ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Οκτ 2024, 23:13
Εγώ πάλι διασκεδάζω περισσότερο με όσους διαμορφώνουν άποψη από τους τίτλους και το όνομα του συγγραφέα, χωρίς να έχουν διαβάσει ούτε ένα βιβλίο των εν λόγω.
Και δεν αναφέρομαι μόνον στη βιβλιογραφία του Πλεύρη.
Καλά κάτσε εσύ να διαβάσεις το οι Εβραίοι - όλη η αλήθεια, να μας πεις την άποψη σου. 1400 σελίδες είναι, ότι πρέπει τώρα που έρχεται και κρύο.
Προτιμώ να ανεβάσω αυτό που ανέβασε ο πατησιώτης, είναι πιο μικρό.
πατησιωτης έγραψε: 17 Οκτ 2024, 00:56
Το πιο επίκαιρο.
Εγώ πάλι διασκεδάζω περισσότερο με όσους διαμορφώνουν άποψη από τους τίτλους και το όνομα του συγγραφέα, χωρίς να έχουν διαβάσει ούτε ένα βιβλίο των εν λόγω.
Καλά κάτσε εσύ να διαβάσεις το οι Εβραίοι - όλη η αλήθεια, να μας πεις την άποψη σου. 1400 σελίδες είναι, ότι πρέπει τώρα που έρχεται και κρύο.
Το πιο επίκαιρο.
Μόνον και μόνον στην ιδέα ότι οι πλευρηφοβικοί σύντροφοι είναι κρυφοπλευρικοί, δακρύζω...
Ε ναι, κι επειδή ο Πλεύρης είναι με τους Κούρδους κατά της Τουρκίας, εμείς πρέπει να στηρίζουμε τον Ερντογάν, φοβερή λογική.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μόνον και μόνον στην ιδέα ότι οι πλευρηφοβικοί σύντροφοι είναι κρυφοπλευρικοί, δακρύζω...
Ε ναι, κι επειδή ο Πλεύρης είναι με τους Κούρδους κατά της Τουρκίας, εμείς πρέπει να στηρίζουμε τον Ερντογάν, φοβερή λογική.
Δεν το διάβασα αλλά στις πληροφορίες του βιβλίου αναφέρεται στην κόντρα Ισραήλ και Λίβανου, όπου επεκράτησε η Χεζμπολάχ και όχι σε Κούρδους και Τούρκους, καλό μου. Συγκεντρώσου.
Το ποιους υποστηρίζει το συνάφι σας σε κόντρα Ελλάδας και Τουρκίας, σε όλα τα περιφερειακά θέματα, είναι ήδη σαφές.
Το πιο επίκαιρο.
Space_Passenger έγραψε: 18 Οκτ 2024, 11:42
Θελω απο περιεργεια να διαβασω κατι απο Πλευρη εδω και πολυ καιρο αλλα δεν το εχω κανει.
Από Πλεύρη έχω ακούσει την εκπομπή που έκανε με τον Καρατζαφέρη για την άλωση της πόλης πριν πολλά χρόνια
Υπάρχει στο γιουτιουμπ αξίζει να την δεις
Βέβαια κάπου ξεφεύγει ο Πλεύρης και ο Καρατζαφέρης προσπαθεί να τα μπαλωσει, έχει και την πλάκα της
Space_Passenger έγραψε: 18 Οκτ 2024, 11:54
Και επειδη δεν θελω να δωσω "λεφτα" στον Πλευρη αγοραζοντας το καινουργιο θελω να παρω κατι απο metabook.
Κατέβασε τα σε pdf και διάβασε στο κινητό.
Δεν μαρεσει το διαβασμα σε οθονες. Εξαλλου διατηρω βιβλιοθηκη με οτι εχω διαβασει οποτε θελω το βιβλιο. Το "Κιναιδοι" ακουγεται ωραιο. χαχα
Δηλαδή θέλεις να μπαίνουν σπίτι σου και να βλέπουν στο ράφι το "κιναιδοι" του Πλεύρη. Μάλιστα
Επίσης όλη μέρα είσαι μπροστά στην οθόνη. Και τα readers έχουν χρώματα που κάνουν την ανάγνωση πολύ πιο εύκολη. Επιχείρημα του κώλου.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Οκτ 2024, 12:32
Δηλαδή θέλεις να μπαίνουν σπίτι σου και να βλέπουν στο ράφι το "κιναιδοι" του Πλεύρη. Μάλιστα
Επίσης όλη μέρα είσαι μπροστά στην οθόνη. Και τα readers έχουν χρώματα που κάνουν την ανάγνωση πολύ πιο εύκολη. Επιχείρημα του κώλου.
Δεν εχω τετοια κολληματα. Το οτι διαβαζεις κατι δεν σημαινει οτι εχεις τα πιστευω του συγγραφεα.
Επίσης ειμαι συλλεκτης βιβλιων. Και μου αρεσει η αυθεντικη εμπειρια οχι να διαβαζω σε μια οθονη βιβλια. Αν δεν το εχεις δεν μπορεις να το καταλαβεις. Αλλο η απλη περιηγηση και αλλο το διαβασμα βιβλιου.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Οκτ 2024, 12:32
Δεν εχω τετοια κολληματα. Το οτι διαβαζεις κατι δεν σημαινει οτι εχεις τα πιστευω του συγγραφεα.
Επίσης ειμαι συλλεκτης βιβλιων. Και μου αρεσει η αυθεντικη εμπειρια οχι να διαβαζω σε μια οθονη βιβλια. Αν δεν το εχεις δεν μπορεις να το καταλαβεις. Αλλο η απλη περιηγηση και αλλο το διαβασμα βιβλιου.
Οι εκδόσεις του Πλεύρη είναι μια σαβουρα, δεν έχει νόημα η κατοχή τους. Απλά κατεβάζεις, διαβάζεις λίγο, γελάς, και δίνεις τα χρήματα σου αλλού.