e δεν περιμεναμε τα ψεκοτουιτ του για να το καταλαβουμε.Αλιόσα έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 19:44Εάν πραγματικά ο Τράμπ ανέβασε τέτοιο twit με τέτοια εικόνα του Ζελένσκι, τότε ο νέος πρόεδρος είναι καραγκιόζης και δεν πρέπει να τον θαυμάζεις τόσο.βοθρατζης έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 22:29 https://twitter.com/realTrumpNewsX/stat ... 0335805779
λέτε να κόψει τα λεφτά στον απο προθεσμία ζωντανό ζελίνσκι;
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
νάτα και τα ευχάρσιτα , νάτα και τα ευχάριστα..!!!
- Οργισμένος
Re: νάτα και τα ευχάρσιτα , νάτα και τα ευχάριστα..!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
θα εχομε περιεργες εξελιξεις το μονο σιγουρο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ελα ρε οργισμένε...!!!!!!!!!!
και έβαζα στοιχήματα δεν μπορώ να πω με ποιον από εδώ μέσα σε πμ για το αν θα εμφανιστείς κι εσύ
λοιπόν...
περιμένουμε κι άλλον έναν καλεσμένο
....
για να δούμε..
και έβαζα στοιχήματα δεν μπορώ να πω με ποιον από εδώ μέσα σε πμ για το αν θα εμφανιστείς κι εσύ
λοιπόν...
περιμένουμε κι άλλον έναν καλεσμένο
....
για να δούμε..
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
https://twitter.com/DonaldTNews/status/ ... 0356634932
https://twitter.com/realTrumpNewsX/stat ... 7891622055
άρχισε το .............ανθρωποκυνηγητό..
ο επόμενος θα είναι ο ζελινσκ

https://twitter.com/realTrumpNewsX/stat ... 7891622055
άρχισε το .............ανθρωποκυνηγητό..
ο επόμενος θα είναι ο ζελινσκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος βοθρατζης την 12 Νοέμ 2024, 00:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Eκείνο που είναι εντυπωσιακό είναι ότι θεωρείς ότι ο Τραμπ είναι κατά του "νεοφιλελευθερισμού" περισσότερο από την Χάρρις,ότι και εάν νομίζεις ότι σημαίνει αυτό.βοθρατζης έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 19:45 δεν με ενδιαφέρει να θαυμάσω κάποιον
απλά διασκεδάζω με την ψύχρα που έφαγε ο νεοφιλελευθερισμός
και νομίζω ότι αξίζει
κοίτα πως τους έχει τσούξει
Το κόμμα του και ο ίδιος είναι η δεξιά στην Αμερική και η Χάρρις η αριστερά.Με οποιοδήποτε κριτήριο έχουν οι λέξεις δεξιά και αριστερά,ακόμη και το κλασικό νεοφιλελεύθερο.Στην Ουάσιγκτον που είναι η πόλη των δημοσίων υπαλλήλων η Χάρρις πήρε 92%
Δεν ξέρω βέβαια ποιά έννοια δίνεις στον όρο νεοφιλελευθερισμός.Κάποτε είχε την έννοια της μείωσης των φόρων,περικοπής δαπανών και απόλυσης υπαλλήλων,όλα αυτά που έλεγε ο Τραμπ δηλαδή,ίσως να απέκτησε κάποια νέα άγνωστη έννοια.
και εδω στο ελλάντουμ έλεγαν κάποτε οι δεξιοί για επανίδρυση του κράτους (αξιολόγηση) και μόλις που αγγίξαμε τα κράσπεδα της ερτ μας πήρε και μας σήκωσε.πατησιωτης έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 00:42Eκείνο που είναι εντυπωσιακό είναι ότι θεωρείς ότι ο Τραμπ είναι κατά του "νεοφιλελευθερισμού" περισσότερο από την Χάρρις,ότι και εάν νομίζεις ότι σημαίνει αυτό.βοθρατζης έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 19:45 δεν με ενδιαφέρει να θαυμάσω κάποιον
και νομίζω ότι αξίζει
Το κόμμα του και ο ίδιος είναι η δεξιά στην Αμερική και η Χάρρις η αριστερά.Με οποιοδήποτε κριτήριο έχουν οι λέξεις δεξιά και αριστερά,ακόμη και το κλασικό νεοφιλελεύθερο.Στην Ουάσιγκτον που είναι η πόλη των δημοσίων υπαλλήλων η Χάρρις πήρε 92%![]()
και ο Τραμπ έχει κηρύξει τον πόλεμο στο deep state ενώ το μόνο που ακόμη είναι άγνωστο είναι πόσους δημοσίους υπαλλήλους θα απολύσει.Εάν μάλιστα πάρει ο δισεκατομμυριούχος Μάσκ το Υπουργείο Κυβερνητικής Αποτελεσματικότητος όπως λέει θα απολυθούν εκατοντάδες χιλιάδες.
Δεν ξέρω βέβαια ποιά έννοια δίνεις στον όρο νεοφιλελευθερισμός.Κάποτε είχε την έννοια της μείωσης των φόρων,περικοπής δαπανών και απόλυσης υπαλλήλων,όλα αυτά που έλεγε ο Τραμπ δηλαδή,ίσως να απέκτησε κάποια νέα άγνωστη έννοια.
