!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ahoo Daryaei: Το «ελάφι της θάλασσας» που έδειξε τη «γύμνια» του καθεστώτος στο Ιράν
Re: Ahoo Daryaei: Το «ελάφι της θάλασσας» που έδειξε τη «γύμνια» του καθεστώτος στο Ιράν
α λες να ειναι σαουδαραβας ο βαντόνο; Μπορει, σωστό.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ahoo Daryaei: Το «ελάφι της θάλασσας» που έδειξε τη «γύμνια» του καθεστώτος στο Ιράν
Ο αλλος συγκρίνει τη μασχαλίλα του μεσα σε ΜΜΜ (κλειστό δημόσιο χωρο) με τη μυρωδιά ενος λουλουδιού της ανοιξης απο ενα κορίτσι που προσπαθει να φέρει την ανοιξη σε ενα σκοτεινο τόπο, σε ανοιχτό δημόσιο χωροΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:14 .
Θυμάμαι προ 20ετίας σε ΚΤΕΛ του Βόλου καλοκαίρι ..... μπαίνω στο πούλμαν χωρίς μπλούζα
και ο οδηγός να μου φωνάζει σαν Ταλιμπάν ..... λες και είχα βγάλει εξω τον μπούτσον και τους πιτσίλαγα.....
Τι εχουμε ζήσει σαφτί τη χώρα.....![]()
Και δε βρέθηκε κανένας Βαν Τόν να πει μια κουβέντα και για μας.....![]()
.
Και οχι "χωρις μπλουζα" ή "ξεβρακωτη", αλλα με ενα μποξεράκι και ενα σουτιεν, διχως να φαινεται τίποτα που ακομα και σε δυτικές κοινωνιες, θεωρείται επιλήψιμο να φανει.
Ο,τι του φανει του πχορουμολωλοστεφανή
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν νομιζω να αναφέρεται σε εμενα. Εχω αναφερθει πολλάκις με διάφορα κοσμητικά επιθετα για τα καθεστωτα τυπου ΗΑΕ και ιδιως Σαουδικης Αραβιας (νήμα Κασόγκι, νημα μουντιαλ Καταρ κτλ). Αντε λίγο οριακά καλυτερους απο τους χαμασατζήδες και τους χεζμπολάδες να τους θεωρώ.
Αν το λες χαριτολογώντας με την οικονομικη εννοια το "σαουδάραβας", οχι, εγω απλά ενας αριστερος με δεξιές τσέπες ειμαι. Με πετροδόλαρα δεν εχω αλισβερίσια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 04 Νοέμ 2024, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εμπεδοκλής
Ναι οκ, κυριολεκτικά γράφοντας, φοράει βρακί. Αλλά ρε τύπε, αν έβλεπες μια τύπισσα να κυκλοφορεί με το βρακί στην Ηρώδου του Αττικού ξέρω γω, ούτε καν στην κεντρική πλατεία Συντάγματος, τί θα έλεγες; Ότι ζεστάθηκε; Η ότι έχει πάθει νευρικό κλονισμό; Και είμαι σίγουρος ότι ακόμη και στην Ελλάδα των διαλυμένων ψυχιατρικών κλινικών θα την μάζευαν.vantono έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 11:32Αμορφωτος detected?Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 11:28 Καλή η προπαγάνδα των ελεγχόμενων από σιωναζί μίντια αλλά ας είμαστε σοβαροί. Η κοπέλα μάλλον έχει πάθει νευρικό κλονισμό και ξεβρακώθηκε.
Σε οποιοδήποτε άλλο κράτος συμβεί κάτι τέτοιο δεν το λες αλλά ψυχοπαθή για ψυχιατρείο. Ελπίζω οι νοσηλευτές και ιατρικό προσωπικό της κλινικής της Τεχεράνης που την πήγαν, να την ηρεμήσουν.
