤΑ το επαθε η μανα μου.Πτολεμαίος έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 10:39 Και με νετφλιξ έκαναν απάτη σε έναν συνάδελφο και του έφαγαν 600 ευρώ.
Επίσης το νου σας στα ELTA κούριερ που έχουν "δέμα για σας" το οποίο δεν εκτελωνιζεται.
Η οποια ειναι παντα υποψιασμενη γιατι της εχω δειξει κλπ. αλλα εκεινη την περιοδο περιμενε οντως ενα δεμα και παραλιγο να την πατησει.
Ευτυχως που με πηρε τηλεφωνο πρωτα πριν βαλει την καρτα της να δωσει λεφτα στους τυπους (και κατα συνεπεια ολα τα στοιχεια της καρτας της) γιατι δεν θυμοταν πως θα το εκανε.
Και εκει της ειπα οτι το δεμα της δεν ερχεται με ΕΛΤΑ αλλα με αλλο κουριερ και καταλαβε οτι ειναι απατη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Σερραίοι ήταν, δε πειράζει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Rocco Siffredi
Με νετφλιξ τι τουπανε;Πτολεμαίος έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 10:39 Και με νετφλιξ έκαναν απάτη σε έναν συνάδελφο και του έφαγαν 600 ευρώ.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
enterprise-psi έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 10:42 Και μένα έτυχε, και έλεγα που είσαι παιδί μου ,έρχομαι τώρα , τι ; Πόσα; Μα είναι κλειστές οι τράπεζες, έχει pos ;
Και στο τέλος, για μισό λεπτό, εγώ δεν έχω παιδιά![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οτι ληγει ο λογαριασμος του εκτακτως σημερα, για αυτο πάτα σε αυτο εδω το λινκ για να τον ανανεώσεις, κατι τετοιο.Rocco Siffredi έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 11:12Με νετφλιξ τι τουπανε;Πτολεμαίος έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 10:39 Και με νετφλιξ έκαναν απάτη σε έναν συνάδελφο και του έφαγαν 600 ευρώ.
Μου ειχε ερθει σε τυπου νιγηριανό μέηλ εμενα, αυτο με το νετφλιξ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 1 Απαντήσεις