εεε , ωστόσο κατιτίς διορθώσεις χρειάζονται και κει χάμου στο αμέρικα.
Όχι αγαπητέ πατησιώτηπατησιωτης έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 00:42Eκείνο που είναι εντυπωσιακό είναι ότι θεωρείς ότι ο Τραμπ είναι κατά του "νεοφιλελευθερισμού" περισσότερο από την Χάρρις,ότι και εάν νομίζεις ότι σημαίνει αυτό.βοθρατζης έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 19:45 δεν με ενδιαφέρει να θαυμάσω κάποιον
και νομίζω ότι αξίζει
Το κόμμα του και ο ίδιος είναι η δεξιά στην Αμερική και η Χάρρις η αριστερά.Με οποιοδήποτε κριτήριο έχουν οι λέξεις δεξιά και αριστερά,ακόμη και το κλασικό νεοφιλελεύθερο.Στην Ουάσιγκτον που είναι η πόλη των δημοσίων υπαλλήλων η Χάρρις πήρε 92%![]()
και ο Τραμπ έχει κηρύξει τον πόλεμο στο deep state ενώ το μόνο που ακόμη είναι άγνωστο είναι πόσους δημοσίους υπαλλήλους θα απολύσει.Εάν μάλιστα πάρει ο δισεκατομμυριούχος Μάσκ το Υπουργείο Κυβερνητικής Αποτελεσματικότητος όπως λέει θα απολυθούν εκατοντάδες χιλιάδες.
Δεν είναι τίποτα εντυπωσιακότερο απ ότι προσπαθείς να ρίξεις μελάνι σαν τη σουπιά που νιώθει ότι κινδυνεύει. Είναι άλλωστε πρόδηλη η ανησυχία σε όλο το στρατόπεδο εκείνων που καταχράστηκαν για χρόνια , έγιναν ευκαιριακά το σύστημα εξουσίας που αρμέγει συστηματικά την ελληνική κοινωνία.
Όμως νομίζεις ότι μας ενδιαφέρει τι θα κάνει ο τραμπ στην Αμερική; Μα είναι ηλίου φαεινότερο ότι θα εφαρμόσει τακτικές φιλελευθερισμού. Όπως λέει βέβαια. Αν δεν το δούμε δεν το ξέρουμε.
Είσαι αρκετά έμπειρος και διαβασμένος για να ξέρεις τις διαφορές του νέο φιλε με τον φιλέ. Άρα περιττεύει να αναλύσουμε. Είναι χαζό το να πέσουμε στο λάθος να μιλάμε αν θα απολύσει δημοσίους υπαλλήλους. Αυτό όμως που έχει ενδιαφέρον είναι να αποκαλύψουμε το θέατρο.
Ποιο θέατρο; Αυτό που παίζετε χρόνια τώρα όλοι όσοι έχετε καρπωθεί την εξουσία. Καθίσατε στην καρέκλα για να εξυπηρετήσετε τα προσωπικά σας συμφέροντα και των υπόλοιπων δικών σας. Εκμεταλλευτήκατε τη λειτουργία του πολιτεύματος δημοκρατία για να υποδουλώσετε τον απλό κόσμο. Να τον αρμέξετε και να εξυπηρετήσετε κάθε αντεθνικό συμφέρον. Να μας ξεπουλήσετε όπου σας ζητήθηκε. Πολλές φορές έχω πει ότι την ζημιά έχει κάνει το κκε που φώναζε για τις βάσεις του θανάτου. Ασε ρε φίλε να γίνουμε το 52 αστέρι στην αστερόεσα επίσημα να ξεγνοιάσουμε. Να ξέρουμε τι είμαστε όχι να πρέπει να μας λιώσουν για να φυτέψουν τις βάσεις τους εδώ. Θαμου πεις ήταν κι αυτός ο άπειρος βλάξ ο κωστάκης που ήθελε να ανοίξει τον Μπουργκας Αλεξανδρούπολη και γι αυτό μας τσάκισαν το '10 , με το δίκιο τους οι άνθρωποι, κάνουν τέτοιες μαλακίες;
Έρχεται τώρα η στιγμή που κάποιος από την άλλη μεριά του ατλαντικού λέει να διώξουμε αυτή την ξεφτιλισμένη για όλη την ελληνική κοινωνία woke ατζέντα, με τους γάμους τον όμο , με την προπαγάνδα στα παιδιά μας να γίνουν ομο. Έρχεται και λέει ότι η κλιματική κοροϊδία δεν είναι πραγματικότητα, ποια; Ότι το κλίμα έχει αλλάξει; Όχι βέβαια αλλά το να μας φυτεύει ο κούλης κατ επιταγήν των γερμανών; Ανεμογεννήτριες δεν είναι η ενεργειακή λύση. Και άλλα τέτοια πολλά.
Και αυτός ο τύπος είναι ο πλανητάρχης.