Δεν ξερεις τι σημαινει κυριολεκτικά η λεξη "ξε-βρακώνομαι", που χρησιμοποιείς?![]()
Το "ξεβράκωμα" εδω που ειναι? Περαν του μουλοαδικού καθεστώτος και των υποστηρικτών του (ψευτοαριστερών υποκριτών και οχι μονο) πουθενα πανω στην τυπισσα δεν υπαρχει "ξεβράκωμα".
Τώρα αν θέλουμε να κατηγορήσουμε τα πανεπιστήμια της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν για την εντατικοποίηση των σπουδών που οδηγούν σε τέτοιου είδους burnout, μαζί σου...
- Dwarven Blacksmith
Μπράβο στην τύπισσα για την τοποθέτηση της στο εσωτερικό θέμα του Ιράν. Οι Σιωναζί να μη χώνουν τη φυσιολογικού μεγέθους μύτη τους.
Ε ρε, κολλήματα.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:27Ναι οκ, κυριολεκτικά γράφοντας, φοράει βρακί. Αλλά ρε τύπε, αν έβλεπες μια τύπισσα να κυκλοφορεί με το βρακί στην Ηρώδου του Αττικού ξέρω γω, ούτε καν στην κεντρική πλατεία Συντάγματος, τί θα έλεγες; Ότι ζεστάθηκε; Η ότι έχει πάθει νευρικό κλονισμό; Και είμαι σίγουρος ότι ακόμη και στην Ελλάδα των διαλυμένων ψυχιατρικών κλινικών θα την μάζευαν.vantono έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 11:32Αμορφωτος detected?Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 11:28 Καλή η προπαγάνδα των ελεγχόμενων από σιωναζί μίντια αλλά ας είμαστε σοβαροί. Η κοπέλα μάλλον έχει πάθει νευρικό κλονισμό και ξεβρακώθηκε.
Σε οποιοδήποτε άλλο κράτος συμβεί κάτι τέτοιο δεν το λες αλλά ψυχοπαθή για ψυχιατρείο. Ελπίζω οι νοσηλευτές και ιατρικό προσωπικό της κλινικής της Τεχεράνης που την πήγαν, να την ηρεμήσουν.
Δεν ξερεις τι σημαινει κυριολεκτικά η λεξη "ξε-βρακώνομαι", που χρησιμοποιείς?![]()
Το "ξεβράκωμα" εδω που ειναι? Περαν του μουλοαδικού καθεστώτος και των υποστηρικτών του (ψευτοαριστερών υποκριτών και οχι μονο) πουθενα πανω στην τυπισσα δεν υπαρχει "ξεβράκωμα".
Τώρα αν θέλουμε να κατηγορήσουμε τα πανεπιστήμια της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν για την εντατικοποίηση των σπουδών που οδηγούν σε τέτοιου είδους burnout, μαζί σου...
Και παραδόξως (;) είναι από τις περιπτώσεις που κάποιοι άθεοι/αριστεροί και χριστιανοί/δεξιοί συμφωνούν.
Α ρε Πούτιν, με τούτα και με κείνα κατάφερες την εθνική συμφιλίωση.
ΥΓ. Συλλεκτικό ποστ το μπολντ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
βλεπουν το 3% με τα κυαλια οποτε γλειφουν οτι μπορουν να γλειψουν.georgebi έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 11:14 Πάντως για να τα λέμε ολα....απο Ελλαδα
μπορεί το ΧαμασοΚΚΕ και ο MeTooΣυριζα να γράψαν στα @@ την Ιρανη![]()
αλλά τουλάχιστο τη τιμή των όπλων για την αριστερά την εσωσε η
![]()
![]()
![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
vantono έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:23Ο αλλος συγκρίνει τη μασχαλίλα του μεσα σε ΜΜΜ (κλειστό δημόσιο χωρο) με τη μυρωδιά ενος λουλουδιού της ανοιξης απο ενα κορίτσι που προσπαθει να φέρει την ανοιξη σε ενα σκοτεινο τόπο, σε ανοιχτό δημόσιο χωροΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:14 .
