!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποτε και πουθενά ηλεκτρονικά φιλοδωρήματα. Κόφτε το λαιμό σας να έχετε το δίευρο
Re: Ποτε και πουθενά ηλεκτρονικά φιλοδωρήματα. Κόφτε το λαιμό σας να έχετε το δίευρο
αλλη μια μερα περασε στο χαμαιτυπειο....
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Ποτε και πουθενά ηλεκτρονικά φιλοδωρήματα. Κόφτε το λαιμό σας να έχετε το δίευρο
Μου έχει τύχει και άλλες φορές.
Και εγώ πάντα μετρητά. Πως θα μπορούσα να κάνω και αλλιώς αφού είμαι φανατικός των μετρητών, μόλις μαζέψω τις βλακοαποδείξεις και συμπληρώσω το ποσό, όλα τ' άλλα τα πληρώνω μετρητά.
foscilis έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:16Αυτό είναι όντως μικρό δώρο για προσωπικούς λόγους στην ιδιωτική ζωή. Δεν έχει δουλειά το κράτος να ανακατευτεί. Από την άλλη αν του δώσω 5.000 δώρο και το πάρει χαμπάρι το κράτος, θα ζητήσει τα 2.000 (φόρος δωρεάς) συν πρόστιμα και για τους δυο μας και πολύ καλά θα κάνει. Γιατί δε θα είναι ένα μικρό δωράκι αλλά κανονικότατο εισόδημα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Οκτ 2024, 13:12 να σου πω, όταν δίνεις στον ανιψιό σου 50 ευρώ δώρο για τη γιορτή του, πώς θα σου φαινόταν να του παίρνει τα 10 ευρώ το κράτος;
Το γκαρσόνι βέβαια δεν είναι ούτε ανιψιός μου ούτε φίλος μου ούτε είναι η γιορτή του. Βρισκόμαστε στον εργασιακό του χώρο, η σχέση μας είναι πελάτη-εργαζόμενου και τον πληρώνω παραπάνω μεν, αλλά για αυτή τη δουλειά που έκανε. ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να φορολογηθεί. Αλλιώς να το κάνουν όλοι. Ξερωγω μελέτη μηχανικού με ένα 1 ευρώ φορολογήσιμη αμοιβή και 9.999 ευρώ φιλοδώρημα γιατί είμαστε όλοι μια παρεούλα και μη μας ξενερώνετε με τα εφοριακά σας.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Οκτ 2024, 15:04ας σηκώσει τον κώλο του και ας πάει να πάρει αυτός τον καφέ, την πίτσα ή τα σουβλάκια.Spoiler
Παπαριές μαρίτσα μ. Προσωπικώς θεωρώ ηθική υποχρέωση να δώσω φιλοδώρημα στον ντελιβερά, όπως και το να είμαι ευγενική με το γκαρσόνι, την ταμία στο σουπερμάρκετ κλπfoscilis έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:55κάθε ελληνιάρης έχει κι από ένα αγαπημένο είδος εργαζόμενου που θεωρεί ότι κάνει ιερό καθήκον και όχι δουλειά. Οι χριστιανοί τους παπάδες, οι δαπίτες τις πουτάνες, οι Πασόκοι+ τα γκαρσόνια, οι χοντρολεσβίες με τα μπλε μαλλιά και τα μονίμως οργισμένα σοσιαλ τους ντελιβεράδες.
Όποιος χάι τύπος που θεωρεί ότι αυτά που κερδίζει είναι η επιτομή της κοινωφελούς παραγωγικότητας,
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Εγώ δεν είμαι φανατική των μετρητών και με βολεύει αφάνταστα που περνάνε αυτομάτως στα έξοδα όλες οι αγορές που κάνω με κάρτα.Green Dragon έγραψε: 03 Οκτ 2024, 15:30Μου έχει τύχει και άλλες φορές.
Και εγώ πάντα μετρητά. Πως θα μπορούσα να κάνω και αλλιώς αφού είμαι φανατικός των μετρητών, μόλις μαζέψω τις βλακοαποδείξεις και συμπληρώσω το ποσό, όλα τ' άλλα τα πληρώνω μετρητά.