Δεν είναι ο νεοφιλελευθερισμός που νιώθει να τρίζει, σαν θεωρία, είναι το σύστημα παγκοσμιοποίησης που έφαγε ένα χαστούκι από τους Αμερικανούς που επαναστάτησαν ενάντια στο σχέδιο σβαμπ , στο σχέδιο διάλυσης των κρατών εθνών από μετανάστες . Αυτό πανηγυρίζουμε όλοι . Γιατί από βρήκαν σαν ευκαιρία κάτι τυπακια σαν τον κούλη και οικειοποιήθηκαν τις τύχες μας. Αυτό τώρα τρίζει και ίσως έχουμε κάποια ευκαιρία μέσα από την αλλαγή της ατζέντας. Το σύστημα όμως ξέρουμε ότι θα κάνει την κολοτούμπα του. Είδαμε ότι ο δικό σας δεν είναι χαζός , πήγε τρεχάμενος να κάνει τη δουλειά του. Όμως τώρα είναι αναγκασμένος να αλλάξει. Να πάρει πίσω το γάμο των ομο, που σε κανένα βαθμό δεν μας επηρεάζει με το να φτιάξει το βιοτικό επίπεδό μας, όμως μαζί με αυτό ελπίζουμε ότι ίσως αναγκαστεί να διώξει τους λάθυρο ή θα σταματήσει τον πόλεμο. Δεν έχουμε αυταπάτες, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, θα κάνουν πάλι ότι θέλουν αλλά με άλλους όρους. Είδαν ότι μπουχτίσαμε από τις παπαριές τους και τώρα το αλλάζουν . Βλέπεις όλα σιγά σιγά αλλάζουν και ίσως υπάρχουν ευκαιρίες, όχι για εμάς, εμάς μας τσακίσατε τόσα χρόνια , για εκείνους που έρχονται μετά από εμάς.
Το ξέρεις όμως και θα στο πω κατάμουτρα, ο δικός σας τρόμος είναι ο δικός μας φίλος. Ή εσείς ή εμείς. Απλά πράγματα.
και τώρα ας συνεχίσουμε να διασκεδάζουμε και να σας τρομοκρατούμε
είδες το νέο βιντεάκι; σου χάλασε τον ύπνο;
χαίρομαι
https://twitter.com/PanagiotisMylo6/sta ... 6817362020
το πιο αστείο είναι ότι οι μπιζνες συνεχίζονται απο το σοι
Ν.Μπακογιάννη: «Το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη»! – Δήλωση-σοκ και ενώ διεξάγεται η συνάντηση Γ.Γεραπετρίτη-Χ.Φιντάν!
https://www.defencenet.gr/politiki/n-mp ... -x-fintan/
σας έχει πάει αίμα να προλάβετε να κάνετε ότι σας έχουν βάλει
φάτε όμως και κάποιον που σας ξεμπροστιάζει για τον πόλεμο
https://twitter.com/Julian_Free_/status ... 4500544899
αστα είναι περίοδος που γίνεται χαμός..
- Οργισμένος
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ο Τραμπ είναι φανατικός νεοφιλελευθερος και υπέρμαχος της παγκοσμιοποιησης. Σας πούλησε παπατζα περί πολέμου της παγκοσμιοποιησης.
Ουσιαστικά δεν θα κυβερνάει αυτός αλλά ο αφέντης Ελον Μασκ. Αμφιβάλλω εάν έχει την πνευματική διαύγεια να κυβερνησει.
Δεν είναι τυχαίο ότι τις πραγματικές συνομιλίες με άλλους ηγέτες τις κάνει ο Ελον και ο Τραμπ απλά κάνει τον κομπαρσο.
Για το ζήτημα της αλλαγής φύλου και σε ανήλικους αντί να το δούμε ψύχραιμα με επιστημονικους όρους μακριά από της υπερβολές της woke ατζέντας,απλά εφαρμόζει την ανορθολογικη πολιτική του κομπλεξικου Ελον που αντί να παραδεχθεί ότι ήταν κάκιστος πατέρας προσπαθεί να επιβάλει παγκόσμιος των κομπλεξικό του.
Για την κλιματική αλλαγή οι νεκροί της Βαλένθια και τις Φλώριδας μιλούν από μόνοι τους. Η άρνηση της καθώς και η διαρκή επίκληση της είναι ένα άλλοθι για να μην παρθούν μέτρα για την προστασία των πολιτών.
Για τις απολύσεις ΔΥ ας ξεκινήσει ο Ελον από τον στρατό. Ουσιαστικά τον μόνο δημόσιο οργανισμό που υπάρχει στις ΗΠΑ. Δεν κινδυνεύουν από πουθενά οπότε δεν χρειάζονται 11 αεροπλανοφορα ούτε 13.000 αεροπλάνα. Ας τα βάλουν ένα πωλητήριο να δειται για πότε μαζεύονται τα δημόσια έξοδα.
Ουσιαστικά δεν θα κυβερνάει αυτός αλλά ο αφέντης Ελον Μασκ. Αμφιβάλλω εάν έχει την πνευματική διαύγεια να κυβερνησει.
Δεν είναι τυχαίο ότι τις πραγματικές συνομιλίες με άλλους ηγέτες τις κάνει ο Ελον και ο Τραμπ απλά κάνει τον κομπαρσο.
