Ξαναδιάβασε τοGoBzi έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:47Ρε. Μιλάμε για 20χρονο οδηγό μηχανής, Σάββατο βράδυ. Το να είχε πιεί και να είπε "ζμπούτζαμ, προλαβαίνω" γιατί το αποκλείουμε;Ερμής έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:43 Μπορεί να μη προκύπτει από πουθενά πως ο γύφτος φταίει 100%, απλά οι πιθανότητες να παραβίασε κόκκινο ο γύφτος είναι πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με κάποιον άνθρωπο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aσύδοτος Ρομα υπο την ανοχη της κυβερνησης σκοτωσε σε τροχαιο 2 νεαρα αδερφια.
Re: Aσύδοτος Ρομα υπο την ανοχη της κυβερνησης σκοτωσε σε τροχαιο 2 νεαρα αδερφια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Re: Aσύδοτος Ρομα υπο την ανοχη της κυβερνησης σκοτωσε σε τροχαιο 2 νεαρα αδερφια.
Οι μηχανές είναι γενικά επικίνδυνες και αν τα παιδιά δεν φορούσαν κράνος, φταίνε και αυτά βεβαίως.GoBzi έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 11:16Και ο γύφτος να βγηκε, για εμένα σε κάποιον βαθμό φταίνε και οι γονείς. Ξέρεις ότι θα περάσουν από γυφτοχωρια, ξέρεις ότι εκεί κάθε τρείς και λίγο πεθαίνει κόσμος, ξέρεις ότι ο γιος σου είναι μικρος και δεν έχει εμπειρία για να κρίνει καταστάσεις, ξέρεις ότι Σάββατο και να μην πιεί ο γιος σου, κάποιος στο δρόμο θα είναι τύφλα. Γιατί τους αφήνεις να βγουν με μηχανή;;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Βασικά το ατύχημα προκλήθηκε επειδή κάποιος πέρασε με κόκκινο, είχε δεν είχε αυτά που αναφέρεις. Θα δούμε.Πτολεμαίος έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:43Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο τετράκις εκατομμύριο ο γύφτος να ήταν καθόλα νόμιμος με το αμάξι του.panos291 έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:39Κοιτα, εδώ λέει ότι "Στη συνέχεια ο 37χρονος οδηγός συνελήφθη και κρατείται ενώ η τροχαία καλείται να διαπιστώσει εάν υπήρχε τροχονομική παράβαση, μιας και πρόκειται για κόμβο με φωτεινή σηματοδότηση." οποτε ο Σκαουζερ εχει δικιο.Πτολεμαίος έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:31
Τις τελευταίες μέρες είναι εντυπωσιακή η υποστήριξη που δείχνεις για τα παράσιτα.
Εύγε Σκάουζερ.
ΥΓ αν τα βάλεις κάτω (δηλαδή ασφάλεια/δίπλωμα που σίγουρα δεν θα είχε ένα από ή και τα 2) τότε σίγουρα ο γύφτος δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί που βρέθηκε.
Βεβαια κάποια πράγματα πρεπει να γίνονται ετσι κι αλλιως, προληπτικά![]()
Θες ασφάλεια, θες ΚΤΕΟ, θες δίπλωμα, θες να κουβαλούσε ναρκωτικά ή κλοπιμαία;
Άρα δεν θα έπρεπε να βρισκόταν εκεί που βρέθηκε.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Η τροχαια ερευνα αλλα ο αλλος εχει ηδη αποφασισει οτι φταει ο Ρομα αλλα κυριως η ΝΔ
- Green Dragon
Αν πάντως δεν υπάρχουν κάμερες στην περιοχή και αυτόπτες μάρτυρες, πως θα καταλάβει η τροχαία ποιός παραβίασε το κόκκινο; Δεν βλέπω να γίνεται.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τον τσεκαρα τον κομβο
Ειτε λειτουργουσαν ειτε δεν λειτουργουσαν τα φαναρια ο Ρομα θα την γλιτωσει μονο αν δεν βγηκε καθετα αλλα στην λωριδα επταχυνσεως
Ειτε λειτουργουσαν ειτε δεν λειτουργουσαν τα φαναρια ο Ρομα θα την γλιτωσει μονο αν δεν βγηκε καθετα αλλα στην λωριδα επταχυνσεως
