Για τράπεζα λες, για την προσαύξηση? Η προμηθεια της τραπεζας για πληρωμές μεσω αυτης, ειναι σταθερά 60 λεπτά, δεν αυξάνεται ή μειώνεται.
Αν εννοείς προσαύξηση στο λογαριασμό, και πάλι δεν το νομιζω.
Για τράπεζα λες, για την προσαύξηση? Η προμηθεια της τραπεζας για πληρωμές μεσω αυτης, ειναι σταθερά 60 λεπτά, δεν αυξάνεται ή μειώνεται.
Λογαριασμο λεω,τι δε νομιζεις αφου σου λεω εφαγα καπελο,βεβαια την επανασυνδεση την εκαναν αμεσωςvantono έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:09Για τράπεζα λες, για την προσαύξηση? Η προμηθεια της τραπεζας για πληρωμές μεσω αυτης, ειναι σταθερά 60 λεπτά, δεν αυξάνεται ή μειώνεται.
Αν εννοείς προσαύξηση στο λογαριασμό, και πάλι δεν το νομιζω.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Και τα γλύτωσες ή μπα?GoBack έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:11Λογαριασμο λεω,τι δε νομιζεις αφου σου λεω εφαγα καπελο,βεβαια την επανασυνδεση την εκαναν αμεσωςvantono έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:09Για τράπεζα λες, για την προσαύξηση? Η προμηθεια της τραπεζας για πληρωμές μεσω αυτης, ειναι σταθερά 60 λεπτά, δεν αυξάνεται ή μειώνεται.GoBack έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:05
Αν το αφησεις απληρωτο η προσαυξηση δεν θα ειναι μεγαλυτερη απο 60 λεπτα;Θυμαμαι οταν ειχα ξεχασει να πληρωσω οτε κατι μηνες και μου φαγαν +-5 ευρω μετα![]()
Αν εννοείς προσαύξηση στο λογαριασμό, και πάλι δεν το νομιζω.![]()
Μλκ τι να γλιτωσω πιωμενος εισαι;Χρεωθηκαν,τελος,νομιζω 2 λογαριασμοι διμηνοι πιστολι ηταν.Με ΔΕΗ/νερο δεν εχω δοκιμασει να μας πει καποιος εμπειρος γιατι παιζει ο ενοπλος να γλιτωνει τα 60 λεπτα στην τραπεζα και να δινει 1.5 ευρω στην ευδαπvantono έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:16Και τα γλύτωσες ή μπα?GoBack έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:11Λογαριασμο λεω,τι δε νομιζεις αφου σου λεω εφαγα καπελο,βεβαια την επανασυνδεση την εκαναν αμεσωςvantono έγραψε: 02 Οκτ 2024, 23:09
Αν εννοείς προσαύξηση στο λογαριασμό, και πάλι δεν το νομιζω.![]()
Εμένα δεν θυμαμαι να με εχουν καπελώσει ποτέ σε καθυστερηση πληρωμης λογαριασμου. Απλως μου φορτωσαν διπλάσιο το ίδιο ποσο, τον αλλο μηνα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Βυζαντινη κληρονομια.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Εμένα πάντως πελάτης μου έχασε το σπίτι του έτσι.Chilloutbuddy έγραψε: 02 Οκτ 2024, 05:44 Aν αναρωτιέστε τι συμβαίνει αν δεν πληρώσεις ΕΝΦΙΑ για δέκα χρόνια, η απάντηση στην περίπτωση του πατρικού μου σπιτιού στην Αθήνα είναι "τίποτα". Μη με ρωτήσετε πώς και γιατί μείναν απλήρωτα, μεγάλη ιστορία, αλλά πάντως δε συνέβη τίποτα, ούτε τηλέφωνο δεν πήραν.
Ελλαδάρα λολ
Τα πλήρωσα τώρα, γιατι μπορεί σε κάποια φάση να αποφάσιζαν να κάνουν τη δουλειά τους και να μας πάρουν το σπίτι, ξέρω γω;
Μπορεί και όχι λολ
Όχι, μόνο το κράτος τα κάνει αυτά. Οι δήμοι και οι ιδιωτικές εταιρείες δεν έχουν πρόστιμα και προσαυξήσεις.