Για το ζήτημα της αλλαγής φύλου και σε ανήλικους αντί να το δούμε ψύχραιμα με επιστημονικους όρους μακριά από της υπερβολές της woke ατζέντας,απλά εφαρμόζει την ανορθολογικη πολιτική του κομπλεξικου Ελον που αντί να παραδεχθεί ότι ήταν κάκιστος πατέρας προσπαθεί να επιβάλει παγκόσμιος των κομπλεξικό του.
Για την κλιματική αλλαγή οι νεκροί της Βαλένθια και τις Φλώριδας μιλούν από μόνοι τους. Η άρνηση της καθώς και η διαρκή επίκληση της είναι ένα άλλοθι για να μην παρθούν μέτρα για την προστασία των πολιτών.
Για τις απολύσεις ΔΥ ας ξεκινήσει ο Ελον από τον στρατό. Ουσιαστικά τον μόνο δημόσιο οργανισμό που υπάρχει στις ΗΠΑ. Δεν κινδυνεύουν από πουθενά οπότε δεν χρειάζονται 11 αεροπλανοφορα ούτε 13.000 αεροπλάνα. Ας τα βάλουν ένα πωλητήριο να δειται για πότε μαζεύονται τα δημόσια έξοδα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ζέτο ένα έχω να σου πω,
λόγω θέσης μπορώ να σου δείξω , όχι φυσικά εδώ πως ιδιωτικός οργανισμός , εξαγόρασε ολόκληρη διεύθυνση του υπουργείου για να οδηγήσει το υπουργείο προς την ενίσχυση του οργανισμού. Μπορεί η καραμέλα με τους δυ να είναι πιασάρικη αλλά σας το έχω ξαναπεί, ο ιδιωτικός τομέας έχει ανάγκη το δημόσιο για να ξεπλένει τις κομπίνες του, μην είσαστε χαζοί και καθόσαστε να αναπαραγάγετε το χαζοεπιχείρημα του ότι για όλα φταίνε οι δημόσιοι. Εγω σου λέω ότι καλύτερα θα είναι να κλείσει όλους τους αυταπασχολούμενους ...όλους τους επαγγελματίες όπως τους έχει βάλει τώρα στο σημάδι και σας έχει τσακίσει. Θες να το πάμε παρακάτω; είναι πιασσάρικο το μπλα μπλα για του δυ, ας τους απολύσει όλους συμφωνούμε;
να ξεκινήσουμε τώρα να μαζεύουμε όλα τα φορολογικά έσοδα του δημοσίου με την Price Water House Coopers ?
η πολυεθνική θα σας ξεκωλιάσει όλους γιατί δεν έχει να μασήσει....
είσαι;
λόγω θέσης μπορώ να σου δείξω , όχι φυσικά εδώ πως ιδιωτικός οργανισμός , εξαγόρασε ολόκληρη διεύθυνση του υπουργείου για να οδηγήσει το υπουργείο προς την ενίσχυση του οργανισμού. Μπορεί η καραμέλα με τους δυ να είναι πιασάρικη αλλά σας το έχω ξαναπεί, ο ιδιωτικός τομέας έχει ανάγκη το δημόσιο για να ξεπλένει τις κομπίνες του, μην είσαστε χαζοί και καθόσαστε να αναπαραγάγετε το χαζοεπιχείρημα του ότι για όλα φταίνε οι δημόσιοι. Εγω σου λέω ότι καλύτερα θα είναι να κλείσει όλους τους αυταπασχολούμενους ...όλους τους επαγγελματίες όπως τους έχει βάλει τώρα στο σημάδι και σας έχει τσακίσει. Θες να το πάμε παρακάτω; είναι πιασσάρικο το μπλα μπλα για του δυ, ας τους απολύσει όλους συμφωνούμε;
να ξεκινήσουμε τώρα να μαζεύουμε όλα τα φορολογικά έσοδα του δημοσίου με την Price Water House Coopers ?
η πολυεθνική θα σας ξεκωλιάσει όλους γιατί δεν έχει να μασήσει....
είσαι;
Stefanos Pantos

«Aς κάνουμε μια υπόθεση.
Μου σουφρώνεις τα λεφτά από την τσέπη.
Καταλαβαίνω την κλοπή, σε αρπάζω και παίρνω πίσω τα κλεμένα.
Έχω άδικο;
Όχι!
Όλα τα δικαστήρια θα με αθώωναν, παρ'όλο που αυτοδίκησα και πήρα τον νόμο στα χέρια μου, γιατί υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και το βιος μου που είναι ανώτατο αγαθό.
Ο Γιάννος ο λεβέντης ο καραμπουζουκλής, ο αετός του ΠΑΣΟΚ, όταν ανοίγουν τη λίστα Λαγκάρντ και πιάνεται με τη γίδα στη ράχη, δηλώνει ότι "ξέχασε" (διότι είναι σε κρίσιμη ηλικία και ξεχνάει), να δηλώσει το ευτελές ποσό του 1.300.000 ευρώ (443.000.000 δραχμούλες για όποιον τις θυμάται).
