Μου θύμισε εκείνη τη διαφήμιση με τα σοκολατάκια "Πρέσβυ μου, μας κακομαθαίνετε".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιο είναι το φόρουμ τελεία τζι Αρ ?
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ποιο είναι το φόρουμ τελεία τζι Αρ ?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κι εσύ από πού έχεις αυτές τις πληροφορίες; Οτι δλδ έκλεισε εξαιτίας αυτού του γεγονότος το παλιό;20--- έγραψε: 30 Οκτ 2024, 10:55Ηταν ένας τύπος παρανοικός Αντι-Αμερικάνος που σπάμαρε ανελέητα. Για κινδύνους και για θεωρίες συνομωσίας και οτι κινδύνευε...Τώρα δε ξέρω αν είχαν βάση αυτά που έλεγε αλλά ο κόσμος αραίωνε σιγά σιγά. Είχε λίγη ζωή ακόμα αλλά αποφάσισαν να το κατεβάσουν οι διαχειριστές.pylothess έγραψε: 30 Οκτ 2024, 07:13Και γιατί έκλεισε το παλιο φορουμ;dna replication έγραψε: 29 Οκτ 2024, 13:06 ήταν ένα phorum που κάποτε πίστευες οτι τα γραπτά μένουν
Τωρα είναι ένα chat για εκτόνωση που κατα καιρούς είναι ετοιμόροπο
γραφτειτε στο discord της υπογραφής
-
Δημοκράτης
πως γίνεται ένα φόρουμ να είναι πηγή; Ο καθένας γράφει την παπαριά του
Ημουνα μέλος εκεί. Παλιά καραβάνα. Από τα φοιτητικά μου χρόνια. Εμαθα τόσα εκεί.Πασιφάη έγραψε: 30 Οκτ 2024, 11:52Κι εσύ από πού έχεις αυτές τις πληροφορίες; Οτι δλδ έκλεισε εξαιτίας αυτού του γεγονότος το παλιό;20--- έγραψε: 30 Οκτ 2024, 10:55Ηταν ένας τύπος παρανοικός Αντι-Αμερικάνος που σπάμαρε ανελέητα. Για κινδύνους και για θεωρίες συνομωσίας και οτι κινδύνευε...Τώρα δε ξέρω αν είχαν βάση αυτά που έλεγε αλλά ο κόσμος αραίωνε σιγά σιγά. Είχε λίγη ζωή ακόμα αλλά αποφάσισαν να το κατεβάσουν οι διαχειριστές.![]()
Κι εγώ ήμανε. Αλλά, άλλο πράγμα σε ρώτησα μάναμ.20--- έγραψε: 30 Οκτ 2024, 11:54Ημουνα μέλος εκεί. Παλιά καραβάνα. Από τα φοιτητικά μου χρόνια. Εμαθα τόσα εκεί.Πασιφάη έγραψε: 30 Οκτ 2024, 11:52Κι εσύ από πού έχεις αυτές τις πληροφορίες; Οτι δλδ έκλεισε εξαιτίας αυτού του γεγονότος το παλιό;20--- έγραψε: 30 Οκτ 2024, 10:55
Ηταν ένας τύπος παρανοικός Αντι-Αμερικάνος που σπάμαρε ανελέητα. Για κινδύνους και για θεωρίες συνομωσίας και οτι κινδύνευε...Τώρα δε ξέρω αν είχαν βάση αυτά που έλεγε αλλά ο κόσμος αραίωνε σιγά σιγά. Είχε λίγη ζωή ακόμα αλλά αποφάσισαν να το κατεβάσουν οι διαχειριστές.![]()
Πασιφάη έγραψε: 30 Οκτ 2024, 11:52Κι εσύ από πού έχεις αυτές τις πληροφορίες; Οτι δλδ έκλεισε εξαιτίας αυτού του γεγονότος το παλιό;20--- έγραψε: 30 Οκτ 2024, 10:55Ηταν ένας τύπος παρανοικός Αντι-Αμερικάνος που σπάμαρε ανελέητα. Για κινδύνους και για θεωρίες συνομωσίας και οτι κινδύνευε...Τώρα δε ξέρω αν είχαν βάση αυτά που έλεγε αλλά ο κόσμος αραίωνε σιγά σιγά. Είχε λίγη ζωή ακόμα αλλά αποφάσισαν να το κατεβάσουν οι διαχειριστές.![]()

Ναύτης έγραψε: 30 Οκτ 2024, 11:56Πασιφάη έγραψε: 30 Οκτ 2024, 11:52Κι εσύ από πού έχεις αυτές τις πληροφορίες; Οτι δλδ έκλεισε εξαιτίας αυτού του γεγονότος το παλιό;20--- έγραψε: 30 Οκτ 2024, 10:55
Ηταν ένας τύπος παρανοικός Αντι-Αμερικάνος που σπάμαρε ανελέητα. Για κινδύνους και για θεωρίες συνομωσίας και οτι κινδύνευε...Τώρα δε ξέρω αν είχαν βάση αυτά που έλεγε αλλά ο κόσμος αραίωνε σιγά σιγά. Είχε λίγη ζωή ακόμα αλλά αποφάσισαν να το κατεβάσουν οι διαχειριστές.![]()
![]()
Ε έβλεπα όλοι τη φάση, πως εξελισσόταν. Δεν είμαι και 100% βέβαιος, μια άποψη είπα.
Έτσι να το δεχτώ. Άλλο αποψη, άλλο βεβαιότητα.20--- έγραψε: 30 Οκτ 2024, 11:57Ε έβλεπα όλοι τη φάση, πως εξελισσόταν. Δεν είμαι και 100% βέβαιος, μια άποψη είπα.
Εν τω μεταξύ, μπροστά στο μαδομούνι που γινόταν (συχνότατα) στο παλιό, τούτο 'δω, το καινούργιο, μοιάζει σαν το Λύκειο Ελληνίδων.
20--- έγραψε: 30 Οκτ 2024, 11:54Ημουνα μέλος εκεί. Παλιά καραβάνα. Από τα φοιτητικά μου χρόνια. Εμαθα τόσα εκεί.Πασιφάη έγραψε: 30 Οκτ 2024, 11:52Κι εσύ από πού έχεις αυτές τις πληροφορίες; Οτι δλδ έκλεισε εξαιτίας αυτού του γεγονότος το παλιό;20--- έγραψε: 30 Οκτ 2024, 10:55
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Προσυπογράφω. Χαμούλης γινότανε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost