Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
GoBzi έγραψε: 21 Οκτ 2024, 10:34
Φίλος μου δεν είναι, δεν έχω τέτοιους φίλους.
Άλλο τι δικαιούσαι και τι πρέπει και άλλο τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Δηλαδή ζεις στην χώρα που σε 1,5 χρόνο έχουν μπει (τουλάχιστον) 3 τραίνα σε λάθος γραμμές, όπου στην μια είχαμε και πολύνεκρο δυστύχημα και νομίζεις δεν μπαίνουν στα λεωφορεία 50χρονοι φοιτητές;
Τεσπά και για εμένα άκυρο μέτρο είναι, απλά επισημάνω πως κάποιοι εκμεταλλεύονται την φάση. Εάν θέλεις να σώσεις τα πανεπιστήμια θα πρέπει να καταργήσεις της κομματικές παρατάξεις, αλλά αυτό κανένα από τα κόμματα της Βουλής θα το κάνει.
Μέχρι πριν 2-3 χρόνια μπορούσες να πάρεις τα πάντα, έχω γνωστούς κοντά στα 40 που το κάνανε. Δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποιο loophole η κομπίνα, πάντως οι συγκεκριμένοι είχαν το φοιτητικό της Cosmote και πάσο στον ΟΑΣΘ.
Δεν ξέρω πως τα κανόνισε ο φίλος σου αλλά το πάσο που είναι απαραίτητο για αυτά, στο παίρνουν μετά +2. Μπορεί να είναι σε όνομα αλλου
Φίλος μου δεν είναι, δεν έχω τέτοιους φίλους.
Άλλο τι δικαιούσαι και τι πρέπει και άλλο τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Δηλαδή ζεις στην χώρα που σε 1,5 χρόνο έχουν μπει (τουλάχιστον) 3 τραίνα σε λάθος γραμμές, όπου στην μια είχαμε και πολύνεκρο δυστύχημα και νομίζεις δεν μπαίνουν στα λεωφορεία 50χρονοι φοιτητές;
Τεσπά και για εμένα άκυρο μέτρο είναι, απλά επισημάνω πως κάποιοι εκμεταλλεύονται την φάση. Εάν θέλεις να σώσεις τα πανεπιστήμια θα πρέπει να καταργήσεις της κομματικές παρατάξεις, αλλά αυτό κανένα από τα κόμματα της Βουλής θα το κάνει.
Σωστά
Το πρόβλημα δεν είναι η διαγραφές. Το θέμα ειναι οτι δεν είναι αυτό η ρίζα του κακού.
30 χρόνια η ίδια συζήτηση. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει όλη μέρα κοσκινίζει. Πάντα οταν γίνεται αυτή η συζήτηση η «σκληρή πλευρά» θέλει να φύγουν ολοι με τη μία και η «χαλαρή πλευρά» να μείνουν 70 χρόνια. Αν θέλαν να λύσουν το πρόβλημα θα έλεγαν οτι διαγράφονται μετά τα 15 χρόνια δώδεκα ή δεν ξέρω πόσο. Αλλά να λες οτι σε ένα χρόνο τέλος είναι σαν να λές άστο για το αγελαδοκούρεμα αφού δεν πρόκειται. Γνωστά καραγκιοζιλίκια.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Ούτε καν αυτό δεν γίνεται, μόλις ολοκληρώσεις τα κανονικά χρόνια δεν δικαιούσαι φοιτητικό εισιτήριο εκτός αν το έχουν αλλάξει στο ενδιάμεσο από τότε που ήμουν και εγώ φοιτητής. Ούτε βιβλία δικαιούσαι αν τυχόν και αλλάξει κάποιο, ούτε τίποτα.
Κατι εχει αλλαξει σιγουρα γιατι εχω φιλο 40+ χρονων που ακομα εχει φοιτητικο κινητο συνδεση και ιντερνετ και εχουν περασει 20 χρονια απο τοτε που πατησε τελευταια φορα στο ΕΚΠΑ.
