ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2024, 20:38
Κατά τα άλλα, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί οι άντρες δυσανασχετούν όταν αντιμετωπίζονται ως αμιγώς οπτικά φαινόμενα...
ποιος δυσανασχετει ; - ενα μπουτζο ριχνουν κ αντεχουν συναισθηματικα να τους θεωρουν κρεας
το παλικάρι που της παίρνει συνέντευξη τα'χει δει όλα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κατά τα άλλα, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί οι άντρες δυσανασχετούν όταν αντιμετωπίζονται ως αμιγώς οπτικά φαινόμενα...
ποιος δυσανασχετει ; - ενα μπουτζο ριχνουν κ αντεχουν συναισθηματικα να τους θεωρουν κρεας
Δεν αντέχουν όμως συναισθηματικά τους ανταγωνιστές μπούτζους, από τις γυναίκες που τους θεωρούν συγκρίσιμο κρέας.
Δεν αντέχουν όμως συναισθηματικά τους ανταγωνιστές μπούτζους, από τις γυναίκες που τους θεωρούν συγκρίσιμο κρέας.
Feindflug έγραψε: 29 Σεπ 2024, 18:35
Οι γυναίκες, τύπε, δεν ερωτεύονται μόνο με τα μάτια.
Επίσης, πάντα ψάχνουν κάποιον καλύτερο από αυτές, αντιθέτως με τους άνδρες. Αυτό ισχύει κάποιες φορές και στην ομορφιά και ισχύει στην συγκεκριμένη έρευνα διότι η εφαρμογή λειτουργεί με κάποιες ελάχιστες φωτογραφίες και ένα μικρό κείμενο. Δηλαδή η απόφαση που θα πάρει κάποια γυναίκα αν θα θελήσει παραπάνω επικοινωνία με κάποιον άνδρα, βασίζεται κυρίως στην εξωτερική του ομορφιά και όποια αύρα μπορεί να περάσει μέσω αυτών.
Α, έχει κι άλλα γραφήματα.
Εδώ αριστερά είναι τι λένε οι γυναίκες ότι είναι σημαντικό γι' αυτές. Στα δεξιά είναι το κριτήριο με το οποίο θα ξαναέβγαιναν με έναν άντρα από την εφαρμογή. Ο τρόπος που αποκαλύφθηκε η κατανομή ήταν με στοχευμένη έρευνα. Έδωσαν σε έναν αριθμό γυναικών να βαθμολογήσουν άντρες από την εφαρμογή με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά. Μετά τις ζήτησαν να πούνε με ποιους απ' αυτούς θα έβγαιναν. Φαίνεται πολύ καθαρά ότι το κύριο κριτήριο με βάση την δική τους την βαθμολόγηση είναι η εμφάνιση:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2024, 19:23
Το θέμα δεν είναι το τι θα πει η κάθε γκόμενα αλλά με ποιον θα πάει.
Δες το από πάνω γραφικό που δείχνει ακριβώς αυτά τα δυο. Τι λένε ότι μετράει και τι διαλέγουν στο τέλος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.