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Γράψτε ελληνικά επιτέλους.SeaHawk έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 12:01Ειτε λειτουργουσαν ειτε δεν λειτουργουσαν τα φαναρια ο Ρομα Γύφτος θα την γλιτωσει μονο αν δεν βγηκε καθετα αλλα στην λωριδα επταχυνσεως
Α ΟΚ, άρα δεν κάνεις τίποτα από το δικό σου μετερίζι για να καθαρίσει ο τόπος από τα παράσιτα, μόνο να προσπαθείς να το παίξεις έντζι στο διαδίκτυο με σχόλια για ζωγράφους και χαρακτηρισμούς μικρών παιδιών σαν γραμμάρια κουράδας μπορείς. Οι ήρωες του Άουσβιτς και του Νταχάου, εκεί από το πέμπτο υπόγειο της κόλασης που βρίσκονται, θα ντρέπονται για λογαριασμό σου εκτιμώ.Πτολεμαίος έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 11:18Θεωρείς λοιπόν ότι θα θυσιάσω την ελευθερία μου ή ότι θα δώσω το δικαίωμα σε ψυχοπαθεις κατοίκους μιας παρανοϊκής κοινωνίας να με λοιδωρουν σαν φασίστα και κακό άνθρωπο και να παρατήσω την κατά 18 χρόνια νεότερη σύντροφο μου απλά για να καθαρίσω μισό γραμμάριο κουράδας από ολόκληρο βόθρο;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
έχεις εντοπίσει εδω μέσα τέτοια άτομα και προσπαθείς να τα επηρεάσεις ή αναφέρεσαι στην προσωπική ζωή σου?Πτολεμαίος έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 11:18 Εγώ προσωπικά δεν θα έπραττα τίποτα, διότι θέλω να είμαι ήρεμος στη ζωή μου και όχι να έχω δίκιο, απλά αν είχα την δυνατοτητα θα έπρατταν άλλοι με εντολές μου.
Υπάρχουν πάρα πολλά ατομα που με λίγο σπρώξιμο/πλύση εγκεφαλου (δεν λέω προπαγάνδα διότι αυτά που θα τους πεις για τους γύφτους θα είναι όλα αλήθεια ούτως ή άλλως) θα μεταμορφωθούν σαν τον Λαρισαίο του Κονδύλη.
- Eθνικοκοινωνιστης
προχωραμε 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πτολεμαίος έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 11:18
Θεωρείς λοιπόν ότι θα (..) παρατήσω την κατά 18 χρόνια νεότερη σύντροφο μου απλά για να καθαρίσω μισό γραμμάριο κουράδας από ολόκληρο βόθρο;
Καλό κομμάτι;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Εδώ μέσα δεν βλέπεις παρά κείμενα.dna replication έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 13:58έχεις εντοπίσει εδω μέσα τέτοια άτομα και προσπαθείς να τα επηρεάσεις ή αναφέρεσαι στην προσωπική ζωή σου?Πτολεμαίος έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 11:18 Εγώ προσωπικά δεν θα έπραττα τίποτα, διότι θέλω να είμαι ήρεμος στη ζωή μου και όχι να έχω δίκιο, απλά αν είχα την δυνατοτητα θα έπρατταν άλλοι με εντολές μου.
Υπάρχουν πάρα πολλά ατομα που με λίγο σπρώξιμο/πλύση εγκεφαλου (δεν λέω προπαγάνδα διότι αυτά που θα τους πεις για τους γύφτους θα είναι όλα αλήθεια ούτως ή άλλως) θα μεταμορφωθούν σαν τον Λαρισαίο του Κονδύλη.
Εννοώ έξω, στον ριαλ κόσμο.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Green Dragon
Αν πέρασε με κόκκινο το μηχανάκι;SeaHawk έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 12:01 Τον τσεκαρα τον κομβο
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ναι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 14:39Καλό κομμάτι;Πτολεμαίος έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 11:18
Θεωρείς λοιπόν ότι θα (..) παρατήσω την κατά 18 χρόνια νεότερη σύντροφο μου απλά για να καθαρίσω μισό γραμμάριο κουράδας από ολόκληρο βόθρο;
Και το καλύτερο είναι ότι είναι καψούρα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 130 Απαντήσεις
- 2868 Προβολές
-