Σου μιλάω.Να.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 17 Οκτ 2024, 20:49Γιατί δεν μου μιλάςaLiCat έγραψε: 17 Οκτ 2024, 20:41 Είναι απόλυτο αυτό;![]()
Εννοώ αν το πετυχαίνουμε εν μέρει, δηλαδή αγκαλιά αλλά μπρούμυτα η γάτα, με ελαφρύ τίναγμα στον αέρα (3-4 φορές) κι όχι πολύ ψηλά...
πιάνεται;![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόβλημα με τη γάτα μου.
Re: Πρόβλημα με τη γάτα μου.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Ωραία. Πού σε βρήκε ο σεισμός του 1999? Σε κάποιο παιδικό πάρτυ με τα άλλα παιδάκια, στην σχολή, στην δουλειά; Τρόμαξες ή είχες προλάβει και παλαιότερους μεγάλους σεισμούς;aLiCat έγραψε: 17 Οκτ 2024, 20:57Σου μιλάω.Να.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 17 Οκτ 2024, 20:49Γιατί δεν μου μιλάςaLiCat έγραψε: 17 Οκτ 2024, 20:41 Είναι απόλυτο αυτό;![]()
Εννοώ αν το πετυχαίνουμε εν μέρει, δηλαδή αγκαλιά αλλά μπρούμυτα η γάτα, με ελαφρύ τίναγμα στον αέρα (3-4 φορές) κι όχι πολύ ψηλά...
πιάνεται;![]()
![]()
![]()

από Βικιλεξικό:Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 17 Οκτ 2024, 21:02Ωραία. Πού σε βρήκε ο σεισμός του 1999? Σε κάποιο παιδικό πάρτυ με τα άλλα παιδάκια, στην σχολή, στην δουλειά; Τρόμαξες ή είχες προλάβει και παλαιότερους μεγάλους σεισμούς;
![]()
εμμονικός, -ή, -ό
που έχει εμμονές ή που επιμένει σε κάτι
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 17 Οκτ 2024, 21:02Ωραία. Πού σε βρήκε ο σεισμός του 1999? Σε κάποιο παιδικό πάρτυ με τα άλλα παιδάκια, στην σχολή, στην δουλειά; Τρόμαξες ή είχες προλάβει και παλαιότερους μεγάλους σεισμούς;
Spoiler
Πως θα γίνει ρε συ μένιο να πιούμε κανά τσιπουράκι παρέα?
Να σε ψάξω αν ανέβω αθήνα?
ΥΓ. Αν κατέβεις προς μεγαλόνησο θα χαρώ να κεράσω ρακάκια...
- Ανδροπαραδίνομαι
Κύπρο εννοείς ή Κρήτη;student έγραψε: 17 Οκτ 2024, 21:14Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 17 Οκτ 2024, 21:02Ωραία. Πού σε βρήκε ο σεισμός του 1999? Σε κάποιο παιδικό πάρτυ με τα άλλα παιδάκια, στην σχολή, στην δουλειά; Τρόμαξες ή είχες προλάβει και παλαιότερους μεγάλους σεισμούς;
Spoiler
![]()
Πως θα γίνει ρε συ μένιο να πιούμε κανά τσιπουράκι παρέα?
Να σε ψάξω αν ανέβω αθήνα?
ΥΓ. Αν κατέβεις προς μεγαλόνησο θα χαρώ να κεράσω ρακάκια...