Θυμάμαι προ 20ετίας σε ΚΤΕΛ του Βόλου καλοκαίρι ..... μπαίνω στο πούλμαν χωρίς μπλούζα
και ο οδηγός να μου φωνάζει σαν Ταλιμπάν ..... λες και είχα βγάλει εξω τον μπούτσον και τους πιτσίλαγα.....
Τι εχουμε ζήσει σαφτί τη χώρα.....![]()
Και δε βρέθηκε κανένας Βαν Τόν να πει μια κουβέντα και για μας.....![]()
.![]()
Και οχι "χωρις μπλουζα" ή "ξεβρακωτη", αλλα με ενα μποξεράκι και ενα σουτιεν, διχως να φαινεται τίποτα που ακομα και σε δυτικές κοινωνιες, θεωρείται επιλήψιμο να φανει.
Ο,τι του φανει του πχορουμολωλοστεφανή![]()
.
Ρε λές αν φόραγα σουτιέν και κυλότα να μη μου φώναζε ο Ταλιμπάνος ;;; .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Και στο Ισραήλ παίζει ανισότητα. Το θέμα με τους δεξιούς είναι το μυαλό τους. Βγήκε η άλλη να καταγγείλει τους αριστερούς ότι είναι ενάντια στην κίνηση της κοπέλας ενώ αυτό δεν παίζει.Καραμελίτσα έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:12 Μπράβο στην κοπέλα και ελπίζω η διαφήμιση να τη βοηθήσει να φύγει από τη χώρα.
Κατά τα άλλα χρειάζεται να σχολιάσω τους κλασικούς υποκριτές που ανακαλύπτουν τα προβλήματα των γυναικών στο Ιράν και αγνοούν επιδεικτικά αυτά στη Σαουδία και στα Εμιράτα που είναι "σύμμαχοι μας";
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τις ακτιβιστικές κινήσεις. Δεν είναι ένα δημοκρατικό κράτος το Ιράν και η κίνηση αυτή είναι μία αντίδραση και όχι νευρικός κλονισμός που λες και που χρησιμοποιείς και λάθος τον όρο.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:27Ναι οκ, κυριολεκτικά γράφοντας, φοράει βρακί. Αλλά ρε τύπε, αν έβλεπες μια τύπισσα να κυκλοφορεί με το βρακί στην Ηρώδου του Αττικού ξέρω γω, ούτε καν στην κεντρική πλατεία Συντάγματος, τί θα έλεγες; Ότι ζεστάθηκε; Η ότι έχει πάθει νευρικό κλονισμό; Και είμαι σίγουρος ότι ακόμη και στην Ελλάδα των διαλυμένων ψυχιατρικών κλινικών θα την μάζευαν.vantono έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 11:32Αμορφωτος detected?Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 11:28 Καλή η προπαγάνδα των ελεγχόμενων από σιωναζί μίντια αλλά ας είμαστε σοβαροί. Η κοπέλα μάλλον έχει πάθει νευρικό κλονισμό και ξεβρακώθηκε.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ρε μάγκες είναι σίγουρο το ότι η κοπέλα έμεινε με τα εσώρουχα λόγω αντίδρασης ή μήπως έχει νοητικό θέμα/σαλεψε και γδυθηκε;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Οργισμένος
Αλαχακπμπαρ εμπεδοκλη!!! Μπραβο παντα τετοια. Ιραν, Ρωσσια, ΣΥ-ΜΜΑ-ΧΙΑ!!! Ο αλαχ δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια!!!marabou έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:50Να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τις ακτιβιστικές κινήσεις. Δεν είναι ένα δημοκρατικό κράτος το Ιράν και η κίνηση αυτή είναι μία αντίδραση και όχι νευρικός κλονισμός που λες και που χρησιμοποιείς και λάθος τον όρο.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:27Ναι οκ, κυριολεκτικά γράφοντας, φοράει βρακί. Αλλά ρε τύπε, αν έβλεπες μια τύπισσα να κυκλοφορεί με το βρακί στην Ηρώδου του Αττικού ξέρω γω, ούτε καν στην κεντρική πλατεία Συντάγματος, τί θα έλεγες; Ότι ζεστάθηκε; Η ότι έχει πάθει νευρικό κλονισμό; Και είμαι σίγουρος ότι ακόμη και στην Ελλάδα των διαλυμένων ψυχιατρικών κλινικών θα την μάζευαν.vantono έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 11:32
Αμορφωτος detected?