Δικάζεται, καταδικάζεται και το ανηλεές και άτεγκτο δικαστικό σύστημα της χώρας του επιβάλλει να πληρώσει 10 ευρώ την ημέρα πρόστιμο!!! συνολικά 11.000 ευρώ για να μάθει να μην ξεχνάει.
Σηκώνονται και οι πέτρες.
Το ανώτερο δικαστήριο επεμβαίνει, κρίνει ότι το πρόστιμο είναι μικρό και το ανεβάζει στις 20.000 ευρώ!!!
Ο Αστραπόγιαννος γονατίζει από συντριβή ύστερα από αυτό.
Το ποσό είναι ιλιγγιώδες.
Τον τσακίσανε.
Πως του το κάναν αυτό αναρωτιέται.
Ο Γιάννος όμως είναι αγωνιστής.
Δεν λιποψυχεί.
Δεν είναι του χαρακτήρος του.
Όμως σκύβει το κεφάλι, κάνει την ανάγκη φιλοτιμία, λέει συγγνώμην σεβαστόν δικαστήριον μετανόησα, δεν θα το ξανακάνω, πληρώνει τα 20.000 και είναι απολύτως ελεύθερος να ξεκοκκαλίσει τα "ξεχασμένα" 1.280.000 ευρώ που του απομείνανε.
Λαμπρά!
Εδώ, εγώ ο ηλίθιος που έχω για κόρη μου την Χαρά που είναι σκύλα, ρωτάω απολύτως καλόπιστα.
Πως τα απόκτησες αϊτέ μου τα 1.300.000;
Μη μου πεις ότι σηκωνόσουνα πρίν το χάραμα και τράβαγες με το πρώτο λεωφορείο στο γιαπί για να τα βγάλεις με τον ιδρώτα σου κουβαλώντας το πηλοφόρι και το μυστρί όπως κάνουν οι άντρες και μετά τράβαγες στο υπουργείο για να βγάλεις δεύτερο μεροκάματο, γιατί είπαμε:
Eίμαι ηλίθιος, αλλά όχι τόσο.
Ως Κρο Μάνιον και χόμο ερέκτους κάτι τις το νοιώθω όταν μυρίζει.
Πως τα έβγαλες το λοιπόν τα ξεχασμένα μανίτσα;
Τα βάνω κάτω και δεν μου βγαίνουνε με την απλή αριθμητική δηλαδής.
Σέβομαι όμως την δικαιοσύνη που είναι τυφλή και τις αποφάσεις της. Έτσι έκρινε αυτή και ποιος είμαι εγώ να κρίνω κοτζαμάν σπουδαγμένους ανθρώπους που τρώνε τα νιάτα τους στις έδρες τιμωρώντας τους κακοί ανθρώποι.
Έλα όμως που πάνω στα αιώνια χιονισμένα βουνά των Άλπεων ανακαλύπτονται ξεχασμένα άλλα 2.800.000.
Αυτά λέει, το παληκάρι, τα πήρα γιατί άν δεν τα έπαιρνα, θα ζημίωνα τους Έλληνες με 3.000.000.
Χάρη μας έκανες δηλαδή.
Εντάξει.
Έπρεπε να το ξέρουμε πως σκιζόσουνα για πάρτη μας και για τον σοσιαλισμό.
Eισαι εξ άλλου γνωστός φιλόζωος και αυτά τα ολίγα τα είχες εκεί για να ταϊζεις τα σκυλιά του Αγίου Βερνάρδου που τόσα προσφέρουν στους παγωμένους αλπινιστές πηγαίνοντάς τους κονιάκ 3 αστέρων.
Ερώτηση του ηλιθίου.
Ωρέ καμάρι των βουνοκορφών και Γιαγκούλα των ωραίων μήπως ξέχασες τίποτις άλλο, το μάθουμε και μας έρθει ντουβρουντζάς;
Ερώτηση βου του ηλιθίου.
Καλέ κύριοι δικασταί, με όλο τον σεβασμό, αφού αυτούνα είναι βγαλμένα από τη δική μας τσέπη και τον μαγκώσαμε τον ερίφη να ξανακλέπτει οπώρας και τον χώσαμε στην μπουζού και όπισθεν από τα κάγκελα να θεάται ριγέ τον ουρανό, γιατί δεν τα παίρνουμε πίσω να τα ξαναβάλουμε στην τσέπη μας να ζεσταθούν;
Θα θεωρηθεί μονομερής ενέργεια και θα μας μαλώσουσιν;
Eγώ έχω απορίες, γιατί είμαι ηλίθιος με ΙQ αυστραλοπίθηκου.
Με ρωτάει όμως η κόρη μου.
Το παιδί μου.
H Χαρά των ματιώνε μου.
Τι να απαντήσω στο παιδί;
Πως ο αστραπόγιαννος θα βγεί μετά από λίγο με ανήκεστον όπως ο Παττακός και θα ζήσει ως τα 105 αμετανόητος ως σοσια-ληστής και άνθρωπος γλεντώντας τα λεφτά που τόσο κόπο έκανε να ξεχάσει και να μην ανησυχεί;
Μήπως να της πω ότι αυτό - που κυνηγάμε τον Γιάννο της καρδιάς μας - είναι πλήγμα στην δημοκρατία;
Κάτι πρέπει να πω.