Ρε μαλάκα, μην είστε τόσο τσίπηδες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Οκτ 2024, 22:32 Εκτός από το νερό γιατί η προμήθεια που παίρνουν οι καριοληδες της τράπεζας είναι κοροϊδία, περιμένω να αυγατισει λίγο
Νταξ λεγεται τελος επανασυνδεσης οχι γιαννης γιαννακηςhellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 00:18
Όχι, μόνο το κράτος τα κάνει αυτά. Οι δήμοι και οι ιδιωτικές εταιρείες δεν έχουν πρόστιμα και προσαυξήσεις.
Τέλος επανασύνδεσης πληρώνεις αν τερματιστεί η σύνδεσή σου, αν σου κόψουν το νερό, το τηλέφωνο, το ρεύμα. Ανάλογα με το τι είδους πληρωτής είσαι, αυτό μπορεί να κάνει από 1 μέρα ως και 2 χρόνια απλήρωτων λογαριασμών. Είναι επίσης ένα πάγιο τέλος, δεν είναι προσαύξηση και υπάρχει γιατί όντως είναι δουλειά η επανασύνδεση.GoBack έγραψε: 03 Οκτ 2024, 00:29Νταξ λεγεται τελος επανασυνδεσης οχι γιαννης γιαννακηςhellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 00:18
https://help.cosmote.gr/el/article/PROD-9190/KW411
Πατανε δηλαδη πανω απο 2 κουμπια στην κοσμοτε για να βγει η φραγη;hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 00:44Τέλος επανασύνδεσης πληρώνεις αν τερματιστεί η σύνδεσή σου, αν σου κόψουν το νερό, το τηλέφωνο, το ρεύμα. Ανάλογα με το τι είδους πληρωτής είσαι, αυτό μπορεί να κάνει από 1 μέρα ως και 2 χρόνια απλήρωτων λογαριασμών. Είναι επίσης ένα πάγιο τέλος, δεν είναι προσαύξηση και υπάρχει γιατί όντως είναι δουλειά η επανασύνδεση.GoBack έγραψε: 03 Οκτ 2024, 00:29Νταξ λεγεται τελος επανασυνδεσης οχι γιαννης γιαννακηςhellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 00:18
https://help.cosmote.gr/el/article/PROD-9190/KW411
Πρώτα από όλα και που τους δίνουμε 0.60 για τι τίποτα είναι ξεφτίλα, απλά το κάνω επειδή βαριέμαι να βρω άλλο τρόπο. Αλλά το νερό μου έρχεται και 7 ευρώ συνήθως, να δώσω και 60 λεπτά, έλεος.hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 00:18Όχι, μόνο το κράτος τα κάνει αυτά. Οι δήμοι και οι ιδιωτικές εταιρείες δεν έχουν πρόστιμα και προσαυξήσεις.
Ρε μαλάκα, μην είστε τόσο τσίπηδες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Οκτ 2024, 22:32 Εκτός από το νερό γιατί η προμήθεια που παίρνουν οι καριοληδες της τράπεζας είναι κοροϊδία, περιμένω να αυγατισει λίγο
Γι'αυτό τα πλήρωσα. Πάντως απίστευτο ότι 10 χρόνια δεν κάναν τίποτα. Με "τίποτα" εννοώ ούτε μια ειδοποίηση, ούτε ένα μήνυμα στο ταξις...hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2024, 00:15Εμένα πάντως πελάτης μου έχασε το σπίτι του έτσι.Chilloutbuddy έγραψε: 02 Οκτ 2024, 05:44 Aν αναρωτιέστε τι συμβαίνει αν δεν πληρώσεις ΕΝΦΙΑ για δέκα χρόνια, η απάντηση στην περίπτωση του πατρικού μου σπιτιού στην Αθήνα είναι "τίποτα". Μη με ρωτήσετε πώς και γιατί μείναν απλήρωτα, μεγάλη ιστορία, αλλά πάντως δε συνέβη τίποτα, ούτε τηλέφωνο δεν πήραν.
Ελλαδάρα λολ
Τα πλήρωσα τώρα, γιατι μπορεί σε κάποια φάση να αποφάσιζαν να κάνουν τη δουλειά τους και να μας πάρουν το σπίτι, ξέρω γω;
Μπορεί και όχι λολ