μαθετε ωρε βλαμμενα να διαβαζετε ....δεν λεει αυτο που νομιζεις αλλα για την διασπορα μικροβιωνΕρμής έγραψε: 25 Οκτ 2024, 10:48ε τι; Έκτακτους ελεγχους χωρίς ενημέρωση απο επιθεωρητές υγείας;
Που ακούστηκε
Επειδή είμαι της δουλειάς στα φρουτα και τα λαχανικά θα σας πω πως βιολογικά απο Κρήτη ΠΟΤΕ. Και αυτο δε το λέω για να την πω στη νικημας, αυτο είναι γνωστό απο αρχες 00΄s .
Και η φάση αποκαλύφθηκε όταν έστειλαν εξαγωγή αγγουράκια Κνωσού στην κεντρική ευρώπη και σε έλεγχο βρήκαν πως ήταν συμβατικά, βέβαια το φορτίο γύρισε πίσω και ξεκίνησαν έλεγχοι απο κλιμάκο των Αθηνών οπότε αποκαλύφθηκε πως εκει επιθεωρητές, γεωπόνοι κλπ τα είχαν κάνει πλακάκια, μουσαντένια πιστοποιητικά φυτοϋγείας και τα ρέστα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άει στα τσακίδια δεν θέλω να έρχεστε βρωμιάρηδες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Άει στα τσακίδια δεν θέλω να έρχεστε βρωμιάρηδες.
μπραβο ναυτη καλα τα διαβασες ..και δεν στο ειχα !!Ναύτης έγραψε: 25 Οκτ 2024, 11:43 Ντάξει, δεν έχει άδικο η Νίκη, σού λέει: ας έρχονται κάθε μέρα να με ελέγχουν, αλλά δεν μπορεί να πηγαίνουν σε 4 φάρμες την ίδια μέρα χωρίς να τηρούν ούτε τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας. Δίκιο έχει.
Απλά ξεμπροστιάζω σοσιαλιστές χαμασοπουτινίστας.
Σας καταλάβαμε.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Είχα νευριάσει γιατί με πήρανε τηλέφωνο ότι πέρασαν χτες.Αλιόσα έγραψε: 25 Οκτ 2024, 12:00Πράγματι το ελληνικό κράτος είναι πρωτόγονο, ανίκανο, δεν δίνει δεκάρα για τους αγρότες κτλNiki έγραψε: 25 Οκτ 2024, 11:51Μετά όλοι λένε η χώρα δεν παράγει.Αλιόσα έγραψε: 25 Οκτ 2024, 11:42
το δημόσιο έχει πολλά ζώα και ούγκανους, κάτι άλλα ζώα νοσηλευτές δεν θέλανε να κάνουνε εμβόλια και να φοράνες μάσκες.
Πώς να παράγει αφού παλεύει συνέχεια με ένα κράτος πρωτόγονο;
Τι να κάνει ένας παραγωγός , με τους μεσάζοντες; με το κράτος ; με τις ανεξέλικτες εισαγωγές με όλες τις αρρώστιες τους; ή με τις ζωοτροφές που πήγανε στα ύψη;
Τα σοβαρά κράτη μετατρέπουνε ερήμους σε καλλιέργειες, γιατί μπορούνε. Σε οποιοδηποτε σύγκριση με το εδώ ελληνικο κωλοχανείο σε πιάνει κατάθλιψη.
Τώρα θα είμαστε όλοι επιφυλακή για δυο βδομάδες.
Έτσι για να ξέρετε από πρώτο χέρι γιατί αυτή η χώρα δεν παράγει.
Δεν θέλουν να παράγει.
Χτυπάνε τους παραγωγούς από όλες τις μεριές δεν τους αφήνουν να σηκώσουν κεφάλι.
Απλά πράγματα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Και εγώ αυτό πλέον πιστεύω,Niki έγραψε: 25 Οκτ 2024, 12:18 Έτσι για να ξέρετε από πρώτο χέρι γιατί αυτή η χώρα δεν παράγει.
