Δεν είναι τόσο ακριβό, αλλά ένα 50αρικο θα παειΕρμής έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:31Εχω ακούσει πως είναι μια ψαροταβέρνα χωρίς τίποτα εξηζητημένο τυπου Βαρούλκο και χρεώνει τιμές Βαρούλκου. Κάποιο 100αρι το άτομο βάση.George_V έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:26Για τι ευρος τιμων μιλαμε?Ερμής έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:02
Δεν έχω πάει, έχω ακούσει πως είναι υπερβολικά ακριβό για αυτό που προσφέρει
Ειναι απο τα εστιατορια τυπου γκουρμε που σου σερβιρουν μισο τονο με σαλτσα μεντας και αποδομημενη σαλατα ξερω σε πιατάκι του καφε και στο χρεωνουν 200 ευρω?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βιντεάκια Μαύρης Θάλασσας.
-
Δημοκράτης
Re: Βιντεάκια Μαύρης Θάλασσας.
Πρώτα απο όλα ξέρω πως προπληρώνεις ένα 20-25 το άτομο που οκ αυτο μπορώ να το καταλάβω γιατί δε μπορείς να κάνεις κράτηση και να τον πιστολιάζεις τον άλλο.Δημοκράτης έγραψε: 11 Οκτ 2024, 03:44Δεν είναι τόσο ακριβό, αλλά ένα 50αρικο θα παειΕρμής έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:31Εχω ακούσει πως είναι μια ψαροταβέρνα χωρίς τίποτα εξηζητημένο τυπου Βαρούλκο και χρεώνει τιμές Βαρούλκου. Κάποιο 100αρι το άτομο βάση.George_V έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:26
Για τι ευρος τιμων μιλαμε?
Ειναι απο τα εστιατορια τυπου γκουρμε που σου σερβιρουν μισο τονο με σαλτσα μεντας και αποδομημενη σαλατα ξερω σε πιατάκι του καφε και στο χρεωνουν 200 ευρω?
Σε ψαροταβέρνα εξαρτάται και τι θα πάρεις. Αλλά ναι μπορει η βάση του να ειναι το πενηντάρι και να ανεβαίνει
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Δημοκράτης
Δεν γίνεται να περιμένεις να φας πχ τσιπουρα φρέσκια απο ανοιχτη θαλασσα με 50ε.Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2024, 10:04Πρώτα απο όλα ξέρω πως προπληρώνεις ένα 20-25 το άτομο που οκ αυτο μπορώ να το καταλάβω γιατί δε μπορείς να κάνεις κράτηση και να τον πιστολιάζεις τον άλλο.Δημοκράτης έγραψε: 11 Οκτ 2024, 03:44Δεν είναι τόσο ακριβό, αλλά ένα 50αρικο θα παειΕρμής έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:31
Εχω ακούσει πως είναι μια ψαροταβέρνα χωρίς τίποτα εξηζητημένο τυπου Βαρούλκο και χρεώνει τιμές Βαρούλκου. Κάποιο 100αρι το άτομο βάση.
Σε ψαροταβέρνα εξαρτάται και τι θα πάρεις. Αλλά ναι μπορει η βάση του να ειναι το πενηντάρι και να ανεβαίνει
Btw έχουν το μενού τους online
https://mavri-thalassa.gr/menou/
- Sid Vicious
Είχα φάει παλιά που βρισκόταν στην Τούμπα, δεν έχει τύχει να την επσκεφθώ αφότου μεταφέρθηκε αλλά όπως και να έχει στηρίζουμε κύριο Αλέκο γιατί Τουμπιώτης.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Τσιμπημένες τιμές αλλά όχι κάτι το εξωφρενικό εκ πρώτης.Δημοκράτης έγραψε: 11 Οκτ 2024, 11:37Δεν γίνεται να περιμένεις να φας πχ τσιπουρα φρέσκια απο ανοιχτη θαλασσα με 50ε.Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2024, 10:04Πρώτα απο όλα ξέρω πως προπληρώνεις ένα 20-25 το άτομο που οκ αυτο μπορώ να το καταλάβω γιατί δε μπορείς να κάνεις κράτηση και να τον πιστολιάζεις τον άλλο.