Ούτε καν. Μιλάμε για ιδιωτική εταιρεία που κάνει προωθητικές ενέργειες, όχι για κρατικά προνόμια. Τώρα αν η εταιρεία απλά παίρνει τα λεφτά της και της είναι αδιάφορο αν ο συνδρομητής είναι παπάς ή φοιτητής δεν αποτελεί κάτι που αφορά το κράτος.
Αυτο δεν προυποθετει αποδεικτικο φοιτησης ομως?
Αλλιως να παω κι εγω να λεω οτι ειμαι φοιτητης στον ΟΤΕ και να παιρνω τσαμπα ιντερνετ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Κατι εχει αλλαξει σιγουρα γιατι εχω φιλο 40+ χρονων που ακομα εχει φοιτητικο κινητο συνδεση και ιντερνετ και εχουν περασει 20 χρονια απο τοτε που πατησε τελευταια φορα στο ΕΚΠΑ.
Ούτε καν. Μιλάμε για ιδιωτική εταιρεία που κάνει προωθητικές ενέργειες, όχι για κρατικά προνόμια. Τώρα αν η εταιρεία απλά παίρνει τα λεφτά της και της είναι αδιάφορο αν ο συνδρομητής είναι παπάς ή φοιτητής δεν αποτελεί κάτι που αφορά το κράτος.
Αλλιως να παω κι εγω να λεω οτι ειμαι φοιτητης στον ΟΤΕ και να παιρνω τσαμπα ιντερνετ.
Ούτε καν. Επίσης, άλλο τσάμπα, άλλο προωθητική ενέργεια. Έχει βγάλει τώρα η ΔΕΗ διαφήμιση για φοιτητικό ρεύμα ως προωθητική ενέργεια. Αδιάφορο αν είναι όντως φοιτητές. Αν πρέπει να εξηγήσουμε ότι άλλο προωθητική ενέργεια ιδιωτικής εταιρείας, άλλο δωρεάν, ας το αφήσουμε λιγάκι.
Φυσικά και πρέπει να καταργηθούν τα κόμματα στα Πανεπιστήμια, ξεκινώντας όμως από τους καθηγητές. Πολλοί εκ των οποίων (για να μην πω οι περισσότεροι) είναι κομματικά λαμόγια που αποφασίζουν για οτιδήποτε γίνεται μέσα στο Πανεπιστήμιο με καθαρά κομματικά κριτήρια.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Πάσο εχεις μέχρι τα 7 χρόνια. Έχει ημερομηνία λήξης πάνω του. Τώρα φυσικά ένας υπάλληλος για να δώσει το φοιτητικό πακέτο και να πάρει την πώληση θα κάνει τα στραβά μάτια .
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37
Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
Να πληρώνουν απο την τσέπη τους και ας κάτσουν και 200 χρόνια.
Απο την τσέπη μου, εγώ κοπρίτες δεν πληρώνω για να μαθαίνουν "κοινωνικές επιστήμες" και να χτίζουν πρυτάνεις μέσα σε γραφεία.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Ούτε καν. Επίσης, άλλο τσάμπα, άλλο προωθητική ενέργεια. Έχει βγάλει τώρα η ΔΕΗ διαφήμιση για φοιτητικό ρεύμα ως προωθητική ενέργεια. Αδιάφορο αν είναι όντως φοιτητές. Αν πρέπει να εξηγήσουμε ότι άλλο προωθητική ενέργεια ιδιωτικής εταιρείας, άλλο δωρεάν, ας το αφήσουμε λιγάκι.
Οποτε αν παω εγω και τους πω οτι ειμαι φοιτητης το παιρνω?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
zteo έγραψε: 21 Οκτ 2024, 09:21
Επειδή το νούμερο μου φάνηκε τεράστιο ουσιαστικά δεν μιλάει για πραγματικά αιώνιους φοιτητές αλλά για φοιτητές που έχουν υπερβεί το όριο σπουδών.
Ο σκοπός τους είναι να απαγορεύσουν σε χιλιάδες φοιτητές να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους ώστε να αυξηθεί η πελατεία των κολεγίων και να εξαναγκάσουν πολλοί φοιτητές να πάρουν δάνεια για να σπουδάσουν.
Υποψήφιος της Mensa, κύριες και κύριοι
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.