Δεν πρέπει; ..Ε;
Υ.Γ. Προσωπικά, όλες αυτές τις κατηγορίες κατά του Γιάννου μου με τα κουστουμάκια του τα σικ που τόσα πρόσφερε οπτικώς για να μην ντυνόμαστε σαν βλάχοι, τις καταδικάζω.
Η αλήθεια θα λάμψει και το παλαιό ΠΑΣΟΚ του Τσουκάτου, του Μαντέλη, του Τσοχατζόπουλου και των άλλων θα δικαιωθεί.
Είμαι βέβαιος.
Ας περάσει ο επόμενος...»
Έγραφε το 2018 πολύ σωστά ο φίλος μας ο υπέροχος Kostas Vostantzoglou που μας αποχαιρέτησε νωρίς…
* Και η «αλήθεια» έλαμψε!!! Υπήρχε μια «θεία» του σε ένα μακρινό αόρατο χωριό στο κράτος του Νίγηρα που του είχε αφήσει μια τεράστια κληρονομιά πολλών εκατομμυρίων….Το είπε η αδέκαστη και αδιάφθορη ελληνική δικαιοσύνη…
https://www.facebook.com/stefanos.panto ... %2CO%2CP-R
ν< ποιοι είσαστε οι "εσείς" πατησιώτη
απλά και περιγραφικά

«Aς κάνουμε μια υπόθεση.
Μου σουφρώνεις τα λεφτά από την τσέπη.
Καταλαβαίνω την κλοπή, σε αρπάζω και παίρνω πίσω τα κλεμένα.
Έχω άδικο;
Όχι!
Όλα τα δικαστήρια θα με αθώωναν, παρ'όλο που αυτοδίκησα και πήρα τον νόμο στα χέρια μου, γιατί υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και το βιος μου που είναι ανώτατο αγαθό.
Ο Γιάννος ο λεβέντης ο καραμπουζουκλής, ο αετός του ΠΑΣΟΚ, όταν ανοίγουν τη λίστα Λαγκάρντ και πιάνεται με τη γίδα στη ράχη, δηλώνει ότι "ξέχασε" (διότι είναι σε κρίσιμη ηλικία και ξεχνάει), να δηλώσει το ευτελές ποσό του 1.300.000 ευρώ (443.000.000 δραχμούλες για όποιον τις θυμάται).
Δικάζεται, καταδικάζεται και το ανηλεές και άτεγκτο δικαστικό σύστημα της χώρας του επιβάλλει να πληρώσει 10 ευρώ την ημέρα πρόστιμο!!! συνολικά 11.000 ευρώ για να μάθει να μην ξεχνάει.
Σηκώνονται και οι πέτρες.
Το ανώτερο δικαστήριο επεμβαίνει, κρίνει ότι το πρόστιμο είναι μικρό και το ανεβάζει στις 20.000 ευρώ!!!
Ο Αστραπόγιαννος γονατίζει από συντριβή ύστερα από αυτό.
Το ποσό είναι ιλιγγιώδες.
Τον τσακίσανε.
Πως του το κάναν αυτό αναρωτιέται.
Ο Γιάννος όμως είναι αγωνιστής.
Δεν λιποψυχεί.
Δεν είναι του χαρακτήρος του.
Όμως σκύβει το κεφάλι, κάνει την ανάγκη φιλοτιμία, λέει συγγνώμην σεβαστόν δικαστήριον μετανόησα, δεν θα το ξανακάνω, πληρώνει τα 20.000 και είναι απολύτως ελεύθερος να ξεκοκκαλίσει τα "ξεχασμένα" 1.280.000 ευρώ που του απομείνανε.
Λαμπρά!
Εδώ, εγώ ο ηλίθιος που έχω για κόρη μου την Χαρά που είναι σκύλα, ρωτάω απολύτως καλόπιστα.
Πως τα απόκτησες αϊτέ μου τα 1.300.000;
Μη μου πεις ότι σηκωνόσουνα πρίν το χάραμα και τράβαγες με το πρώτο λεωφορείο στο γιαπί για να τα βγάλεις με τον ιδρώτα σου κουβαλώντας το πηλοφόρι και το μυστρί όπως κάνουν οι άντρες και μετά τράβαγες στο υπουργείο για να βγάλεις δεύτερο μεροκάματο, γιατί είπαμε:
Eίμαι ηλίθιος, αλλά όχι τόσο.
Ως Κρο Μάνιον και χόμο ερέκτους κάτι τις το νοιώθω όταν μυρίζει.
Πως τα έβγαλες το λοιπόν τα ξεχασμένα μανίτσα;
Τα βάνω κάτω και δεν μου βγαίνουνε με την απλή αριθμητική δηλαδής.
Σέβομαι όμως την δικαιοσύνη που είναι τυφλή και τις αποφάσεις της. Έτσι έκρινε αυτή και ποιος είμαι εγώ να κρίνω κοτζαμάν σπουδαγμένους ανθρώπους που τρώνε τα νιάτα τους στις έδρες τιμωρώντας τους κακοί ανθρώποι.