Δεν θέλουν να παράγει.
Χτυπάνε τους παραγωγούς από όλες τις μεριές δεν τους αφήνουν να σηκώσουν κεφάλι.
Απλά πράγματα.
Η Νίκη είναι υπευθυνη επιχειρηματίας και μπράβο της.nemo έγραψε: 25 Οκτ 2024, 12:08μπραβο ναυτη καλα τα διαβασες ..και δεν στο ειχα !!Ναύτης έγραψε: 25 Οκτ 2024, 11:43 Ντάξει, δεν έχει άδικο η Νίκη, σού λέει: ας έρχονται κάθε μέρα να με ελέγχουν, αλλά δεν μπορεί να πηγαίνουν σε 4 φάρμες την ίδια μέρα χωρίς να τηρούν ούτε τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας. Δίκιο έχει.
Κι εσύ και ο φίλος μου ο Ναύτης, έχετε δίκιο.
Άντε, να μη λέω μόνο τα στραβά σου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Είσαι κοντά στην Ιεράπετρα? Βλέπω οτι τελικά και στη Κρήτη καίνε σκουπίδια:Niki έγραψε: 25 Οκτ 2024, 09:50 Έφτιαξα μια μονάδα από βιολογικά κοτόπουλα.
Άρχισαν να έρχονται κάθε τόσο επιθεωρητές υγείας.
Όμως αυτοί δεν ερχόντουσαν μόνο για μένα με ραντεβού όπως γίνεται στο εξωτερικό , πρώτα πήγαιναν και σε άλλες φάρμες.
Δηλαδή έβγαζαν ένα πρόγραμμα σήμερα θα κάνουμε όλες αυτές τις φάρμες.
Από φόβο μην μεταδώσουν τίποτα στην φάρμα μου από άλλη φάρμα έβαλα στην αρχή ένα χαλί για τα αυτοκίνητα μετά έφτιαξα ένα λάκκο με απολυμαντικό υγρό.
Τους έδινα πασουμάκια , γάντια αποστειρωμένη ποδιά καπέλο.
Φυσικά είχα και την γκρίνια τους.
Όμως όπως μου είπε ο κτηνίατρος δεν ήτανε αρκετά τα μέτρα που παίρνουμε να προφυλαχτούμε από τους επιθεωρητές υγείας.
Τέλος πάντων για να μην το πλατειάζω στο τέλος έβαλα στην είσοδο μηχάνημα απολύμανσης αυτοκινήτων και ένα θάλαμο αέρα για τα ρούχα τους στην είσοδο των κτιρίων και μετά να φορέσουν τον δικό μου αποστειρωμένο εξοπλισμό.
Χτές πήγα σε μια συνέλευση και έμαθα ότι πρόσφατα εγκατέστησε η χώρα μηχάνημα απολύμανσης αυτοκινήτων στα σύνορα με την Βουλγαρία.
Έλεος!
Είστε βρωμιάρηδες , είστε επικίνδυνοι.
Λυπάμαι όλους τους φουκαράδες που πηγαίνετε στις φάρμες τους και κολλάτε τα πρόβατα τους και τις αίγες τους.
Δεν υπάρχει σωτηρία.
Έχεις υπόψη σου οτι οι διοξίνες, οι οποίες χρειάζονται 10 έτη για να διαλυθούν, συγκεντρώνονται στο κρέας και τ' αυγά από τις κότες?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Όχι εκεί που είμαι, είμαι καλά φυλαγμένη.Kauldron έγραψε: 25 Οκτ 2024, 18:53Είσαι κοντά στην Ιεράπετρα? Βλέπω οτι τελικά και στη Κρήτη καίνε σκουπίδια:Niki έγραψε: 25 Οκτ 2024, 09:50 Έφτιαξα μια μονάδα από βιολογικά κοτόπουλα.
Άρχισαν να έρχονται κάθε τόσο επιθεωρητές υγείας.