Btw έχουν το μενού τους online
https://mavri-thalassa.gr/menou/
Δε μπορώ βέβαια να κρίνω αν δε δοκιμάσω.
Γιατί μπορει με βάση αυτο που θα δοκιμάσω αυτές οι τιμές να είναι απο πολύ καλές μέχρι πανάκριβες.
Πιστεύω όμως οτι δε θα εναι άσχημο
μενου θαλασσιο ναρκοπεδιο
κ μονο το ''ψαρι ημερας '' στις συνταγες μεγαλη ευελιξια
- λογος για αποφυγη
πανακριβο
κ μονο το ''ψαρι ημερας '' στις συνταγες μεγαλη ευελιξια
πανακριβο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
τσιμπημένες οι τιμές στα ψάρια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πλακί στο φούρνο για 4
Ψάρι ημέρας
λαχανικά
σάλτσα ντομάτας
ρίγανη.
140€

Ψάρι ημέρας
λαχανικά
σάλτσα ντομάτας
ρίγανη.
140€
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ποτέ σε ψαροταβέρνα (και γενικά σε ταβέρνα δλδ) δε ψωνίζεις το ψάρι/κρέας/πιάτο ημέρας. Νόμος απαράβατος.Αγις έγραψε: 11 Οκτ 2024, 12:46 Πλακί στο φούρνο για 4
Ψάρι ημέρας
λαχανικά
σάλτσα ντομάτας
ρίγανη.
140€
![]()
-
Χρυσοβαλάντης
Εγώ μια χαρά το βρίσκω αυτό για ψωνισμένους μαλάκες.Αγις έγραψε: 11 Οκτ 2024, 12:46 Πλακί στο φούρνο για 4
Ψάρι ημέρας
λαχανικά
σάλτσα ντομάτας
ρίγανη.
140€
![]()
Ευχαριστώ
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
νταβερνα πολυτελειας για βλαχονεοπλουτους...
απο Ταβερνοχωρο το σχολιο και συμφωνουν φιλοι που πηγαν
απο Ταβερνοχωρο το σχολιο και συμφωνουν φιλοι που πηγαν
Εστιατόριο πολυτελείας με πολύ καλό ψητό μεγάλο ψάρι και εξωφρενικές τιμές. Αν έχεις άκρες με φίλους οι γνωστούς που ψαρεύουν, το ψάρι που μπορείς να κάνεις σπίτι σου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα τέτοιου τύπου εστιατόριο (καθώς δεν παίζει και δημιουργική μαγειρική όπως πχ. στην μούργα). Οπότε για μένα δεν αξίζει να δίνεις τόσα λεφτά σε απλό ψητό ψάρι, σε αντίθεση με prime κρέας πχ. όπου πραγματικά την πρώτη ύλη δεν μπορείς να τη βρεις και να το κάνεις μόνος σου, συν του ότι τέτοια μοσχάρια έχουν τρελά πρωτόκολλα διατροφής και πάχυνσης, σε αντίθεση με το άγριο ψάρι που απλά το ψαρεύεις και είναι έτοιμο. My 2 cents. Πάντως για όσους προτιμούν καλό ψάρι και δεν τους ενδιαφέρει το κόστος είναι πολύ καλό.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Αν έχεις δει τα βίντεο και πας στην ταβέρνα, πρέπει να είσαι μεγάλος φελλός.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Αν θες να πας και να δώσεις ένα νεφρό καλά είναιCommunio Sancta έγραψε: 09 Οκτ 2024, 22:17 Τα βλέπω τελευταία. Πώς σας φαίνονται; Τους δοκιμάσατε εμπράκτως; Νόστιμα;
Το φαγητό ποιοτικό και νόστιμο,αλλά απευθύνεται σε κόσμο με μπόλικα λεφτά.
Μόνο τα αμάξια να δεις παρκαρισμένα από έξω καταλαβαίνεις.
Ακριβώς όπως και το Duck.