Έλα όμως που πάνω στα αιώνια χιονισμένα βουνά των Άλπεων ανακαλύπτονται ξεχασμένα άλλα 2.800.000.
Αυτά λέει, το παληκάρι, τα πήρα γιατί άν δεν τα έπαιρνα, θα ζημίωνα τους Έλληνες με 3.000.000.
Χάρη μας έκανες δηλαδή.
Εντάξει.
Έπρεπε να το ξέρουμε πως σκιζόσουνα για πάρτη μας και για τον σοσιαλισμό.
Eισαι εξ άλλου γνωστός φιλόζωος και αυτά τα ολίγα τα είχες εκεί για να ταϊζεις τα σκυλιά του Αγίου Βερνάρδου που τόσα προσφέρουν στους παγωμένους αλπινιστές πηγαίνοντάς τους κονιάκ 3 αστέρων.
Ερώτηση του ηλιθίου.
Ωρέ καμάρι των βουνοκορφών και Γιαγκούλα των ωραίων μήπως ξέχασες τίποτις άλλο, το μάθουμε και μας έρθει ντουβρουντζάς;
Ερώτηση βου του ηλιθίου.
Καλέ κύριοι δικασταί, με όλο τον σεβασμό, αφού αυτούνα είναι βγαλμένα από τη δική μας τσέπη και τον μαγκώσαμε τον ερίφη να ξανακλέπτει οπώρας και τον χώσαμε στην μπουζού και όπισθεν από τα κάγκελα να θεάται ριγέ τον ουρανό, γιατί δεν τα παίρνουμε πίσω να τα ξαναβάλουμε στην τσέπη μας να ζεσταθούν;
Θα θεωρηθεί μονομερής ενέργεια και θα μας μαλώσουσιν;
Eγώ έχω απορίες, γιατί είμαι ηλίθιος με ΙQ αυστραλοπίθηκου.
Με ρωτάει όμως η κόρη μου.
Το παιδί μου.
H Χαρά των ματιώνε μου.
Τι να απαντήσω στο παιδί;
Πως ο αστραπόγιαννος θα βγεί μετά από λίγο με ανήκεστον όπως ο Παττακός και θα ζήσει ως τα 105 αμετανόητος ως σοσια-ληστής και άνθρωπος γλεντώντας τα λεφτά που τόσο κόπο έκανε να ξεχάσει και να μην ανησυχεί;
Μήπως να της πω ότι αυτό - που κυνηγάμε τον Γιάννο της καρδιάς μας - είναι πλήγμα στην δημοκρατία;
Κάτι πρέπει να πω.
Δεν πρέπει; ..Ε;
Υ.Γ. Προσωπικά, όλες αυτές τις κατηγορίες κατά του Γιάννου μου με τα κουστουμάκια του τα σικ που τόσα πρόσφερε οπτικώς για να μην ντυνόμαστε σαν βλάχοι, τις καταδικάζω.
Η αλήθεια θα λάμψει και το παλαιό ΠΑΣΟΚ του Τσουκάτου, του Μαντέλη, του Τσοχατζόπουλου και των άλλων θα δικαιωθεί.
Είμαι βέβαιος.
Ας περάσει ο επόμενος...»
Έγραφε το 2018 πολύ σωστά ο φίλος μας ο υπέροχος Kostas Vostantzoglou που μας αποχαιρέτησε νωρίς…
* Και η «αλήθεια» έλαμψε!!! Υπήρχε μια «θεία» του σε ένα μακρινό αόρατο χωριό στο κράτος του Νίγηρα που του είχε αφήσει μια τεράστια κληρονομιά πολλών εκατομμυρίων….Το είπε η αδέκαστη και αδιάφθορη ελληνική δικαιοσύνη…
ν< ποιοι είσαστε οι "εσείς" πατησιώτη
απλά και περιγραφικά
Θα δούμε…
Αυτοί, που προσπαθούν να βρουν στο Τραμπ θετικά σημεία διαλέγουν σαν πρώτο την πιθανότητα να τελειώσει τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Σε αντίθεση με τον Μπάιντεν την Χάρις και τους δημοκρατικούς γενικά, που τα έδιναν όλα στον Ουκρανό γελωτοποιό.
Και τα δίνουν ακόμη αυτό το 2μηνο, που τους μένει στην διακυβέρνηση…
Μεγάλο μέρος των προσδοκιών στηρίζονται στην αυθόρμητη ‘μεταφυσική’ ελπίδα των ανθρώπων για κατάπαυση σε ένα μέτωπο, που έχει κοστίσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπινες ζωές…
Επικαλούνται ακόμη οι ‘ελπίζοντες’ φιλειρηνικοί το κλείσιμο της Αμερικάνικης παρουσίας στο Αφγανιστάν επί Τραμπ…
Αν αφεθούμε σε αυτό το πρώτο επίπεδο πολιτικής κριτικής , είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε και τις άλλες όψεις του Ντόναλντ. Αυτές, που διακρίνονται για το άκρατο φιλοεβραϊσμό, με πρωτοβουλίες (αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του κράτους του Ισραήλ) και με διακηρύξεις, που κυριολεκτικά τρομάζουν… (Δεν πρέπει να μείνει ούτε ένας από αυτούς-Παλαιστίνιους και Ιρανούς).