Όμως αυτοί δεν ερχόντουσαν μόνο για μένα με ραντεβού όπως γίνεται στο εξωτερικό , πρώτα πήγαιναν και σε άλλες φάρμες.
Δηλαδή έβγαζαν ένα πρόγραμμα σήμερα θα κάνουμε όλες αυτές τις φάρμες.
Από φόβο μην μεταδώσουν τίποτα στην φάρμα μου από άλλη φάρμα έβαλα στην αρχή ένα χαλί για τα αυτοκίνητα μετά έφτιαξα ένα λάκκο με απολυμαντικό υγρό.
Τους έδινα πασουμάκια , γάντια αποστειρωμένη ποδιά καπέλο.
Φυσικά είχα και την γκρίνια τους.
Όμως όπως μου είπε ο κτηνίατρος δεν ήτανε αρκετά τα μέτρα που παίρνουμε να προφυλαχτούμε από τους επιθεωρητές υγείας.
Τέλος πάντων για να μην το πλατειάζω στο τέλος έβαλα στην είσοδο μηχάνημα απολύμανσης αυτοκινήτων και ένα θάλαμο αέρα για τα ρούχα τους στην είσοδο των κτιρίων και μετά να φορέσουν τον δικό μου αποστειρωμένο εξοπλισμό.
Χτές πήγα σε μια συνέλευση και έμαθα ότι πρόσφατα εγκατέστησε η χώρα μηχάνημα απολύμανσης αυτοκινήτων στα σύνορα με την Βουλγαρία.
Έλεος!
Είστε βρωμιάρηδες , είστε επικίνδυνοι.
Λυπάμαι όλους τους φουκαράδες που πηγαίνετε στις φάρμες τους και κολλάτε τα πρόβατα τους και τις αίγες τους.
Δεν υπάρχει σωτηρία.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
πού τις κρατάς τις κότες; διπλα στους στάβλους με τα χταπόδια;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Οκτ 2024, 19:02 πού τις κρατάς τις κότες; διπλα στους στάβλους με τα χταπόδια;
- Eθνικοκοινωνιστης
η μπαραγκωγκικη ελλαδα που ξυπναει νωρις το πρωιKauldron έγραψε: 25 Οκτ 2024, 10:21 Έλα Χαλκιδική να δείς βιολογικά προϊόντα.
Οι Χαλκιδικιώτες καίνε κλαδιά, και μαζί ό,τι πλαστικό έχουν, οι κωλόγυφτοι. Πούστηδες, Νεάντερνταλ.
Και η μπατσαρία κάνει τα στραβά μάτια.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
εγω περιμενω μια εξηγησις..... τι σκατα ειναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ κοτοπουλο
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
E, ναι, νωρίς τα καίνε τα πλαστικά οι πούστηδες οι νοικοκυραίοι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Οκτ 2024, 19:04η μπαραγκωγκικη ελλαδα που ξυπναει νωρις το πρωιKauldron έγραψε: 25 Οκτ 2024, 10:21 Έλα Χαλκιδική να δείς βιολογικά προϊόντα.
Οι Χαλκιδικιώτες καίνε κλαδιά, και μαζί ό,τι πλαστικό έχουν, οι κωλόγυφτοι. Πούστηδες, Νεάντερνταλ.
Και η μπατσαρία κάνει τα στραβά μάτια.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αυτό που γεννήθηκε κοτόπουλο. Οχι η γαλοπουλα που αυτοπροσδιοριζεται ως κοτοπουλο . Σε σπηλιά μενεις;Zundapp έγραψε: 25 Οκτ 2024, 19:05 εγω περιμενω μια εξηγησις..... τι σκατα ειναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ κοτοπουλο
Τα βασικά θα λέμε;
Ελευθερας.Zundapp έγραψε: 25 Οκτ 2024, 19:05 εγω περιμενω μια εξηγησις..... τι σκατα ειναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ κοτοπουλο
Ο Νικης θα ανοιξει μοναδα που θα ταιζει φακντ τσεκντ, ι γιου απρουβντ σαβουρες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 1203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 50 Απαντήσεις