Αλλά ένα μικρό ποσό σε μετρητά για τέτοιες περιπτώσεις, πάντα προσπαθώ να έχω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Καπετάν Μιχάλης
- Επικοινωνία:
Δεν το κάνω κάθε μέρα μαν μου. Νταβέρνες και ντιλίβερι δεν παίζουν ούτε μια φορά το μήνα (γι αυτό και τα σκάω χοντρά όταν παίζει η φάση, για να με θυμούνταιFeindflug έγραψε: 03 Οκτ 2024, 15:20 Τύπε, αν έχεις 50 ευρώ να δώσεις για φιλοδώρημα και δεν έχεις στα ντουλάπια να φας κάτι πρόχειρο ή κανονικό σε μια ανάγκη, πάλι θρύλος είσαι, αλλά για άλλους λόγους.
-
Δημοκράτης
foscilis έγραψε: 03 Οκτ 2024, 13:04Οπως και με την απαγορευση του καπνισματος, παρατηρησε ποσο εξωφρενικη φαινεται σε ολους τους Συριζαιους με την ευρεια εννοια η ιδεα οτι το γκαρσονι εργαζεται και το φιλοδωρημα ειναι μισθος αντι να ειναι μελος της παρεας σου και το φιλοδωρημα να θεωρειται κατι σαν δωρο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Οκτ 2024, 12:51 Μην τους κάνουμε τέτοιο κακό, να συνεισφέρουμε στο ταμείο τους.
Οι ιδιοι ανθρωποι μαλλον νομιζουν οτι η μπαργουμαν τους την πεφτει.
-
Δημοκράτης
Αυτές τις μέρες ενα μεγάλο ΘΑ του τραμπ που υιοθέτησε και η καμαλα ειναι οτι θα παψουν να φορολογουνται τα φιλοδωρήματα
Προσωπικώς δεν έχω γνώμη. Οκ προφανώς είναι εισόδημα από εργασία αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος σε ένα κράτος που ο μέσος εε δηλώνει 350ε εισόδημα να μη φορολογησεις ένα κομμάτι του εισοδήματος των ντελιβεραδων και των σερβιτόρων
Βέβαια δεν ξέρω και για τι πόσα μιλάμε
Προσωπικώς δεν έχω γνώμη. Οκ προφανώς είναι εισόδημα από εργασία αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος σε ένα κράτος που ο μέσος εε δηλώνει 350ε εισόδημα να μη φορολογησεις ένα κομμάτι του εισοδήματος των ντελιβεραδων και των σερβιτόρων
Βέβαια δεν ξέρω και για τι πόσα μιλάμε
Κάρτα μόνο σε πολυεθνικέςGreen Dragon έγραψε: 03 Οκτ 2024, 15:30Μου έχει τύχει και άλλες φορές.
Παντού αλλού μετρητά. Δε το συζητάω για συνοικιακά μικρομάγαζα, εκεί τους απαγορεύω να μου κόψουν αποδειξη.
Α κάρτα δίνω και σε αυτούς που ξέρω οτι κονομάνε και σου κρατάνε μέχρι και το τελευταίο λεπτό.
Ρε μλκ μετρητά σου δίνω, αποδειξη δε κόβεις, στο 5,63 κράτα 5,60 ρε πστ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Καθάρισες στην συνείδησή μου, τύπε, μόνο και μόνο για το τελευταίο!Καπετάν Μιχάλης έγραψε: 03 Οκτ 2024, 15:37Δεν το κάνω κάθε μέρα μαν μου. Νταβέρνες και ντιλίβερι δεν παίζουν ούτε μια φορά το μήνα (γι αυτό και τα σκάω χοντρά όταν παίζει η φάση, για να με θυμούνταιFeindflug έγραψε: 03 Οκτ 2024, 15:20 Τύπε, αν έχεις 50 ευρώ να δώσεις για φιλοδώρημα και δεν έχεις στα ντουλάπια να φας κάτι πρόχειρο ή κανονικό σε μια ανάγκη, πάλι θρύλος είσαι, αλλά για άλλους λόγους.). Το πενηντάευρω το έσκασα γιατί αφενός τον λυπήθηκα που έσκασε μύτη με ολόσωμη στολή ψαρά και αφετέρου γιατί έλειπα από σπίτι και δεν είχα τίποτα (+ του οτι είχε γεννήσει η γυναίκα μου και ήμουν κλασμένος απ' τη χαρά).