Κρήτη
Μετανάστης είμαι
ΥΓ. ..για να λέω ρακάκια μρε σειρά...αλλιώς θα λεγα ζιβανία στο χρυσοπράσινον φύλλον ριγμένον στον πέλαγο
Μετανάστης είμαι
ΥΓ. ..για να λέω ρακάκια μρε σειρά...αλλιώς θα λεγα ζιβανία στο χρυσοπράσινον φύλλον ριγμένον στον πέλαγο
- Ανδροπαραδίνομαι
Καλύτερα Αθήναstudent έγραψε: 17 Οκτ 2024, 21:22 Κρήτη
Μετανάστης είμαι
1. ...αγαπώ πλέον κρήτη, δεν συμπαθώ τους κρητικούς...πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων που δεν θα τους άλλαζα με τίποταΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: 17 Οκτ 2024, 21:35Καλύτερα Αθήναstudent έγραψε: 17 Οκτ 2024, 21:22 Κρήτη
Μετανάστης είμαι
ΥΓ. ..για να λέω ρακάκια μρε σειρά...αλλιώς θα λεγα ζιβανία στο χρυσοπράσινον φύλλον ριγμένον στον πέλαγοή οπουδήποτε αλλού δεν συμπαθώ την Κρήτη
Αρκει να έχω ξεμπερδέψει από κάτι σκοτουρες, ελπίζω Χριστούγεννα. Ας έρθει και ο kongrosian, να μοιραστεί και η απόσταση, να έχουμε και απαρτία από κάτι κουρασμένα παλικάρια. Τι μετανάστης;
2. ερωτικός μετανάστης σε οικονομική μετανάστρια άνευ επιλογής, για οικονομικούς και οικογενειακούς λόγους
3. δεν ξέρω πότε θ ανέβω...ξέρω όμως ότι αν σε βρω όταν ανέβω, θα ξεχάσεις για λίγο τις σκοτούρες
4. αρκεί να είμαστε within walking distance από εκεί που μένεις, για να μην έχω γω σκοτούρες του πως θα γυρίσεις σπίτι απ τα τσίπουρα
ΥΓ. Μακάρι να μπορούσα να γνωρίσω kongrosian από κοντά
το προβλημα με τις θηλυκες γατες ειναι πως οταν εχουν καυλες ξυνονται παντου - σπανε νευρα κ η μονη λυση ειναι να τους φερεις κανα τεμπελογατο κομθουνιστιρι να τις πηδαει δλδ να εχεις τον αραχτο διαλεκτικο αμπλαουμπλα στο μισθολογιο για να εχεις την ησυχια σου
ακριβο σπορ - καλυτερη λυση η κλωτσια οταν προσπαθουν να σε πιασουν κοροιδο κ ας βρουν αλλου θυμα να κανουν τις πριγκιπισσες
ακριβο σπορ - καλυτερη λυση η κλωτσια οταν προσπαθουν να σε πιασουν κοροιδο κ ας βρουν αλλου θυμα να κανουν τις πριγκιπισσες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- kongrosian
student έγραψε: 17 Οκτ 2024, 21:431. ...αγαπώ πλέον κρήτη, δεν συμπαθώ τους κρητικούς...πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων που δεν θα τους άλλαζα με τίποταΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: 17 Οκτ 2024, 21:35Καλύτερα Αθήναstudent έγραψε: 17 Οκτ 2024, 21:22 Κρήτη
Μετανάστης είμαι
ΥΓ. ..για να λέω ρακάκια μρε σειρά...αλλιώς θα λεγα ζιβανία στο χρυσοπράσινον φύλλον ριγμένον στον πέλαγοή οπουδήποτε αλλού δεν συμπαθώ την Κρήτη
Αρκει να έχω ξεμπερδέψει από κάτι σκοτουρες, ελπίζω Χριστούγεννα. Ας έρθει και ο kongrosian, να μοιραστεί και η απόσταση, να έχουμε και απαρτία από κάτι κουρασμένα παλικάρια. Τι μετανάστης;
2. ερωτικός μετανάστης σε οικονομική μετανάστρια άνευ επιλογής, για οικονομικούς και οικογενειακούς λόγους...όπου γης και πατρίς, θα στα πω από κοντά Θεού θέλοντος, its a bit complicated
3. δεν ξέρω πότε θ ανέβω...ξέρω όμως ότι αν σε βρω όταν ανέβω, θα ξεχάσεις για λίγο τις σκοτούρες
4. αρκεί να είμαστε within walking distance από εκεί που μένεις, για να μην έχω γω σκοτούρες του πως θα γυρίσεις σπίτι απ τα τσίπουρα
αν είσαι κι εσύ, να πούμε και στον Μένιο να έρθει. μόνος μου φοβάμαι να τον συναντήσω. θα με στήσει.