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Α ρε πουτιν ενωσες ολα τα ρατσιστικα και ψεκασμενα νουμερα!!! Ναι ειν αληθεια./ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:34Ε ρε, κολλήματα.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:27Ναι οκ, κυριολεκτικά γράφοντας, φοράει βρακί. Αλλά ρε τύπε, αν έβλεπες μια τύπισσα να κυκλοφορεί με το βρακί στην Ηρώδου του Αττικού ξέρω γω, ούτε καν στην κεντρική πλατεία Συντάγματος, τί θα έλεγες; Ότι ζεστάθηκε; Η ότι έχει πάθει νευρικό κλονισμό; Και είμαι σίγουρος ότι ακόμη και στην Ελλάδα των διαλυμένων ψυχιατρικών κλινικών θα την μάζευαν.vantono έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 11:32
Αμορφωτος detected?
Και παραδόξως (;) είναι από τις περιπτώσεις που κάποιοι άθεοι/αριστεροί και χριστιανοί/δεξιοί συμφωνούν.
Α ρε Πούτιν, με τούτα και με κείνα κατάφερες την εθνική συμφιλίωση.
ΥΓ. Συλλεκτικό ποστ το μπολντ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Εμένα παρέθεσες.Οργισμένος έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:56Αλαχακπμπαρ εμπεδοκλη!!! Μπραβο παντα τετοια. Ιραν, Ρωσσια, ΣΥ-ΜΜΑ-ΧΙΑ!!! Ο αλαχ δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια!!!marabou έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:50Να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τις ακτιβιστικές κινήσεις. Δεν είναι ένα δημοκρατικό κράτος το Ιράν και η κίνηση αυτή είναι μία αντίδραση και όχι νευρικός κλονισμός που λες και που χρησιμοποιείς και λάθος τον όρο.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:27
Ναι οκ, κυριολεκτικά γράφοντας, φοράει βρακί. Αλλά ρε τύπε, αν έβλεπες μια τύπισσα να κυκλοφορεί με το βρακί στην Ηρώδου του Αττικού ξέρω γω, ούτε καν στην κεντρική πλατεία Συντάγματος, τί θα έλεγες; Ότι ζεστάθηκε; Η ότι έχει πάθει νευρικό κλονισμό; Και είμαι σίγουρος ότι ακόμη και στην Ελλάδα των διαλυμένων ψυχιατρικών κλινικών θα την μάζευαν.
- Οργισμένος
Δεν πειραζει, γραφω σε ποιον απευθυνομαιmarabou έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:58Εμένα παρέθεσες.Οργισμένος έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:56Αλαχακπμπαρ εμπεδοκλη!!! Μπραβο παντα τετοια. Ιραν, Ρωσσια, ΣΥ-ΜΜΑ-ΧΙΑ!!! Ο αλαχ δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια!!!marabou έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:50
Να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τις ακτιβιστικές κινήσεις. Δεν είναι ένα δημοκρατικό κράτος το Ιράν και η κίνηση αυτή είναι μία αντίδραση και όχι νευρικός κλονισμός που λες και που χρησιμοποιείς και λάθος τον όρο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!