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ποιός θα το έλεγε ότι ο χαμασοπουτινικός δαπέρογλας είναι καθυστέρας και λειτουργικά αναλφάβητοςgeorgebi έγραψε: 03 Οκτ 2024, 15:02 Χμμμμμ...μήπως τελικά ο Δαπεργολας έλεγε παπαριες![]()
και παρέσυρε και μενα;![]()
Χμμμμμ.....
***βέβαια ειναι και το θέμα πως τσεπώνει ο επιχειρηματίας τα τιπ του παιδιού για ένα ολόκληρο μήνα μεχρι να του τα δώσει....
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Εκεί λέει ότι δεν υπόκειται σε ΦΠΑ, όχι ότι δε φορολογείται. Ο μισθός έχει ΦΜΥ και ΙΚΑ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Οκτ 2024, 16:12ποιός θα το έλεγε ότι ο χαμασοπουτινικός δαπέρογλας είναι καθυστέρας και λειτουργικά αναλφάβητοςgeorgebi έγραψε: 03 Οκτ 2024, 15:02 Χμμμμμ...μήπως τελικά ο Δαπεργολας έλεγε παπαριες![]()
και παρέσυρε και μενα;![]()
Χμμμμμ.....
***βέβαια ειναι και το θέμα πως τσεπώνει ο επιχειρηματίας τα τιπ του παιδιού για ένα ολόκληρο μήνα μεχρι να του τα δώσει....
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Στους γύφτουλες καλά κάνεις, να μάθουν να είναι κανονικοί άνθρωποι.Ερμής έγραψε: 03 Οκτ 2024, 15:46Κάρτα μόνο σε πολυεθνικέςGreen Dragon έγραψε: 03 Οκτ 2024, 15:30 Μου έχει τύχει και άλλες φορές.
Παντού αλλού μετρητά. Δε το συζητάω για συνοικιακά μικρομάγαζα, εκεί τους απαγορεύω να μου κόψουν αποδειξη.
Α κάρτα δίνω και σε αυτούς που ξέρω οτι κονομάνε και σου κρατάνε μέχρι και το τελευταίο λεπτό.
Ρε μλκ μετρητά σου δίνω, αποδειξη δε κόβεις, στο 5,63 κράτα 5,60 ρε πστ.
- Frappezitis
Μετά τη φορολόγηση του φιλοδωρήματος, η επόμενη απόφαση του Δεξιου καθεστωτος θα είναι η φορολόγηση των εισπράξεων από τα κάλαντα..

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Καπου το εχουμε παρατραβηξει με το κρατος-νταβατζη, και μας φαινονται ολα φυσιολογικα.foscilis έγραψε: 03 Οκτ 2024, 14:16Αυτό είναι όντως μικρό δώρο για προσωπικούς λόγους στην ιδιωτική ζωή. Δεν έχει δουλειά το κράτος να ανακατευτεί. Από την άλλη αν του δώσω 5.000 δώρο και το πάρει χαμπάρι το κράτος, θα ζητήσει τα 2.000 (φόρος δωρεάς) συν πρόστιμα και για τους δυο μας και πολύ καλά θα κάνει. Γιατί δε θα είναι ένα μικρό δωράκι αλλά κανονικότατο εισόδημα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Οκτ 2024, 13:12 να σου πω, όταν δίνεις στον ανιψιό σου 50 ευρώ δώρο για τη γιορτή του, πώς θα σου φαινόταν να του παίρνει τα 10 ευρώ το κράτος;
Εγω παλι δεν καταλαβαίνω γιατι ειναι νορμαλ το να σου παρει τα 2 χιλιαρικα απο τα 5 φορολογημενα που θελεις να χαρίσεις στον ανηψιο σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 1 Απαντήσεις