- Ανδροπαραδίνομαι
1. Δεκτον, ο μπαζούμπας εξαιρείταιstudent έγραψε: 17 Οκτ 2024, 21:431. ...αγαπώ πλέον κρήτη, δεν συμπαθώ τους κρητικούς...πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων που δεν θα τους άλλαζα με τίποταΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: 17 Οκτ 2024, 21:35Καλύτερα Αθήναstudent έγραψε: 17 Οκτ 2024, 21:22 Κρήτη
Μετανάστης είμαι
2. ερωτικός μετανάστης σε οικονομική μετανάστρια άνευ επιλογής, για οικονομικούς και οικογενειακούς λόγους...όπου γης και πατρίς, θα στα πω από κοντά Θεού θέλοντος, its a bit complicated
2.δεν υπάρχει έρωτας, υπάρχουν πρόσκαιρα κοινά συμφέροντα
3.αν έχω ξεπεράσει τον σκόπελο, μακάρι
4. Ούζο πίνω ή επινα όταν είχα κέφι
5.αμα τον γνωρίσεις και εγώ απουσιάζω λόγω ανειλημμενων υποχρεώσεων γελοιοτητων, δώστου ένα χαμόγελο από μένα
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Την πας για στείρωση και είναι άκαυλη.Αγις έγραψε: 17 Οκτ 2024, 21:58 το προβλημα με τις θηλυκες γατες ειναι πως οταν εχουν καυλες ξυνονται παντου - σπανε νευρα κ η μονη λυση ειναι να τους φερεις κανα τεμπελογατο κομθουνιστιρι να τις πηδαει
1. Σωστός, είναι κι εμένα στη short list των ελαχίστων εκσαιρέσεωνΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: 17 Οκτ 2024, 22:041. Δεκτον, ο μπαζούμπας εξαιρείταιstudent έγραψε: 17 Οκτ 2024, 21:431. ...αγαπώ πλέον κρήτη, δεν συμπαθώ τους κρητικούς...πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων που δεν θα τους άλλαζα με τίποταΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: 17 Οκτ 2024, 21:35
Καλύτερα Αθήναή οπουδήποτε αλλού δεν συμπαθώ την Κρήτη
2.δεν υπάρχει έρωτας, υπάρχουν πρόσκαιρα κοινά συμφέροντα
3.αν έχω ξεπεράσει τον σκόπελο, μακάρι
4. Ούζο πίνω ή επινα όταν είχα κέφι
5.αμα τον γνωρίσεις και εγώ απουσιάζω λόγω ανειλημμενων υποχρεώσεων γελοιοτητων, δώστου ένα χαμόγελο από μένα
2. υπάρχει, σε κάνει μαλάκα και καλύτερα να αποφεύγεται...υπάρχει όμως κι αγάπη και μόνο πρόσκαιρη δεν είναι...εξ ορισμού
3. μακάρι κι από εμένα αλλά ...χλωμό..στην τελική όμως χωρίς το σκόπελο δεν θα σου αυτός που είσαι...είμαι δε βέβαιος ότι πρόσκαιρα θα τον ξεχάσεις
4. ούζο?...ούζο!..τσίπρο με γλυκάνισο, δεν αλλάζει κάτι για μένα...ο σκόπελος θα χει το θέμα
kongrosian έγραψε: 17 Οκτ 2024, 22:03student έγραψε: 17 Οκτ 2024, 21:431. ...αγαπώ πλέον κρήτη, δεν συμπαθώ τους κρητικούς...πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων που δεν θα τους άλλαζα με τίποταΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: 17 Οκτ 2024, 21:35
Καλύτερα Αθήναή οπουδήποτε αλλού δεν συμπαθώ την Κρήτη
ΥΓ. Μακάρι να μπορούσα να γνωρίσω kongrosian από κοντά![]()
αν είσαι κι εσύ, να πούμε και στον Μένιο να έρθει. μόνος μου φοβάμαι να τον συναντήσω. θα με στήσει.
ΥΓ...ελπίζω να μην παρεξηγήσει , αλλά εσένα θα γούσταρα να σε πρωτογνωρίσω solo, μ ένα zacapa και μπόλικο χρόνο...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 4234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 7 Απαντήσεις