Ίακχος έγραψε: 23 Σεπ 2024, 20:34
Ώραια βρες μου και μια δουλειά γραφείου στην Αθήνα για Πολιτικούς μηχανικούς. Με 800 ευρώ και πληρωμένες εισφορές παω
Νέος Πολιτικός Μηχανικός- job post
Τ&Τ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΕ
Αθήνα
Τ&Τ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΕ
Αθήνα
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Indeed προτού συνεχίσετε στον ιστότοπο της εταιρείας.
Στοιχεία θέσης εργασίας
Δείτε πώς οι λεπτομέρειες της θέσης εργασίας ευθυγραμμίζονται με το προφίλ σας.
Τύπος θέσης εργασίας
Πλήρης απασχόληση
Πλήρης περιγραφή θέσης
Ζητείται Πολιτικός Μηχανικός Α.Ε.Ι. χωρίς προϋπηρεσία για απασχόληση σε τεχνική εταιρεία στην Αθήνα. Η θέση αφορά στη σύνταξη φακέλων για δημοπρατήσεις και διαχείριση των υπό κατασκευή έργων. Αποστολή βιογραφικών στο project.tt.construction@gmail.com
Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω μου κανει η δουλειά το καλό είναι ότι είναι δουλειά γραφείου και δε θελει προϋπηρεσία γιατί δεν ειναι ιο αντικείμενο μου. Αλλά προς το παρόν περιμένω να κάνω εγχείρηση στη μύτη και όταν αναρρώσω θα ψάξω. Θα γραφτώ στο indeed.
Αγαπητε, τι εγχειρηση στη μυτη λες, παρε τους τηλεφωνο.
γενικα το indeed ειδα εχει πολλες δουλειες σε αυτο που ψαχνεις
Ώραια βρες μου και μια δουλειά γραφείου στην Αθήνα για Πολιτικούς μηχανικούς. Με 800 ευρώ και πληρωμένες εισφορές παω
Στοιχεία θέσης εργασίας
Τύπος θέσης εργασίας
Πλήρης απασχόληση
Πλήρης περιγραφή θέσης
Τοποθεσία Κηφισιά πριν ένα μήνα Ημ. ανάρτησης πριν ένα μήνα Με κάποια εμπειρία Επίπεδο εμπειρίας Με κάποια εμπειρία Πλήρης απασχόληση Τύπος απασχόλησης Πλήρης απασχόληση Κατασκευές / Μηχανικοί / Αρχιτέκτονες Κατηγορία θέσης Κατασκευές / Μηχανικοί / Αρχιτέκτονες
Αρχιτέκτονας / Πολιτικός Μηχανικός (ή Σχεδιαστής) γραφείου. Το Αρχιτεκτονικό - Τεχνικό γραφείο βρίσκεται στο κέντρο της Κηφισιάς, πλησίον της λεωφόρου Κηφισίας και της στάσης μετρό. Αντικείμενο μελέτες, άδειες, ρυθμίσεις αυθαιρέτων, ταυτότητες, ανακαινίσεις κ.α. Επιθυμητή προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 χρόνια σε αντίστοιχη θέση. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης, για μόνιμη συνεργασία. Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, βάση προσόντων και εμπειρίας. Απαραίτητη γνώση autocad. Αποστολή βιογραφικών: tzoumakas.d@gmail.com
Όχι αυτό δεν είναι δουλειά γραφείου. Θέλει επισκέψεις σε σπίτια, εργοτάξιο κλπ κάτι που προς το παρόν δε μπορώ να κάνω.
Στοιχεία θέσης εργασίας
Τύπος θέσης εργασίας
Πλήρης απασχόληση
Πλήρης περιγραφή θέσης
Τοποθεσία Κηφισιά πριν ένα μήνα Ημ. ανάρτησης πριν ένα μήνα Με κάποια εμπειρία Επίπεδο εμπειρίας Με κάποια εμπειρία Πλήρης απασχόληση Τύπος απασχόλησης Πλήρης απασχόληση Κατασκευές / Μηχανικοί / Αρχιτέκτονες Κατηγορία θέσης Κατασκευές / Μηχανικοί / Αρχιτέκτονες
Αρχιτέκτονας / Πολιτικός Μηχανικός (ή Σχεδιαστής) γραφείου. Το Αρχιτεκτονικό - Τεχνικό γραφείο βρίσκεται στο κέντρο της Κηφισιάς, πλησίον της λεωφόρου Κηφισίας και της στάσης μετρό. Αντικείμενο μελέτες, άδειες, ρυθμίσεις αυθαιρέτων, ταυτότητες, ανακαινίσεις κ.α. Επιθυμητή προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 χρόνια σε αντίστοιχη θέση. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης, για μόνιμη συνεργασία. Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, βάση προσόντων και εμπειρίας. Απαραίτητη γνώση autocad. Αποστολή βιογραφικών: tzoumakas.d@gmail.com
Όχι αυτό δεν είναι δουλειά γραφείου. Θέλει επισκέψεις σε σπίτια, εργοτάξιο κλπ κάτι που προς το παρόν δε μπορώ να κάνω.
Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω μου κανει η δουλειά το καλό είναι ότι είναι δουλειά γραφείου και δε θελει προϋπηρεσία γιατί δεν ειναι ιο αντικείμενο μου. Αλλά προς το παρόν περιμένω να κάνω εγχείρηση στη μύτη και όταν αναρρώσω θα ψάξω. Θα γραφτώ στο indeed.
Πως να τους πάρω τηλ. Να τους πω ότι σε ένα μήνα θα κάνω εγχείρηση και θέλω 1 μήνα αναρρωτική με το καλημέρα?
Πως να τους πάρω τηλ. Να τους πω ότι σε ένα μήνα θα κάνω εγχείρηση και θέλω 1 μήνα αναρρωτική με το καλημέρα?
Στη Deloitte δεν πας για τα λεφτά ούτε για τη δουλειά, πας για να γίνεις μάνατζερ κάπου αλλού όταν φύγεις από την deloitte. Δηλαδή στα 3-4 χρόνια και αφού σου πληρώσουν εκπαιδεύσεις, εξετάσεις και πιστοποιήσεις.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Αυτές οι αγγελίες είναι σαν placeholder. Αυτές οι εταιρείες δέχονται συνεχεια βιογραφικά. Κάθε μήνα πολλοί προσλαμβάνονται και πολλοί φεύγουν. Οι πιο πολλοί 1-2 χρόνια κάθονται και μετά βρισκουν αλλού.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
In particular, to qualify for the role you must have:
2+ years proven experience in similar roles; A degree in Information Technology;
Technical skills in: Windows, productivities suite, basic knowledge of networking. Mac/iOS knowledge is a plus;
Advanced oral and written communication skills in both Greek and English language. Italian will be considered as an asset;
ITIL knowledge/certification is a plus;
A strong customer service oriented attitude;
A strong passion for technology;
Good inter-personal skills and capacity to work effectively within a multinational team, with different time zones;
Experience working in a fast-paced, team environment and ability to work under pressure and maintain a professional demeanor;
High level of discretion for confidential work and information.
ενα πτυχιο θενε ουσιαστικα, εχουν και τελειως entry level posts
ολα τα αλλα ειναι attitude
απο οτι μου μετεφεραν, αυτο ειναι το προβλημα, το attitude
Πόσα δίνουν σού 'παν; Αυτοί πού 'χουν το attitude παίρνουν έξω 3 φορές πάνω. Ουσιαστικά από το εξωτερικό απέκτησαν και το attitude.
Δεν υπάρχουν άεργοι "τεμπέληδες" και τα συναφή
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν η δεν έχουν τα κίνητρα η αντικίνητρα μαζί με τις προϋποθέσεις να ασχοληθούν η να μην ασχοληθούν με μια εργασία
talaipwros έγραψε: 23 Σεπ 2024, 20:21
Τες πα, απο οτι μου μετεφεραν, το προβλημα ειναι οτι στην συνεντευξη ειναι ολοι για τα πανηγυρια.
πιο πολυ ρωτανε ποσες αδειες θα παρουν και αν εχει work life balance η θεση, παρα το πως θα δουλεψουν
Οποιος πτυχιουχος παει με καλο attitude και ορεξη για δουλεια, παιρνει θεση.
Δηλαδή ζητούν κακοπληρωμένους σκλάβους που να δουλεύουν χωρίς ωράρια και εργασιακά δικαιώματα
Αυτος που μου το ειπε ειναι Consultant και βγαζει 4μισο
Δηλαδή βγάζει 63k τον χρόνο ως consultant, ούτε καν ως senior. Δίνουν δηλαδή μισθούς Αμερικής και δεν βρίσκουν άτομα γιατί ο κόσμος δεν θέλει να πάει να δουλέψει;
αυτο πηγα να πω κι εγω, θα δινουν 800 ευρω καθαρα με ωραριο 10ωρο και θα λενε οτι δεν βρισκουν. Οποια επιχειρηση δεν βρισκει εργαζομενους ευθυνεται Η ΙΔΙΑ ! Να το καταλαβουμε αυτο καποια στιγμή.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.