Η φαινομενική αυτή αντιφατικότητα μπορεί να αποκτήσει λογική βάση , αν ιδωθεί σαν μία άλλη γεωστρατηγική οπτική ενός μέρους του Αμερικανικού κεφαλαιοκρατικού συγκροτήματος, που ασχολείται με τις κατασκευές, τα μεγάλα δημόσια έργα και τo χρηματοπιστωτικό σύστημα.
Τα συμφέροντά αυτής της ομάδας δεν συμπίπτουν υποχρεωτικά με εκείνα των βιομηχανιών του πολέμου…
Κάποιες φορές ετεροχρονίζονται… Πρώτα βομβαρδίζουμε και ισοπεδώνουμε και ύστερα αγοράζουμε γη και χτίζουμε, φτιάχνουμε δρόμους, υποδομές κ.λ.π.
Στην ουσία οι μεν διευκολύνουν ή προετοιμάζουν τον δρόμο για τους δε…
Και αυτό θα οδηγούσε σε μία άριστη αλληλοκατανόηση…
Ομως δεν είναι πάντοτε εύκολο στα πλαίσια του καπιταλιστικού ανορθολογισμού.
Πολλές φορές η συνεργασία τους γίνεται υποχρεωτική…
Η αναδυόμενη π.χ. Κινέζικη υπερδύναμη ταυτόχρονα με πλείστα όσα σημάδια Αμερικάνικης υποχώρησης καθιστούν επιβεβλημένη μία κοινή γεωστρατηγική και γεωπολιτική θεώρηση του Αμερικάνικου κεφαλαίου συνολικά.
Μέχρι τώρα δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε σε πολιτικό επίπεδο την μία ή την άλλη εκδοχή…
Οι ΗΠΑ τα χρόνια Ομπάμα δούλεψαν συστηματικά, υπόγεια και φανερά για να επεκτείνουν τα στρατιωτικά Ευρωπαϊκά τους σύνορα προς Ανατολάς με τελευταίο κρίκο των φάσεων αυτής της επέκτασης την Ουκρανία…
Μία βρώμικη δουλειά, που ξεκίνησε σχεδόν αμέσως μετά την πτώση του Ανατολικού σχηματισμού -πάλι από τους Δημοκρατικούς- και επεκτάθηκε ‘ειρηνικά’ και πολεμικά (Γιουγκοσλαβία).
Οι σχεδιασμοί των ΗΠΑ έγιναν πιο ξεκάθαροι την τελευταία 10ετία.
Αλληλοδιάδοχες ‘δημοκρατικές’ επεμβάσεις με πόνο και αίμα μετέβαλαν ριζικά τους πολιτικούς συσχετισμούς μέσα στην Ουκρανία αναδεικνύοντας φιλοδυτικούς, αντιρωσικούς και ναζιστικούς συμμοριακούς σχηματισμούς σε ‘κυρίαρχους’ του παιγνιδιού.
Ο εξαναγκασμός της Ρωσίας να αντιδράσει στρατιωτικά ήταν μέσα στους σχεδιασμούς, όπως -μεταξύ άλλων- αποδεικνύουν κυνικές ομολογίες ηγετών της Δύσης (βλ. Μέρκελ για την συμφωνία του Μινσκ το 2014).
Είναι βέβαιο, ότι η διακυβέρνηση Τραμπ δεν θα πάψει ούτε για δευτερόλεπτο να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Αμερικανικού Κεφαλαίου in toto.
Παραμένουν, όμως άγνωστες οι προτεραιότητες και οι εμφάσεις που θα δώσει στις επιλογές της.
Ας μην ξεχνάμε ότι:
-Η αθέτηση των προεκλογικών δεσμεύσεων για τις ‘δημοκρατικά εκλεγμένες’ κυβερνήσεις της φιλελεύθερης Δύσης είναι …ψωμοτύρι.
-Οι πανίσχυροι πολιτικά πρόεδροι των ΗΠΑ, περιβεβλημένοι με αυτοκρατορικές εξουσίες, ακούνε προσεκτικά και συχνότατα υπακούνε τις επιθυμίες των ισχυρότατων χορηγών τους…
( ΜΙΛΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ / ΦΑΙΑΚΙΑ)
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Νομίζω το έχει πει, αν αρνηθεί η Ουκρανία θα την κόψει, αν αρνηθεί η Ρωσία θα την πολλαπλασιάσει. Εδώ που φτάσαμε μόνο χοντρός εκβιασμός υπάρχει κάποια μικρή πιθανότητα να σταματήσει τον πόλεμο. Τους Ρώσους δεν τους συμφέρει να σταματήσουν και το ξέρουν οπότε μόνο αν εκβιαστούν μπορεί να το σκεφτούν.vantono έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 23:24 Να δεις που στο τελος θα την πολλαπλασιάσει τη βοήθεια αντι να την κοψει, και κλάμα τα τραμπακουλάκια![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1873 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 32 Απαντήσεις