Μήπως έχεις χόμπι να μαζεύεις κάρτες μαζί με κάποιον κολλητό σου;LittleLife έγραψε: 25 Οκτ 2024, 03:22 Γεια σας! Αυτο που με προβληματίζει και ήθελα να μοιραστώ και να ακούσω γνώμες, είναι όπως γράφω και στον τίτλο ότι μένω με τη μητέρα μου και είμαι 40 χρονών άντρας.
Πριν μερικά χρόνια χώρισαν οι γονείς μου και ήρθε η μητέρα μου να μείνει μαζί μου μέχρι να "τακτοποιηθεί" πέρασαν τα χρόνια και ακόμα μένουμε μαζί. Το πρόβλημα πιο πολύ ήταν οικονομικό γιατί δεν δούλευε οπότε ήταν δύσκολο να ενοικιάσουμε δύο χωριστά σπίτια. Τώρα που κάπως είναι καλύτερα τα οικονομικά μας σκέφτομαι ότι είναι μεγάλη σε ηλικία (70) για να την αφήσω να μείνει μόνη. Εγώ θέλω σαν τρελός να μένω μόνος γιατί νιώθω πως με πάει πίσω σε ολους τους τομείς να μην έχω τον χώρο μου όπως τον θέλω με την άνεση μου για διάφορες δραστηριότητες που θέλω να κάνω, μιας και συχνά έρχεται κόσμος (συγγενείς) είτε για επίσκεψη είτε για ολιγοήμερη φιλοξενία καποιες φορές και με βγάζει από το πρόγραμμα μου. Πως το βλέπετε απ έξω είναι "σωστό" να κάνω αυτή την κίνηση να μείνουμε χωριστά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι 40 και μένω με τη μητέρα μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Είμαι 40 και μένω με τη μητέρα μου
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Mike Bassett
Μείνε μόνος σου επειγόντως. Έστω και σε υπόγεια γκαρσονιέρα του 50.
Σε μια τρύπα να μείνει? Σε τρωγλη? Σε υπογα?
Το πιο γαματο ειναι που χωρισαν στα 65+.
Μπραβο τους.
Μπραβο τους.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- kongrosian
Στους δρόμους μόνος τριγυρνω
Και όλοι με ρωτανε
Πού βρίσκομαι κ πού γυρνώ
Και τώρα που κοιμάμαι
Μένω με την μάνα μου
Γιατί μον' αυτή σου μοιάζει
Και δεν με νοιάζει τι θα πουν
Ούτε που με πειράζει
Και όλοι με ρωτανε
Πού βρίσκομαι κ πού γυρνώ
Και τώρα που κοιμάμαι
Μένω με την μάνα μου
Γιατί μον' αυτή σου μοιάζει
Και δεν με νοιάζει τι θα πουν
Ούτε που με πειράζει
Το να χωρίζεις στα 65 και να φορτώνεσαι στο παιδί σου δεν είναι και τόσο γαμάτο.
Κάθε περίπτωση φυσικά είναι διαφορετική αλλά κάπου υπάρχει κι ένα μέτρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχεις μύτη ρε μπαγάσαFrappezitis έγραψε: 25 Οκτ 2024, 14:18Δεξιοι με αριστερες τσεπες,Εχει βρωμισει ο τοπος.Είμαι 40 και μένω με τη μητέρα μου
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Έχει δίκιο. Πρέπει κάθε άνδρας να ανεξαρτητοποιείται και να μη μένει με τους γονείς του.sharp έγραψε: 24 Δεκ 2024, 10:38Έχεις μύτη ρε μπαγάσαFrappezitis έγραψε: 25 Οκτ 2024, 14:18Δεξιοι με αριστερες τσεπες,Εχει βρωμισει ο τοπος.Είμαι 40 και μένω με τη μητέρα μου
Ας μένει σπίτι των γονιών της γυναίκας του.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Έτσι είναι. Κι εγώ τώρα κατάλαβα γιατί έχουμε τόσους πολλούς δεξιούς στην Ελλάδα.
Γιατι βαζεις λογια στο στομα μου?
Δεν είχα τέτοια πρόθεση.
Συμφωνώ με το σκεπτικό σου στο θετικό σκέλος, απλώς παρέθεσα και μία δική μου άποψη για το αρνητικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Frappezitis
40αρης αποτυχημενος καπιταληστης που μενει με την μανα του detectedGreen Dragon έγραψε: 24 Δεκ 2024, 08:13Προπαγανδιστές χωρίς εγκέφαλο, απ' αυτούς να δεις πόσο έχει γεμίσει.Frappezitis έγραψε: 25 Οκτ 2024, 14:18Δεξιοι με αριστερες τσεπες,Εχει βρωμισει ο τοπος.Είμαι 40 και μένω με τη μητέρα μου
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
40αρης,παρθένος,με επιδόματα ΔΥΠΑ και σύνταξη μάνας,στο σπίτι και οι δύο μαζί?
Εκεί μας κατάντησε ο κοπριταρος ο ΚΥΜ,να μην μπορούμε να ανδρωθουμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 5 Απαντήσεις