Ούτε κι εγώ το νομίζω. Κατά τα άλλα, δεν θεωρώ γύφτους όσους στήνονται για ένα μιλφέιγ (χαρά στο κουράγιο τους στην τελική) αλλά όσους κάνουν επίδειξη πλούτου και "αρχοντιάς" σε τελείως άσχετες φάσεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατάντια αυτός ο λαός ρε…του αξίζει ότι περνάει 1000%
Re: Κατάντια αυτός ο λαός ρε…του αξίζει ότι περνάει 1000%
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν μάθαινες ότι το 90% αυτών είναι ψηφοφόροι του Σύριζα τι θα έλεγες;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- Μαδουραίος
Ναιmarabou έγραψε: 20 Οκτ 2024, 12:25Αν μάθαινες ότι το 90% αυτών είναι ψηφοφόροι του Σύριζα τι θα έλεγες;
https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/districts/6/
Πήρε 50.000 ψήφους. Ήταν πολύ λιγότεροι να περιμένουν στην ουρά. Δηλαδή αν γίνει διαδήλωση 1000 ατόμων με αιτήματα κάποιου σωματείου, θα έλεγες πάλι αυτό το επιχείρημα;Μαδουραίος έγραψε: 20 Οκτ 2024, 12:27Ναιmarabou έγραψε: 20 Οκτ 2024, 12:25Αν μάθαινες ότι το 90% αυτών είναι ψηφοφόροι του Σύριζα τι θα έλεγες;
https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/districts/6/
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Εμάς μας φέρνουν καμμιά φορά τίποτα γλυκά, τούρτες κτλ και σκεφτόμαστε ποιόν δεν συμπαθούμε ιδιαίτερα για να τα κεράσουμε, άσε που κάποιες φορές τα πετάμε κιόλας. Και δεν είναι ότι δεν θα φάμε τίποτα αμαρτωλό ή ότι δεν θα δοκιμάσουμε, αλλά μπαίνουν τόσες μαλακίες στο σπίτι ως "δώρα" που αρχίσουμε να τα τρώμε δεν πρέπει να παίρνουμε θερμίδες από τίποτα άλλο. Όχι να στηθώ και στην ουρά για να πάρω μια μαλακία.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Dwarven Blacksmith
Ο κόσμος λαχταράει τις ουρές για δωρεάν πράγματα, απλά παραδεχτείτε ότι η πτώση της ΕΣΣΔ ήταν ιστορικό λάθος για το ανθρώπινο είδος.
Καλό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Οκτ 2024, 12:46 Ο κόσμος λαχταράει τις ουρές για δωρεάν πράγματα, απλά παραδεχτείτε ότι η πτώση της ΕΣΣΔ ήταν ιστορικό λάθος για το ανθρώπινο είδος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προφανώς είναι οι ίδιοι που στα ξενοδοχεία και στα γεύματα δεξιώσεων γεμίζουν τα πιάτα όσο δεν πάει άλλο και τα ξαναγεμίζουν δύο τρεις φορές.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
το ιδιο ειναιΕρμής έγραψε: 20 Οκτ 2024, 11:49Ναι ρε το έχει γαμήσει στη σαντιγυ.
Δέσποινα λέμε!
Δεν υπαρχει ουτε ενας "ευτραφης" στη φωτο,τους εχει κοψει η λορδα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Οκτ 2024, 12:15στείλε ρε χαμένε με το κτελ κάνα τελάρο εκμέκ από το σπεσιάλΣτύξ έγραψε: 20 Οκτ 2024, 12:13Έπαθε κι αυτός Μικελίαση,δηλαδή σαν τον μάπα καφέ που σερβίρει η αλυσίδα.vantono έγραψε: 20 Οκτ 2024, 11:55 Γιατί να δώσει μόνο μιλφειγ δωρεάν? Το τιραμισού, η σοκολατόπιτα, τα κοκάκια κτλ, στο κατούρι πηγάδισαν?
Είναι κανένα ξακουστό μιλφειγ απ' αυτον? Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου, μια φορά που δοκίμασα.
Βολέψου μ' έναν οικογενειακό κορνέ .

Θα εξεταστεί το αίτημα σου.
- Μαδουραίος
Ο ΕΛ φαίνεται να έχει αποδεχτεί πλήρως τον εξευτελισμό του σε όλα τα επίπεδα.Αρκούνται πλέον με ψίχουλα.
Έτσι.Ερμής έγραψε: 20 Οκτ 2024, 11:41 Εικάζω πως ούτε ένας από αυτούς δεν έχει πραγματικό οικονομικό θέμα.
Επισης το μιλφειγ του Κωνσταντινιδη είναι για τα μπάζα.
Για καμάκι έχουν πάει όλοι αυτοί. Κι εγώ πηγαίνω σε κάτι τέτοια και κυρίως σε ουρές ΑΤΜ.
υ.γ. Στο 2ο διαφωνώ. Εμένα μου αρέσει πολύ το μιλφειγ του.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2024, 11:40 Για πατάτες, ζυμαρικά, λάδι κλπ αν είχα οικονομικό πρόβλημα, θα στηνόμουν.

- Eθνικοκοινωνιστης
σε ποια αλλη χωρα εξαγοραζονται με λιγα μαρατα η ενα τσαμπα μπεργκερ?Μαδουραίος έγραψε: 20 Οκτ 2024, 13:05 Ο ΕΛ φαίνεται να έχει αποδεχτεί πλήρως τον εξευτελισμό του σε όλα τα επίπεδα.Αρκούνται πλέον με ψίχουλα.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel